Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olu o tak tez to pamiatam
No zobaczymy oby wczesniej nie zechciał wyjsc
magnosiu super ze wizyta udana i masz racje niczym sie nie zamartwiaj , czekaj teraz na SzymkaNo i studia , ekstra gratulacje !
Oj Paula wpsolczuje , nie zamrtwiaj sie kochana moze jakos sie tak zgra ze kurier ci wniesie paczuszke alo przyjedzie jutro jak juz bedziesz w domku
No szkoda ze w PL tak nie ma , chociaz pewnie jest w tych prywatnych klinikach ... eh no ale najwazniejsze nasze zdrowe dzieciaczki ! Bedziemy sobie juz niedlugo opowiadac co jak i wgl , juz prawie koniec ale emocje beda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:44
ZakręconaOna, Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa,takich warunków tylko pozazdrościć,o wiele mniej stresu będziesz miała
Ola,Magnosia,dobrze,ze wizyty wypadły dobrze i sa dobre wieści
Od czasu nocnych wymiotów zjadlam tylko suchą bułkę i na nic nie mam ochoty..
Wciąż tylko bym spała.. Synuś niestety mi nie daje bo wypycha sie dośc mocno
Magnosia, szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Mega wielkie dzieki za rade odnosnie Gavisconu faktycznie cudowny lek a juz myslalam ze nic nie moge brac w sensie ze lekow.. Bol mostka minął
a bylo kiepsko szczegolnie jak lezalam tak ze roqniez polecam
Gratuluje super wiesci z udanych wizytduze te Nasze szczescia !
ale czas szybko zlecial za tydzien dwa zacznie sie hurtowe rozpakowywanie
Magnosia, Bąbelek, ola.321, nat_alia lubią tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Magnosia, to tajniki czego będziesz zgłębiać?
ja na szczęście w czerwcu skończyłam:) po 2 latach miałam juz dośc, zwłaszcza, że ciąża dała mi popalić w I trym
A logopedięZawsze chciałam, ale pracując cały tydzień... A potem ciąża zagrożona, to też nic nie mogłam zaplanować. Mam nadzieję, że podołam...
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia gratuluje udanej rozmowy kwalifikacyjnej na studia
tez sie wybiaram dalej od pazdziernika ! Pewnie fajna odskocznia beda dla nas dni spedzane na uczelni zebysmy w domu nie zwariowaly a babyblues trwal ksiazkowe 10 dni :p
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Zakręcona - kondolencje...tulę mocno :*
Szczęśliwa - świetna data, a porodówka marzenieJuż tak niedługo i będziemy tulić nasze bobasy!
Magnosia i Ola - super wieści
Dzięki za rady odnośnie hemoroidów. Poradzę się jeszcze mojej ginki - przez to dziadostwo zaczęłam się bać porodu
Ja kupiłam koszulę i piżamę z Taro, rozmiarówka mniejsza niż w Italion Fashion, ale weszłam w S
http://allegro.pl/taro-dyskretna-koszula-ciazowa-i-do-karmienia-s-i5168445536.html
http://allegro.pl/dyskretna-pizama-na-ciaze-i-do-karmienia-kr-rek-s-i5334832415.html
Jakościowo świetne!
Co do kurierów, to ja zawsze mam do nich nerwy, najbardziej mnie wkurzają z DPD
Pochwalę się komplecikiem na wyjście ze szpitala - taki tygrysek!
szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, PauLLa, Lexie, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, polkosia, Nynusia, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość
-
lexie biedna jestes z tym jedzeniem , moze dzis slabszy dzien a jutro wszystko minie i pozjadasz smakolyki same i bedziesz miala ochote na nie
Mam nadzieje ze do niego dotrwam i Ty rowniez im nas wiecej tego dnia tym weselej
dotrwasz kochana na pewno
Wredotka oj tak tez jestem zadowolona !
Ei tez mam takiego tygryska ! Jest świetnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:56
-
nick nieaktualnylili_madlen wrote:Lexie wspolczuje zlego samopoczucia.. .chyba ogolnie dzis jakis kiepskawy dzien u mnie najpierw od rana bolesna zgaga i do teraz caly czas taki cmiacy bol glowy ..
to chyba wina tej zmiksowanej pogody ..
Lili dziś chyba coś krąży nad Poznaniem, ja bym spala cały dzień.lili_madlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam tylko troche bo w samochodzie to ciezko.
Ale co do moich niskich cukrow, to pani polozna mowila ze najlepiej skontaktowac sie z diabetologirm. Ale ze moze po prostu zebym jadla normalnie wszystko juz - zeby sprobowac tego.
Zbadala mnie i mowila ze jest ok. Szyjka krotka, zamknieta. Dziecko nisko. Ale wytrzyma szyjkaa przynajmniej te nastepne 2 tyg da rade
Jezu dziewczyny, ale macie przerabane z tymi wysokimi vukrami. Ja po snickersie takim podwojnym dzisiaj cukier 86. No nic, zaczynam normalnie jesc i zobaczymy.
Na zgage ja zawsze rennie biore i mi pomaga.
Aa i dowiedzialam sie, ze to co uwazalam za mega bolesny skurcz gory brzucha, to ulozenie nozek mojej Korneliifajnie mnie mala w bambuko robi. Poza tym regularnie mnie poddusza.
Dobra. Oby do 23 wrzesniapolkosia lubi tę wiadomość
-
Ola gratuluje dobrych wiadomości z wizyty, teraz nic tylko czekac do przyszłego tygodnia
Magnosia tobie również no i gratuluję dostania sie na studia. Ja tez od lutego siedzę i też czuję że nie chce, ale na studia podyplomowe juz mam wypatrzone zaczne dopiero w lutym. Stwierdziłam, że poczekam az sie ograniemy z młodym. Bo u mnie pierwszy zjazd były akurat w październiku
Paula nie wiem jakis dziwny kurier. Ja ostatnio miałam tyle paczek i zawsze przychodzili jak sie zapowiedzieli. Może mu sie uda jutro wstrzelic jak akurat bedziesz:)Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ?
Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!!)
Magnosia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
jacusianka wrote:Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ?
Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!!)
On jest chyba ze smyka, kupiłam używanego.
Na większy rozmiar mam reniferkamadu lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4876a479e64.jpg
przyjechał równo o 18 i nawet patrząc na brzuszek wniósł paczkę do mieszkania
chciałam z młodą R złożyć aleeee no błagam po co tyle śrub i kołków
a materac rewelka
Szczęśliwa jestem jak diabli hehe
madu, Wredotka, Mikejla, Lexie, onka, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, Natka88, annggela, polkosia, Nynusia, Bąbelek, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość
-
Wredotka wrote:On jest chyba ze smyka
reniferka masz z bon prixa?
My na wyjście mamy ten pajacyk, który potem zachowuję na pamiątkę: (napis "I'm new to the world 2015")
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90888bb35c6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:39
PauLLa, Lexie, Wredotka, madu, stokrotka25, lojkalojka, ola.321, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość