X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, to tajniki czego będziesz zgłębiać? :)
    ja na szczęście w czerwcu skończyłam:) po 2 latach miałam juz dośc, zwłaszcza, że ciąża dała mi popalić w I trym ;)

Magnosia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu o tak tez to pamiatam :D No zobaczymy oby wczesniej nie zechciał wyjsc :P

magnosiu super ze wizyta udana i masz racje niczym sie nie zamartwiaj , czekaj teraz na Szymka :) No i studia , ekstra gratulacje ! :D

Oj Paula wpsolczuje , nie zamrtwiaj sie kochana moze jakos sie tak zgra ze kurier ci wniesie paczuszke alo przyjedzie jutro jak juz bedziesz w domku

No szkoda ze w PL tak nie ma , chociaz pewnie jest w tych prywatnych klinikach ... eh no ale najwazniejsze nasze zdrowe dzieciaczki ! Bedziemy sobie juz niedlugo opowiadac co jak i wgl , juz prawie koniec ale emocje beda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:44

ZakręconaOna, Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,takich warunków tylko pozazdrościć,o wiele mniej stresu będziesz miała ;-)

Ola,Magnosia,dobrze,ze wizyty wypadły dobrze i sa dobre wieści :-)

Od czasu nocnych wymiotów zjadlam tylko suchą bułkę i na nic nie mam ochoty..
    Wciąż tylko bym spała.. Synuś niestety mi nie daje bo wypycha sie dośc mocno ;-)

Magnosia, szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wielkie dzieki za rade odnosnie Gavisconu faktycznie cudowny lek a juz myslalam ze nic nie moge brac w sensie ze lekow.. Bol mostka minął :) a bylo kiepsko szczegolnie jak lezalam tak ze roqniez polecam :)

Gratuluje super wiesci z udanych wizyt :) duze te Nasze szczescia !:) ale czas szybko zlecial za tydzien dwa zacznie sie hurtowe rozpakowywanie :D

Magnosia, Bąbelek, ola.321, nat_alia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,wbiłas sie w mój termin :-P ja pewnie nie wstrzelę się w niego rodzac SN

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Magnosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Magnosia, to tajniki czego będziesz zgłębiać? :)
    ja na szczęście w czerwcu skończyłam:) po 2 latach miałam juz dośc, zwłaszcza, że ciąża dała mi popalić w I trym ;)

A logopedię :) Zawsze chciałam, ale pracując cały tydzień... A potem ciąża zagrożona, to też nic nie mogłam zaplanować. Mam nadzieję, że podołam... ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wspolczuje zlego samopoczucia.. .chyba ogolnie dzis jakis kiepskawy dzien u mnie najpierw od rana bolesna zgaga i do teraz caly czas taki cmiacy bol glowy ..:( to chyba wina tej zmiksowanej pogody ..

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia gratuluje udanej rozmowy kwalifikacyjnej na studia :) tez sie wybiaram dalej od pazdziernika ! Pewnie fajna odskocznia beda dla nas dni spedzane na uczelni zebysmy w domu nie zwariowaly a babyblues trwal ksiazkowe 10 dni :p :D

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Zakręcona - kondolencje...tulę mocno :*

Szczęśliwa - świetna data, a porodówka marzenie :) Już tak niedługo i będziemy tulić nasze bobasy!

Magnosia i Ola - super wieści :)

Dzięki za rady odnośnie hemoroidów. Poradzę się jeszcze mojej ginki - przez to dziadostwo zaczęłam się bać porodu :/

Ja kupiłam koszulę i piżamę z Taro, rozmiarówka mniejsza niż w Italion Fashion, ale weszłam w S :P
    http://allegro.pl/taro-dyskretna-koszula-ciazowa-i-do-karmienia-s-i5168445536.html
    http://allegro.pl/dyskretna-pizama-na-ciaze-i-do-karmienia-kr-rek-s-i5334832415.html

Jakościowo świetne!

Co do kurierów, to ja zawsze mam do nich nerwy, najbardziej mnie wkurzają z DPD :/

Pochwalę się komplecikiem na wyjście ze szpitala - taki tygrysek! :D
    2u6zp4x.jpg

szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, PauLLa, Lexie, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, polkosia, Nynusia, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie biedna jestes z tym jedzeniem , moze dzis slabszy dzien a jutro wszystko minie i pozjadasz smakolyki same i bedziesz miala ochote na nie :) Mam nadzieje ze do niego dotrwam i Ty rowniez im nas wiecej tego dnia tym weselej ;D dotrwasz kochana na pewno :D

Wredotka oj tak tez jestem zadowolona ! :)
    Ei tez mam takiego tygryska ! Jest świetny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:56

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Lexie wspolczuje zlego samopoczucia.. .chyba ogolnie dzis jakis kiepskawy dzien u mnie najpierw od rana bolesna zgaga i do teraz caly czas taki cmiacy bol glowy ..:( to chyba wina tej zmiksowanej pogody ..

Lili dziś chyba coś krąży nad Poznaniem, ja bym spala cały dzień.

lili_madlen lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, ja chodzę z Żelaznej na SR, ale na tę przez DN prowadzoną.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam tylko troche bo w samochodzie to ciezko.
    Ale co do moich niskich cukrow, to pani polozna mowila ze najlepiej skontaktowac sie z diabetologirm. Ale ze moze po prostu zebym jadla normalnie wszystko juz - zeby sprobowac tego.
    Zbadala mnie i mowila ze jest ok. Szyjka krotka, zamknieta. Dziecko nisko. Ale wytrzyma szyjka :) a przynajmniej te nastepne 2 tyg da rade :P

Jezu dziewczyny, ale macie przerabane z tymi wysokimi vukrami. Ja po snickersie takim podwojnym dzisiaj cukier 86. No nic, zaczynam normalnie jesc i zobaczymy.

Na zgage ja zawsze rennie biore i mi pomaga.

Aa i dowiedzialam sie, ze to co uwazalam za mega bolesny skurcz gory brzucha, to ulozenie nozek mojej Kornelii ;) fajnie mnie mala w bambuko robi. Poza tym regularnie mnie poddusza.

Dobra. Oby do 23 wrzesnia :)

polkosia lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ola gratuluje dobrych wiadomości z wizyty, teraz nic tylko czekac do przyszłego tygodnia :)

Magnosia tobie również no i gratuluję dostania sie na studia. Ja tez od lutego siedzę i też czuję że nie chce, ale na studia podyplomowe juz mam wypatrzone zaczne dopiero w lutym. Stwierdziłam, że poczekam az sie ograniemy z młodym. Bo u mnie pierwszy zjazd były akurat w październiku :)

Paula nie wiem jakis dziwny kurier. Ja ostatnio miałam tyle paczek i zawsze przychodzili jak sie zapowiedzieli. Może mu sie uda jutro wstrzelic jak akurat bedziesz:)

Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili coś wisi w pogodzie bo mnie tez glowa bolała a dodatkowo śpiąca jestem. Zasnelam już o 10 na 1,5h.. :o

lili_madlen lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ? ;)
    Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
    Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!! :))

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, tez mam takiego tygryska ;p ale w większym rozmiarze, a co do ciuszka na wyjście to jescze nie wybrałam :)

Wredotka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ? ;)
    Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
    Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!! :))

On jest chyba ze smyka, kupiłam używanego.

Na większy rozmiar mam reniferka :D

madu lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4876a479e64.jpg
    :P przyjechał równo o 18 i nawet patrząc na brzuszek wniósł paczkę do mieszkania :D chciałam z młodą R złożyć aleeee no błagam po co tyle śrub i kołków :/ a materac rewelka :D Szczęśliwa jestem jak diabli hehe

madu, Wredotka, Mikejla, Lexie, onka, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, Natka88, annggela, polkosia, Nynusia, Bąbelek, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wrote:
    On jest chyba ze smyka
    potwierdzam :)

reniferka masz z bon prixa?

My na wyjście mamy ten pajacyk, który potem zachowuję na pamiątkę: (napis "I'm new to the world 2015" :D )
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90888bb35c6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:39

PauLLa, Lexie, Wredotka, madu, stokrotka25, lojkalojka, ola.321, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 2107 2108 2109 2110 2111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ