Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
madu wrote:polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?
On kupowała ale to strasznie drogo wychodziło, wyciąć nie wytniesz równo więc kupiła najprostrzą niszczarkęmadu lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzieki Wiedźma
jak bym się za to zabrała to pewnie bym cięła i się wkurzała ze nie równo a o niszczarce nigdy nie pomyślała;p Ale jesli o takie rzeczy chodzi to ja ani talentu ani wyobraźni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:03
21.10.2015 Leon -
Wg mnie nie trzeba mieć dużego talentu do quillingu raczej wyobraźnia się liczy i wiedza na temat tej techniki, tak samo jest z decoupage, chociaz tu już trochę talentu się przydaje
a w ogóle to uważam, że jak się nie ma za dużego talentu to trzeba mieć cierpliwość i być upartym, talent da się wypracować
jaroszka, madu lubią tę wiadomość
-
Hej,Hej!
34 tydzień czas start
Wiedzma masz racje z tym Deepem....taki zajebisty facet był, a teraz?! i pewnie, ze to nie kwestia wieku, 52 lata co to jest?!Pitt jest starszy, a lepiej sie od niego
trzyma.
alko i narkotyki go zniszczyly
Mikaaa dzisiaj robię na obiad Twoją zapiekankę makaronowąmadu, zakocona, szczesliwa_mamusia21, ola.321, Mikejla, agaton, estrella lubią tę wiadomość
-
Rację masz Wiedźma
jaroszka juz bliżej niż dalej\
My zaczynamy dziś 36, 35 dni do tp i zaczynam się stresować. Wałsnie zaczyna mi sie przypominac cała lista rzeczy, które chciałabym zrobić jeszcze przed urodzeniem:)jaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyWasze malenstwa leniuchuja, a moje odwrotnie
choc teraz chyba usnela, bo od 6 rano praktycznie bez przerwy byla aktywna
ja nie wiem, ona sie przeciaga, wyciaga, nogami macha, lapkami grzebie mi w szyjce doslownie :p no i dupa. Znow czuje przeciagania. Ona nigdy nie spi chyba.
No i zgage mam. Eh.
A ja uwielbiam Billiego Joe Armstronga i Bruce'a Willisa, no moze jeszcze Ben Affleck;p
ogolnie moj ideal piekna to moj maz: lysy, wysoki, dobrze zbudowany ;p
choc Billie to totalne przeciwienstwo, to on jedyny z wlosami na glowie wyglada fajnielubie lysych kurde.
ej przeraza mnie sytuacja z tymi syryjczykami. Jakos nie widzi mi sie przyjmowanie ich do PL.
Edit:
Jeeeej! Dzis 35 tcjuz niedlugo 9 miesiac ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:32
-
Witam się w 37 tyg
Jeszcze tydzień i ciąża będzie donoszona
!!!
Myślałam, że będę z pół h doczytywać was, a tu proszę ledwie 2 str zapisane
Byłam już zawieźć mocz na badanie, idę zjeść śniadanie w końcu.Bąbelek, jaroszka, green, Blondik, Fatim, paula1, Lexie, Magnosia, ola.321, ZakręconaOna, agaton, estrella, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Green a ja za to mam odwrotnie, łysy mi się żaden facet chyba jeszcze nie podobał... Mój ma włosy jak Grzegorz Markowski
no i raczej wolę takich szczypiorkowatych facetów niż mięśniaków
a na miśków to już w ogóle patrzeć nie mogę... ale kiedyś miałam takiego faceta, nie dość, że misiek to jeszcze łysy i z ruda brodą... do dziś zastanawiam się co ja w nim widziałam
A w ogóle zabawna sytuacja ostatnio jak wychodziliśmy z nowego mieszkania mój pyta się "Kochanie mam siwe włosy?" jak zaczęłam się śmiaća pytał czy okurzone
jaroszka, green, madu, Magnosia, ZakręconaOna, agaton, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela czemu tak pozno ta glukoze robisz?
Trzymam kciuki, jeszcze tylko godzina i zjesz sobie sniadanko. oby wyniki byly dobre
Wiedzma hehe no moj nie to ze miesniak, chudy jest, ale ma widoczne miesnie na brzuchu (coraj slabiej:ppp) i na rekach. Miski tez nie dla mnie
Bosz. Ja znow biegunkuje. -
Battinka rzeczywiscie Twoja pociecha podobna do mojej
Sliczne te nasze dziewczynki i jaki szczypiorek z Twojej
angela godzina szybko minie i bedzie z glowyA jak sytuacja z autem ?
Ja od zawsze zakochana w George Clooneyi myslalam , ze bede szukala takiego meza , ale okazalo sie, ze znalazlam przeciwienstwo . Wysoki 195m i chudy i w niczym nie przypomina Georga
Dobrze , ze chociaz wlosy ma czarne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:01
WiedźmaMaKota, BATTINKA, ZakręconaOna, agaton, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
madu wrote:polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?
Są gotowe, wycięte jużAle niestandardowe rozmiary można wycinać.
madu lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
WiedźmaMaKota wrote:Wg mnie nie trzeba mieć dużego talentu do quillingu raczej wyobraźnia się liczy i wiedza na temat tej techniki, tak samo jest z decoupage, chociaz tu już trochę talentu się przydaje
a w ogóle to uważam, że jak się nie ma za dużego talentu to trzeba mieć cierpliwość i być upartym, talent da się wypracować
Trochę talentu warto miećAle głównie cierpliwości. Moja koleżanka też robi różne rzeczy metodą quillingu, ale są strasznie krzywo i niechlujnie poskręcane. Mężowi dałam, to też nie za dobrze mu szło
Ale ja to lubię taką dłubaninę. Poza tym maluję też na płótnie, więc jakieś tam artystyczne zacięcie mam
WiedźmaMaKota, Blondik, lojkalojka, madu, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Trochę talentu warto mieć
Ale głównie cierpliwości. Moja koleżanka też robi różne rzeczy metodą quillingu, ale są strasznie krzywo i niechlujnie poskręcane. Mężowi dałam, to też nie za dobrze mu szło
Ale ja to lubię taką dłubaninę. Poza tym maluję też na płótnie, więc jakieś tam artystyczne zacięcie mam
Ja kiedyś też malowałam i rysowałam ale ogarnął mnie leń przeogromny, na początku roku zajęłam się decoupage ale też leń mnie pokonał, ale kiedyś wrócę do decu, może jeszcze przed porodem coś małej zrobięjak już będe na nowym mieszkaniu. No i do łazienki bym chciała jakies decu ale czy zdążę? jak nie to kupię dodatki i za jakiś czas pomaluję po swojemu.
-
wrr. kuźniar. najbardzij mnie wkurza u niego to, ze on myśli, ze prowadzi program sam, tej babce nie daje dojśc do głosu.
od kilku dni boli mnie kośc ognowa i spojenie, nie wiem jak to opisac...to chyba normalne bo wszystko sie jeszcze rozciąga...ale kości mnei bolą w każdej pozycji przy chodzeniu, leżeniu, siedzeniu...najbardziej ta kość ogonowa...
a wczoraj jak próbowałam ogolić nogi i miałam lekko rozszerzone nogi myślałam, ze mnie rozerwie... to normalne? wizyte mam dopiero w środę ;/jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dobry :*
Battinka śliczna córeczka !
polkosia super dzieło , zdolniacha !
Mika hahah rozbawilas mnie , dobrze zazdrosny mezus
A ktoś wczoraj pisał o kręceniu w głowie a ja wstalam z łóżka i kręci się w głowie , ciekawe czy cos ucisnelam ... Fala tsunami szaleje w brzuchu
Ps. Laski co na gardło ? Boli mnie jak polykam slinke , pije herbatke z miodem i cytrynka , jakieś domowe sposoby prócz lekarstw ?BATTINKA lubi tę wiadomość