Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mnie mąż wkurw.... wpuszcza sobie kolegę chociaż miał wyjść a ja leżę z turbanem na głowie, samych majtkach i koszulce podciągniętej po same cycki. kurwa mać! zrobiłam mu awanturę, przy znajomym że miał nikogo nie wpuszczać i chuj mnie interesuje co sobie kolega pomyśli. no płakać mi się chce.
-
ja równiez nie dostałam jeszcze zestawu z bebiprogram
kuchnia się stawiawygląda świetnie, pare problemow jest/bylo ale jestem o dziwo asertywna
ale ogólnie panowie od kuchni rownież bardzo mili i idą na rękę
agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ! Ale miałam nadrabiania
Nie oszczedzacie mnie
Oczywiscie juz mi ciezko zapamietac wszystko , ale Zakretka ciesze sie ze troszke dla Oskarka sie bedziesz mniej zamartwiac zeby nie stresowal sie z Toba ! Kochana, dzielna mamusia :*
Lexie , Paula1 , PauLLaa mam nadzieje ze u was juz lepiej !
Ola kciuki za wizyte ! ALe juz blisko super
Zakocona kocyk super!
Zajsonku pierwszy miesiac! Wspaniale
Stokrotka tak jak mowisz , do lozeczka i odpoczywaj , jeszcze troszke dzidzia musi wytrzymac
Fatim nieźle ... to musialo byc niezbyt komfortowe ...
No i moje kochane dziekuje za wszystkie kciuki ! Bardzo dlugo bylismy tam ale juz sie zabieram za osobnego posta i postaram sie wszystko opisac
ola.321, ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:ale mnie mąż wkurw.... wpuszcza sobie kolegę chociaż miał wyjść a ja leżę z turbanem na głowie, samych majtkach i koszulce podciągniętej po same cycki. kurwa mać! zrobiłam mu awanturę, przy znajomym że miał nikogo nie wpuszczać i chuj mnie interesuje co sobie kolega pomyśli. no płakać mi się chce.
Uwielbiam takie sytuacje -
Okna, ja też jeszcze nie mam. Jaroszka, Polkosia, mnie też wszystko boli jak pochodzę. Poki co leze dużo, odpoczywam, ale jak pomysle, ze za tydzien mam już dużo spacerowac, zeby wywołać porod... Po wczorajszej wizycie plus parę sklepów spojenoe tak mnie bolało, że nie mogłam się w nocy przekrecic:/
[/url]
[/url]
-
Fatim nie dziwie się wkurzenia bo sama bym wściekła była raczej .
Szczęśliwa muszenbyc dobra , odpowiedzialna Mama , nie mogę dziecka na stres narażać
Stokrotka kochanie bo jak lekarz robił mi USG zawsze to jak mierzy mam taka tabelke na monitorze na jaki tydzień i dzień wskazują pomiary:) i kość udowa wyszła pamietam dokładnie 5.93 chyba o ile się nie myle a jak myle to o ta koncoweczke , mały miał kość udowa dokładnie na 34t6 d jakoś tak !
szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Zakrętka upominałaś się o fotki mojego brzuszyska to wstawiam w końcu
Dla uczczenia zaczęcia 34 tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2478d36b3892.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97995c5d6516.jpg
ZakręconaOna, PauLLa, Blondik, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, zakocona, paula1, Magnosia, my dream, madu, Little Frog, nat_alia, jaroszka, jacusianka, annggela, lojkalojka, agaton, BATTINKA, Lexie, Nynusia, Bąbelek, ola.321, miska2503, Wredotka, soraya lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a60b7e6ac844.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23f2ff71b5b1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ea4c3a8de11.jpg
W więc skończyłam "koszyczek na kosmetyki Synka w takie róże jakie lubie
Komoda już gotowa czeka,tylko nie w tym miejscu co trzeba
A na koniec nie wiem czy widoczne ale dwa koty w tym jeden nie pozwalający się ruszyćzimno na dworze to się grzejemy w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:01
szczesliwa_mamusia21, Mikejla, paula1, Magnosia, lili_madlen, my dream, nat_alia, FreshMm, annggela, agaton, Lexie, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
No wiec tak
Pojechalismy rano , zobaczylam szpital , pierwsze wrazanie z zewnatrz super a jak tylko weszlam do środka ... WOW !
Pojechalismy na oddzial ginekologiczny gdzie mialam spotkac sie z polozna , a ten oddział jak DOM ! Pieknie kolorowo , firaneczki, pilki dmuchane sobie leza , zamiast krzesel kanapy , sofy wszedzie kawka herbatka czajniki co chwile skrzynki z butelkami wody dla kazdego to mnie pozytywnie zaskoczylo niby nic , ale jednak cos !
Pokoiki dla mamy i dziecka WOW ! Wygodne ( tak wygladaly) łóżka , pokoj jak w domu w salach kolorowo balony ekstra , osobny pokoj do karmienia jesli mama nie chce na lozku idzie sobie drzwi obok jest tam mega wygodny fotel z podnozkami gdzie mozna sobie lezec i karmic malenstwo , osobny pokoik gdzie sa wszystkie rzeczy dla dziecka , nie musze wgl nic pakowac procz ubranka na wyjscie , dla mnie tez sa wszystkie rzeczy korzysta sie ile chce . No i jest ten osobny pokoj na sniadania gdzie przychodzi sie do swojego stolika z tata i dzieciatkiem , mozesz sobie przyjechac z maluchem i jecie sniadanka wlasnie tam razem .
No i to chyba tyle z najwazniejszych rzeczy z odprowadzenia .
Spotkanie z polozna bylo bardzo fajne , mialam KTG i w miedzy czasie wypelniala polozna wszystkie papiery , wiecie pytania rozne czy chce karmic , czy jestem na cos chora , uczolona itd itd, pozniej orzyszla lekarka zadala pytania zrobila mi USG wiec super bo znow widzialam moje prawie 3kg szczescia
No i najwazniejsze ! Nasz synek urodzi sie 05.10.15r. Nie moge sie doczekac !
04.10 mam przyjechac do szpitala na KTG , wypelnic cos jeszcze , ogola mnie i mialam do wyboru zostac na noc w szpitalu i rano dopiero CC lub jade do domu i do nich wracam , wiec wybralam to ze jade do domu i wracam 5.10
No i nie wiem jak jest w PL ale tu po wyciagnieciu dziecka i tam oczyszczeniu klada mi go na 10 minut na klatce , pozniej mnie szyja a mały jedzie z moim D na gore , beda mieli łóżko i mały 2h jak dobrze pamietam lezy na golej klatce D i okladaja go cieplutkimi reczniczkami , bardzo sie z tego ciesze bo bedzie mial kontakt z tatusiem jak ja bede jeszcze zszywana itd
No i po pordzie mamy taki pokoj ( jesli chcemy) rodzinny , ale to w Pl wiem ze tez jest , ze zostajemy sobie z maluszkiem tam sami no jak w domku wiadomo( chyba skorzystamy
)
Mam nadzieje ze nikogo nie zanudzilam ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ludzmi w tym szpitalu tym jak sie obchodzili ze mna jak wszystko pokazywali, zaprowadzali kurcze mialam taki stres ze szok a okazalo sie bardzo przyjemnie !
Pewnie zapomnialam jeszcze o czyms ale tak sie staralam jak najmniej zebyscie nie mialy duzo czytania i zeby komus sie chcialo , hmm ciekawe czy ktos wytrwa do konca hehe
Moze cos w miedzy czasie dopisze jak cos wazniejszego mi sie przypomni , bo reszta jest chyba taka jak w Pl to nie opisywalam tego , a jak cos jest tak samo jak w Pl to wybaczccie ale nie mam pojecia jak to wyglada w Pl moze w waszych szpitalach tez tak jest :*
Jeszcze raz dziekujemy za kciukiJestescie kochane !
zakocona, paula1, lili_madlen, my dream, PauLLa, agania, Little Frog, nat_alia, jaroszka, stokrotka25, onka, annggela, lojkalojka, Blondik, agaton, BATTINKA, Lexie, Nynusia, ola.321, Magnosia, mała.mi, Wredotka, ~Rewianka~, soraya, aanaa lubią tę wiadomość
-
A moja córunia jest grzeczniutka, śpi wtedy kiedy ja, budzi się dopiero po jakimś czasie, kiedy ja już wstanę
no po prostu żyć nie umierać
czasem tylko załaduje kopniaka niezłego, ale to mnie bardzo cieszy, bo czytam jak Wam ładują po wnętrznościach i też chciałabym (dziwne hihi) to poczuć, żeby wiedzieć o czym mowa
A jeśli chodzi o kość udową, to moja w 29+6 miała 5,67Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:00
szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Onka, do mnie jeszcze tez nie doszło a tez sie rejestrowałam jakos w kwietniu. Chyba niedoczekanie nasze;)
Nat_alia gratuluję asertywności!;p pochwal się zdjęciami jak juz stać będzie;)
Fatim tez bym sie wnerwiła i w słowach nie przebierała.
Zajsonek, wszystkiego najlepszego;)!nat_alia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Battinka super zdjecia i gratuluje udanej wizyty
Zakrecona Bardzo przykro mi z powodu babcitule mocno..
Fatim tez nie dziwie sie Twoje złości .. moj K. tez jest zdolny do tego zeby wpaść na podobny pomysł tak że domyślam sie co czujesz
onka znieczulenie TENS stosuja chyba tylko na Raszei prawda ? mam nadziej ze uda sie ci skorzystać
Dziś dowiedziałam sie o ciaży jednej z moich 2 przyjaciółek - termin ma marzec 2016mega sie ciesze !
Mam pytanie do dziewczyn z częstą zgagą : czy stosujecie jakieś leki albo wiecie co mozna stosować takiiego z apteki na zgage w ciąży ?? bo mi nie odpuszcza od 3 dni ..i aż boli w mostku????
-
Ok ! Dziekujee !
No brzmi super zobaczymy jak bedzie po porodzie
Narazie jestem bardzo zadowolona
Mika ale brzuśko
oj a ja tak szybciutko zeby was nie zanudzac hehe , ciesze sie i mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie ! Na pewno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:05