Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś pytałam o skurcze przepowiadające. Mogą się już zacząć miesiąc przed. Nie należy się nimi przejmować, dopóki nie są regularne. Mogą być zarówno bolesne jak i bezbolesne.
Wiem, że pewnie prawie wszyscy to wiedzą, ale kiedyś ktoś pytał, to piszęZakręconaOna, ola.321, polkosia, madu, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
jaroszka wrote:Mika ja jeszcze wroce do tej Twojej zapiekanki :)dopiero skończyłam
pracować i teraz nadrabiam. Sos robisz sama?
PS. Ale Ty ladna jesteś noooo!
Tak kochana - 3 ząbki czosnku duszę na maśle, dodaję pokrojone pomidory (3-4), wsypuję oregano, bazylię (dziś dodałam pokrojoną pietruszkę też), dolewam wodę, małą śmietanę lub jogurt naturalny, zagęszczam łyżką mąki, trę troche sera żółtego, przyprawiam solą i pieprzem na koniec i wsio. Gęstość sobie sama dobierasz, ja lubię dość gęste sosy -
nick nieaktualnyEj czy mozliwe ze glukometr mi sie popsul???
Na kolacje zjadlam 1,5 kromki chleba, 1,5 parowki i kubek herbaty z 2 lyzeczkami cukru i mam po 1h: 72 ...
Mezowi zmierzylam. Zjadl 2,5 parowki, chleba to z dwie kromki i herbate poslodzona. No i on ma 75.
Nie wiem juz czy to normalne czy nie. Nic nie rozumiem -
Mika to fakt jesteś bardzo ładna kobieta
Dziewczyny odebrałam wynik GBS -nie wyhodowano
Jutro jadę na porodówke i na konsultacje anestezjologiczna także trzymajcie kciuki
Magnosiu to dzidziuś ładna wagę ma i dobrze że wszystko w porządku. Czyli te bóle to.pewnie te skurcze przepowiadajace. Dziś mnie aż złamało w pół tak mnie zabolaloMagnosia, jaroszka, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
-
Green, każdy by chciał mieć taką cukrzycę
Mi też się cukry stabilizują. Po bułce pszennej z wędliną i cieście domowym miałam ostatnio 111green lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyJaroszka, znaczy z moja cukrzyca to bylo tak, ze mi diabetolog powiedziala, ze zle przygotowalam sie do badania (zbyt pozna kolacja i to w dodatku szarlotka z mlekiem) i mowila, ze cukrzycy raczej nie mam.. no ale mam mierzyc.
I cukry byly co najmniej o 15-20 jednostek wyzsze. A sukcesywnie malaly. No i teraz w ogole niskie sa. Eh