Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za miłe słowa o tak cieplo na serduchu jest
Powiem wam u mnie tez dzis goraco pierwszy raz od 2 tygodni ! Ale zaslonilam caly dom i slonce tak nie wpada do mieszkania i wiele lepiej jest .
A ja ciagle sie zastanawiam kiedy rozkladac lozeczko, widze ze wiekszosc z was
juz ma
-
angeela bo on jeszcze nie jest skonczony
Mam zdjecie ale takie wstepne , rozlozylam tylko turystyczne lozeczko i narazie sobie tak stoiTakze jest jedna strona pokoiku a druga "w remoncie"
Zaprezentuje go całego jak juz ładnie wszystko pustawiam , kosmetyczki , pampersiki "duperelki"annggela lubi tę wiadomość
-
madlen, gin mi mówił, że norma dla ciężarnych na hemo to 11, ale to twój powinien zdecydować czy to anemia już czy nie. I czy powinnaś żelazo brać czy dieta wystarczy.
info dla tych, które chcą zamawiać "zapas na msc" pampersów w feedo.pl, dostawa do magazynu będzie 05.09.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:21
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Agaton akurat dr do którego sie wybieram prywatnie zna moją sytuację no już byłam u niego kilka razy w ciąży praktycznie do 5-go miesiąca chodziłam. On też mnie położył do szpitala w kwietniu
Zakocona niewiem dlaczego powiedział taką datę? Ja biorę poprawkę i tak...natury nie oszukasz przecież.
A prorokiem to on nie jest;)
Będzie co będzie:)agaton lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3948e15e136.jpg
Moja kluska przysłonięta rączka:*zakocona, polkosia, madu, lili_madlen, ZakręconaOna, lojkalojka, agaton, agania, Bąbelek, estrella, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Blondik, paula1, Natka88, annggela, jaroszka, ola.321, onka, Muffinka1019, Nynusia, PauLLa, Lexie, miska2503, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie zamówiłam na Allegro 20 pieluch tetrowych i 6 flanelowych. No i stanik do karmienia jeden jakiś na próbę. Także wszystko już mam
green, nat_alia, estrella, madu, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn