Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie znowu upaly nie do wytrzymania plu 32 w cieniu a jeszcze dzis uslyszalam w tv ze jeszcze we wrzesniu maja byc tropiki
Aanaa super wiesci ze dzis do domuzregenerujesz sily przed powrotem malej
no i oby laktacja sie ladnie utrzymala
)
Zakocona sliczna sesja juz w takich kolorach i swietle poznego polskiego lata
A jesli chodzi o posciele to ja jeszcze moge doradzic MAKASZKE z allegrojestem bardzo zadowolona i czekalam tydzien
zakocona lubi tę wiadomość
-
Miśka ja też wczoraj runęłam jak długa właśnie z dwóch schodków upadłam na kolana, nie wiem jak to się stało. Później oczywiście miałam stracha ale mała rusza się ładnie. Wieczorem trochę mnie kostka bolała ale już przeszło, więc jest ok.
Dziewczyny cieszę się że dobre wieści po wizytach, ja za tydzień wizytuję i poznam już datę cc. -
miska, dobrze, ze "tylko" noga ucierpiała.
ja osttanio o wszystko się potykam, hacze i jakoś nie wyrabiam na zakretach... a moja jazda autem...o matkocoraz ciezej mi sie skupic.
Fajnie się czyta dobre wieści z wizyt. gratulacje! Rośnijcie wszystke maluskzi zdrowo i jak najdłużej! -
Babelek takze bardzo sie ciesze ze taka poprawa i progres
super
no i nadzieja jestes dla wszystkich lezacych no i naszej reszty ze lezenie ma sens i przynosi rezultat bo jest poprawa i warto !
oby tak dalej !
Lucy7, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam o sesji Zakoconej , super ! I jakie widoczki
Bąbelku ale super wieści ! Dziś jakiś szczęśliwy dzien do dobrych wieści i tak trzymać !
Musze sie pochwalić ! Ostatnio bylismy na zakupach spodobala mi sie jedna torebka ale jak to ja zwykle " a nie dobra , juz mam tyle , nie biore" bo teraz tylko zeby cos malemu kupic sie rozgladam a dziś D wraca z pracy i daje mi pezencik a tam ta torebkaNo kochany ! Jeszcze po pracy pojechał i mi ją kupił ! Przepraszam ale musialam go pochwalic publicznie
zakocona, Blondik, ola.321, estrella, Lucy7, polkosia, agaton, Little Frog, annggela, lili_madlen, agania, madu, ZakręconaOna, ~Rewianka~, lojkalojka, nat_alia, Bąbelek, linka220, jaroszka, soraya, Nynusia, Lexie, miska2503, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Helo.
Bąbelku a jakie masz żelazo? Ja mam 11.3 dr mówi ze dobre i ze do porodu do 12 dojdzie.
A wiec ja juz po wizycie.
Najważniejsze ze fasolka się obróciła główką do dołu)!!!
I uwaga wazy 2500kg dr mówi ze ma długie nogi (no cóż Nikola też się urodziła dluuga).
Ogólnie zasłoniła sie rączką i mam jedno zdjęcie niezbyt wyraźne.
A i dr pobrał mi próbkę na te paciorkowce ale na toxo mi nie zrobił i mówi ze nie było takiej potrzeby no zresztą na Usg by wypatrzył jak by było cos nie tak( no tylko dziwna sprawa bo z nikola mi robił to badanie).
Powiedział ze poród mogę mieć na 22wrzesnia i 21 kazał mi przyjść na wizytę (cos późno cholerka,położna mówi ze znając życie nie zdążę na wizytę).
Specjalnie tak pewnie mnie umówil żebym się nie zjawiła...przecież na koniec ciąży wizyty są częstsze co nie?
Wkurzę sie to pojadę jeszcze na wizytę prywatną do drugiego mojego dr. Zobaczę.
No to tyle.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:40
zakocona, szczesliwa_mamusia21, estrella, polkosia, Lucy7, agaton, annggela, Little Frog, lili_madlen, paula1, ola.321, madu, lojkalojka, nat_alia, Bąbelek, soraya, jaroszka, onka, Nynusia, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Zakocona ale ty masz piękny brzuszek....szok:O
Zero celulitu...jak ja ci zazdraszczam...
Super pamiątka będzie:)
Szczęśliwa Ci powiem że Twój mężuś wie jak rozpieścić kobietę)
Super...!
Ja niewiem czy mój by wpadł na takie coś...zakocona, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Battinko niemąż
To może dlatego hehe
Twój też by na pewno wpadł , musisz to sprawdzic kochana
Wgl zjadłam jednego białego michałka ( tylko jednego miałam) i teraz tak bym sobie zjadla jeszcze kilo !agaton, annggela, BATTINKA, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Zakocona,super sesja,taka naturalna,lubię takie:) no i wyglądasz superowo:)
Lexie i jak sie czujesz?uspokoilas sie troszkę?ja jestem pewna,ze Tymek nic nie poczul i że wszystko jest ok:)
Miska,Soraya,uważajcie na siebie,teraz z ta nasza rownowaga gorzej,bo brzuch zmienił środek ciężkości i ja tez często zawadzam i zarzuca mnie,wiec trzymam sie zawsze czegos:)
Szczesliwa,ale kochany ten Twój niemąż,zdecydowanie należy mu się publiczna pochwala:)
Battinka,to ladna kluseczka juz w Ciebie w brzuchu:) tez mi się wydaje,ze późno tak wizyta. Ale najwyżej jak mówisz,pójdziesz prywatnie,chociaż fajnie by było u tego samego lekarza caly czas wizytować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:53
zakocona, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, soraya lubią tę wiadomość
-
Battinka super duża już dzidzia
Gratuluje !
super że wszystko ok
oby dalsze wizyty łącznie z moja tez przyniosły takie dobre wieści
Szczęśliwa takie niespodzianki zawsze robia miekko na serduszku , jak mój był jeszcze " niemąż" to tez bywały takie atrakcje
szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Oj oj, poprasowala, zrobilam kopytka a maz reszte obiadu i padlam, krzyz mnie boli
Jakie rozmiary macie kolderek, bo jedna posciel kupilam na rozm. 65x80 to chyba do kolyski, i teraz nie wiem czy oddac czy nie, ladna jest i nie droga byla, a z drugiej strony zrobilam sie oszczedna i szkoda mi wydawac kase a maly ma 2 komplety poscieli do kolyski i 4 do lozeczka.
Babelku i Battinka gratuluje, super wiesci
Zakocona swietna sesja!
Miska oszczedzaj sie kobieto
Szczesliwa daj nr do meza wysle mojego na lekcje ,, dobrego meza"
agaton, zakocona, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:No coś jakoś tak bo niby mam urodzić 2tyg przed terminem porodu...ach ja się na tym nie znam.
Przecież natura i tak swoje zrobi...
no i oczywiście super wieści Battinka i Bąbelek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:57
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
dlatego tez pytam, chodziło mu pewnie o "bezpieczną granicę"
ja donoszoną mam niby 24 wrzesnia, 26 idziemy na wesele... ale by była akcja jakby się wtedy zaczęłopewnei miałabym relację foto video, hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:00
agaton lubi tę wiadomość
-
Pisałam wam ostatnio że wyszło mi to białko w moczu w sporej ilości bo 250 mg/dobe . no i powtorzyłam wszystkie badania po 2 dniach raz jeszcze i białko znikneło z moczu i nie ma go wcale ( może winą faktycznie było złe pobranie : szpitalna toaleta, brak mozliwości podmycia sie ..)
Jednak morfologia wyszła kiepska , dobrze że dziś wizyta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e8494804a9d.jpg
zobaczcie swoim okiem - to anemia prawda ? -
Babelek ,Battinka super wieści !
Do dziewczyn które maja problemy z utrzymaniem równowagi , upadajace itp dolaczam się do Was . Masakra jakas , a strachu tak jak jedna z dziewczyn powiedziała nie życzę nikomu . Ja ostatnio wgle na zakrętach nie wyrabiam , ciągle się obijam szok .
Polkosia mam to samo chyba ze 100 stopni jest: P ukrop okropny na prawdę !!! Leże w bieliźnie a rozplywam się strasznie ...BATTINKA lubi tę wiadomość