Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam
Agaton fajowy brzucho i cycusie
Zak ja przeżyłam glukozę podobnie jak ty....pierwsza godzina masakra prawie sie pozygalam !
Na szczęście juz za Tobą....ughhh aż mi sie cofa śniadanie jak wspomnę
Madu bidulko....ja mam podobnie z tym brzuchem, tylko wstanę i juz twardy jak kamień....coś czuje, ze na czwartkowym usg powiedzą mi to samo co Tobie
Estrella dzieki !! Jak tylko paczka z gemini przyjedzie to biorę soe za pranie
Mikejla cieszę sie, ze w końcu jesteś aktywna na forum i oczywiscie, ze u dzieciątka i u Ciebie wszystko gra jak trza!estrella, Mikejla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
3 fotki z sesji (ani on fotograf, ani ja modelka
)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bb730a8cded.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e28907496a2c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638704e3f842.jpgLucy7, dodinka, agania, estrella, ola.321, Lexie, madu, jaroszka, ZakręconaOna, soraya, stokrotka25, ss, polkosia, Magnosia, Arielka, lojkalojka, Blondik, miska2503, linka220, Little Frog, lili_madlen, Bąbelek, BATTINKA, ~Rewianka~, agaton, mała.mi, annggela, onka, paula1, FreshMm, nat_alia, Nynusia, PauLLa lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Też mam miekka szyjkę już od 4 tyg i skraca też się do 10 wrzesnia jestem na luteinie, magnezie i nospie
Ty tez? Rany ....a ja odstawiłam luteinę....wiem, ze nie powinnam, ale serio nie mogłam juz wytrzymać! Lekarz mi dopiero po godzinie 15 odpisze....
-
Jaroszka, obu u Ciebie nie bylo takich info, nic dobrego takie leżenie.
Taak klub leżących, oby jak najmniej nas bylo. Na szczęście to już koncówka, więc nie poleżakujemy za długo:)
Zakocona, cudna sesja!! piękne zdjęcia i jaki duży brzuszek!
ok chyba u NAtali nie bede zamawiać bo od jutra jest na urlopie wiec zanim by mi poszyła to młody się urodzi;) Czy któras z Was zamawiała jeszcze skądś i jest zadowolona??
A co do torby, to mezu bedzie pakował dzis albo jutro, żeby wrazie czego wiedział gdzie co jest:)21.10.2015 Leon -
witam się po weekendzie
nadrabiałam wszystko na bieżąco więc jestem zorientowana co u Was
aanaa - Tobie pierwszej chcę napisać że super że wychodzisz i że z malutką ok
zakręcona - kciuki za wynik glukozy
A ja dziś zamówiłam materac z Danpolu niby ma mieć 8cm a wiem że są grubsze ale strona gdzie zamawiałam rożek, przybornik, kocyk minky i poduszeczkę minky miała taką grubość. Mam nadzieję że będzie ok! Tym sposobem zakończyłam zakupy internetoweteraz tylko jakieś drobnostki o których zapomniałam będę kupować na bieżąco
Jutro idę na KTG - ciekawe co tam wyjdzie bo ostatnio na wizycie gin mówiła że szyjka coś za bardzo pracuje. Obstawiam że w połowie września będę miała cc ale wszystkiego się dowiem w tym tygodniu
.
Za ok tydzień moja ciąża będzie donoszona!!!! jak to cudnie brzmi!!
madu, agaton, nat_alia, aanaa lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:9 miesiąc! WoW !
Arielko nie tylko Ty , ja nawet nie mam torby kupionej jeszcze
to do mnie? a propos czego?ja już spakowana
Ja 9 miesiąc zaczynam 1 września bo sobie liczę z ostatniej miesiączki już a nie wg terminu wyznaczonego wg usg a i tak cesarke bede miala wczesniej a kiedy to juz jutro bede wiedziała)))
-
Wiecie co? Ja jestem jakaś totalnie odmóżdżona
ja się pytam o pościele, bo chcę kupić, a zapomniałam, że moja mama pracuje w firmie, gdzie szyją pościele
i to bardzo dobrej jakości
Jezu, ale kalafior ciążowy
madu, lojkalojka, jaroszka, Blondik, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Bąbelek, Little Frog, agaton, estrella, annggela, onka, paula1, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego zapomniałam napisać Mikejli,że przyniosła z wizyty fantastyczne wieści! Mam nadzieję,ze zapoczątkowała dobre wiadomości po wizytach!
Jestem już spokojniejsza chociaż pęcherzyki na brzuchu zrobiły mi się dwa,ale przeczytałam chyba wszystko co możliwe na ten temat i nie ma powodów do obaw
-
jaroszka wrote:
Madu bidulko....ja mam podobnie z tym brzuchem, tylko wstanę i juz twardy jak kamień....coś czuje, ze na czwartkowym usg powiedzą mi to samo co Tobie
-
Hej Aanaa cieszę się że już wychodzisz ze szpitala.
Ja też od soboty jestem leżąca, w sobotę spadłam z dwóch schodków. Zaraz pojechaliśmy na izbę sprawdzić czy wszystko z małą ok. Na szczęście nic jej nie było a ja jak upadałam to ratowała brzuszek i upadłam na pupe. Noga skręcona z wylewem i muszę leżeć przez tydzień. Ale takich nerwów nikomu nie życzę.Zosia
-
Jesteśmy w domku!!!!
USG pokazało szyjkę 30,02mm wydłużyła się jednak przez moje leżenie. Badanie ginekologiczne, mocz, CRP morfologia również ok. Gin był pod wrażeniem że mój poziom żelaza jest super na ten trymestr a nie biorę przecież żadnych witamin z żelazem. Kontrola za 2tyg.i leżeć leżeć..
polkosia, miska2503, agania, Little Frog, zakocona, BATTINKA, Lucy7, ~Rewianka~, soraya, agaton, szczesliwa_mamusia21, estrella, ola.321, annggela, onka, paula1, ZakręconaOna, Magnosia, lojkalojka, nat_alia, linka220, jaroszka, Muffinka1019, Nynusia, PauLLa, Lexie, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Miska, ale sobie stracha napędziłas, całe szczescie ze wszytsko dobrze- uwazaj na siebie!
Babelek, nie ma to jak dobre wiesci
Tez sie czuję jak bym pol mózgu straciła, dobrze ze męzu rozumie mnie bez słow;pBąbelek lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon