Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejka badanie na paciorkowca robi ginekolog lub w laboratorium ( jak w moim przypadku ) To wymaz z pochwy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 07:58
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bąbelek wrote:Mikejla toxo się robi w I trymestrze. Paciorkowiec to badanie GBS po 35tygodniu.
Toxo robi się 3 razy w ciazy, I,II,III trymestrze
Gbs kolo 36 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:15
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Toxo robi się 3 razy w ciazy, I,II,III trymestrze
Gbs kolo 36 tc
Niekoniecznie. Zależy jaki będzie wynik z I trymestru.
Też oddawałam dziś mocz, a dwa razy w ciągu nocy byłam w toalecie. Trudno, ewentualnie zrobię jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:19
ZakręconaOna, Bąbelek, paula1 lubią tę wiadomość
-
Cześć! 36 tydzien,9 miesiac!
Ooooo..do naszej listy wizytujacych dzis dołaczyly Fresh,Lili i Wredotka z ta sama godziną-ale fajnieMikejla masz na 9 to juz za chwilę a ka caly dzien czekania.. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i Zakręconą!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 08:23
zakocona, Nynusia, agaton, estrella, dodinka, szczesliwa_mamusia21, paula1, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Witam się po dość zajętym i fajnowym weekendzie
Najpierw super zajęcia na SR, potem na działkę do mojego wujka, gdzie m.in. zrobił mi L sesję brzuszkową, objedliśmy się oczywiście, bo babcia ciągle coś w nas wciskała, a popołudniu wczoraj byliśmy na spotkaniu z zadziecionymi znajomymi, których ponad rok nie widzieliśmy
Toxo ja miałam robione w każdym trymestrze (wszystkie negatywne), a koleżanka w 2 trymestrze miała dodatnie (przechodziła toxo w ciąży) i NIC jej dziecku NIE jest. Rozwija się prawidłowo, a ona sama pobrała tylko jakieś leki.
Trzymam kciuki za wizytujące i badające się dzisiaj!
Ja teraz śniadanie i lecę prasować, bo dzisiaj ma być koszmarnie gorąco znowu..
Nynusia, Lexie, agaton lubią tę wiadomość
-
Ja miałam 2x toxo, nie wiem czy jeszcze raz będzie. O wymazie też mi na razie nic nie wiadomo. Wizytę mam za tydzień. Zapisałam się dziś na kontrol pessara, ale mega nie chce mi się iść i chyba zostanę w domu. I tak leżę w łóżku większość czasu.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny
nie odzywałam się kilka dni, bo mąż wyjechał, a ja pojechałam do mamy żeby nie siedzieć sama. U niej słabo z internetem, czytałam wszystko na bieżąco nie mogłam dodać żadnego wpisu, mogłam tylko POLUBIĆ - co pewnie niektóre z Was zauważyły, że lubię, ale nie komentuję
Ogólnie pobyt spokojny, nic się nie działo, ale starałam się nie ruszać z domu bez potrzeby, bo zauważyłam, że jak trochę więcej pochodzę to brzuch mi twardnieje i czuję kłucie w dole - martwię się o szyjkę.
A teraz jem śniadanko i piję inkęNynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Wiem, że pisałyście o śluzie, że macie go sporo. Ja do mojego pobytu w szpitalu też miałam bardzo dużo śluzu no i się okazało, że to grzybek. A nic mnie nie swędziało, nie piekło, nic kompletnie. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę nystatyny, ale już gdzieś tak po 3 dniach widziałam różnicę, że śluzu jest mało. Ciekawe jak teraz będzie... no i zrobił się bardziej wodnisty, więc wczoraj już popadłam w paranoję, że wody mi uciekają... no, ale jak tak brałam na paznokieć to śluz, bo biały i gęstawy.
-
Dzień dobry
Ja na całe szczęście przesypiam w miarę dobrze noce, czasem obudzę się bo chce mi się siku i pić
Też mam dziś wizytę o 13.15posłucham serduszka i może coś nowego położna wprowadzi? Teraz będę już wizytować co 2 tygodnie.
Dziewczyny ta pełnia to mnie wykończyła przy okazji mojego kiepskiego weekendu.
Lexie kochana coś pisałaś wczoraj, ze mi teściowa dowaliła? Hmmm a nie chodziło o Fatim?
Fatim Ty masz leżeć i zaciskać nóżki kochana, na drugim wątku też CI dziewczyny to piszą i wszystkie mają rację, znam matki co w ogóle nie piorą ciuszków nowych ani nie prasują i nic maluchom nie jest więc i Ty nie musisz a jak bardzo chcesz to wstaw pralkę mąż niech rozwiesi i poprasujesz jak już będziesz mogła, czyli po porodzie
Hania dała mi tak popalić w weekend, że myślałam, że brzuch mi rozerwie. Mała wariatka mojaWydaje mi się, że przyczyniła się do tego pełnia i mój stres... Cieszę się, że moja córcia jest aktywna ale mogłaby to mniej boleśnie robić.
Robimy drugiego Dziedzica
-
agania czyli jak malo sluzu to moze byc jakas infekcja ? Bo ja wlasnie nie mam praktycznie nic sluzu . Nawet jak blam na wymazie to laborant powiedzial , ze sucho u mnie
Wiem , ze cos tam wyczlo ze badan ,ale dowiem sie 10 wrzesnia .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Mnie w I trymestrze wyszło, że mam przeciwciała i przechodziłam toxo - nawet nie wiem kiedy. Pewnie powikłania po toxy są rzadko, ale się zdarzają - co innego jak się wykryje w ciąży i zażywa lekarstwa.
Ja wróciłam po tygodniu do domu - idę prać i sprzątać.
Tak cały czas piszecie o tym śluzie, a u mnie normalnie - tzn. jest więcej od początku ciąży, ale w normie. Nie wiem czy to dobrze czy źle
-
Czesc Mamusie,ale dzis duzo wizytujacych- kciuki mam mocno zacisniete,powodzonka !
Aanaa jestes wielka ! :*
Agania a dlugo walczylas z tym grzybkiem?ja od 12 dni biore pimfacin,tez mnie nic nie pieklo ani nie swedzialo i nie wiem czy juz sie pozbylam tego dziadostwa czy nadal brac ten lek...aanaa lubi tę wiadomość