Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh dziewczyny dziękuję za slowa otuchy.. Zjadlam bułke przed chwilą i narazie jest dobrze.Pogoda tez taka nijaka,wlasnie ulewa przeszla i zrobilo się zzzimno.. Faktycznie,może Poznań dziś pechowy..
Paulla nareszcie kurier!przynajmniej jedno masz z głowy!
szczesliwa_mamusia21, PauLLa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a17978ea3b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/586d2d6e450d.jpg
To drugie w tej palmiarninigdy wcześniej nie widziałam i nie byłam w takim miejscu! po prostu jest tam cudownie
i dobry sernik mają
madu, Lexie, lili_madlen, stokrotka25, lojkalojka, Magnosia, onka, ~Rewianka~, ola.321, Natka88, BATTINKA, polkosia, Nynusia, Bąbelek, agania, PauLLa, zakocona, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
Na pewno! Bo mój mąż ma cudowną ciotkę, u której się zatrzymaliśmy na noc - żałuję, że tak krótko tam byliśmy. Nie chcieliśmy za późno już wracać do niej do mieszkania, bo jednak nie spaliśmy w hotelu i nie wypadało wracać o której się chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:59
Lexie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wy też może macie na tym etapie ciąży zawroty głowy? Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Wstałam do łazienki, wróciłam, położyłam się na łóżku i nagle helikoptery w głowie, chyba z 10 min mnie trzymało. Zrobiło mi się bardzo gorąco, myślałam że ciśnienie, ale zmierzylam i ok było. Wystraszylam się jak cholerka bo mloda nagle zaczęła mocno szaleć, czy coś jej się nie stało. Uczucie jakby mdłości i kłucie w szyjce. Możliwe ze gdzieś ucisnela na nerw, że tak organizm zareagował?
Mój młody tak się wystraszył, że poprosił babcie żeby z nami spała w razie co.
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
lili_madlen wrote:Magnosia gratuluje udanej rozmowy kwalifikacyjnej na studia
tez sie wybiaram dalej od pazdziernika ! Pewnie fajna odskocznia beda dla nas dni spedzane na uczelni zebysmy w domu nie zwariowaly a babyblues trwal ksiazkowe 10 dni :p
Też tak uważam, że to sposób na zachowanie równowagiPewnie ciężko będzie mi pierwszy raz zostawić synka na prawie cały dzień, ale mąż mnie zapewnia, że sobie świetnie poradzą.
Ja Tobie też gratuluję decyzji o studiach. Październik pewnie będzie najtrudniejszy, ale damy radęSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mika no faktycznie jak ktos nie widzial takiej palmiarni moze zrobic wrazenie
ja przerabialam wycieczki do palmiarni przez cale przedszkole i szkole podstawowa ..
A nad Poznaniem wisi cos wisi .. Najpierw padalo na zmiane z pelnym sloncem ..chmury nachodzily az granatowe a teraz nagle pod wieczor blekit nieba i slonko ! -
Magnosia damy rade ! Tez tak wlasnie mowie
ciesze sie nawet na ta szkole no i mam to szczescie ze mąż, moja mama i tesciowa nie pracuja w weekendy wiec kolejka sie robi do zajmowania sie synkiem
ciekawe tylko jak ze sciaganiem pokarmu czy bedzie go az tyle
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Madu, super. Do lutego sobie wszystko spokojnie zorganizujesz. Ja tak teraz na wariata trochę, ale nie mam możliwości zacząć później.
Dziś był dla mnie stresujący i męczący dzień. Wizyta, usg, ktg, a potem rozmowa kwalifikacyjna...
Teraz leżę już w wannie i odpoczywam, bo ledwo chodzę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:14
madu lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.