Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby nie bylo ze tylko tu smęcę to teraz dobre wieści
sprawdzalam sobie dzis jak działa laktator, zanim pójdę do położnych na szkolenie ze ściągania pokarmu, a tu mam mleko
Lexie, onka, Ursa, stokrotka25, polkosia, ss, estrella, Lucy7, Magnosia, ZakręconaOna, agaton, BATTINKA, paula1, Blondik, ola.321, lojkalojka, Little Frog, Nynusia, ~Rewianka~, annggela, Bąbelek, Amerie, IviQ lubią tę wiadomość
-
Mikejla to wizytujemy jutro razem no i Lexie tez wizytuje wiec już nas jest 3, ktoś jeszcze dołącza?
Ja dzis poprasowałam i leze bo mnie szyjka kłuje...Kuźwa:( emerytka normalnie!
Fatim także ty kochana tym bardziej odpuść sobie prasowanie. Bo albo możesz zagonić męża (i go nadzorować oczywiście) albo zrobisz to jak będzie mała na świecie. Teraz tylko odpoczywaj:)
Annaa szkoda ze zostajesz w szpitalu no ale co jesli jest taka potrzeba...najważniejsze ze Natalia dzielna dziewuszka jest juz po i dochodzi do siebie!najważniejsze. Juz nie długo będziesz ją tulić do siebie:)
Zakręcona wiesz co ja tez tak mam ze mam gacie mokre ale to od śluzu albo jak się spocę a pocę sie niemiłosiernie. Musze brać prysznic w ciagu dnia i zmieniam gatki. Nawet nie pomyślałam że to mogą być wody...jak po nogach nie cieknie to chyba ok? Zwłaszcza ze dr na wizycie mówi ze jest dobrze.
Bądź dobrej myśli tez się pewnie pociszLexie lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:U mnie wskaźniki wątrobowe piękne, cytomegalia ujemna,hbs ujemny, toxoplazoza ujemna, prawowirus ujemny, wszelkie posiewy: pochwa, mocz, gardło- jałowe. Zęby zdrowiutkie. DO aparatu wyrwali mi wszystkie zęby po kanałowym leczeniu lub z dużymi plombami poza jedną szóstką. Tej szóstki zrobili mi nawet cyfrowe foto bo wszyscy ginekolodzy zwalali na zęby. Nic szóstka zdrowiuteńka. Generalnie byłam zdrowa jak ryba... a CRP latało 26-49-98-49-98. A potem nagle ni z gruszki ni z pietruszki niecałe 7.
Już mówiłam, że jak mi ktoś po ciąży wspomni o CRP to za siebie nie ręczę
Ursa a czynniki reumatoidalne? Ja choruje na SLE i umnie crp, tez tak potrafi latać w gore i w dol -
Lexie ja mam na godz 13. Już sie nie mogę doczekać w końcu nie było mnie 5 tyg. !
Mam nadzieję ze wizyty teraz będą częstsze:)
Lexie no miej litość( frytkiiii....mniam.
Ale nie ma mi kto zrobić,zresztą późno.
Właśnie zjadłam 2 jabłka:/ juz i tak kg przybyło nie ma co...szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
a ja siedzę i się stresuję bo mam paciorkowca i gin mi mówił, że podczas porodu czy tam przed podadzą mi penicylinę. problem w tym, że ja jestem alergiczką uczuloną na wiele leków a czytam właśnie, że penicylina jest silnie uczulająca i często prowadzi do zgonu. z drugiej strony paciorkowiec też może uśmiercic maluszka jeśli się zakazi podczas porodu
ciekawa jestem czy gdzieś mogą mi zrobić test czy nie mam uczulenia ehh
-
Arielka, teraz penicylina nie ma nic wspólnego z tą penicyliną prawdziwą, więc się nie przejmuj. Mój mąż jako dziecko był na nią silnie uczulony, a teraz z rok temu musiał wziąć w szpitalu i nic a nic go nie ruszyło
Więc bez obaw!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Rozumem Cię. Może dopytaj lekarza? W każdym razie za dużo w necie też nie czytaj, a już na pewno nie o zgonach... Jakbym brała do serca to, co piszą w necie, to już bym musiała się do trumny położyć
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn