Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z kolei chyba bardzie bałabym się porodu sn, choć pewnie wolałabym ze względu na to, że jest to mniejsza ingerencja w organizm itp. I tak jednak nie mam wyboru, a cc mnie w ogóle na razie nie przeraża. No zobaczymy
ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia,ja mam tego Rainforesta i kolezanka mówiła,ze hipnotyzuje dzieci i ze bardzo poleca,ale mowila o oryginalnym FP. Ja kupiłam uzywana na allegro.
Zakocona,wiem,ale chyba go jakos zle ustawilam,bo w środy zaczynam nowe tygodnie:) Lipa z tym urlopem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:52
Magnosia lubi tę wiadomość
-
oglądałyście "sekrety niemowlaków" przed chwilą na tvp2?
Co do cesarki to ja sie bałam ale wczoraj byłam a kolejnym sr i była taka super połozna ze przestałam sie bac:) ja np jesli juz to boje sie samego momentu znieczulenia tzn jak to bedzie jak nie bede nic czuła od pasa w dół a kazda laska ktora przezyła cesarke mowi ze koszmar jest pozniej jak trzeba wstać ale ja mialam juz jedna operacje i to poważną bo płuc więc potrafie sobie wyobrazic ból tej rany:) zazwyczaj tak jest ze boimy sie tylko tego czego nie znamyMagnosia, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ja oglądałam właśnie te 600 gramów z mężem i w końcu chłopak chyba zrozumiał, że nie ma co tak się spieszyć z tym porodem, bo on już doczekać się nie może. Przerażające, że ten 35 tc może wciąż być taki niebezpieczny.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj dziewczyny... Tak piszecie, ze znów się pogubiłam... Więc tylko ostatnich kilka stron nadrobiłam.
Jaroszka śliczna fotka
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że u mnie wszytko ok po dzisiejszej wizycie u gina. Szyjka się nie skraca, rozwarcia brak. Miałam pobrany GBS. Wczoraj podczas wizyty położnej miałam ciśnienie na granicy normy, dzisiaj juz na szczęscie było ok, więc to chyba jednorazowy skok ciśnienia był na szczęscie.
Kolejną wizytę u gina mam 18.09, a położna odwiedza mnie we wtorki, więc już czekam na kolejny tydzień.agaton, BATTINKA, jaroszka, ola.321, lojkalojka, zakocona, Lexie, Muffinka1019, estrella, Magnosia, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie oglądam tego,ryczalabym pewnie,a wole sie śmiać
Myfinka,Ty chyba pisalas,ze oglądasz Przyjaciolki,ja tez oglądam,ale trochę z braku laku. Moim ukochanym serialem są Przyjaciele,ale juz ich ogladnelam z 7 razy niestety. Nie znalazłam nic równie dobrego niestety..
Jeszcze Przystanek Alaskę uwielbiam:)
A co do facetów,to ja chyba nie mam swojego typu. Facet musi miec to cos,to chyba od inteligencji zalezy i poczucia humoru. Ta są dwie najważniejsze dla mnie cechy:) a mój mezu oprócz tych cech jest jeszcze przystojny,wysoki,szczuply i umięśniony,wiec nieźle trafiłam;P
Wiem,zr juz po tej dyskusji,ale Se chciałam napisaćewwiel, madu, Mikejla, Muffinka1019, estrella, Magnosia, aanaa, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Agaton, piszesz, że wolisz się posmiac
ją właśnie przed wczoraj oglądałam te komedie francuska "za jakie grzechy, dobry Boże", o której tu dziewczyny kiedyś pisały i normalnie mała musiała mieć nieźle turbulencje
dawno się tak nie smialam
męzu też się śmiał
a on zazwyczaj z dystansem podchodzi do filmów, które wybieram, bo myśli że same romansidla ogladam
madu, agaton, lojkalojka, jaroszka, estrella, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Asieńka - no tak, ale najważniejsze żeby z synkiem było wszystko ok. Jeżeli masz dobre wspomnienia z wcześniejszymi porodami to nie dziwię się że nie chcesz innego
.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:03
21.10.2015 Leon -
lojkalojka wrote:jaroszka jkie piekne zdjecie
Czekam z niecierpliwoscia na reszte .
I zakochalam sie w Twoih wlosach : kolor i ciecie - SUPER!
Widze , ze szykuje sie tu sporo wrzesniowych bobasow
Dziękuje :*
Sama układałama odrost prawie 2 cm
wlasnie muszę iść do fryzjera!
Dziewczynki byłam u siostry akurat była w toalecie i młodszy sie uderzył, płakał, wiec go wzięłam na ręce z kucek oczywiscie,,,, ale ciężki, bo chyba ponad 10 kg...nic mnie nie boli, mały sie rusza, ale przez chwile miałam takie ukłucie w klatce piersiowej....kurde chyba nic sie nie stało co ? -
jaroszka jak nie masz dolegliwości to pewnie nic się nie stało, ale nie przeciążaj się tak następnym razem
ja już po nalocie ciotki jestem, trochę się wkurzyłam bo przyjechała bez zapowiedzi godzinę wcześniej a w domu pierdolnik - wszystko z szafek powywalane, przez to że szukaliśmy wyników badań no i ja znowu w samej rozciągniętej koszulce męża - nie dadzą człowiekowi się zaszyć w 4 kątach
nasłuchałam się złotych rad, zjadłam wafle i czekoladę, ciotka chciała zabrać kilka ubranek w większym rozmiarze do poprasowania, ale stwierdziłam że sama to spokojnie później ogarnę - nie chcę dawać komuś rzeczy dziecka do domu, bo zawsze coś się gdzieś zapodzieje lub czeka się nie wiadomo ilejaroszka lubi tę wiadomość
-
Ja to oglądam dopiero seriale...
KLAN
Na Wspólnej, Przyjaciółki i M jak Miłość
Mąż też się wciągnął
Ale ja to w ogóle dużo TV oglądam odkąd jestem w ciąży, głównie przez to leżenie. Cały pierwszy trymestr leżałam, teraz też. Oglądam też takie głupoty jak Top Model, Rolnik itd.
madu, agaton, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn