WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, to tajniki czego będziesz zgłębiać? :)
    ja na szczęście w czerwcu skończyłam:) po 2 latach miałam juz dośc, zwłaszcza, że ciąża dała mi popalić w I trym ;)

Magnosia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu o tak tez to pamiatam :D No zobaczymy oby wczesniej nie zechciał wyjsc :P

magnosiu super ze wizyta udana i masz racje niczym sie nie zamartwiaj , czekaj teraz na Szymka :) No i studia , ekstra gratulacje ! :D

Oj Paula wpsolczuje , nie zamrtwiaj sie kochana moze jakos sie tak zgra ze kurier ci wniesie paczuszke alo przyjedzie jutro jak juz bedziesz w domku

No szkoda ze w PL tak nie ma , chociaz pewnie jest w tych prywatnych klinikach ... eh no ale najwazniejsze nasze zdrowe dzieciaczki ! Bedziemy sobie juz niedlugo opowiadac co jak i wgl , juz prawie koniec ale emocje beda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:44

ZakręconaOna, Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,takich warunków tylko pozazdrościć,o wiele mniej stresu będziesz miała ;-)

Ola,Magnosia,dobrze,ze wizyty wypadły dobrze i sa dobre wieści :-)

Od czasu nocnych wymiotów zjadlam tylko suchą bułkę i na nic nie mam ochoty..
    Wciąż tylko bym spała.. Synuś niestety mi nie daje bo wypycha sie dośc mocno ;-)

Magnosia, szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wielkie dzieki za rade odnosnie Gavisconu faktycznie cudowny lek a juz myslalam ze nic nie moge brac w sensie ze lekow.. Bol mostka minął :) a bylo kiepsko szczegolnie jak lezalam tak ze roqniez polecam :)

Gratuluje super wiesci z udanych wizyt :) duze te Nasze szczescia !:) ale czas szybko zlecial za tydzien dwa zacznie sie hurtowe rozpakowywanie :D

Magnosia, Bąbelek, ola.321, nat_alia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,wbiłas sie w mój termin :-P ja pewnie nie wstrzelę się w niego rodzac SN

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Magnosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Magnosia, to tajniki czego będziesz zgłębiać? :)
    ja na szczęście w czerwcu skończyłam:) po 2 latach miałam juz dośc, zwłaszcza, że ciąża dała mi popalić w I trym ;)

A logopedię :) Zawsze chciałam, ale pracując cały tydzień... A potem ciąża zagrożona, to też nic nie mogłam zaplanować. Mam nadzieję, że podołam... ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wspolczuje zlego samopoczucia.. .chyba ogolnie dzis jakis kiepskawy dzien u mnie najpierw od rana bolesna zgaga i do teraz caly czas taki cmiacy bol glowy ..:( to chyba wina tej zmiksowanej pogody ..

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia gratuluje udanej rozmowy kwalifikacyjnej na studia :) tez sie wybiaram dalej od pazdziernika ! Pewnie fajna odskocznia beda dla nas dni spedzane na uczelni zebysmy w domu nie zwariowaly a babyblues trwal ksiazkowe 10 dni :p :D

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Zakręcona - kondolencje...tulę mocno :*

Szczęśliwa - świetna data, a porodówka marzenie :) Już tak niedługo i będziemy tulić nasze bobasy!

Magnosia i Ola - super wieści :)

Dzięki za rady odnośnie hemoroidów. Poradzę się jeszcze mojej ginki - przez to dziadostwo zaczęłam się bać porodu :/

Ja kupiłam koszulę i piżamę z Taro, rozmiarówka mniejsza niż w Italion Fashion, ale weszłam w S :P
    http://allegro.pl/taro-dyskretna-koszula-ciazowa-i-do-karmienia-s-i5168445536.html
    http://allegro.pl/dyskretna-pizama-na-ciaze-i-do-karmienia-kr-rek-s-i5334832415.html

Jakościowo świetne!

Co do kurierów, to ja zawsze mam do nich nerwy, najbardziej mnie wkurzają z DPD :/

Pochwalę się komplecikiem na wyjście ze szpitala - taki tygrysek! :D
    2u6zp4x.jpg

szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, PauLLa, Lexie, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, polkosia, Nynusia, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie biedna jestes z tym jedzeniem , moze dzis slabszy dzien a jutro wszystko minie i pozjadasz smakolyki same i bedziesz miala ochote na nie :) Mam nadzieje ze do niego dotrwam i Ty rowniez im nas wiecej tego dnia tym weselej ;D dotrwasz kochana na pewno :D

Wredotka oj tak tez jestem zadowolona ! :)
    Ei tez mam takiego tygryska ! Jest świetny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:56

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Lexie wspolczuje zlego samopoczucia.. .chyba ogolnie dzis jakis kiepskawy dzien u mnie najpierw od rana bolesna zgaga i do teraz caly czas taki cmiacy bol glowy ..:( to chyba wina tej zmiksowanej pogody ..

Lili dziś chyba coś krąży nad Poznaniem, ja bym spala cały dzień.

lili_madlen lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, ja chodzę z Żelaznej na SR, ale na tę przez DN prowadzoną.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam tylko troche bo w samochodzie to ciezko.
    Ale co do moich niskich cukrow, to pani polozna mowila ze najlepiej skontaktowac sie z diabetologirm. Ale ze moze po prostu zebym jadla normalnie wszystko juz - zeby sprobowac tego.
    Zbadala mnie i mowila ze jest ok. Szyjka krotka, zamknieta. Dziecko nisko. Ale wytrzyma szyjka :) a przynajmniej te nastepne 2 tyg da rade :P

Jezu dziewczyny, ale macie przerabane z tymi wysokimi vukrami. Ja po snickersie takim podwojnym dzisiaj cukier 86. No nic, zaczynam normalnie jesc i zobaczymy.

Na zgage ja zawsze rennie biore i mi pomaga.

Aa i dowiedzialam sie, ze to co uwazalam za mega bolesny skurcz gory brzucha, to ulozenie nozek mojej Kornelii ;) fajnie mnie mala w bambuko robi. Poza tym regularnie mnie poddusza.

Dobra. Oby do 23 wrzesnia :)

polkosia lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ola gratuluje dobrych wiadomości z wizyty, teraz nic tylko czekac do przyszłego tygodnia :)

Magnosia tobie również no i gratuluję dostania sie na studia. Ja tez od lutego siedzę i też czuję że nie chce, ale na studia podyplomowe juz mam wypatrzone zaczne dopiero w lutym. Stwierdziłam, że poczekam az sie ograniemy z młodym. Bo u mnie pierwszy zjazd były akurat w październiku :)

Paula nie wiem jakis dziwny kurier. Ja ostatnio miałam tyle paczek i zawsze przychodzili jak sie zapowiedzieli. Może mu sie uda jutro wstrzelic jak akurat bedziesz:)

Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili coś wisi w pogodzie bo mnie tez glowa bolała a dodatkowo śpiąca jestem. Zasnelam już o 10 na 1,5h.. :o

lili_madlen lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ? ;)
    Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
    Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!! :))

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, tez mam takiego tygryska ;p ale w większym rozmiarze, a co do ciuszka na wyjście to jescze nie wybrałam :)

Wredotka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Wredotka, gdzie kupiłaś takiego slodkiego tygryska ? ;)
    Green, dobrze, że wszystko w porządku. Czasem ta cukrzyca mnie przeraża... W ogóle mam wrażenie, że im dalej tym trudniej, czasem po zwykłym jedzeniu cukry mi szaleja:/
    Magnosia, logopedia ? Super! Gratuluje!! :))

On jest chyba ze smyka, kupiłam używanego.

Na większy rozmiar mam reniferka :D

madu lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4876a479e64.jpg
    :P przyjechał równo o 18 i nawet patrząc na brzuszek wniósł paczkę do mieszkania :D chciałam z młodą R złożyć aleeee no błagam po co tyle śrub i kołków :/ a materac rewelka :D Szczęśliwa jestem jak diabli hehe

madu, Wredotka, Mikejla, Lexie, onka, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, ola.321, Natka88, annggela, polkosia, Nynusia, Bąbelek, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wrote:
    On jest chyba ze smyka
    potwierdzam :)

reniferka masz z bon prixa?

My na wyjście mamy ten pajacyk, który potem zachowuję na pamiątkę: (napis "I'm new to the world 2015" :D )
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90888bb35c6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:39

PauLLa, Lexie, Wredotka, madu, stokrotka25, lojkalojka, ola.321, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 2107 2108 2109 2110 2111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ