Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręcOna to może pojedź na IP? Tam CI sprawdzą i będziesz miała spokój. 15-20 minut i wracasz do domu. No i pewnośc na 100%. Ja gdybym nie pojechała wtedy na IP wtedy to w życiu bym się nie uspokoiła.
-
WiedźmaMaKota wrote:Zamiast ostatnie tygodnie mieć spokój to my cały czas jakieś problemy... a jak jeszcze raz usłyszę, że przecież tyle kobiet przeszło przez ciążę to czego narzekasz albo coś podobnego to przysięgam, ze zamorduję!
Tez nie lubię takiego pieprzenia -
Zakręcona, to przez neta zamów i na wtorek będziesz mieć
Fatim, to naprawdę nie żarty, weź to zostaw w cholerę! Teraz każdy dzień brzuchu jest na wagę złota. Bez pessara zaraz będziesz rodzić...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ursa wrote:ZakręcOna to może pojedź na IP? Tam CI sprawdzą i będziesz miała spokój. 15-20 minut i wracasz do domu. No i pewnośc na 100%. Ja gdybym nie pojechała wtedy na IP wtedy to w życiu bym się nie uspokoiła.
Jak cos jutro pojade ale na razie na spokojnie , wkładki jakiejs mokrej mega nie mam , tylko tak wszystko jakbym się spocila , nawet uda -
Zakrętka, dużo ludzi pierdzieli takie farmazony przecież, nawet takie co to nigdy w ciąży nawet nie były a wszystkie rozumy pozjadały. Uniosłam się trochę bo kurde co wejdę na forum to któraś coś złego pisze
a powinnyśmy mieć teraz spokój i u żadnej nic się nie powinno dziać, żebyśmy mogły wypocząć przed porodem...
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Zakrętka, dużo ludzi pierdzieli takie farmazony przecież, nawet takie co to nigdy w ciąży nawet nie były a wszystkie rozumy pozjadały. Uniosłam się trochę bo kurde co wejdę na forum to któraś coś złego pisze
a powinnyśmy mieć teraz spokój i u żadnej nic się nie powinno dziać, żebyśmy mogły wypocząć przed porodem...
Tak powinno być ale widzisz , nie każda ma te " przywileje " ciazowe ze do końca znosi wszystko ok .
A te co w ciąży nie były i nie są to dokładnie , niektóre potrafią się tak madrowac jakby wszystkie rozumy pozjadaly -
No mi przemokła wkładka, koszula nocna, miałam mokre całe uda itd. więc panika była niezła. Trudno mi sobie było wyobrazic , że jest to coś innego niż wody. A jednak
Okazało się, że to śluz i, że jest to jak najbardziej normalne
-
Dziewczyny, bardzo rzadko gotuję rosół ale rano któraś pisał, że mroziła rosół chyba więc naszedł mi apetyt i ugotowałam, ale pyszny, niech mój żałuje, że jeszcze śpi
(tak, cały czas śpi, obudził się tylko na papierosa i coś do picia)
Robimy drugiego Dziedzica