X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za godzinę wstaję i jakoś od wyjazdu R do pracy nie mogę zasnąć....wizytujemyyy :D Mały cały czas szaleje a Kotu włączyło się mizianie i pod moim ramieniem koniecznie chciał spać ;)
    Na chrapanie nic się nie poradzi...mój jak śpi na plecach to parę sekund i drze pape :/ na boku ujdzie ;)

Aaa i nie oglądałam tego filmu....za dużo emocji...ja już i tak na oparach sił lece ;)

Ahhh no i mechanik wczoraj przy przekładaniu silnika dojrzał powód zarżnięcia starego...kolejne 3stowki ponoć...to se R auto kupił:/

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla to lipa , ze tak wyszło z autem ... :/
    Co do chrapania da się zaradzić , może nie na zawsze i nie całkowicie ale jakoś zmniejszyć na pewno się da , tak mi się wydaje . Lekarz i on pomoże a pozatym badanie zatok np. Dużo może tez wyjaśnić u niektorych.
    Nie mam problemu w domu z chrapaniem wiec tak domysły snuje

Ja dziś ten serial na IPla zobacze :)
    Tobie kocurek spać chce pod ręką a moja sunia wczoraj jedna część brzucha ciągle by lizala , stała patrzyła się i liz , może gdzieś Oskar się poruszył:) a jak wchodzi na mnie to jak boga kocham tak robi ze tylnie łapki ma na nogach moich i nagle wyciąga się do prądu ze resztę delikatnie kładzie i opiera się na piersiach haha mała kochana księżniczka synka uszkodzić nie chce:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:34

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha wzięłam się na sposób i będę czytać juz od 6 :) współczuje bezsenności bo ja jakoś ostatnio śpię sporo, co prawda zasypiam po 1 w nocy, ale później juz tylko raz się budzę. Chrapania niecierpie, na szczęście nie mam problemu z tym. Co do ruchów to moja tylko kolo południa i Późnym wieczorem jak juz lezymy świruje za to daje czadu ostro :)

Dziś przychodzi kominiorz przeczyscic rurę haha, jak to powiedziałam D to do pracy nie chciał iść.

Jak piszecie o zwierzakach to tęsknię za moją psiną, ale on to jakby mnie unikał i się bał jak byłam w pl, tak chyba reagował na ciążę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:42

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika no pamietam jak mowilas , a może obrażony , ze rzadko bywasz .
    Co do KOMINIORZA hahaha to D nieźle zareagował: D

A Ja walcze znów od paru dni z zaparciami ! Grrrrr ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:48

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja tez nienawidze chrapania, mezowi sie zdarza czasem, to zawsze go szturcham zeby sie na bok przekrecil :P nie umiem spac, jak mi ktos chrapie. Takze Zetaaa wspolczuje:P

Kurcze zasnelam wczoraj i nie obejrzalam 600 g szczescia ;<

Cukier dzis z rana mam dobry, 75 :) Uf - parowki na kolacje swoje zrobily :P przynajmniej wiem, ze mi malenstwo nie gloduje :P ciekawe jak po sniadaniu bedzie :)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:)

Co do chrapania to mojego póki co oszczędza. Czasami się zdarzy raz albo dwa ale to musi być bardzo zmęczony i zaraz się sam z tego budzi :D A na chrapanie są ponoć jakies spraye do gardła :P

Ja kiedyś swojemu po fakcie powiedziałam że byli przepychać rurę (w kuchni). Mina bezcenna ;)

Udanych WIZYT !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:01

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiał się ze jak przyjdzie mam do niego dzwonić z wideorozmowa hehe :) swoją drogą pewnie znów się zbłaźnie bo skąd mam wiedzieć co on do mnie sprechen :D

ZakręconaOna, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 9 miesiacu <3
    Jaka ja mialam kiepska noc :( Teraz Was rozumiem dziewczyny . Siuku co godzine , ciezko dobrac pozycje do spania - masakra :(

Ja juz meza odprawilam do pracy , zupa wstawiona , pranie tez :) A pewnie za godzine padne ze zmeczenia ;)

To naprawde musi byc meczace spac przy chrapiacym mezu .Mnie tez moj oszczedza . Ale wiem jak to meczy , bo moj tata to istna orkiestra nocna i przez to nie spia z mama razem juz pewnie z 20 lat :/

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
    Ja mam jutro anestezjologa i ginekologa , ale bez usg .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:41

zakocona, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wróciłam. Nie zbadałam tętna Kuźwa tyle bylo kobiet jedna przez drugą sie pchała na badania,wzięłam tylko wynik z paciorkowca i poszłam. Ach....
    Leżę teraz zjadłam Grześka i czekam...:(

Zakręcona usnęłam ok 5 ale o 7 byla pobudka bo młoda do szkoły na 8 dziś miała.
    Aj jak wróci mąż to ja odpocznę wtedy,kiedy ten piątek;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    zaczynam dzień :D czas jechac po uchwyty i dzwonić do stolarzy :)

miłego dnia :*
    powodzenia na wizytach
    ja rónież wybieram się dzisiaj do położnej :D

Nynusia lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :D
    Mój wózek dopiero z DE wyjeżdża ;/ no masakra...
    A w ogóle to tydzień temu przyszła pościel do łóżeczka... a wczoraj się okazało, że do wózka ;p

Natka88, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, u nas wczoraj też córa nic, cały dzień cisza, dopiero wieczorem czkawka. A dziś od rana szaleństwo. Pewnie u Ciebie dzisiaj też odpoczywa :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa Polkosis mam tez taką nadzieję ze mała leniuchuje... ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieło do pokoju Klementysi :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad92146fff10.jpg

Jeszcze troszkę wczoraj "podrasowałam" ;)

WiedźmaMaKota, agania, madu, agaton, nat_alia, PauLLa, Little Frog, Lexie, miska2503, jaroszka, Natka88, lojkalojka, ~Rewianka~, paula1, zakocona, Blondik, Magnosia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Lucy7, Wredotka, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cafbd0ad4d01.jpg

Mogę się pochwalić moją córeczką? ;) dzis jej robiłam fotkę ach trochę nie wyraźne...zadatków na fotografa to ja nie mam :P

madu, agaton, aanaa, ZakręconaOna, nat_alia, WiedźmaMaKota, polkosia, PauLLa, Little Frog, Lexie, jaroszka, ss, Natka88, ~Rewianka~, linka220, lojkalojka, paula1, agania, zakocona, Blondik, onka, Magnosia, Bąbelek, stokrotka25, Fatim, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Mikejla, Lucy7, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, mój wczoraj leniwie cały dzień , dopiero wieczór trochę sie poprzeciągał, dziś tylko poczkał i też dalej śpi. Może ta pogoda na te nasze dzieciaczki tak działa :)

u mnie dzis noc z bolącym i twardym brzuchem;/ Tak był twardy, że biede miałam z podniesieniem się. Do tego doszły jeszcze wzdęcia i koniec. Wizytę mam w piątek i ciekawa jestem co mi jeszcze dołozy na tego mojego twardziocha;/

Co do programów i seriali, to oglądam tylko kulinarne a z seriali ani jednego polskiego, za to milion brytyjskich i US, mamy tabelke w exelu w której wpisujemy tytuły i daty kiedy rozpoczynaja się kolejne sezony, bo juz nie idzie tego spamiętac ;p

nat_alia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka śliczna :) A jaka figura :D

BATTINKA lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?:)

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu my też z tych pożeraczy serialowych ;)

A co do Amaro, no lubimy chyba drani, bo mimo to, że on nie jest w moim typi to strasznie mnie pociąga... Alllle dziewczyny ostatnio się załamałam bo mój ideał się popsuł;/ mam na myśli Johnnego Deppa :( spuchnięty jakiś taki i obleśny się zrobił. Wiem, że on już ma 52 lata ale to chyba nie od wieku mu się zrobiło a od chlania... no trudno trzeba będzie wzdychać do starych zdjęć i filmów z nim <3 i znaleźć sobie nowy ideał :)

madu, jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no battinka śliczną masz córeczke :D

BATTINKA lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 2112 2113 2114 2115 2116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ