Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze chciałam decoupage robić, ale nigdy jakoś nie byłam w stanie tego ogarnąć. A to serduszko to moja pierwsza praca
Wcześniej tylko kilka kółek skręciłam zobaczyć czy to mnie wkręci, no i wpadłam
lojkalojka, madu, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dobry :*
Battinka śliczna córeczka !
polkosia super dzieło , zdolniacha !
Mika hahah rozbawilas mnie , dobrze zazdrosny mezus
A ktoś wczoraj pisał o kręceniu w głowie a ja wstalam z łóżka i kręci się w głowie , ciekawe czy cos ucisnelam ... Fala tsunami szaleje w brzuchu
Ps. Laski co na gardło ? Boli mnie jak polykam slinke , pije herbatke z miodem i cytrynka , jakieś domowe sposoby prócz lekarstw ?
Imbir!!!
-
Battinka śliczną masz córę
Mnie od wczoraj boli krzyż, podbrzusze, miednica, szyjka i brzuch. To przez tą kłótnię z mężem w dodatku pies mi 3 raz wskoczył na brzuch w ciągu tygodnia - nie wiem co mu odbiło, biegnie się przywitać po spacerze i wskakuje z zaskoczenia na mnie. Zdycham z bólu, boję się że mogę nie dotrwać do 19.09w piątek wizyta kontrolna.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Fajna zabawa z tym Polkosiu można cuda wyczarować przy odrobinie fantazji, a jak malujesz na płótnie to już masz jakąś praktykę do tego
bo w sumie najgorsze (dla mnie) to zawsze tło. Kręcenie kółek też musi być super zabawą
Wczoraj kupiłam starą drewnianą szafę za 15 funtów jak kiedyś znajdę czas to się pobawię w jej odnowieniepolkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Agania będzie dobrze na pewno :*
Potwierdzam na gardło woda z solą dobrze działa:)
moj ideał faceta to brunet z ciemnymi oczami, mój maz jest blondynem z jasnymi hahaha. Ale kocham go mocno. Generalnie lubie jak facet ma coś w oczach no i uśmiech dla mnie Tom Hardy jest super;)jaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Ja już DDTVN wole oglądać niż na TVP2. Jakoś już przeboleje Kuźniara.. wygląda na wiecznie zaspanego
Wydaje mi się, że jego dni są policzone bo wkurza tak jak Jolka Jolanta Pieńkowska
Tak piszecie, który to już tydzień zaczęłyście aż jestem w szoku, że to tuż tuż! Jeszcze chwila i będą u Nas maluszki przy cycu! -
Laski czekam czekam i czekam...nr 3,gin sie spóźniła prawie pol godziny a ja mam dosyc bo gorąco mi jak diabli...jeszcze mam jakies beznadziejne leginsy bo cisną mnie w brzuszek wrrr...
A
Agania kciuki więc:*
Battinka cudna Córka
Polkosia kiedyś bawiłam się w to i takie cuda wychodzą że o jeju
-
Szczęśliwa,ciepła woda z solą do płukania i mocny napar gotowany z imbiru, dziewczyny mają rację
Agania, kciuki zaciśnięte!
Ja dziś też nie mogę się ruszać po wczorajszym dniu. Dziś głównie leżakuję. W nocy bardzo mnie bolał brzuch/pachwina z prawej strony. Potem rano miałam okropne kłucia w okolicy spojenia. Nie mogłam zrobić kroku ...
Ale coś miłego też mnie dziś spotkało. W końcu przyszły do mnie obrazki nad łóżeczko Szymcia mojego. Już nie mogę się doczekać, aż G. wróci z pracy i zawiesi
A oto one:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65c2c25792af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:36
madu, Lexie, lojkalojka, Blondik, PauLLa, zakocona, szczesliwa_mamusia21, polkosia, agaton, estrella, Muffinka1019, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
PauLLa wrote:Laski czekam czekam i czekam...nr 3,gin sie spóźniła prawie pol godziny a ja mam dosyc bo gorąco mi jak diabli...jeszcze mam jakies beznadziejne leginsy bo cisną mnie w brzuszek wrrr...
A
Agania kciuki więc:*
Battinka cudna Córka
Polkosia kiedyś bawiłam się w to i takie cuda wychodzą że o jeju
Paula pól godziny tylko? U mnie na jedna godzinę zapisane jest po 3-4 pacjentki, wiec ja biorę książkę, kanapki i tak czekam po 3h -
Dziewczyny dziękuję kochane za miłe komentarze :*
Moja Niki jak się urodziła tez była dluuugonogim bokserem...na szczęście zostały jej tylko nogihehe
Polkosia a to ty widzę talent masz kochana...fiu fiu. Ja to nożyczek w ręku trzymać nie umiem nawet a co dopiero takie wycinanki
Boshe dziewczyny leżę i czekam na te kopniaki....buuuutak długo by spala. Cholerka poczekam jeszcze trochę bo co innego.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Battinka, kilka głębokich wdechów nosem tak żeby brzuch się uniousł zatrzymaj powietrze na 2-3 sekundy i wypuść ustami powtórz z 5 razy, powinno ją to ruszyć. Tylko nie wstawaj po tym, bo Ci sie może w głowie kręcić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:37
Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dzień dobry!
Czuję się dziś o wiele lepiej!Noc przespana,2 razy wstałam na siku,obudziłam się ok 9.
Mdłości i biegunka przeszły.. uff
Battinka,śliczna masz córę
Szczesliwa,współczuje z tym gardłem,nienawidze gdy mnie boli..Tez płukałam w soli
Polkosiu,świetne serduszko,lubie takie bajery!Kiedys bawiłam się w wyszywanie na kanwie ale potem jakoś czasu brakowało na to i przestałam..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!Magnosia, BATTINKA, madu, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Battinka,
mój też czasami śpi długo i wtedy z niecierpliwością czekam na ruchy.Będzie dobrze
Jednak lekarz wczoraj mi mówił, że należy liczyć po godzinie po głównym posiłku. Jeśli w ciągu 60 min. nie ma wyraźnych 10 ruchów, to należy szybko jechać na IP. Ja nie liczę, wystarczy, że czuję, że się wierci. A u Ciebie pewnie śpi po prostu, może pojedz jeszcze coś słodkiego
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.