WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?:)
    Moja kumpela się tym zajmuje więc pozwolę sobie się wtrącić ;)
    On kupowała ale to strasznie drogo wychodziło, wyciąć nie wytniesz równo więc kupiła najprostrzą niszczarkę ;)

madu lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Wiedźma ;) jak bym się za to zabrała to pewnie bym cięła i się wkurzała ze nie równo a o niszczarce nigdy nie pomyślała;p Ale jesli o takie rzeczy chodzi to ja ani talentu ani wyobraźni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:03

21.10.2015 Leon <3

Wysłany: 9 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie nie trzeba mieć dużego talentu do quillingu raczej wyobraźnia się liczy i wiedza na temat tej techniki, tak samo jest z decoupage, chociaz tu już trochę talentu się przydaje ;) a w ogóle to uważam, że jak się nie ma za dużego talentu to trzeba mieć cierpliwość i być upartym, talent da się wypracować ;)

jaroszka, madu lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,Hej!

34 tydzień czas start :D

Wiedzma masz racje z tym Deepem....taki zajebisty facet był, a teraz?! i pewnie, ze to nie kwestia wieku, 52 lata co to jest?! :) Pitt jest starszy, a lepiej sie od niego
    trzyma.
    alko i narkotyki go zniszczyly :(

Mikaaa dzisiaj robię na obiad Twoją zapiekankę makaronową :)

madu, zakocona, szczesliwa_mamusia21, ola.321, Mikejla, agaton, estrella lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rację masz Wiedźma :)

jaroszka juz bliżej niż dalej :)\
    My zaczynamy dziś 36, 35 dni do tp i zaczynam się stresować. Wałsnie zaczyna mi sie przypominac cała lista rzeczy, które chciałabym zrobić jeszcze przed urodzeniem:)

jaroszka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze malenstwa leniuchuja, a moje odwrotnie :P choc teraz chyba usnela, bo od 6 rano praktycznie bez przerwy byla aktywna :P ja nie wiem, ona sie przeciaga, wyciaga, nogami macha, lapkami grzebie mi w szyjce doslownie :p no i dupa. Znow czuje przeciagania. Ona nigdy nie spi chyba.

No i zgage mam. Eh.

A ja uwielbiam Billiego Joe Armstronga i Bruce'a Willisa, no moze jeszcze Ben Affleck;p
    ogolnie moj ideal piekna to moj maz: lysy, wysoki, dobrze zbudowany ;p
    choc Billie to totalne przeciwienstwo, to on jedyny z wlosami na glowie wyglada fajnie ;D lubie lysych kurde.

ej przeraza mnie sytuacja z tymi syryjczykami. Jakos nie widzi mi sie przyjmowanie ich do PL.

Edit:

Jeeeej! Dzis 35 tc :) juz niedlugo 9 miesiac ciazy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:32

• zakocona Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 37 tyg <3 Jeszcze tydzień i ciąża będzie donoszona :D !!!

Myślałam, że będę z pół h doczytywać was, a tu proszę ledwie 2 str zapisane :P

Byłam już zawieźć mocz na badanie, idę zjeść śniadanie w końcu.

Bąbelek, jaroszka, green, Blondik, Fatim, paula1, Lexie, Magnosia, ola.321, ZakręconaOna, agaton, estrella, Nynusia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, siedzę w przychodni, godz temu wypiłam glukozę :/ jeszcze mi godzina została :( średnio sie czuje :( maz po mnie przyjedzie z kanapeczkami :) choc tyle dobrego

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 9 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green a ja za to mam odwrotnie, łysy mi się żaden facet chyba jeszcze nie podobał... Mój ma włosy jak Grzegorz Markowski <3 no i raczej wolę takich szczypiorkowatych facetów niż mięśniaków ;) a na miśków to już w ogóle patrzeć nie mogę... ale kiedyś miałam takiego faceta, nie dość, że misiek to jeszcze łysy i z ruda brodą... do dziś zastanawiam się co ja w nim widziałam :D

A w ogóle zabawna sytuacja ostatnio jak wychodziliśmy z nowego mieszkania mój pyta się "Kochanie mam siwe włosy?" jak zaczęłam się śmiać :D a pytał czy okurzone :D

jaroszka, green, madu, Magnosia, ZakręconaOna, agaton, estrella lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj zeby zaciśnięte :) jak ja sobie ta glukozę przypomnę to aż mam dreszcze :p obrzydliwe
    Trzymam kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:52

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela czemu tak pozno ta glukoze robisz?
    Trzymam kciuki, jeszcze tylko godzina i zjesz sobie sniadanko. oby wyniki byly dobre :)

Wiedzma hehe no moj nie to ze miesniak, chudy jest, ale ma widoczne miesnie na brzuchu (coraj slabiej:ppp) i na rekach. Miski tez nie dla mnie :P

Bosz. Ja znow biegunkuje.

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka rzeczywiscie Twoja pociecha podobna do mojej ;)
    Sliczne te nasze dziewczynki i jaki szczypiorek z Twojej :)

angela godzina szybko minie i bedzie z glowy :) A jak sytuacja z autem ?

Ja od zawsze zakochana w George Clooney :) i myslalam , ze bede szukala takiego meza , ale okazalo sie, ze znalazlam przeciwienstwo . Wysoki 195m i chudy i w niczym nie przypomina Georga ;) Dobrze , ze chociaz wlosy ma czarne .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:01

WiedźmaMaKota, BATTINKA, ZakręconaOna, agaton, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    polkosia, głupie pytanie, te paseczki do zwijania to sie kupuje czy wycina?:)

Są gotowe, wycięte już :) Ale niestandardowe rozmiary można wycinać.

madu lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Wg mnie nie trzeba mieć dużego talentu do quillingu raczej wyobraźnia się liczy i wiedza na temat tej techniki, tak samo jest z decoupage, chociaz tu już trochę talentu się przydaje ;) a w ogóle to uważam, że jak się nie ma za dużego talentu to trzeba mieć cierpliwość i być upartym, talent da się wypracować ;)

Trochę talentu warto mieć :P Ale głównie cierpliwości. Moja koleżanka też robi różne rzeczy metodą quillingu, ale są strasznie krzywo i niechlujnie poskręcane. Mężowi dałam, to też nie za dobrze mu szło ;) Ale ja to lubię taką dłubaninę. Poza tym maluję też na płótnie, więc jakieś tam artystyczne zacięcie mam :D

WiedźmaMaKota, Blondik, lojkalojka, madu, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma ja lubię brunetow z ciemna karnacja i moj maz sie kwalifikuje, no mógłby byc wyższy, ale to juz by było za duzo szczescia naraz :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sie przerzucę na pytanie na śniadanie, bo serio nie jestem w stanie patrzeć na tego kuzmiara, a co dopiero słuchać głupot jakie gada....

polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 9 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Trochę talentu warto mieć :P Ale głównie cierpliwości. Moja koleżanka też robi różne rzeczy metodą quillingu, ale są strasznie krzywo i niechlujnie poskręcane. Mężowi dałam, to też nie za dobrze mu szło ;) Ale ja to lubię taką dłubaninę. Poza tym maluję też na płótnie, więc jakieś tam artystyczne zacięcie mam :D
    No trochę tak, ale np. ta moja znajoma co się tym zajmuje to na początk też takie krzywusy, że się patrzeć nie dało a teraz radzi sobie bardzo dobrze ;)

Ja kiedyś też malowałam i rysowałam ale ogarnął mnie leń przeogromny, na początku roku zajęłam się decoupage ale też leń mnie pokonał, ale kiedyś wrócę do decu, może jeszcze przed porodem coś małej zrobię ;) jak już będe na nowym mieszkaniu. No i do łazienki bym chciała jakies decu ale czy zdążę? jak nie to kupię dodatki i za jakiś czas pomaluję po swojemu.

3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrr. kuźniar. najbardzij mnie wkurza u niego to, ze on myśli, ze prowadzi program sam, tej babce nie daje dojśc do głosu.

od kilku dni boli mnie kośc ognowa i spojenie, nie wiem jak to opisac...to chyba normalne bo wszystko sie jeszcze rozciąga...ale kości mnei bolą w każdej pozycji przy chodzeniu, leżeniu, siedzeniu...najbardziej ta kość ogonowa...
    a wczoraj jak próbowałam ogolić nogi i miałam lekko rozszerzone nogi myślałam, ze mnie rozerwie... to normalne? wizyte mam dopiero w środę ;/

jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Battinka śliczna córeczka !
    polkosia super dzieło , zdolniacha ! :D

Mika hahah rozbawilas mnie , dobrze zazdrosny mezus :D

A ktoś wczoraj pisał o kręceniu w głowie a ja wstalam z łóżka i kręci się w głowie , ciekawe czy cos ucisnelam ... Fala tsunami szaleje w brzuchu :D

Ps. Laski co na gardło ? Boli mnie jak polykam slinke , pije herbatke z miodem i cytrynka , jakieś domowe sposoby prócz lekarstw ?

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa mamusiu - ja płukałam gardło letnią wodą ze solą ;) okropieństwo, ale po jednym dniu przeszło.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 2113 2114 2115 2116 2117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ