WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, nie denerwuj się...zjedz cos kwasnego...albo wypij dużo zimnego mleka... na pewno się obudzi...
    a jak nie to jedz na IP. przynajmniej sobie serduszka posłuchasz :) bo na pewno jest ok, tylko mały leniuszek spi :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagatkaa no nieeee wymiekam tyle czekac??? Jeszcze pierwszy numerek siedzi i siedzi...wgl bylam w sklepie po mieso na obiad,kolejka jak ode mnie do afryki ale jakos nikogo moj brzuch nie wzruszyl...i nie zebym chciala na chama sie wcisnąć ale kiepsko sie czulam i oparta pod filarem nie tchnelam tych czarnych duszyczek :o

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, świetne to serce!
    Magnosia, Twoje obrazki równiez:)
    Ja miałam wczoraj spotkanie z położną...i sprow)adziła mnie na ziemię :) wiecie, bo SR to miałam wizję porodu jako trakiego mistycznego wręcz przeżycia :D zaczęła zakładać hostorię oi tam była zgoda na usunięcie macicy w razie ratowania mojego zycia... no...przeraziłam się do tego stopnia, że całą noc śniłam o porodzie!

Mówiła też, żeby brac wiesiołek ( jak to się przyjmuje? bo zapomniałam dopytać:)
    i że ona osobiście nie jest przekonana do baloników, ale poleca masaż krocza. Jak się ma z tym problem to ważnbe jest natłuszczanie krocza olejkami...
    No i już wiem, że wywoływanie może trwać kilka dni... ja myślałam, że przychodzę jednego dnia, drugiego oxy i rodzimy! a na Żelaznej starają się powoli indukować... jednego dnia 2h oxy, drugiego 6h... aż organizm sam pobudzi się do porodu. no, chyba, że to pacjentka nalega, aby rodzić od razu:)
    A co do seriali... moja miłością od 5 roku studiów są Chirurdzy!! :) choć bez Christyny to już nie to :(

Magnosia, polkosia, soraya lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka jak sie bardzo niepokoić masz to na ip jedz. Po co stres?? Ja pol godziny ostatnio budzilam Młodego...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja coś Wam powiem. Jesteście niezastąpione!!! :*

Mala ma czkawkę wiec chyba nie jest źle.

Zjadłam 1/3 dużej czekolady Milki i oddychałam głęboko.
    Leżę na lewym boku i coś tu mala się budzi :) nie powiem nastraszyła mnie bo ona naprawdę sie lubi kręcić i przeciągać:)
    Dziękuję:*

Magnosia, Bąbelek, ola.321, lojkalojka, madu, Fatim, agaton, PauLLa, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia, aanaa, Lexie lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka mmmmmmmmm to również mój ideał ! :D
    Mój ideał zawsze to facet umięśniony bardzo , wysoki , ciemny , opalony najlepiej taki skurwysynek a dla mnie cudny ! I takiego mam ale o blond włosach i jakoś mocno odpalony to on nie jest hahaha: D
    Nie lubię facetów sucharkow ani grubaskow misiowatych tylko typowych spompowanych facetów ! :D i bardzo się cieszę , ze mój D duuuuzy jest: P

Rany ale się wyplowilam w wannie aż usnelam i mama mnie obudziła hahaha: D
    Teraz się szykuje i smigam po sklepach polazic na szybko:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    Agania będzie dobrze na pewno :*

Potwierdzam na gardło woda z solą dobrze działa:)

moj ideał faceta to brunet z ciemnymi oczami, mój maz jest blondynem z jasnymi hahaha. Ale kocham go mocno. Generalnie lubie jak facet ma coś w oczach no i uśmiech dla mnie Tom Hardy jest super;)

Oooo madu taaaaakkkkk Tom Hardy ma to coś, mimo ze maluszek z niego :)
    Ja jeszcze Mark Wahlberg tez mi sie podoba i jason statham a i jeszcze fajny jest ten aktor co grał w thorze :)

madu, Lexie lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, Wiesiołek najlepiej brać 2 tabletki 3 razy dziennie po 37 tygodniu.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie miałam napisać, że wiesiołka można brac dopiero po 37 tyg, bo przyspiesza skracanie szyjki :)

Battinka, maleństwo mam nadzieję, zaczęłko łobuzować w brzuszku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:00

Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania - kciuki za wizytę!!!

Battinka - no fajna ta Twoja córa :), jak dorośnie to z taką figurą będzie laską!! :)

Polkosia - bardzo mi się podoba to co zrobiłaś :) ja pierwszy raz widzę coś takiego :)

A ja dziś mam dzień wolny od wizyt bo ostatnio to co chwila gdzieś jestem na badaniu... znajdę sobie więc coś do sprzątania :P.

Ja też mam problemy ze spaniem :/, kilka razy w nocy WC a od 4 spać nie mogę i potem zasypiam po 6 dopiero. Dziś jeszcze wymiotowałam w nocy - mdłości mnie dopadły ;).

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pobudka nr 2! ;) Battinka miało nie być dużo :D

Wiedzma, z De trochę to będzie szło, tydzień czasu takie przesyłki, ja dopiero pod koniec września pake z pl będę pewnie mieć jak ogarnę wszystkie rzeczy.

Ppspalabym jeszcze ale musze na kominiarza czekać :D

Jaroszka zrób i wstaw fotkę hehe :)

Któraś pisała o syryjczykach, miałam was pytać co o tym sądzicie. Ja jestem taka, że żal mi ludzi i bardzo współczuje, ale szlag mnie trafia jak widzę i czytam i słyszę ze w Polsce matka dla dzieci domu i jedzenia nie ma a oni.tu chcą przyjechać i kasę dostawać, a jakiś ksiądz na jakiejś wiosce chce prace kilku takim załatwiać i spanie. Nie zjedzcie mnie żywcem, ale to jest moje zdanie na ten temat.

BATTINKA, Blondik, Fatim, ~Rewianka~, agaton, stokrotka25, estrella, Barbie24, aanaa lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html

Mikejla, jaroszka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dodatku znajomi zdjęcia j filmiki wstawiają jak te...się zachowują, ludzi nie szanują, syf dookoła siebie robią. Ale unii się przeciwstawić nie można przecież!

Fatim, Barbie24 lubią tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc jestem na badaniach...wzieli mi krew a..powinni 4 tyg temu 6ylko ze zapomnieli...no comment.
    Cisnienie 91/65 umieram ?heheh

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacji z syryjczykami nie skomentuje , bo na sama mysl noz mi sie w kieszeni otwiera i cisnienie skacze .

Mikejla, Fatim, jaroszka, polkosia, ZakręconaOna, agaton, estrella, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja jestem przerażona....boje sie,mze muzułmanie nas zaleją przeciez oni sa chorzy....Allah i Allah masakra

ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Oooo madu taaaaakkkkk Tom Hardy ma to coś, mimo ze maluszek z niego :)
    Ja jeszcze Mark Wahlberg tez mi sie podoba i jason statham a i jeszcze fajny jest ten aktor co grał w thorze :)

O taaak Statham <3:D

Biore sie za oglądnie 600 gram szcześcia...

21.10.2015 Leon <3
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję trochę wrześniówki (tam co chwila rodzi się bobasek) a na sierpniowkach mamuśki juz mają swoje szkraby i sie wymieniają informacjami....ajjjj kiedy my tak będziemy :)
    Juz się nie mogę doczekać:*

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imigrantów, to mam rózne mieszane uczucia, ale duzo by pisać...

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 2115 2116 2117 2118 2119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ