WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka o zamówionych próbkach mówisz?

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia tylko on akurat spał jak wszystko było ok a kiedy ja z bólu się zwija)am to wyjść zachciało się jemu ;) na szczęście jakoś doszłam do drzwi ;)

Wiedźma to czekamy obie hehe ;) moj od 7mej jest 50km ode mnoe bo sledze go akurat :D ale co do komplikacji to faktycznie zawiłe te zakupy ;)

Zajsonek to ładnie to załatwił...mój to olałby a ja nie odpuszczę:) nie po to płaci się tyle kasy za kuriera żeby niepotrzebnie czekać

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma - weszłam na stronę

http://www.dhl.com.pl/pl/express/sprawdz_przesylke.html

wpisałam oba numery - ale ani jeden ani drugi to widocznie nie jest numer przesyłki.

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola fakt,mam iść wcześniej i te tygodnie zbędne oczywiście:D

Wiedxma na strone dhl wbij i ten ostatni nr do śledzenia ;)

Onka no to powinien jakoś teraz przyjść:) ja po 4rech miesiącach dostałam ale w poprzedniej ciąży nie doczekałam się wgl :/

Fatim i Bąbelek jakbym miała leżeć tak jak Wy to matka R zawładnęłaby moim skromnym mieszkankiem o nie co to to nie ;) ale jak R wokół mnie biega i traktuje jak księżniczke to akurat jest miłe :P

ola.321 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani jeden ani drugi numer nie wchodzi, w żadnym ze sposobów śledzenia przesyłki Paula :P wiedźma nie było w meilu jeszcze jakiegoś nr? aż sama zgłupiałam :D

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już ogarnęłam, tamto to były numery z ebaya a mam jeszcze inny mail, nie widziałam go wcześniej, i tam znalazłam numer do śledzenia ale jak go wbijam to mówi, że error ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma pokaż ten nr

Wysłany: 8 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    961268561975

Ja jestem jakaś zielona w tym wszystkim ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:42

3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zamówiłam przez neta te staniki do karmienia z H&M, ale one są malutkie, nie ma szans, żebym zmieściła w nie swoje cycki 80G. Wzięłam rozmiar L, może któraś chce odkupić? Dałam za nie 75 zł z wysyłką, bo korzystałam z rabatu 25%.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo faktycznie jest napisane, że nie ma takiego numeru, dziwne

Wysłany: 8 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może trzeba na niemiecki dhl wejść?

Weszłam ale zabija mnie ten język ;/ ja pierdzielę nigdy nic więcej nie zamówię w nnym języku niż polski lub angielski...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:51

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedźma czemu mi sie uroiło, ze Ty w UK :D

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de&idc=961268561975&rfn=&extendedSearch=true

Wysłany: 8 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika bo ja w UK tylko paczka idzie z de... jak już wcześniej pisałam, żeby było śmieszniej wózek jest polskiej produkcji :P

Czyli, że idzie paka ;) Mika jesteś ze złota :*

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przesadzaj hehe, no byłam przekonana, że paczka po UK i wysłana też, dobrze, że się wyjaśniło. A paka dalej w de więc dziś nie przyjdzie pewnie :)

Wysłany: 8 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki, to idę sprzątać na nowe mieszkanie ;)

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie plecy bola rany ! :/

Paulla mnie tez się taka sytuacja właśnie jak pisalam zdarzyła z przesunięciem małego.
    Byłam na spacerze dłuższym i plecy juz nie są tak na chodzie jak powinny .

Jestem taka zła dziś , wszystko mi się rabie ... Księgowa mojej szefowej to chyba jakas niedorobiona jest , jestem na zwolnieniu od 27 lipca i kuzwa wczesniej składki wiadome ze muszą być płacone żebym otrzymala zwolnienie ... Ja powinnam pieniądze pierwsze dostać na koniec sierpnia ze zwolnienia a jest wrzesień i nie dostałam ! Zadzwonilam do zusu a tam , ze składki za lipiec nie były płacone: o sorry no kurde ... Zadzwonilam do tej księgowej ona ze wszystko jest poprzelewane a w zusie ze nie no to kurde i teraz kasę może dostane na koniec września jak przeleja do końca tygodnia . Ja pieprze ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, chodzi o taki zestaw materiałów bebiprogram. 5 miesięcy temu zamówiłam i nie ma. no nic, najwyżej nie dostane

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, albo tyle piszecie albo ja tak wolno czytam... :)
    onka ja też zamawiałam w tym czasie co Ty i też nic jeszcze nie dostałam.
    Zakręcona Ty pisałaś że Mały ma kość udową 6 cm i że to na 35 tydzień tak? A masz jakąś tabelkę skąd bierzesz te normy? Bo mój miał właśnie 6 cm w 31+3 tygodniu. A lekarz nic nie mówił, że długa.
    W ogóle to chciałam się podzielić nowym wyczynem naszego szkraba: leżymy sobie w niedzielę wieczorem już w ciszy i Mały nas kopie i słyszymy nagle takie strzelenie kostkami jakby się palce wyginało jak kopnął!! My takie oczy, mój pyta czy ja też to słyszałam, i zaraz drugi raz kop i strzelenie :) Byliśmy w szoku! Wasze dzieci też tak strzelają? Naszemu to się nie zdarzyło więcej od tamtej pory, ale śmiać nam się chciało:)
    A poza tym to wczoraj złapał mnie jakiś kryzys okropny, chyba hormony szaleją nie wiem, Mały tak się cały dzień wiercił, przeciągał boleśnie, kopał, ani na chwilę nie przestawał, ze wpadłam w jakąś panikę:/ W dodatku bolą mnie pachwiny i podbrzusze i coraz częściej spina mi się brzuch, a rączki jakby mi ciągle gmerały tak niziutko, raz w pachwinie, raz jeszcze niżej...normalnie uczucie jakby miał mi wypaść...:/ wiem, że to głupie, pewnie sobie pomyślicie, że histeryczka jestem, ale boję się jakoś. Boję się, że może już główką się wstawił i chce wychodzić. Więc ja się przyłączam Fatim i Bąbelek i też dziś leżakuje od rana i mówię mojemu chłopaczkowi, że jeszcze nie czas, a wizyta dopiero w poniedziałek...

Aaa w mojej Biedronce i w promieniu 35 km nie ma kulek! :/

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • soraya Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ja też nie dostałam, przychodzi mi tylko newsletter na maila od nich :(

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak już bym chciała być w 36 tygodniu, zazdroszczę dziewczynom, które już są w bezpiecznym okresie...

Nynusia lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
‹‹ 2102 2103 2104 2105 2106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ