Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia tylko on akurat spał jak wszystko było ok a kiedy ja z bólu się zwija)am to wyjść zachciało się jemu
na szczęście jakoś doszłam do drzwi
Wiedźma to czekamy obie hehemoj od 7mej jest 50km ode mnoe bo sledze go akurat
ale co do komplikacji to faktycznie zawiłe te zakupy
Zajsonek to ładnie to załatwił...mój to olałby a ja nie odpuszczęnie po to płaci się tyle kasy za kuriera żeby niepotrzebnie czekać
-
Ola fakt,mam iść wcześniej i te tygodnie zbędne oczywiście:D
Wiedxma na strone dhl wbij i ten ostatni nr do śledzenia
Onka no to powinien jakoś teraz przyjśćja po 4rech miesiącach dostałam ale w poprzedniej ciąży nie doczekałam się wgl
Fatim i Bąbelek jakbym miała leżeć tak jak Wy to matka R zawładnęłaby moim skromnym mieszkankiem o nie co to to nieale jak R wokół mnie biega i traktuje jak księżniczke to akurat jest miłe
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zamówiłam przez neta te staniki do karmienia z H&M, ale one są malutkie, nie ma szans, żebym zmieściła w nie swoje cycki 80G. Wzięłam rozmiar L, może któraś chce odkupić? Dałam za nie 75 zł z wysyłką, bo korzystałam z rabatu 25%.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale mnie plecy bola rany !
Paulla mnie tez się taka sytuacja właśnie jak pisalam zdarzyła z przesunięciem małego.
Byłam na spacerze dłuższym i plecy juz nie są tak na chodzie jak powinny .
Jestem taka zła dziś , wszystko mi się rabie ... Księgowa mojej szefowej to chyba jakas niedorobiona jest , jestem na zwolnieniu od 27 lipca i kuzwa wczesniej składki wiadome ze muszą być płacone żebym otrzymala zwolnienie ... Ja powinnam pieniądze pierwsze dostać na koniec sierpnia ze zwolnienia a jest wrzesień i nie dostałam ! Zadzwonilam do zusu a tam , ze składki za lipiec nie były płacone: o sorry no kurde ... Zadzwonilam do tej księgowej ona ze wszystko jest poprzelewane a w zusie ze nie no to kurde i teraz kasę może dostane na koniec września jak przeleja do końca tygodnia . Ja pieprze ... -
nick nieaktualny
-
Hej, albo tyle piszecie albo ja tak wolno czytam...
onka ja też zamawiałam w tym czasie co Ty i też nic jeszcze nie dostałam.
Zakręcona Ty pisałaś że Mały ma kość udową 6 cm i że to na 35 tydzień tak? A masz jakąś tabelkę skąd bierzesz te normy? Bo mój miał właśnie 6 cm w 31+3 tygodniu. A lekarz nic nie mówił, że długa.
W ogóle to chciałam się podzielić nowym wyczynem naszego szkraba: leżymy sobie w niedzielę wieczorem już w ciszy i Mały nas kopie i słyszymy nagle takie strzelenie kostkami jakby się palce wyginało jak kopnął!! My takie oczy, mój pyta czy ja też to słyszałam, i zaraz drugi raz kop i strzelenieByliśmy w szoku! Wasze dzieci też tak strzelają? Naszemu to się nie zdarzyło więcej od tamtej pory, ale śmiać nam się chciało:)
A poza tym to wczoraj złapał mnie jakiś kryzys okropny, chyba hormony szaleją nie wiem, Mały tak się cały dzień wiercił, przeciągał boleśnie, kopał, ani na chwilę nie przestawał, ze wpadłam w jakąś panikęW dodatku bolą mnie pachwiny i podbrzusze i coraz częściej spina mi się brzuch, a rączki jakby mi ciągle gmerały tak niziutko, raz w pachwinie, raz jeszcze niżej...normalnie uczucie jakby miał mi wypaść...
wiem, że to głupie, pewnie sobie pomyślicie, że histeryczka jestem, ale boję się jakoś. Boję się, że może już główką się wstawił i chce wychodzić. Więc ja się przyłączam Fatim i Bąbelek i też dziś leżakuje od rana i mówię mojemu chłopaczkowi, że jeszcze nie czas, a wizyta dopiero w poniedziałek...
Aaa w mojej Biedronce i w promieniu 35 km nie ma kulek!