Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa,Ty masz maly brzuch to możesz cos kupic,u mnie się to mija z celem,bo ja uroslam dużo hehe;) ja sobie kupiłam za to super torebkę, i juz się nie mogę doczekać aż szpile zaloze,mam takie fajne botki w szafie;)
To duże to ta ramka? Bardzo fajne rzeczy, ale to cieszy,ale razem z Jaroszka proszę o zdjęcia zdobyczy dla Ciebie;)
Agatka,mam nadzieje,zr ta mata sir okaże taka fajna,ale melodyjki ma bardzo przyjemne i to kumkanie żab jest super:)
jaroszka lubi tę wiadomość

-
Zakocona to nie kartki tylko deseczki takie, te serduszka się odchyla i wkłada się w nie zdjęcia
wszystko jest twarde drewnianie i powiesimy na ścianie 
Agaton tak tak ramka
Oj to tez super zakup nic tak kobiety nie cieszy jak torebka
A w kurtkę weszlam bez problemu tyle plusów ze mogę cos poprzymierzac i będzie dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:51
agaton lubi tę wiadomość
-
3 dni a Wy 100 stron no nie do nadrobienia......
Ja sie tylko chciałam pochwalić ze łożyliśmy w końcu łózeczko, tylko mi coś prześcieradła nie pasują bo materac się zwija jakby były za małe ...przeciez frotta się nie kurczy więc nie wiem o co kaman musze bratowej zapytać czy to na pewno pasuje. Do tego malutka poduszzeczka płaska(podobno na początku bez poduszki- co sądzicie? i cieplejszy kkocyk to chyba jako kołderka ma robić
Masakra jaka ja jestem zielona w tych tematach, Łatwiej sie składał łóżko niż układanie w nim reszty. NAgle nie wiem co do czego
PS mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie przeczytałam od nd nic....jedynei na fb
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
cześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, niestety opuściłam wątek pierwsza.
Gratuluję mamusiom bo widzę, że niektóre już się rozpakowały, reszcie życzę spokojnych końcówek ciąż i lekkich porodów
Chciałam tylko się pochwalić, że znowu jestem w ciąży a dzis dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkę
szczesliwa_mamusia21, agaton, zakocona, Muffinka1019, lojkalojka, IviQ, jacusianka, Little Frog, PauLLa, jaroszka, Mikejla, polkosia, Fatim, paula1, estrella, Bąbelek, Aleksandra90, Magnosia, madu, miska2503, Nynusia, Mo_niczka, aanaa, soraya, ss, mała.mi, Blondik, stokrotka25, Wredotka, ola.321, Aguś26, Lexie lubią tę wiadomość
-
Zakocona,to w takim razie mam od 31.12 tez liczone,nie pamiętam,zakodowalam,ze w środę mi sie zmienia:) a termin mi gin wyznaczył taki;) teraz to mi juz wszysto pomotalas haha,juz nie wiem kiedy to ja mam rodzic i w ogóle w ktorym tc jestemzakocona wrote:agaton, ja mam ciążę liczona od 31.12.2014, więc u ciebie powinien tydz zmieniać się dzień po mnie, czyli w czw
a skoro masz liczona też później to też TP powinnaś mieć później, a widzę, że masz na 01.10, to skąd ta data
?
I jutro wchodzisz w takim razie w 37
to TP na 08.10 wg OM powinnaś mieć 
?
monika_89 lubi tę wiadomość

-
Jaroszka noo , tak się balam , ze nie pójdzie z tym wolnym bo te dupki w pracy NIGDY nie dają wolnego na święta a teraz jak Damian ma mieć male dziecko , wgle porozmawiał i bez problemu
aż w szoku jestem ogromnym .
Bardzo się cieszę , bardzo.
szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Omg !!! Was nadrobic to spore wyzwanie !
Po pierwsze jaroszka ty sexi zmijko
tak nam wszystkim slodzisz a z Ciebie fajna dupka jest !
Bylam u znajomych jak codzien ostatnio
bawilam sie z ich synkiem 8-smio miesiecznym, uwielbiam go
zlote dziecko
9 kilo a moglabym nosic caly dzien 
Po powrocie zabralam sie za prasowanie chiuszkow bo znowu dostalam, mam kilka na 56 i duzo na62 az ledwo szuflade zamknelam a jest pojemna. Kupilismy w koncu materacyk wiec i pokrowiec wypralam
ciuszki ulozylam juz do szuflady i stwierdzilam ze potrzebuje jeszcze waskiej szafki bo za malo miejsca jest
agaton, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya lubią tę wiadomość
-
Monika, jasne, że pamiętamy
Gratuluję córeczki 
Agaton, tak ja oglądam przyjaciółki. A z takich seriali co lubię to Gotowe na wszystko i The walking Dead.
Zakręcona fajnie, że Twój facet przyjeżdża, na pewno tęsknicie za sobą!
agaton lubi tę wiadomość
-
Ja pamiętam jak wyjechałam do UK pierwsza, a mój R jeszcze się musiał obronić i 1,5 miesiąca było rozłąki. Oj jak się zobaczyliśmy to co się wtedy działo

A Zakręcona u Ciebie w tym czasie będzie bardzo wskazane, żeby się działo ;p
agaton, ZakręconaOna, Mikejla, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
agaton, a data rozpoczęcia? Bo od tego dnia wg OM się liczyć zaczyna. Musiałaś dostać okres na Wigilię i stąd by ci wychodziło, że TP to 01.10, ale to w takim razie jest twoja ciąża starsza od mojej o tydz moja droga, czyli zaczęłas 38 tydz
Czyli u ciebie dziś 37+0 
Zakręcona, na razie pytać nie będzie bo i tak jest w firmie hardkor przez tę kontrolę. Strasznie mnie to stresuje i płakać mi się chce, jak o tym myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:14
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Seks w wielkim mieście i Ja z Mama lubię . Kasy sezon mamy obcykany hahaagaton wrote:O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)
Wiecie co ??? Mam dziś wrażenie , ze mój brzuch zaraz siegnie ziemi , taki ociężały jest , nie boli to jak jest ociężały ale dziwne uczucie a jak chce usiąść normalnie to mam wrażenie jakbym miała główkę miedzy nogami tak i nie mogła wysiedziec bo opor mega !
moja znajoma miała to samo w 35 tyg pamietam , urodziła ładnie w 40 ale ona musiała leżeć bo jej się rozwarcie robiło juz . Rany lekki stres mnie dopadł , wizyta dopiero 16.09 także jeszcze tydzień.
agaton lubi tę wiadomość
-
Agaton a mogę się zapytać czemu nie macie TV?
Szczęśliwa wow kupiłaś coś sobie w ciąży? Ja jakos nie mogę ale jak tylko urodzę wybiorę sie na zakuupki i kupię sobie w końcu dżinsy z dziurami
) mierzyłam wczoraj tez buty ale Kuźwa wszystkie kryte mnie cisną wszystkie wiec dalam sobie spokój:/ na wszystko przyjdzie czas...
Zakręcona ale fajnie ze będziesz mieć za nie długo swojego D.
) to naprawdę świetna wiadomość. Widzisz wszystko się układa po twojej myśli! 
Mi dziś przyszedł ten misiowy kombinezonik jutro zrobię fotkę bo juz dziś w łóżeczku leżę
Aaa jutro idę do kumpeli ma dla mnie/dla fasolki jakieś ciuszki i zabawki a nawet rowerek a wszystko za dobrą flaszkę...nie mogę się doczekać cholercia jutra...
a o pojutrze to juz nawet nie chcę myśleć:*
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

Okres dostałaś 31.12 czy to jest data twojej owu?