Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dziś pobiłam rekord w spaniu...dopiero niedawno wstałam
szok. w dodatku śniło mi się, że trafiłam na porodówkę i miałam mieć tam cesarkę bo okazało się, że dzidziuś jest taki duży, że nie mieści się w brzuchu. leżałam więc i czekałam na tą cesarkę i nagle poczułam coś między nogami i okazało się że dziecko już wyszło. wzięłam go na ręcę i zaczęłam biegać po całym oddziale i szukać pielęgniarki a tam nikogo nie było. masakra jakaś ten sen
jak sie obudziłam to myślałam, że już po porodzie hahaha
PauLLa, ZakręconaOna, jaroszka, Blondik, agaton, agania, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Mikejla słodki brzuszek i faktycznie b. ładna kuchnia
Paulla ładny ten koszyczek , lubie takie pomysłowe rzeczy
Szczęsliwa ciesze sie ze spotkałas sie z tak mila i profesjonalna opieka mimo tylu obawz Polski moge tylko pozazdrościc takich warunków
No i data porodu 5.10.15 - super
fajnie ze wszystko poszło po Waszej mysli i jestescie zadowoleni
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakrętka , wielkoludek to jedna sprawa ale najwazniejsze moje dwie operacje na biodra , wiedzialam od poczatku ciazy ze bedzie CC ale jakos nie wspominalam , no ale przeciez nie bede ukrywac terminu jak juz wiemy mozna wszystko mowic
Pauula rodzic rodzic hehe , ale fakt brzmi jak wakacje
Dziekuje za mile slowaaa :*ZakręconaOna, PauLLa lubią tę wiadomość
-
onka wrote:czy jest wśród nas jeszcze ktoś, kto nie dostał paczki z bebiprogramu? zamawiałam w kwietniu i nadal nie mam
Tez nie mam buuuuu
Dziewczyny prasowałam....kurde nie dam rady .... Tylko polowe wyprasowałam i musiałam sie położyć.
Wysiada mi kręgosłup i brzuch twardy do tego ucisk....bo brzuch wysoko, wiec problem z oddychaniem...
Moja mama miała mi pomoc, ale szkoda mi jej, bo ona duzo pracuje, a i tak pomaga mojej siostrze, a tu jeszcze ja.... -
mikejla super brzusio
lili ja używam na zgagę gaviscon i pomaga mi świetnie
edit: gaviscon w płynieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:28
-
Arielko no bo to juz niedlugo , moze jakis proroczy sen apropo tych objawow Twoich
Kochane lece do sklepu po jakas dobra kolacje i kupic cos synkowi z tego szczescia hehe , jeszcze raz dzieki za wszystkie kciuki co ja bym bez was zrobila :* Do uslyszenia pozniej , milego dnia dla was zyczymy :*Mikejla lubi tę wiadomość