Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton, ale ty dziś w takim razie 38 i donoszona ciąża!
Mąż wygląda na wysokiego
My wracamy do domu właśnie. Synka koleżanki nie widzieliśmy 2 msce. Rany boskie jak te dzieci rosną! Niesamowite jak bardzo urósł.
Ja się dzisiaj kiepsko czuję więc L powiedział że poprasuje pościel do tamtego mieszkania dzisiaj. Jak miło
Ja oglądam seriale w necie. Za darmola i po angOglądam mnóstwo głupot
Ja lubię jak coś brzeczy, więc leci ciągle coś w domu z laptopa. Aktualnie sherlocka holmsa, project runway i americas next top model walkuje. Dopiero co skończyłam suits
Super serial.
A my z L czekamy na Modern Family i oglądamy impractical jokers.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:42
madu, agaton lubią tę wiadomość
-
Polkosia Rolnika oglądasz mówisz?
my ostatnio u teściów byliśmy to akurat chwile obejrzeliśmy. Niezły ubaw
Widziałam dziś zwiastun Kto poślubi mojego syna i nie wiem czy dobrze zrozumiałam.. Będzie facet wybierał spośród facetów?!polkosia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka Ty lasencjo
Włoski super , jestes sexi mamusia
A teraz no spa do lozeczka i odpowczywaj , uwazaj na siebie ale malenstwu na pewno nic jest , tylko odpocznij :*
Agania mocne kciuki dla was ! :*
Polkosia dobrze ze tylko tak z tym rozkiem ze przy okazji go zamowilas , bo tak jakbys na niego czekala i zaplacila duzo wiecej to szkoda sie tak rozczarowac
My po zakupach , uwierzycie ze kupilam sobie kurtke ?! I kamizelke "baranka"
jestem w szoku ale to przez mame bo mnie namawiala zebym sobie cos kupila w kocnu!
No i piekna ramke na zdjecia , cudo ! Wkleje wam pozniej :*Lexie, jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka kolejny raz powtórze ,Ty moja piękna świnko!
Kochana weź nospe i się polz , Ja nie raz 11/12 kg Amandzie podnosilam co moja Mama się nią zajmuje i nic mi nie było , lez skarbie .
Babelek nie zauwazylam tego kawałka w reklamie ?! :o poprzedni sezon tez patrzylam z ciekawosci właśnie co to takiego ...
Mój D dostał wolne !!! Jaka jestem szczęśliwa !!!! 13 października będzie z nami do ok 23/24a potem na święta 14 grudnia przylatuje i zostajemy razem do 8 stycznia ( moich urodzin ) i wracamy razem juz do domku
Mikejla, agaton, jaroszka, paula1, zakocona, ola.321, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Little Frog, Muffinka1019, BATTINKA, jacusianka, estrella, Magnosia, Bąbelek, madu, miska2503, Nynusia, Mo_niczka, agania, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Na fb zobaczyłam jak ktoś wstawił zdjęcie kartki ze szkolnej stołówki "dzieci, które nie mają opłacanych obiadów w terminie będą wypraszane ze stołówki". Wyobrażacie to sobie???? I na to kurwa kasy nie ma! Sory za k ale szlag mnie trafia!!!
Ja pierdziele to jest kpina!!!!! -
Zakręcona,to super,ze się wszystko udalo,szkoda,ze Zakoconej mniej...
A ja to juz nie wiem,ale zostalo mi 22\21 dni do terminu porodu,wiec chyba jednak zaczynam 37 tc;) ja mam ciąże liczona od 1 stycznia,wiec który tydzień w kalendarzu,ten mój tc,ale juz sama nie wiem:P
Mężu mój wysoki jest to prawda,jak sie nie zgarbi hehe,bo lubi niestety;)
Jaroszka,odpocznij i powinno sie ustabilizowac wszystko!
Ja tv nie mam wiec o połowie rzeczy nie mam pojecia o czym piszecie,ja oglądam tylko cos przez net,ale najczęściej w domu leci muzyczka albo panuje błoga cisza,ktoś uwielbiam:) ja osobiście nie znoszę jak mi cos szumi w tle:)
Wczoraj skończyliśmy Prison Break,ale koncowka to juz byla porazka i sie śmialiśmy,ze jestesmy Skazani na Prison Break;)
A Project Runway tez lubię,kiedys oglądałam:)jaroszka lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa dzieki! Fajnie, ze siebie tez dopieszczasz, a nie tylko maleństwo w brzuchu
poproszę foty tego co kupiłaś najlepiej na Tobie!
Zakręcona pamietam jak pisałyśmy o tym, ze niewiadomo jak to bedzie z tym urlopem i widzisz wszystko sie ułożyło, ale ekstra!!!! I dzieki za tytuł pięknej świnki hehe
Tak jak radzilyscie wzięłam nospe i leżę!!!!szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Dziewczyny, rozglądam się za matą edukacyjną. Podoba mi się Fisher Prise Rain Forest, ale widzę też jakąś taką podobną, tylko dużo tańszą. Wiecie może o co w tym chodzi?
http://www.ceneo.pl/23079680#tab=spec
Magnosia to nie jest mata Fisher price, chociaż wygląda identycznie, to nie jest tak dobrze wykonana jak fp. Ja Ci poleca te mate Fisher price, bo jest swietnaMagnosia, Maximmum lubią tę wiadomość
-
Jaroszko dobrze ze się nas sumiennie sluchasz !
Jak będę ogarnięta to postaram sie zroibic fotki , a tym czasem wrzucam prezencik od babci ! Zyrafke się naciaga i pięknie sobie tam gra
Zakręcona ale super ze się udało ! :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b6daefc7ed.jpg
To drewniana ramka , w te serduszka wpina się zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:52
lojkalojka, jaroszka, zakocona, agaton, Fatim, annggela, Muffinka1019, Aleksandra90, estrella, Magnosia, Bąbelek, miska2503, Blondik, Lexie lubią tę wiadomość
-
agaton, ja mam ciążę liczona od 31.12.2014, więc u ciebie powinien tydz zmieniać się dzień po mnie, czyli w czw
a skoro masz liczona też później to też TP powinnaś mieć później, a widzę, że masz na 01.10, to skąd ta data
?
I jutro wchodzisz w takim razie w 37to TP na 08.10 wg OM powinnaś mieć
szczęśliwa, a te kartki to co to, bo na tel słabo widzę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:45
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość