Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za godzinę wstaję i jakoś od wyjazdu R do pracy nie mogę zasnąć....wizytujemyyy
Mały cały czas szaleje a Kotu włączyło się mizianie i pod moim ramieniem koniecznie chciał spać
Na chrapanie nic się nie poradzi...mój jak śpi na plecach to parę sekund i drze papena boku ujdzie
Aaa i nie oglądałam tego filmu....za dużo emocji...ja już i tak na oparach sił lece
Ahhh no i mechanik wczoraj przy przekładaniu silnika dojrzał powód zarżnięcia starego...kolejne 3stowki ponoć...to se R auto kupił -
Paulla to lipa , ze tak wyszło z autem ...
Co do chrapania da się zaradzić , może nie na zawsze i nie całkowicie ale jakoś zmniejszyć na pewno się da , tak mi się wydaje . Lekarz i on pomoże a pozatym badanie zatok np. Dużo może tez wyjaśnić u niektorych.
Nie mam problemu w domu z chrapaniem wiec tak domysły snuje
Ja dziś ten serial na IPla zobacze
Tobie kocurek spać chce pod ręką a moja sunia wczoraj jedna część brzucha ciągle by lizala , stała patrzyła się i liz , może gdzieś Oskar się poruszyła jak wchodzi na mnie to jak boga kocham tak robi ze tylnie łapki ma na nogach moich i nagle wyciąga się do prądu ze resztę delikatnie kładzie i opiera się na piersiach haha mała kochana księżniczka synka uszkodzić nie chce:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:34
-
Ha wzięłam się na sposób i będę czytać juz od 6
współczuje bezsenności bo ja jakoś ostatnio śpię sporo, co prawda zasypiam po 1 w nocy, ale później juz tylko raz się budzę. Chrapania niecierpie, na szczęście nie mam problemu z tym. Co do ruchów to moja tylko kolo południa i Późnym wieczorem jak juz lezymy świruje za to daje czadu ostro
Dziś przychodzi kominiorz przeczyscic rurę haha, jak to powiedziałam D to do pracy nie chciał iść.
Jak piszecie o zwierzakach to tęsknię za moją psiną, ale on to jakby mnie unikał i się bał jak byłam w pl, tak chyba reagował na ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:42
-
nick nieaktualnyHej.
Ja tez nienawidze chrapania, mezowi sie zdarza czasem, to zawsze go szturcham zeby sie na bok przekrecilnie umiem spac, jak mi ktos chrapie. Takze Zetaaa wspolczuje:P
Kurcze zasnelam wczoraj i nie obejrzalam 600 g szczescia ;<
Cukier dzis z rana mam dobry, 75Uf - parowki na kolacje swoje zrobily
przynajmniej wiem, ze mi malenstwo nie gloduje
ciekawe jak po sniadaniu bedzie
-
Hej hej:)
Co do chrapania to mojego póki co oszczędza. Czasami się zdarzy raz albo dwa ale to musi być bardzo zmęczony i zaraz się sam z tego budziA na chrapanie są ponoć jakies spraye do gardła
Ja kiedyś swojemu po fakcie powiedziałam że byli przepychać rurę (w kuchni). Mina bezcenna
Udanych WIZYT !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:01
-
Witam sie w 9 miesiacu
Jaka ja mialam kiepska nocTeraz Was rozumiem dziewczyny . Siuku co godzine , ciezko dobrac pozycje do spania - masakra
Ja juz meza odprawilam do pracy , zupa wstawiona , pranie tezA pewnie za godzine padne ze zmeczenia
To naprawde musi byc meczace spac przy chrapiacym mezu .Mnie tez moj oszczedza . Ale wiem jak to meczy , bo moj tata to istna orkiestra nocna i przez to nie spia z mama razem juz pewnie z 20 lat
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja mam jutro anestezjologa i ginekologa , ale bez usg .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:41
zakocona, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja dopiero wróciłam. Nie zbadałam tętna Kuźwa tyle bylo kobiet jedna przez drugą sie pchała na badania,wzięłam tylko wynik z paciorkowca i poszłam. Ach....
Leżę teraz zjadłam Grześka i czekam...
Zakręcona usnęłam ok 5 ale o 7 byla pobudka bo młoda do szkoły na 8 dziś miała.
Aj jak wróci mąż to ja odpocznę wtedy,kiedy ten piątek;) -
cześć dziewczyny
zaczynam dzieńczas jechac po uchwyty i dzwonić do stolarzy
miłego dnia :*
powodzenia na wizytach
ja rónież wybieram się dzisiaj do położnejNynusia lubi tę wiadomość
-
Moje dzieło do pokoju Klementysi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad92146fff10.jpg
Jeszcze troszkę wczoraj "podrasowałam"WiedźmaMaKota, agania, madu, agaton, nat_alia, PauLLa, Little Frog, Lexie, miska2503, jaroszka, Natka88, lojkalojka, ~Rewianka~, paula1, zakocona, Blondik, Magnosia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Lucy7, Wredotka, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cafbd0ad4d01.jpg
Mogę się pochwalić moją córeczką?dzis jej robiłam fotkę ach trochę nie wyraźne...zadatków na fotografa to ja nie mam
madu, agaton, aanaa, ZakręconaOna, nat_alia, WiedźmaMaKota, polkosia, PauLLa, Little Frog, Lexie, jaroszka, ss, Natka88, ~Rewianka~, linka220, lojkalojka, paula1, agania, zakocona, Blondik, onka, Magnosia, Bąbelek, stokrotka25, Fatim, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, ola.321, Mikejla, Lucy7, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Battinka, mój wczoraj leniwie cały dzień , dopiero wieczór trochę sie poprzeciągał, dziś tylko poczkał i też dalej śpi. Może ta pogoda na te nasze dzieciaczki tak działa
u mnie dzis noc z bolącym i twardym brzuchem;/ Tak był twardy, że biede miałam z podniesieniem się. Do tego doszły jeszcze wzdęcia i koniec. Wizytę mam w piątek i ciekawa jestem co mi jeszcze dołozy na tego mojego twardziocha;/
Co do programów i seriali, to oglądam tylko kulinarne a z seriali ani jednego polskiego, za to milion brytyjskich i US, mamy tabelke w exelu w której wpisujemy tytuły i daty kiedy rozpoczynaja się kolejne sezony, bo juz nie idzie tego spamiętac ;pnat_alia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Madu my też z tych pożeraczy serialowych
A co do Amaro, no lubimy chyba drani, bo mimo to, że on nie jest w moim typi to strasznie mnie pociąga... Alllle dziewczyny ostatnio się załamałam bo mój ideał się popsuł;/ mam na myśli Johnnego Deppaspuchnięty jakiś taki i obleśny się zrobił. Wiem, że on już ma 52 lata ale to chyba nie od wieku mu się zrobiło a od chlania... no trudno trzeba będzie wzdychać do starych zdjęć i filmów z nim
i znaleźć sobie nowy ideał
madu, jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
no no battinka śliczną masz córeczke
BATTINKA lubi tę wiadomość