X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, nie denerwuj się...zjedz cos kwasnego...albo wypij dużo zimnego mleka... na pewno się obudzi...
    a jak nie to jedz na IP. przynajmniej sobie serduszka posłuchasz :) bo na pewno jest ok, tylko mały leniuszek spi :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagatkaa no nieeee wymiekam tyle czekac??? Jeszcze pierwszy numerek siedzi i siedzi...wgl bylam w sklepie po mieso na obiad,kolejka jak ode mnie do afryki ale jakos nikogo moj brzuch nie wzruszyl...i nie zebym chciala na chama sie wcisnąć ale kiepsko sie czulam i oparta pod filarem nie tchnelam tych czarnych duszyczek :o

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, świetne to serce!
    Magnosia, Twoje obrazki równiez:)
    Ja miałam wczoraj spotkanie z położną...i sprow)adziła mnie na ziemię :) wiecie, bo SR to miałam wizję porodu jako trakiego mistycznego wręcz przeżycia :D zaczęła zakładać hostorię oi tam była zgoda na usunięcie macicy w razie ratowania mojego zycia... no...przeraziłam się do tego stopnia, że całą noc śniłam o porodzie!

Mówiła też, żeby brac wiesiołek ( jak to się przyjmuje? bo zapomniałam dopytać:)
    i że ona osobiście nie jest przekonana do baloników, ale poleca masaż krocza. Jak się ma z tym problem to ważnbe jest natłuszczanie krocza olejkami...
    No i już wiem, że wywoływanie może trwać kilka dni... ja myślałam, że przychodzę jednego dnia, drugiego oxy i rodzimy! a na Żelaznej starają się powoli indukować... jednego dnia 2h oxy, drugiego 6h... aż organizm sam pobudzi się do porodu. no, chyba, że to pacjentka nalega, aby rodzić od razu:)
    A co do seriali... moja miłością od 5 roku studiów są Chirurdzy!! :) choć bez Christyny to już nie to :(

Magnosia, polkosia, soraya lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka jak sie bardzo niepokoić masz to na ip jedz. Po co stres?? Ja pol godziny ostatnio budzilam Młodego...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja coś Wam powiem. Jesteście niezastąpione!!! :*

Mala ma czkawkę wiec chyba nie jest źle.

Zjadłam 1/3 dużej czekolady Milki i oddychałam głęboko.
    Leżę na lewym boku i coś tu mala się budzi :) nie powiem nastraszyła mnie bo ona naprawdę sie lubi kręcić i przeciągać:)
    Dziękuję:*

Magnosia, Bąbelek, ola.321, lojkalojka, madu, Fatim, agaton, PauLLa, soraya, estrella, Muffinka1019, Nynusia, aanaa, Lexie lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka mmmmmmmmm to również mój ideał ! :D
    Mój ideał zawsze to facet umięśniony bardzo , wysoki , ciemny , opalony najlepiej taki skurwysynek a dla mnie cudny ! I takiego mam ale o blond włosach i jakoś mocno odpalony to on nie jest hahaha: D
    Nie lubię facetów sucharkow ani grubaskow misiowatych tylko typowych spompowanych facetów ! :D i bardzo się cieszę , ze mój D duuuuzy jest: P

Rany ale się wyplowilam w wannie aż usnelam i mama mnie obudziła hahaha: D
    Teraz się szykuje i smigam po sklepach polazic na szybko:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    Agania będzie dobrze na pewno :*

Potwierdzam na gardło woda z solą dobrze działa:)

moj ideał faceta to brunet z ciemnymi oczami, mój maz jest blondynem z jasnymi hahaha. Ale kocham go mocno. Generalnie lubie jak facet ma coś w oczach no i uśmiech dla mnie Tom Hardy jest super;)

Oooo madu taaaaakkkkk Tom Hardy ma to coś, mimo ze maluszek z niego :)
    Ja jeszcze Mark Wahlberg tez mi sie podoba i jason statham a i jeszcze fajny jest ten aktor co grał w thorze :)

madu, Lexie lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, Wiesiołek najlepiej brać 2 tabletki 3 razy dziennie po 37 tygodniu.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie miałam napisać, że wiesiołka można brac dopiero po 37 tyg, bo przyspiesza skracanie szyjki :)

Battinka, maleństwo mam nadzieję, zaczęłko łobuzować w brzuszku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:00

Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania - kciuki za wizytę!!!

Battinka - no fajna ta Twoja córa :), jak dorośnie to z taką figurą będzie laską!! :)

Polkosia - bardzo mi się podoba to co zrobiłaś :) ja pierwszy raz widzę coś takiego :)

A ja dziś mam dzień wolny od wizyt bo ostatnio to co chwila gdzieś jestem na badaniu... znajdę sobie więc coś do sprzątania :P.

Ja też mam problemy ze spaniem :/, kilka razy w nocy WC a od 4 spać nie mogę i potem zasypiam po 6 dopiero. Dziś jeszcze wymiotowałam w nocy - mdłości mnie dopadły ;).

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pobudka nr 2! ;) Battinka miało nie być dużo :D

Wiedzma, z De trochę to będzie szło, tydzień czasu takie przesyłki, ja dopiero pod koniec września pake z pl będę pewnie mieć jak ogarnę wszystkie rzeczy.

Ppspalabym jeszcze ale musze na kominiarza czekać :D

Jaroszka zrób i wstaw fotkę hehe :)

Któraś pisała o syryjczykach, miałam was pytać co o tym sądzicie. Ja jestem taka, że żal mi ludzi i bardzo współczuje, ale szlag mnie trafia jak widzę i czytam i słyszę ze w Polsce matka dla dzieci domu i jedzenia nie ma a oni.tu chcą przyjechać i kasę dostawać, a jakiś ksiądz na jakiejś wiosce chce prace kilku takim załatwiać i spanie. Nie zjedzcie mnie żywcem, ale to jest moje zdanie na ten temat.

BATTINKA, Blondik, Fatim, ~Rewianka~, agaton, stokrotka25, estrella, Barbie24, aanaa lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html

Mikejla, jaroszka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dodatku znajomi zdjęcia j filmiki wstawiają jak te...się zachowują, ludzi nie szanują, syf dookoła siebie robią. Ale unii się przeciwstawić nie można przecież!

Fatim, Barbie24 lubią tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc jestem na badaniach...wzieli mi krew a..powinni 4 tyg temu 6ylko ze zapomnieli...no comment.
    Cisnienie 91/65 umieram ?heheh

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sytuacji z syryjczykami nie skomentuje , bo na sama mysl noz mi sie w kieszeni otwiera i cisnienie skacze .

Mikejla, Fatim, jaroszka, polkosia, ZakręconaOna, agaton, estrella, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja jestem przerażona....boje sie,mze muzułmanie nas zaleją przeciez oni sa chorzy....Allah i Allah masakra

ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Oooo madu taaaaakkkkk Tom Hardy ma to coś, mimo ze maluszek z niego :)
    Ja jeszcze Mark Wahlberg tez mi sie podoba i jason statham a i jeszcze fajny jest ten aktor co grał w thorze :)

O taaak Statham <3:D

Biore sie za oglądnie 600 gram szcześcia...

21.10.2015 Leon <3
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję trochę wrześniówki (tam co chwila rodzi się bobasek) a na sierpniowkach mamuśki juz mają swoje szkraby i sie wymieniają informacjami....ajjjj kiedy my tak będziemy :)
    Juz się nie mogę doczekać:*

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imigrantów, to mam rózne mieszane uczucia, ale duzo by pisać...

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 2115 2116 2117 2118 2119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ