X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,Ty masz maly brzuch to możesz cos kupic,u mnie się to mija z celem,bo ja uroslam dużo hehe;) ja sobie kupiłam za to super torebkę, i juz się nie mogę doczekać aż szpile zaloze,mam takie fajne botki w szafie;)
    To duże to ta ramka? Bardzo fajne rzeczy, ale to cieszy,ale razem z Jaroszka proszę o zdjęcia zdobyczy dla Ciebie;)
    Agatka,mam nadzieje,zr ta mata sir okaże taka fajna,ale melodyjki ma bardzo przyjemne i to kumkanie żab jest super:)

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona to nie kartki tylko deseczki takie, te serduszka się odchyla i wkłada się w nie zdjęcia :) wszystko jest twarde drewnianie i powiesimy na ścianie :)

Agaton tak tak ramka :)
    Oj to tez super zakup nic tak kobiety nie cieszy jak torebka <3
    A w kurtkę weszlam bez problemu tyle plusów ze mogę cos poprzymierzac i będzie dobre :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:51

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dni a Wy 100 stron no nie do nadrobienia......

Ja sie tylko chciałam pochwalić ze łożyliśmy w końcu łózeczko, tylko mi coś prześcieradła nie pasują bo materac się zwija jakby były za małe ...przeciez frotta się nie kurczy więc nie wiem o co kaman musze bratowej zapytać czy to na pewno pasuje. Do tego malutka poduszzeczka płaska(podobno na początku bez poduszki- co sądzicie? i cieplejszy kkocyk to chyba jako kołderka ma robić
    Masakra jaka ja jestem zielona w tych tematach, Łatwiej sie składał łóżko niż układanie w nim reszty. NAgle nie wiem co do czego

PS mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie przeczytałam od nd nic....jedynei na fb

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, niestety opuściłam wątek pierwsza.

Gratuluję mamusiom bo widzę, że niektóre już się rozpakowały, reszcie życzę spokojnych końcówek ciąż i lekkich porodów :)

Chciałam tylko się pochwalić, że znowu jestem w ciąży a dzis dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkę <3

szczesliwa_mamusia21, agaton, zakocona, Muffinka1019, lojkalojka, IviQ, jacusianka, Little Frog, PauLLa, jaroszka, Mikejla, polkosia, Fatim, paula1, estrella, Bąbelek, Aleksandra90, Magnosia, madu, miska2503, Nynusia, Mo_niczka, aanaa, soraya, ss, mała.mi, Blondik, stokrotka25, Wredotka, ola.321, Aguś26, Lexie lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    agaton, ja mam ciążę liczona od 31.12.2014, więc u ciebie powinien tydz zmieniać się dzień po mnie, czyli w czw :) a skoro masz liczona też później to też TP powinnaś mieć później, a widzę, że masz na 01.10, to skąd ta data :)?
    I jutro wchodzisz w takim razie w 37 :) to TP na 08.10 wg OM powinnaś mieć :)
    :)?
    Zakocona,to w takim razie mam od 31.12 tez liczone,nie pamiętam,zakodowalam,ze w środę mi sie zmienia:) a termin mi gin wyznaczył taki;) teraz to mi juz wszysto pomotalas haha,juz nie wiem kiedy to ja mam rodzic i w ogóle w ktorym tc jestem :D

monika_89 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 9 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super, gratulacje <3 niech się zdrowo chowa kruszynka <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka noo , tak się balam , ze nie pójdzie z tym wolnym bo te dupki w pracy NIGDY nie dają wolnego na święta a teraz jak Damian ma mieć male dziecko , wgle porozmawiał i bez problemu :) aż w szoku jestem ogromnym .
    Bardzo się cieszę , bardzo.

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika,super:) gratuluje córuni!!!
    IviQ,mi sie tez wydaje,ze nie wiem co do czego hehe,dużo łatwiej złożyć lozeczko,szafę,niż później ogarnąć caly ten baby stuff;)

szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 9 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq aż sama jestem ciekawa w sobotę się przekonam czy dam rade :D

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg !!! Was nadrobic to spore wyzwanie !
    Po pierwsze jaroszka ty sexi zmijko <3 tak nam wszystkim slodzisz a z Ciebie fajna dupka jest !
    Bylam u znajomych jak codzien ostatnio :) bawilam sie z ich synkiem 8-smio miesiecznym, uwielbiam go <3 zlote dziecko :) 9 kilo a moglabym nosic caly dzien <3

Po powrocie zabralam sie za prasowanie chiuszkow bo znowu dostalam, mam kilka na 56 i duzo na62 az ledwo szuflade zamknelam a jest pojemna. Kupilismy w koncu materacyk wiec i pokrowiec wypralam ;) ciuszki ulozylam juz do szuflady i stwierdzilam ze potrzebuje jeszcze waskiej szafki bo za malo miejsca jest :/

agaton, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, zaraz rozpracujemy :P Okres dostałaś 31.12 czy to jest data twojej owu?

Monika, gratulacje :)!

Zakręcona, zazdraszczam i mam nadal nadzieję, że L też urlop jednak cudem dostanie.

agaton lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mionika gratulacje:) córeczka, JAk códownie:)))))))))))))

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,teraz to ja nic nie wiem:P skończył mi sie okres najprawdopodobniej 31.12 lub 30.12:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:05

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, jasne, że pamiętamy :) Gratuluję córeczki <3

Agaton, tak ja oglądam przyjaciółki. A z takich seriali co lubię to Gotowe na wszystko i The walking Dead.

Zakręcona fajnie, że Twój facet przyjeżdża, na pewno tęsknicie za sobą!

agaton lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)

Muffinka1019, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka bardzooooo ! Juz jesteśmy bez siebie 3 tygodnie i 1 dzień dokładnie: (
    A jeszcze miesiąc przed Nami ale damy rade , zleci.

Zakocona na pewno uda się , musi ! Niech zagada jeszcze raz dobrze

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam jak wyjechałam do UK pierwsza, a mój R jeszcze się musiał obronić i 1,5 miesiąca było rozłąki. Oj jak się zobaczyliśmy to co się wtedy działo :D

A Zakręcona u Ciebie w tym czasie będzie bardzo wskazane, żeby się działo ;p

agaton, ZakręconaOna, Mikejla, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, a data rozpoczęcia? Bo od tego dnia wg OM się liczyć zaczyna. Musiałaś dostać okres na Wigilię i stąd by ci wychodziło, że TP to 01.10, ale to w takim razie jest twoja ciąża starsza od mojej o tydz moja droga, czyli zaczęłas 38 tydz :) Czyli u ciebie dziś 37+0 :)

Zakręcona, na razie pytać nie będzie bo i tak jest w firmie hardkor przez tę kontrolę. Strasznie mnie to stresuje i płakać mi się chce, jak o tym myślę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:14

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)
    Seks w wielkim mieście i Ja z Mama lubię . Kasy sezon mamy obcykany haha

Wiecie co ??? Mam dziś wrażenie , ze mój brzuch zaraz siegnie ziemi , taki ociężały jest , nie boli to jak jest ociężały ale dziwne uczucie a jak chce usiąść normalnie to mam wrażenie jakbym miała główkę miedzy nogami tak i nie mogła wysiedziec bo opor mega ! :( moja znajoma miała to samo w 35 tyg pamietam , urodziła ładnie w 40 ale ona musiała leżeć bo jej się rozwarcie robiło juz . Rany lekki stres mnie dopadł , wizyta dopiero 16.09 także jeszcze tydzień.

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton a mogę się zapytać czemu nie macie TV?

Szczęśliwa wow kupiłaś coś sobie w ciąży? Ja jakos nie mogę ale jak tylko urodzę wybiorę sie na zakuupki i kupię sobie w końcu dżinsy z dziurami :)) mierzyłam wczoraj tez buty ale Kuźwa wszystkie kryte mnie cisną wszystkie wiec dalam sobie spokój:/ na wszystko przyjdzie czas...

Zakręcona ale fajnie ze będziesz mieć za nie długo swojego D. :)) to naprawdę świetna wiadomość. Widzisz wszystko się układa po twojej myśli! :)

Mi dziś przyszedł ten misiowy kombinezonik jutro zrobię fotkę bo juz dziś w łóżeczku leżę:)

Aaa jutro idę do kumpeli ma dla mnie/dla fasolki jakieś ciuszki i zabawki a nawet rowerek a wszystko za dobrą flaszkę...nie mogę się doczekać cholercia jutra...:) a o pojutrze to juz nawet nie chcę myśleć:*

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ