Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagnosia wrote:Green, każdy by chciał mieć taką cukrzycę
Mi też się cukry stabilizują. Po bułce pszennej z wędliną i cieście domowym miałam ostatnio 111
Edit:
Zmierzylam 1h 40 min po jedzeniu tych parowek i jest 103.
Czyli glukometr dziala. A cukier mi rosnie dopiero po 1,5h?
Niech ktos madry mi to wytlumaczy. Moze to tylko po parowkach, bo kiedys jak mierzylam i 1h i 2h po, to cukier byl nizszy po 2h. Przynajmniej wiem, ze glukometr dziala. Zaraz mezowi zmierzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:06
-
green wrote:Jaroszka, znaczy z moja cukrzyca to bylo tak, ze mi diabetolog powiedziala, ze zle przygotowalam sie do badania (zbyt pozna kolacja i to w dodatku szarlotka z mlekiem) i mowila, ze cukrzycy raczej nie mam.. no ale mam mierzyc.
I cukry byly co najmniej o 15-20 jednostek wyzsze. A sukcesywnie malaly. No i teraz w ogole niskie sa. Eh
Aaaaaa no to zielonka niczym sie nie przejmuj! Pewnie wcale nie masz tej cukrzycy! Ale nie ma tego złego, bo przynajmniej nie objadalas siegreen lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/871ffb6d927a.jpg
My z Lenka dzisiajPauLLa, zakocona, green, jaroszka, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Muffinka1019, lojkalojka, paula1, stokrotka25, Lexie, agaton, aanaa, Bąbelek, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Aaaaaa no to zielonka niczym sie nie przejmuj! Pewnie wcale nie masz tej cukrzycy! Ale nie ma tego złego, bo przynajmniej nie objadalas sie
Po 1 h moje: 72
Po 1 h meza: 75
Po 1h40min moje: 103
Po 1h40min meza: 102
Jedlismy to samo.
Czyli chyba ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:15
jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dcb14c96561.jpg
Szkoda,że dzisiaj stoi w salonie ale jestem zadowolona,bo sis z mężem przyjechała a on mi je skręcił zanim wrócił R
BajecznieNynusia, zakocona, green, polkosia, jaroszka, Mikejla, madu, Natka88, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Magnosia, lojkalojka, paula1, annggela, Muffinka1019, Lexie, agaton, onka, aanaa, Bąbelek, WiedźmaMaKota, agania, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Hehe, szpiegu
Zaraz wrzucę fotkę
A też dziś miałam pobierany wymaz. Po ilu dniach są wyniki?
Ale mi z cycka dzisiaj leci..
Nasza kotka zbliza się powoli do swojego TP. Wróciła jej super miziastosc. I w końcu dzisiaj poczulismy maluszki w brzuchu tańczące ♡jaroszka, madu, Nynusia, Lexie, agaton, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ah mam właśnie za sobą debiut strzyżenia
przyszła maszynka z otto i strzygłam męża
jutro mu kumple powiedzą hahahahahaha
I położna polka dzwoniła do mnie...ma zapchane terminy, ale się zgodziła, bo po polsku można pogadaćna 6 paźdiernika dopiero
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Miałam Wam napisać, że dopiero od kilku dni czuję czkawki małej
Śmieszne uczucie.
jaroszka, Nynusia, madu, lojkalojka, Lexie, Natka88, ~Rewianka~, agania, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn