Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany Szczęśliwa, toż ten szpital to raj dla rodzącej. Ja dzis byłam u mnie w miescie w szpitalu na SR i nie jest tak wspaniale, tzn wszystko ok, ale to co Ty piszesz, to jakieś eldorado hehe
I data też super, ja mam z pierwszego USG - 6-10-15 i tak sobie myślałam, ze moze 5 się uda, ale chyba mi sie nie chce czekać, ja już od jutra w 37 tc;) dzidzia sama zadecyduje:)
Ja też się za prasowanie nie wzięłam, a te pierwsze ciuszki chcę wyprasować, potem juz na pewno nie będę tego robić. Ale wymyśliłam też, ze chcę taką falbanke na łóżko, żeby wnętrznosci nie było widać, więc musze pójść po materiał i w ogóle duzo z tym roboty. Czy ja wszystko zdąże:P
Czekam na małża już z jęzorem na wierzchu, bo zrobiłam zur na boczku z ziemniaczkami z cebulką i jajcem i juz się go nie mogę doczekaćBlondik, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Przede wszystkim Zakrecona moje najszczersze wyrazy współczuciatrzymaj się. Musisz być silna dla Oskarka a babcia na pewno będzie nad Wami czuwać.
Lili co do zgagi to ja mam dzień w dzień nic nie biorę bo nic nie pomaga... chyba się już do niej przyzwyczaiłam.
Upominku z bebiprogramu tez nie dostałam a rejestrowalam się w marcu
Ola tak Ci zazdroszczę to już tak blisko
Green moje cukry od początku ciąży tak wyglądały rano miałam nawet po 50 aż się trzeslam a po mega obzarstwi e po 78 85 także najprawdopodobniej dziecko dużo zabiera tak przynajmniej gin mi powiedział.
Moja mała tez od 2 jakaś spokojniejsza jak nie ona ale czytałam ze dzieciaczki mają coraz.mniej miejsca i pewnie tak już do końca ciąży będzie.ola.321 lubi tę wiadomość
-
Agaton oj tak sama jestem w szoku ale bardzo pozytywnym wiadomo pierwsze wrazenie liczy sie najbardziej ale zobaczymy jak bedzie potem mam nadzieje ze rowniez tak ekstra !
Mniam ale macie smakołyki , dajcie trocheja wcinam jak zwykle płatki
Wróciłysmy z mama ze sklepu obkupila sie za wszystkie czasy masakraA ja kupilam sobie rekawiczki na zime pasujace do koloru wozka i spodenki dla syneczka
a moj brzuch wlasnie robi fale tsunami !agaton lubi tę wiadomość
-
Lili, ja mialam potężną zgage od początku ciąży.. w końcu stwierdziłam niespełna 2 tyg temu ze pieprze to, nie dam rady już dluzej się meczyc. Gaviscon w syropie pomogł. Smak miętowy ma, ale liczyłam na bardziej słodki, ale w sumie to mało istotne..ważne ze działa
co do koszul ciążowych/do karmienia do ja mam z Italian Fashion i jest super, ma świetną bawełnę.nat_alia lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Ale obiad sobie zafundowałam wlasnie...3 plasterki smażonego boczku i dwa jajka sadzone ..... Ale nie mogłam sie powstrzymać, ten boczek juz leży w lodowce jakiś czas i prosił sie o skonsumowanie
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych rarytasów, mi sie chciało cos słodkiego i zjadłam wafla ryzowgo z czekolada gorzką + sok i cukier 138 -
Jestem po badaniu
maluszek ma się dobrze
Waga 2970kg,
kość udowa 71,8mm tj 36+5
AFI 183,5 mm - w górnej granicy normy ale dr mówi że jest prawidłowa.
Ogólnie z badania wychodzi że jest młodszy o 3 dni.
Nie mam zdjęcia, a dziś widziałam go i tak najlepiej ze wszystkich USG ale na szczęście mam filmik.
Ma słodką buźkę, usteczka i nosek - ciekawe jak będzie wyglądał za tydzień na żywo, dla mnie i tak jest najpiękniejszy :*
Już się nie mogę doczekać naszego spotkania!!onka, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, Nynusia, Bąbelek, lojkalojka, ZakręconaOna, PauLLa, Magnosia, jacusianka, agaton, madu, Lexie, annggela, zakocona, Wredotka, lili_madlen, Little Frog, ss, stokrotka25, paula1, jaroszka, ~Rewianka~, soraya, polkosia, Arielka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa łał ale warunki w tym szpitalu
- rewelacja!!
i gratuluję daty, pamiętam jak na początku zastanawiałyśmy się komu się trafi tak urodzić.
Bąbelek - jeszcze tydzień i będzie relacja.
agatka - ja właśnie już mam lepiej z tymi cukrami i nawet sobie pozwalam na więcej ale wiele tygodni nawet nie zgrzeszyłam i wiem co to za ból.
Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych rarytasów, mi sie chciało cos słodkiego i zjadłam wafla ryzowgo z czekolada gorzką + sok i cukier 138
Agatka, ja dziś zrobiłam budyń bez cukru...137;/
Zaraz muszę się zbierac na spotkanie z położną...ale mi się nie chce!
Ola, ja się jaram 3 tygodniami, a Ty tylko tydzień!!
Zakocona, na którą SR chodzisz? JA na Zelaznej nie dostałam takiej ściągiola.321 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ja już nie mam sily. Jestem w domu to kurier nie przyjedzie a jutro jak mam jechać do gin to pewnie nikogo nie zastanie. R mówi że jego matka może odebrać paczke czy babka a ja mówię,że sprzedawca kazał sprawdzić przy odbiorze czy wszystkie części są w paczce i czy coś nie jest uszkodzone. Zresztą wyobrażam sobie babke R targającą paczkę i czyhającą czy ktoś nie widzi a potem w domu wielkie macanie z matka R...boszzz -,-
Kurwica mnie bierze przy takich beznadziejnych sytuacjach. Jeszcze R zamiast siedzieć teraz ze mną bo i brzuch boli i może łaskawie kurier wbije to pojechał do szwagra kończyć malować ciągnik. Jakie to życie żenujące się robi....żebym lepiej się czuła to ok...wszystko sama zrobie ale czuje się kijowo i wszystko pod górkę... -
Hej,
jestem już po USG i KTG. Wszystko w porządku, nie ma skurczy a Szymek waży 2300. Nie jest to jakoś super dużo, ale wychodzi na to, że tylko 3-4 dni młodszy. Podobnie brzuszek, dalej mniejszy, ale tylko 5 dni. Postanowiłam więc już się nie zamartwiać.
Pozostałym wizytującym gratuluję dobrych wiadomości
Szczęśliwa mamusiu, cieszę się, że będziesz miała takie wspaniałe warunkiSwoją drogą, ciekawe kiedy doczekamy się takich wygód w polskich państwowych szpitalach...
Jaroszka, Zakręcona - przytulam tylko, bo nie wiem, co powiedzieć. Czasem cisza jest bardziej wymowna. Jestem jednak myślami z Wami ;*
Pisałyście coś o siedzeniu w domu w najbliższym czasie. Ja z powodu zagrożonej ciąży od lutego nie pracuję i już czuję, że dłużej tak nie chcę. Przede mną rok macierzyńskiego, więc chcę to wykorzystać i..... dziś właśnie udało mi się przejść rozmowę kwalifikacyjną na studia podyplomowe26-27.09. pierwszy zjazd
annggela, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Lexie, lojkalojka, onka, Wredotka, PauLLa, jaroszka, soraya, ~Rewianka~, ola.321, polkosia, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.