Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie bralam bo uważam ze sensu nie ma więcej:) później będę nosić swoja bieliznę z podpaskami od brzucha do pleców haha .
paczka maleńka jest wygląda jak być paczkę suszonych owoców kupiła , taka mała i leciutka . O ile pytalas mnie .
Aaaaa szczęśliwa no to juz by się zgadzało: Dszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po , D w domu , tylko kluje ,mnie Bożena... Zapomnialam kluczy od auta i 4 razy musiałam na 1 piętro wchodzić ... Aż mi się płakać chce mam nadzieje ze wszystko będzie ok ...
IDE chyba spać może zasne, dobranoc wam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 00:08
-
Kurdee ja od godziny nie śpię. Weszlabym tu po 4 ale nie chciałam żeby się mąż obudził
Obudziłam się bo pić się chciało później siku i Antek się obudził, chwile potem czkawki dostał i pospane miałam
Mikejla forum uzależnia to prawda. Mój S. się pyta co jakiś czas z kim tak piszeto przypominam mu że życie na tym forum to dopiero się zaczyna
ZakręconaOna, jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Hej! Odeszly mi wody, jedziemy do szpitala. Trzymajcie kciuki prosze. Podczas snu cos jakby peklo I polecialo pelno wody.
polkosia, lojkalojka, green, Little Frog, agania, madu, Lexie, agaton, zakocona, ZakręconaOna, Fatim, jaroszka, ss, annggela, soraya, onka, mała.mi, szczesliwa_mamusia21, paula1, PauLLa, Blondik, Nynusia, BATTINKA, FreshMm, Mikejla, stokrotka25, lili_madlen, estrella, miska2503, ola.321, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Wow Muffinka powodzenia
Trzymam kciuki i czekamy na relacje !!!
Ja mam juz doscSiku co pol godziny . Nie wyrobie na srajtasmie
Dzisiaj wizyta i zobaczymy czy juz cos sie zaczyna dziac ,czy jednak wszystko szczelnie zamknieteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 07:52
agaton, ZakręconaOna, paula1, BATTINKA lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015