X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka o zamówionych próbkach mówisz?

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia tylko on akurat spał jak wszystko było ok a kiedy ja z bólu się zwija)am to wyjść zachciało się jemu ;) na szczęście jakoś doszłam do drzwi ;)

Wiedźma to czekamy obie hehe ;) moj od 7mej jest 50km ode mnoe bo sledze go akurat :D ale co do komplikacji to faktycznie zawiłe te zakupy ;)

Zajsonek to ładnie to załatwił...mój to olałby a ja nie odpuszczę:) nie po to płaci się tyle kasy za kuriera żeby niepotrzebnie czekać

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma - weszłam na stronę

http://www.dhl.com.pl/pl/express/sprawdz_przesylke.html

wpisałam oba numery - ale ani jeden ani drugi to widocznie nie jest numer przesyłki.

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola fakt,mam iść wcześniej i te tygodnie zbędne oczywiście:D

Wiedxma na strone dhl wbij i ten ostatni nr do śledzenia ;)

Onka no to powinien jakoś teraz przyjść:) ja po 4rech miesiącach dostałam ale w poprzedniej ciąży nie doczekałam się wgl :/

Fatim i Bąbelek jakbym miała leżeć tak jak Wy to matka R zawładnęłaby moim skromnym mieszkankiem o nie co to to nie ;) ale jak R wokół mnie biega i traktuje jak księżniczke to akurat jest miłe :P

ola.321 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani jeden ani drugi numer nie wchodzi, w żadnym ze sposobów śledzenia przesyłki Paula :P wiedźma nie było w meilu jeszcze jakiegoś nr? aż sama zgłupiałam :D

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już ogarnęłam, tamto to były numery z ebaya a mam jeszcze inny mail, nie widziałam go wcześniej, i tam znalazłam numer do śledzenia ale jak go wbijam to mówi, że error ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma pokaż ten nr

Wysłany: 8 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    961268561975

Ja jestem jakaś zielona w tym wszystkim ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:42

3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zamówiłam przez neta te staniki do karmienia z H&M, ale one są malutkie, nie ma szans, żebym zmieściła w nie swoje cycki 80G. Wzięłam rozmiar L, może któraś chce odkupić? Dałam za nie 75 zł z wysyłką, bo korzystałam z rabatu 25%.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo faktycznie jest napisane, że nie ma takiego numeru, dziwne

Wysłany: 8 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może trzeba na niemiecki dhl wejść?

Weszłam ale zabija mnie ten język ;/ ja pierdzielę nigdy nic więcej nie zamówię w nnym języku niż polski lub angielski...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:51

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedźma czemu mi sie uroiło, ze Ty w UK :D

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de&idc=961268561975&rfn=&extendedSearch=true

Wysłany: 8 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika bo ja w UK tylko paczka idzie z de... jak już wcześniej pisałam, żeby było śmieszniej wózek jest polskiej produkcji :P

Czyli, że idzie paka ;) Mika jesteś ze złota :*

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przesadzaj hehe, no byłam przekonana, że paczka po UK i wysłana też, dobrze, że się wyjaśniło. A paka dalej w de więc dziś nie przyjdzie pewnie :)

Wysłany: 8 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki, to idę sprzątać na nowe mieszkanie ;)

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie plecy bola rany ! :/

Paulla mnie tez się taka sytuacja właśnie jak pisalam zdarzyła z przesunięciem małego.
    Byłam na spacerze dłuższym i plecy juz nie są tak na chodzie jak powinny .

Jestem taka zła dziś , wszystko mi się rabie ... Księgowa mojej szefowej to chyba jakas niedorobiona jest , jestem na zwolnieniu od 27 lipca i kuzwa wczesniej składki wiadome ze muszą być płacone żebym otrzymala zwolnienie ... Ja powinnam pieniądze pierwsze dostać na koniec sierpnia ze zwolnienia a jest wrzesień i nie dostałam ! Zadzwonilam do zusu a tam , ze składki za lipiec nie były płacone: o sorry no kurde ... Zadzwonilam do tej księgowej ona ze wszystko jest poprzelewane a w zusie ze nie no to kurde i teraz kasę może dostane na koniec września jak przeleja do końca tygodnia . Ja pieprze ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, chodzi o taki zestaw materiałów bebiprogram. 5 miesięcy temu zamówiłam i nie ma. no nic, najwyżej nie dostane

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, albo tyle piszecie albo ja tak wolno czytam... :)
    onka ja też zamawiałam w tym czasie co Ty i też nic jeszcze nie dostałam.
    Zakręcona Ty pisałaś że Mały ma kość udową 6 cm i że to na 35 tydzień tak? A masz jakąś tabelkę skąd bierzesz te normy? Bo mój miał właśnie 6 cm w 31+3 tygodniu. A lekarz nic nie mówił, że długa.
    W ogóle to chciałam się podzielić nowym wyczynem naszego szkraba: leżymy sobie w niedzielę wieczorem już w ciszy i Mały nas kopie i słyszymy nagle takie strzelenie kostkami jakby się palce wyginało jak kopnął!! My takie oczy, mój pyta czy ja też to słyszałam, i zaraz drugi raz kop i strzelenie :) Byliśmy w szoku! Wasze dzieci też tak strzelają? Naszemu to się nie zdarzyło więcej od tamtej pory, ale śmiać nam się chciało:)
    A poza tym to wczoraj złapał mnie jakiś kryzys okropny, chyba hormony szaleją nie wiem, Mały tak się cały dzień wiercił, przeciągał boleśnie, kopał, ani na chwilę nie przestawał, ze wpadłam w jakąś panikę:/ W dodatku bolą mnie pachwiny i podbrzusze i coraz częściej spina mi się brzuch, a rączki jakby mi ciągle gmerały tak niziutko, raz w pachwinie, raz jeszcze niżej...normalnie uczucie jakby miał mi wypaść...:/ wiem, że to głupie, pewnie sobie pomyślicie, że histeryczka jestem, ale boję się jakoś. Boję się, że może już główką się wstawił i chce wychodzić. Więc ja się przyłączam Fatim i Bąbelek i też dziś leżakuje od rana i mówię mojemu chłopaczkowi, że jeszcze nie czas, a wizyta dopiero w poniedziałek...

Aaa w mojej Biedronce i w promieniu 35 km nie ma kulek! :/

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • soraya Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ja też nie dostałam, przychodzi mi tylko newsletter na maila od nich :(

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już bym chciała być w 36 tygodniu, zazdroszczę dziewczynom, które już są w bezpiecznym okresie...

Nynusia lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
‹‹ 2102 2103 2104 2105 2106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ