X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za godzinę wstaję i jakoś od wyjazdu R do pracy nie mogę zasnąć....wizytujemyyy :D Mały cały czas szaleje a Kotu włączyło się mizianie i pod moim ramieniem koniecznie chciał spać ;)
    Na chrapanie nic się nie poradzi...mój jak śpi na plecach to parę sekund i drze pape :/ na boku ujdzie ;)

Aaa i nie oglądałam tego filmu....za dużo emocji...ja już i tak na oparach sił lece ;)

Ahhh no i mechanik wczoraj przy przekładaniu silnika dojrzał powód zarżnięcia starego...kolejne 3stowki ponoć...to se R auto kupił:/

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla to lipa , ze tak wyszło z autem ... :/
    Co do chrapania da się zaradzić , może nie na zawsze i nie całkowicie ale jakoś zmniejszyć na pewno się da , tak mi się wydaje . Lekarz i on pomoże a pozatym badanie zatok np. Dużo może tez wyjaśnić u niektorych.
    Nie mam problemu w domu z chrapaniem wiec tak domysły snuje

Ja dziś ten serial na IPla zobacze :)
    Tobie kocurek spać chce pod ręką a moja sunia wczoraj jedna część brzucha ciągle by lizala , stała patrzyła się i liz , może gdzieś Oskar się poruszył:) a jak wchodzi na mnie to jak boga kocham tak robi ze tylnie łapki ma na nogach moich i nagle wyciąga się do prądu ze resztę delikatnie kładzie i opiera się na piersiach haha mała kochana księżniczka synka uszkodzić nie chce:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:34

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha wzięłam się na sposób i będę czytać juz od 6 :) współczuje bezsenności bo ja jakoś ostatnio śpię sporo, co prawda zasypiam po 1 w nocy, ale później juz tylko raz się budzę. Chrapania niecierpie, na szczęście nie mam problemu z tym. Co do ruchów to moja tylko kolo południa i Późnym wieczorem jak juz lezymy świruje za to daje czadu ostro :)

Dziś przychodzi kominiorz przeczyscic rurę haha, jak to powiedziałam D to do pracy nie chciał iść.

Jak piszecie o zwierzakach to tęsknię za moją psiną, ale on to jakby mnie unikał i się bał jak byłam w pl, tak chyba reagował na ciążę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:42

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika no pamietam jak mowilas , a może obrażony , ze rzadko bywasz .
    Co do KOMINIORZA hahaha to D nieźle zareagował: D

A Ja walcze znów od paru dni z zaparciami ! Grrrrr ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:48

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja tez nienawidze chrapania, mezowi sie zdarza czasem, to zawsze go szturcham zeby sie na bok przekrecil :P nie umiem spac, jak mi ktos chrapie. Takze Zetaaa wspolczuje:P

Kurcze zasnelam wczoraj i nie obejrzalam 600 g szczescia ;<

Cukier dzis z rana mam dobry, 75 :) Uf - parowki na kolacje swoje zrobily :P przynajmniej wiem, ze mi malenstwo nie gloduje :P ciekawe jak po sniadaniu bedzie :)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:)

Co do chrapania to mojego póki co oszczędza. Czasami się zdarzy raz albo dwa ale to musi być bardzo zmęczony i zaraz się sam z tego budzi :D A na chrapanie są ponoć jakies spraye do gardła :P

Ja kiedyś swojemu po fakcie powiedziałam że byli przepychać rurę (w kuchni). Mina bezcenna ;)

Udanych WIZYT !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:01

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiał się ze jak przyjdzie mam do niego dzwonić z wideorozmowa hehe :) swoją drogą pewnie znów się zbłaźnie bo skąd mam wiedzieć co on do mnie sprechen :D

ZakręconaOna, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 9 miesiacu <3
    Jaka ja mialam kiepska noc :( Teraz Was rozumiem dziewczyny . Siuku co godzine , ciezko dobrac pozycje do spania - masakra :(

Ja juz meza odprawilam do pracy , zupa wstawiona , pranie tez :) A pewnie za godzine padne ze zmeczenia ;)

To naprawde musi byc meczace spac przy chrapiacym mezu .Mnie tez moj oszczedza . Ale wiem jak to meczy , bo moj tata to istna orkiestra nocna i przez to nie spia z mama razem juz pewnie z 20 lat :/

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
    Ja mam jutro anestezjologa i ginekologa , ale bez usg .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:41

zakocona, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wróciłam. Nie zbadałam tętna Kuźwa tyle bylo kobiet jedna przez drugą sie pchała na badania,wzięłam tylko wynik z paciorkowca i poszłam. Ach....
    Leżę teraz zjadłam Grześka i czekam...:(

Zakręcona usnęłam ok 5 ale o 7 byla pobudka bo młoda do szkoły na 8 dziś miała.
    Aj jak wróci mąż to ja odpocznę wtedy,kiedy ten piątek;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    zaczynam dzień :D czas jechac po uchwyty i dzwonić do stolarzy :)

miłego dnia :*
    powodzenia na wizytach
    ja rónież wybieram się dzisiaj do położnej :D

Nynusia lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :D
    Mój wózek dopiero z DE wyjeżdża ;/ no masakra...
    A w ogóle to tydzień temu przyszła pościel do łóżeczka... a wczoraj się okazało, że do wózka ;p

Natka88, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, u nas wczoraj też córa nic, cały dzień cisza, dopiero wieczorem czkawka. A dziś od rana szaleństwo. Pewnie u Ciebie dzisiaj też odpoczywa :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa Polkosis mam tez taką nadzieję ze mała leniuchuje... ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieło do pokoju Klementysi :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad92146fff10.jpg

Jeszcze troszkę wczoraj "podrasowałam" ;)

WiedźmaMaKota, agania, madu, agaton, nat_alia, PauLLa, Little Frog, Lexie, miska2503, jaroszka, Natka88, lojkalojka, ~Rewianka~, paula1, zakocona, Blondik, Magnosia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Lucy7, Wredotka, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cafbd0ad4d01.jpg

Mogę się pochwalić moją córeczką? ;) dzis jej robiłam fotkę ach trochę nie wyraźne...zadatków na fotografa to ja nie mam :P

madu, agaton, aanaa, ZakręconaOna, nat_alia, WiedźmaMaKota, polkosia, PauLLa, Little Frog, Lexie, jaroszka, ss, Natka88, ~Rewianka~, linka220, lojkalojka, paula1, agania, zakocona, Blondik, onka, Magnosia, Bąbelek, stokrotka25, Fatim, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Mikejla, Lucy7, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, mój wczoraj leniwie cały dzień , dopiero wieczór trochę sie poprzeciągał, dziś tylko poczkał i też dalej śpi. Może ta pogoda na te nasze dzieciaczki tak działa :)

u mnie dzis noc z bolącym i twardym brzuchem;/ Tak był twardy, że biede miałam z podniesieniem się. Do tego doszły jeszcze wzdęcia i koniec. Wizytę mam w piątek i ciekawa jestem co mi jeszcze dołozy na tego mojego twardziocha;/

Co do programów i seriali, to oglądam tylko kulinarne a z seriali ani jednego polskiego, za to milion brytyjskich i US, mamy tabelke w exelu w której wpisujemy tytuły i daty kiedy rozpoczynaja się kolejne sezony, bo juz nie idzie tego spamiętac ;p

nat_alia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka śliczna :) A jaka figura :D

BATTINKA lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?:)

21.10.2015 Leon <3
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu my też z tych pożeraczy serialowych ;)

A co do Amaro, no lubimy chyba drani, bo mimo to, że on nie jest w moim typi to strasznie mnie pociąga... Alllle dziewczyny ostatnio się załamałam bo mój ideał się popsuł;/ mam na myśli Johnnego Deppa :( spuchnięty jakiś taki i obleśny się zrobił. Wiem, że on już ma 52 lata ale to chyba nie od wieku mu się zrobiło a od chlania... no trudno trzeba będzie wzdychać do starych zdjęć i filmów z nim <3 i znaleźć sobie nowy ideał :)

madu, jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no battinka śliczną masz córeczke :D

BATTINKA lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 2112 2113 2114 2115 2116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ