X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,Ty masz maly brzuch to możesz cos kupic,u mnie się to mija z celem,bo ja uroslam dużo hehe;) ja sobie kupiłam za to super torebkę, i juz się nie mogę doczekać aż szpile zaloze,mam takie fajne botki w szafie;)
    To duże to ta ramka? Bardzo fajne rzeczy, ale to cieszy,ale razem z Jaroszka proszę o zdjęcia zdobyczy dla Ciebie;)
    Agatka,mam nadzieje,zr ta mata sir okaże taka fajna,ale melodyjki ma bardzo przyjemne i to kumkanie żab jest super:)

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona to nie kartki tylko deseczki takie, te serduszka się odchyla i wkłada się w nie zdjęcia :) wszystko jest twarde drewnianie i powiesimy na ścianie :)

Agaton tak tak ramka :)
    Oj to tez super zakup nic tak kobiety nie cieszy jak torebka <3
    A w kurtkę weszlam bez problemu tyle plusów ze mogę cos poprzymierzac i będzie dobre :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:51

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dni a Wy 100 stron no nie do nadrobienia......

Ja sie tylko chciałam pochwalić ze łożyliśmy w końcu łózeczko, tylko mi coś prześcieradła nie pasują bo materac się zwija jakby były za małe ...przeciez frotta się nie kurczy więc nie wiem o co kaman musze bratowej zapytać czy to na pewno pasuje. Do tego malutka poduszzeczka płaska(podobno na początku bez poduszki- co sądzicie? i cieplejszy kkocyk to chyba jako kołderka ma robić
    Masakra jaka ja jestem zielona w tych tematach, Łatwiej sie składał łóżko niż układanie w nim reszty. NAgle nie wiem co do czego

PS mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie przeczytałam od nd nic....jedynei na fb

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, niestety opuściłam wątek pierwsza.

Gratuluję mamusiom bo widzę, że niektóre już się rozpakowały, reszcie życzę spokojnych końcówek ciąż i lekkich porodów :)

Chciałam tylko się pochwalić, że znowu jestem w ciąży a dzis dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkę <3

szczesliwa_mamusia21, agaton, zakocona, Muffinka1019, lojkalojka, IviQ, jacusianka, Little Frog, PauLLa, jaroszka, Mikejla, polkosia, Fatim, paula1, estrella, Bąbelek, Aleksandra90, Magnosia, madu, miska2503, Nynusia, Mo_niczka, aanaa, soraya, ss, mała.mi, Blondik, stokrotka25, Wredotka, ola.321, Aguś26, Lexie lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    agaton, ja mam ciążę liczona od 31.12.2014, więc u ciebie powinien tydz zmieniać się dzień po mnie, czyli w czw :) a skoro masz liczona też później to też TP powinnaś mieć później, a widzę, że masz na 01.10, to skąd ta data :)?
    I jutro wchodzisz w takim razie w 37 :) to TP na 08.10 wg OM powinnaś mieć :)
    :)?
    Zakocona,to w takim razie mam od 31.12 tez liczone,nie pamiętam,zakodowalam,ze w środę mi sie zmienia:) a termin mi gin wyznaczył taki;) teraz to mi juz wszysto pomotalas haha,juz nie wiem kiedy to ja mam rodzic i w ogóle w ktorym tc jestem :D

monika_89 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 9 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super, gratulacje <3 niech się zdrowo chowa kruszynka <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka noo , tak się balam , ze nie pójdzie z tym wolnym bo te dupki w pracy NIGDY nie dają wolnego na święta a teraz jak Damian ma mieć male dziecko , wgle porozmawiał i bez problemu :) aż w szoku jestem ogromnym .
    Bardzo się cieszę , bardzo.

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika,super:) gratuluje córuni!!!
    IviQ,mi sie tez wydaje,ze nie wiem co do czego hehe,dużo łatwiej złożyć lozeczko,szafę,niż później ogarnąć caly ten baby stuff;)

szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 9 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq aż sama jestem ciekawa w sobotę się przekonam czy dam rade :D

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg !!! Was nadrobic to spore wyzwanie !
    Po pierwsze jaroszka ty sexi zmijko <3 tak nam wszystkim slodzisz a z Ciebie fajna dupka jest !
    Bylam u znajomych jak codzien ostatnio :) bawilam sie z ich synkiem 8-smio miesiecznym, uwielbiam go <3 zlote dziecko :) 9 kilo a moglabym nosic caly dzien <3

Po powrocie zabralam sie za prasowanie chiuszkow bo znowu dostalam, mam kilka na 56 i duzo na62 az ledwo szuflade zamknelam a jest pojemna. Kupilismy w koncu materacyk wiec i pokrowiec wypralam ;) ciuszki ulozylam juz do szuflady i stwierdzilam ze potrzebuje jeszcze waskiej szafki bo za malo miejsca jest :/

agaton, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, zaraz rozpracujemy :P Okres dostałaś 31.12 czy to jest data twojej owu?

Monika, gratulacje :)!

Zakręcona, zazdraszczam i mam nadal nadzieję, że L też urlop jednak cudem dostanie.

agaton lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mionika gratulacje:) córeczka, JAk códownie:)))))))))))))

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,teraz to ja nic nie wiem:P skończył mi sie okres najprawdopodobniej 31.12 lub 30.12:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:05

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, jasne, że pamiętamy :) Gratuluję córeczki <3

Agaton, tak ja oglądam przyjaciółki. A z takich seriali co lubię to Gotowe na wszystko i The walking Dead.

Zakręcona fajnie, że Twój facet przyjeżdża, na pewno tęsknicie za sobą!

agaton lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)

Muffinka1019, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka bardzooooo ! Juz jesteśmy bez siebie 3 tygodnie i 1 dzień dokładnie: (
    A jeszcze miesiąc przed Nami ale damy rade , zleci.

Zakocona na pewno uda się , musi ! Niech zagada jeszcze raz dobrze

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam jak wyjechałam do UK pierwsza, a mój R jeszcze się musiał obronić i 1,5 miesiąca było rozłąki. Oj jak się zobaczyliśmy to co się wtedy działo :D

A Zakręcona u Ciebie w tym czasie będzie bardzo wskazane, żeby się działo ;p

agaton, ZakręconaOna, Mikejla, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, a data rozpoczęcia? Bo od tego dnia wg OM się liczyć zaczyna. Musiałaś dostać okres na Wigilię i stąd by ci wychodziło, że TP to 01.10, ale to w takim razie jest twoja ciąża starsza od mojej o tydz moja droga, czyli zaczęłas 38 tydz :) Czyli u ciebie dziś 37+0 :)

Zakręcona, na razie pytać nie będzie bo i tak jest w firmie hardkor przez tę kontrolę. Strasznie mnie to stresuje i płakać mi się chce, jak o tym myślę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:14

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    O Mufinka,zapomniałam o Gotowych... Tez uwielbiam i oglądałam całość i jeszcze Seks w Wielkim Miescie:)
    Seks w wielkim mieście i Ja z Mama lubię . Kasy sezon mamy obcykany haha

Wiecie co ??? Mam dziś wrażenie , ze mój brzuch zaraz siegnie ziemi , taki ociężały jest , nie boli to jak jest ociężały ale dziwne uczucie a jak chce usiąść normalnie to mam wrażenie jakbym miała główkę miedzy nogami tak i nie mogła wysiedziec bo opor mega ! :( moja znajoma miała to samo w 35 tyg pamietam , urodziła ładnie w 40 ale ona musiała leżeć bo jej się rozwarcie robiło juz . Rany lekki stres mnie dopadł , wizyta dopiero 16.09 także jeszcze tydzień.

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton a mogę się zapytać czemu nie macie TV?

Szczęśliwa wow kupiłaś coś sobie w ciąży? Ja jakos nie mogę ale jak tylko urodzę wybiorę sie na zakuupki i kupię sobie w końcu dżinsy z dziurami :)) mierzyłam wczoraj tez buty ale Kuźwa wszystkie kryte mnie cisną wszystkie wiec dalam sobie spokój:/ na wszystko przyjdzie czas...

Zakręcona ale fajnie ze będziesz mieć za nie długo swojego D. :)) to naprawdę świetna wiadomość. Widzisz wszystko się układa po twojej myśli! :)

Mi dziś przyszedł ten misiowy kombinezonik jutro zrobię fotkę bo juz dziś w łóżeczku leżę:)

Aaa jutro idę do kumpeli ma dla mnie/dla fasolki jakieś ciuszki i zabawki a nawet rowerek a wszystko za dobrą flaszkę...nie mogę się doczekać cholercia jutra...:) a o pojutrze to juz nawet nie chcę myśleć:*

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ