Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze wlazlam
dobra widzę, że jestem uzależniona
agaton, to w czw powinnaś zmieniać tygodnie wg kalkulatoraI TP wychodzi ci na 02.10, ale to pewnie zależy od kalkulatora, bo mi raz 06, raz 07 wychodzi
ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
-
Ja tez jeszcze wróciłam na chwilkę zeby Wam napisać, ze ja to mam pecha z ta luteina!
Po stosowaniu luteiny pod język tez mam skutki uboczne...czuje sie teraz jakbym sie nacpala, mam zawroty głowy, mdłości i uderzenia gorąca....znowu muszę do lekarza napisać zeby przepisał coś innego,
Jakby któraś chciała to mam zarówno luteinę dopochwowa i podjęzykowa!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:cześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, niestety opuściłam wątek pierwsza.
Gratuluję mamusiom bo widzę, że niektóre już się rozpakowały, reszcie życzę spokojnych końcówek ciąż i lekkich porodów
Chciałam tylko się pochwalić, że znowu jestem w ciąży a dzis dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkęmonika_89 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona,Szczesliwa,mi stopy sie powiekszyly dopiero w ostatnim miesiącu,wiec kto wie hehe,moze i was dopadnie,ale nie życzę tego:)chociaż Ty Szczesliwa to juz na końcówce;)
To mu tak wychodzi,ze skonczylam,czy kończę dzisiaj 37 tydzień i zaczynam 38:) super:) dzieki Dziewczyny za pomoc:)
Jaroszka,mega lipa z ta luteina,a ile jeszcze powinnaś brać? Oby lekarz cos zaradzil:)
Ja tez jestem uzależniona od was i aż sie ze mnie małż smieje:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Tez jestem uzależniona
jak tylko biorę aparat D mówi , juz na forum zdjęcie robisz ? Albo zanim znaczne jeść i robię zdjęcie to on od razu " no pewnie nie jedz najpierw zrób zdjęcie na forum
" zawsze się śmieje ze mnie
ale jak tu bez was żyć !
Jaroszka oj bidulko ty się masz ...
Agaton no dokładnie 26 dni ! Także nawet jak cos mnie dopadnie to i tak dobrze ze dopiero teraz w końcu jakiś objaw będzie
Dobrze ze mama jest to nie zasne zawsze jakoś zleci , oby jeszcze godzinkajaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Jaroszka a czytalas czy na ulotce sa takie skutki ubczne tej luteiny ?
Moze ty jestes uczulona na jakis skladnik i dlatego tak reagujeszJuz sama nie wiem . A moze warto ,zeby ci przepisal czysty progesteron , albo duphaston ?
Ja mimo , ze nie pisze duzo na forum to dzien zaczynam i koncze z wamiI caly dzien stronajest otwarta i tylko aktualizuje i czytam
jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ooo wlasnie majtki....ja w końcu kurde złe zamówiłam nooo cholercia!!!
Zamiast tych siateczkowych to ja takie z fizeliny czy jak to tam sie zwie.....a nie było napisane ... Dopiero jak otworzyłam to pacze a te galoty wyglądają jak te zielone stroje szpitalne ... -
Mikejla wrote:A to niebezpieczne czy skutki uboczne?
Skutki uboczne raczej....ale mi sie od początku nie podobała ta ulotka....w przeciwskazaniach do stosowania jest, ze osoby, ktore maja zaburzenia zatorowo-zakrzepowe nie powinny leku zażywać...a ja przeciez mam tak zwana trombofilie i mthfr....lekarzowi ulotkę pokazałam to sie obruszyl.... -
Jaroszka właśnie , może Ty uczulona jesteś .
Szczęśliwa Ja nie kumam powiem Wam tych naszych juz suwaczkow itp: o masz 26 dni do porodu a jesteś w 34t3 d , Ja mam TP za 44 dni a jestem w 33t4 dni , przecież to kwestia wychodzi 6 dni a w dniach do porodu mega wielka ! :o Ja wiem ze masz mieć cc ale o ile dni wczesniej przed TP ?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość