Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa,Ty masz maly brzuch to możesz cos kupic,u mnie się to mija z celem,bo ja uroslam dużo hehe;) ja sobie kupiłam za to super torebkę, i juz się nie mogę doczekać aż szpile zaloze,mam takie fajne botki w szafie;)
To duże to ta ramka? Bardzo fajne rzeczy, ale to cieszy,ale razem z Jaroszka proszę o zdjęcia zdobyczy dla Ciebie;)
Agatka,mam nadzieje,zr ta mata sir okaże taka fajna,ale melodyjki ma bardzo przyjemne i to kumkanie żab jest super:)jaroszka lubi tę wiadomość
-
Zakocona to nie kartki tylko deseczki takie, te serduszka się odchyla i wkłada się w nie zdjęcia
wszystko jest twarde drewnianie i powiesimy na ścianie
Agaton tak tak ramka
Oj to tez super zakup nic tak kobiety nie cieszy jak torebka
A w kurtkę weszlam bez problemu tyle plusów ze mogę cos poprzymierzac i będzie dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:51
agaton lubi tę wiadomość
-
3 dni a Wy 100 stron no nie do nadrobienia......
Ja sie tylko chciałam pochwalić ze łożyliśmy w końcu łózeczko, tylko mi coś prześcieradła nie pasują bo materac się zwija jakby były za małe ...przeciez frotta się nie kurczy więc nie wiem o co kaman musze bratowej zapytać czy to na pewno pasuje. Do tego malutka poduszzeczka płaska(podobno na początku bez poduszki- co sądzicie? i cieplejszy kkocyk to chyba jako kołderka ma robić
Masakra jaka ja jestem zielona w tych tematach, Łatwiej sie składał łóżko niż układanie w nim reszty. NAgle nie wiem co do czego
PS mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie przeczytałam od nd nic....jedynei na fbszczesliwa_mamusia21, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
cześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, niestety opuściłam wątek pierwsza.
Gratuluję mamusiom bo widzę, że niektóre już się rozpakowały, reszcie życzę spokojnych końcówek ciąż i lekkich porodów
Chciałam tylko się pochwalić, że znowu jestem w ciąży a dzis dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkęszczesliwa_mamusia21, agaton, zakocona, Muffinka1019, lojkalojka, IviQ, jacusianka, Little Frog, PauLLa, jaroszka, Mikejla, polkosia, Fatim, paula1, estrella, Bąbelek, Aleksandra90, Magnosia, madu, miska2503, Nynusia, Mo_niczka, aanaa, soraya, ss, mała.mi, Blondik, stokrotka25, Wredotka, ola.321, Aguś26, Lexie lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:agaton, ja mam ciążę liczona od 31.12.2014, więc u ciebie powinien tydz zmieniać się dzień po mnie, czyli w czw
a skoro masz liczona też później to też TP powinnaś mieć później, a widzę, że masz na 01.10, to skąd ta data
?
I jutro wchodzisz w takim razie w 37to TP na 08.10 wg OM powinnaś mieć
?
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka noo , tak się balam , ze nie pójdzie z tym wolnym bo te dupki w pracy NIGDY nie dają wolnego na święta a teraz jak Damian ma mieć male dziecko , wgle porozmawiał i bez problemu
aż w szoku jestem ogromnym .
Bardzo się cieszę , bardzo.szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Omg !!! Was nadrobic to spore wyzwanie !
Po pierwsze jaroszka ty sexi zmijkotak nam wszystkim slodzisz a z Ciebie fajna dupka jest !
Bylam u znajomych jak codzien ostatniobawilam sie z ich synkiem 8-smio miesiecznym, uwielbiam go
zlote dziecko
9 kilo a moglabym nosic caly dzien
Po powrocie zabralam sie za prasowanie chiuszkow bo znowu dostalam, mam kilka na 56 i duzo na62 az ledwo szuflade zamknelam a jest pojemna. Kupilismy w koncu materacyk wiec i pokrowiec wypralamciuszki ulozylam juz do szuflady i stwierdzilam ze potrzebuje jeszcze waskiej szafki bo za malo miejsca jest
agaton, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya lubią tę wiadomość
-
Monika, jasne, że pamiętamy
Gratuluję córeczki
Agaton, tak ja oglądam przyjaciółki. A z takich seriali co lubię to Gotowe na wszystko i The walking Dead.
Zakręcona fajnie, że Twój facet przyjeżdża, na pewno tęsknicie za sobą!agaton lubi tę wiadomość
-
Ja pamiętam jak wyjechałam do UK pierwsza, a mój R jeszcze się musiał obronić i 1,5 miesiąca było rozłąki. Oj jak się zobaczyliśmy to co się wtedy działo
A Zakręcona u Ciebie w tym czasie będzie bardzo wskazane, żeby się działo ;pagaton, ZakręconaOna, Mikejla, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
agaton, a data rozpoczęcia? Bo od tego dnia wg OM się liczyć zaczyna. Musiałaś dostać okres na Wigilię i stąd by ci wychodziło, że TP to 01.10, ale to w takim razie jest twoja ciąża starsza od mojej o tydz moja droga, czyli zaczęłas 38 tydz
Czyli u ciebie dziś 37+0
Zakręcona, na razie pytać nie będzie bo i tak jest w firmie hardkor przez tę kontrolę. Strasznie mnie to stresuje i płakać mi się chce, jak o tym myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:14
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)
Wiecie co ??? Mam dziś wrażenie , ze mój brzuch zaraz siegnie ziemi , taki ociężały jest , nie boli to jak jest ociężały ale dziwne uczucie a jak chce usiąść normalnie to mam wrażenie jakbym miała główkę miedzy nogami tak i nie mogła wysiedziec bo opor mega !moja znajoma miała to samo w 35 tyg pamietam , urodziła ładnie w 40 ale ona musiała leżeć bo jej się rozwarcie robiło juz . Rany lekki stres mnie dopadł , wizyta dopiero 16.09 także jeszcze tydzień.
agaton lubi tę wiadomość
-
Agaton a mogę się zapytać czemu nie macie TV?
Szczęśliwa wow kupiłaś coś sobie w ciąży? Ja jakos nie mogę ale jak tylko urodzę wybiorę sie na zakuupki i kupię sobie w końcu dżinsy z dziurami) mierzyłam wczoraj tez buty ale Kuźwa wszystkie kryte mnie cisną wszystkie wiec dalam sobie spokój:/ na wszystko przyjdzie czas...
Zakręcona ale fajnie ze będziesz mieć za nie długo swojego D.) to naprawdę świetna wiadomość. Widzisz wszystko się układa po twojej myśli!
Mi dziś przyszedł ten misiowy kombinezonik jutro zrobię fotkę bo juz dziś w łóżeczku leżę
Aaa jutro idę do kumpeli ma dla mnie/dla fasolki jakieś ciuszki i zabawki a nawet rowerek a wszystko za dobrą flaszkę...nie mogę się doczekać cholercia jutra...a o pojutrze to juz nawet nie chcę myśleć:*
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość