X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale mam dzisiaj stres :( jedziemy na echo serca do Wrocławia na 19:00. Boję się :( martwię się :( ciekawe jak długo takie badanie trwa...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam decoupage robić, ale nigdy jakoś nie byłam w stanie tego ogarnąć. A to serduszko to moja pierwsza praca :) Wcześniej tylko kilka kółek skręciłam zobaczyć czy to mnie wkręci, no i wpadłam ;)

lojkalojka, madu, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Dobry :*

Battinka śliczna córeczka !
    polkosia super dzieło , zdolniacha ! :D

Mika hahah rozbawilas mnie , dobrze zazdrosny mezus :D

A ktoś wczoraj pisał o kręceniu w głowie a ja wstalam z łóżka i kręci się w głowie , ciekawe czy cos ucisnelam ... Fala tsunami szaleje w brzuchu :D

Ps. Laski co na gardło ? Boli mnie jak polykam slinke , pije herbatke z miodem i cytrynka , jakieś domowe sposoby prócz lekarstw ?

Imbir!!! :)

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, witam w klubie. Mnie boli powoli wszystko...

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka śliczną masz córę :)
    Mnie od wczoraj boli krzyż, podbrzusze, miednica, szyjka i brzuch. To przez tą kłótnię z mężem w dodatku pies mi 3 raz wskoczył na brzuch w ciągu tygodnia - nie wiem co mu odbiło, biegnie się przywitać po spacerze i wskakuje z zaskoczenia na mnie. Zdycham z bólu, boję się że mogę nie dotrwać do 19.09 :( w piątek wizyta kontrolna.

BATTINKA lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania trzymam kciuki za wizytę ;)

agania lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna zabawa z tym Polkosiu można cuda wyczarować przy odrobinie fantazji, a jak malujesz na płótnie to już masz jakąś praktykę do tego ;) bo w sumie najgorsze (dla mnie) to zawsze tło. Kręcenie kółek też musi być super zabawą ;)

Wczoraj kupiłam starą drewnianą szafę za 15 funtów jak kiedyś znajdę czas to się pobawię w jej odnowienie ;)

polkosia lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania będzie dobrze na pewno :*

Potwierdzam na gardło woda z solą dobrze działa:)

moj ideał faceta to brunet z ciemnymi oczami, mój maz jest blondynem z jasnymi hahaha. Ale kocham go mocno. Generalnie lubie jak facet ma coś w oczach no i uśmiech dla mnie Tom Hardy jest super;)

jaroszka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już DDTVN wole oglądać niż na TVP2. Jakoś już przeboleje Kuźniara.. wygląda na wiecznie zaspanego :D Wydaje mi się, że jego dni są policzone bo wkurza tak jak Jolka Jolanta Pieńkowska :D

Tak piszecie, który to już tydzień zaczęłyście aż jestem w szoku, że to tuż tuż! Jeszcze chwila i będą u Nas maluszki przy cycu! <3

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czekam czekam i czekam...nr 3,gin sie spóźniła prawie pol godziny a ja mam dosyc bo gorąco mi jak diabli...jeszcze mam jakies beznadziejne leginsy bo cisną mnie w brzuszek wrrr...
    A
    Agania kciuki więc:*

Battinka cudna Córka <3

Polkosia kiedyś bawiłam się w to i takie cuda wychodzą że o jeju :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,ciepła woda z solą do płukania i mocny napar gotowany z imbiru, dziewczyny mają rację :)

Agania, kciuki zaciśnięte! :)

Ja dziś też nie mogę się ruszać po wczorajszym dniu. Dziś głównie leżakuję. W nocy bardzo mnie bolał brzuch/pachwina z prawej strony. Potem rano miałam okropne kłucia w okolicy spojenia. Nie mogłam zrobić kroku ...

Ale coś miłego też mnie dziś spotkało. W końcu przyszły do mnie obrazki nad łóżeczko Szymcia mojego. Już nie mogę się doczekać, aż G. wróci z pracy i zawiesi :)
    A oto one:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65c2c25792af.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:36

madu, Lexie, lojkalojka, Blondik, PauLLa, zakocona, szczesliwa_mamusia21, polkosia, agaton, estrella, Muffinka1019, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Laski czekam czekam i czekam...nr 3,gin sie spóźniła prawie pol godziny a ja mam dosyc bo gorąco mi jak diabli...jeszcze mam jakies beznadziejne leginsy bo cisną mnie w brzuszek wrrr...
    A
    Agania kciuki więc:*

Battinka cudna Córka <3

Polkosia kiedyś bawiłam się w to i takie cuda wychodzą że o jeju :)

Paula pól godziny tylko? U mnie na jedna godzinę zapisane jest po 3-4 pacjentki, wiec ja biorę książkę, kanapki i tak czekam po 3h ;)

km5st5odymuuq2ts.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia piękne obrazki!!

Magnosia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję kochane za miłe komentarze :*

Moja Niki jak się urodziła tez była dluuugonogim bokserem...na szczęście zostały jej tylko nogi :P hehe

Polkosia a to ty widzę talent masz kochana...fiu fiu. Ja to nożyczek w ręku trzymać nie umiem nawet a co dopiero takie wycinanki :P

Boshe dziewczyny leżę i czekam na te kopniaki....buuuu :( tak długo by spala. Cholerka poczekam jeszcze trochę bo co innego.

polkosia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, kilka głębokich wdechów nosem tak żeby brzuch się uniousł zatrzymaj powietrze na 2-3 sekundy i wypuść ustami powtórz z 5 razy, powinno ją to ruszyć. Tylko nie wstawaj po tym, bo Ci sie może w głowie kręcić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:37

Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Czuję się dziś o wiele lepiej!Noc przespana,2 razy wstałam na siku,obudziłam się ok 9.
    Mdłości i biegunka przeszły.. uff

Battinka,śliczna masz córę:)

Szczesliwa,współczuje z tym gardłem,nienawidze gdy mnie boli..Tez płukałam w soli

Polkosiu,świetne serduszko,lubie takie bajery!Kiedys bawiłam się w wyszywanie na kanwie ale potem jakoś czasu brakowało na to i przestałam..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Magnosia, BATTINKA, madu, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu święta racja z tymi oddechami. Ja też tak robię, by pobudzić Antka :)

Battinka i napij się więcej wody.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:41

BATTINKA, madu lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,
    mój też czasami śpi długo i wtedy z niecierpliwością czekam na ruchy.Będzie dobrze ;)

Jednak lekarz wczoraj mi mówił, że należy liczyć po godzinie po głównym posiłku. Jeśli w ciągu 60 min. nie ma wyraźnych 10 ruchów, to należy szybko jechać na IP. Ja nie liczę, wystarczy, że czuję, że się wierci. A u Ciebie pewnie śpi po prostu, może pojedz jeszcze coś słodkiego :)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,wierzę,że sie denerwujesz.. ja tez tak często mam jak nie czuję ruchów,wręcz panikuję a potem stwierdzam,że niepotrzebnie.. Połóż się ze spokojem...Zrób wdechy jak Madu radzi.

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też czekam na kuriera. sukienka z zalando na wesele ma przyjść :)

dziewczyny, widzę, ze macie rózne talenty... niektóre z WAs szyją...
    wiecie moze gdzie można zakupić taki materiał? wszystkie hurtownie, do których wysyłam zapytania go nie mają

3bb332c05f5cc7d0gen.jpg

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2114 2115 2116 2117 2118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ