Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz dawno czulam pierwsza czkawke ale ciężko na poczatku było to wylapac . Ale fakt mnie tez śmieszny to: P
Ah tak pierwsza miłość tyle lat a się nie nudzi , mój D oglądał od 1 odc kiedyś ale z rok temu przestał chyba ze ja ogladam to usiadzie tez:)
A dziś skazane pierwszy odc i mój aktor mmmm:)
Aż po sufit tez widziałam bo ciekawy i śmieszny: D
Ja to wgle serialowa jestem hehe
Jaroszka dobrej nocy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:43
-
kochane, kuchnia zamontowana
wygląda przepieknie
jutro jade z rana tylko dokupic uchwyty, bo w pierwszej opcji mialy byc fronty bez uchwytow ale zmieniliśmy że szuflady będą się same zamykac al wtedy tez nie moga się same otwieracwiec musze to zalatwic
stolarze musza jeszcze przyjechac male poprawki wprowadzic co zauwazyl maz wiec musze im to jakoś jutro przez tel przekazać
jak już będzie cała gotowa zrobię wam zdjęcie
ogólnie dziś przez te stresy brzuch ciągle twardymusze odpocząć
dobranoc :*jaroszka, szczesliwa_mamusia21, madu, Nynusia, Magnosia, agaton, PauLLa, Bąbelek, soraya, zakocona, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
I znowu mam pełno nadrabiania
Jakoś ostatnio w ogóle nie wchodziłam na kompa, siły mnie opuściły i chęci do wszystkiego.
Jakiś cykor mnie obleciał, mam obawy jak sobie dam radę z takim szkrabem malutkim, bo nawet nie wiem jak bezpiecznie trzymać takie maleństwo...
Piszecie o czkawce, moja mała też ma często czkawkęŚmieszne to takie, ale to dobrze, bo dziecko ćwiczy oddech w tan sposób.
-
Ja to nawet nie bede sie starac nadrabiac tyle tego jest
Jedynie co pamietam to ograglutki brzuszek nynusi
Oczekiwanie na kuriera przez Paulla i piekne lozeczko dla synusiaTeraz tylko zostalo posciel polozyc i spankogotowe
polkosia Twoje dzielo podziwialam na fejsie - boskieKreatywna babka z Ciebie
nat_ali to niedlugo bedziesz pichcic obiadkiczekamy na fotki
Ja tez od iedawnna czuje czkawke malego i mam wrazenie , ze on teraz poprzecznie lezy . O zgrozo oby to tylko moje bledne myslenie
Ja tez serialowa babka i nawet w kaledarzu zapisalam wszystkie programy , ktore ogladam , bo tyle tego jest , ze nie sposob zapamietac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:28
Nynusia, PauLLa, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Aaa ty Ty Zajsonek taka talenciara od fotografii
Nynusia,śliczne zdjecie
Amaro jak zwykle straszny i seksowny..
Co do wymienionych przez Was programów,kazdy ogladam,jedynie opuscilam sie w pierwszej miłosci,nie wiem juz co się tam dzieje.. Uwielbialam Małych Gigantow-szkoda,ze nie ma ich w tym sezonie.. Laski,trzeba sie teraz naogladac bo po porodzie to cieżko bedzie
Czekam wlasnie na 600 gram szczescia na tvp2
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Oj tak, widzę ze nie jedyna jestem wielbicielka Amaroo
Jejku ale mam dziś super dzień ! Chyba prezes ten szpital juz czuje ze to blisko i tak nie mogę się doczekać
A jutro zakupki może lody i jakoś leci ten czas, a w sobotę skręcamy łozeczkoendorfinki ojjjjj
-
Oglądałam "Moje 600g szczęścia" i powiem Wam, że patrząc na to co te dzieci i ich rodzice muszą przejść i jak silne emocje się z tym wiążą przestałam się niecierpliwić na spotkanie z córką. Niech sobie siedzi w brzuszku jak najdłużej. Myślałam, że na tym etapie co jesteśmy to już bezpieczny półmetek a jednak te kilka tygodni robi sporą różnicę, więc życzę sobie i wam by nasze maluszki się nie śpieszyły a tym co już się urodziły dużo siły.
Magnosia, polkosia, Bąbelek, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
-
Nie Mika nie będzie do rana 3-4 stron ale będzie jeden głupi post battinki....Kuźwa ktora nie może spać!
(
Ja pikole,wieczorem wypilam melisę i myślałam że pomoże no ale cóż myliłam się..
Ja chcę spać! Na 7 trzeba wstaća ja oczy jak 5zl
Jeszcze mala jakoś od wieczora mnie tak Malo kopie...albo się juz wkręcam niewiem. Jutro idę tfu dziś idę po wynik na paciorkowce to powiem żeby tętno zbadała położna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 03:15
-
Czesc laski .
Battinka i co udało się usnac chociaż na trochę ??? Biedna
Ja myślę , ze te mniej odczuwalne ruchy momentami a bardziej bym powiedziala rzadziej odczuwane to juz dość normalne przy końcówce , u mnie juz czasami są coraz rzadziej mały się rusza ale mocniej na pewno . Lekarka mówiła mi , ze to ok i tak .Spokojnie ale jak Cie cos nie pokoi to masz racje , idź niech zbada tętno dziecka.
Zetaaa a u Ciebie jak ?? Sieklas męża czymś , żeby przestał ?? U mnie D na szczęście nie chrapie , Ja tego nienawidzę: o
Zdarzy mu się zachrapac a to może ze trzy razy w życiu to zrobił i chwile to od razu był obudzony żeby przestał , no to jest cos strasznego. Także Ja mam spokój z chrapaniem uff .
Pogoda nie zapowiada się dziś jakas szalowa znówpewnie dalej deszcz , deszcz i deszcz ... Muszę wyjść parę rzeczy załatwić znów , eh.
Pospac tez jakoś szczególnie nie pospalam bo co ROWNE 3 h było siku , rowniutenkie. Teraz luteine zapodalam i za pol h jakieś wstaje sniadanko robić dla siebie i Mamybo siostra do szkoły jedzie . O ile nie zasne haha: P
A tu na mile rozpoczęcie dnia moja psinka , wygląda jak te psy z rogalikow chipicao co kiedyś były z dużymi głowami hahaha , jest przeslodka !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c17c007d9d9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e594e38496c4.jpg
Moja mała pozujaca modeleczka !PauLLa, Mikejla, Bąbelek, agaton, lojkalojka, annggela, aanaa, Little Frog, Lexie, zakocona, onka, Blondik, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość