Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:Asieńka - no jak trzeba to trzeba
, wiadomo że te 2 tygodnie w brzuszku to sporo dla takiego malca. Mój wczoraj ważył 2970kg
, zobaczymy jak będzie za tydzień
.
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny
to przemiłe czytać takie komplementy!
Przyjmuje je, ale tez napisze, ze jednak dobry makijaż i profesjonalnie wykonane zdjęcia robi swoje, wiec proszę mi tutaj nie wpadać w kompleksy Battinko :*hehe
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjacusianka wrote:A ja obejrzałam
przypomniał mi się takki film z czasów jak miałam z 15 lat chyba... "Pierwszy krzyk"
Pamięta któraś z Was?
Zeta, ja ciśnienie zawsze mam książkowe 120/80, czasem 130/80:)
Dziś znów mam za wyskoki cukier...123 po obiedzie;/ a jadłam to co zawsze
U mnie dzisaj po dwoch kanapkach z chlebem i miodem i twarogiem, a do tego kubkiem goracej inki na mleku cukier po 1h 97.
My kupilismy pampersy 1. Zdaje mi sie, ze 0 to moga byc malenkie.
Jaroszka jaki piekny brzusiow ogole cudnie wygladasz
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Polkosia ja sporo ostatnio kupiłam na allegro i w sumie tylko z jednej rzeczy jestem mało zadowolona, a tak to udalo mi sie ustrzelic na prawde wporzo rzeczy
Jaroszka super sesja, zapowiadają sie świetne zdjęcia
Asieńka, ola odliczanie trwa:) napewno z malcami wszytsko bedzie dobrze.jaroszka, ola.321 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny
-
Muffinka - albo więcej bo to jeszcze kilka dni
, ale oczywiście niech maluchy siedzą w brzuszkach do terminów
jaroszka - pięknie wyglądacie, pamiątka super
Asieńka - cc też nie taka straszna jak czytam, przynajmniej mam taką nadzieję.
jaroszka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=ola.321
Asieńka - cc też nie taka straszna jak czytam, przynajmniej mam taką nadzieję.[/QUOTE]
A ty Ola masz cc? Mnie przeraza unieruchomienie, o znieczuleniu nie wspominajac. Poprzednie dwa porody udalo mi sie przejsc bez zadnego szwu. -
Dziewczyny, rozglądam się za matą edukacyjną. Podoba mi się Fisher Prise Rain Forest, ale widzę też jakąś taką podobną, tylko dużo tańszą. Wiecie może o co w tym chodzi?
http://www.ceneo.pl/23079680#tab=specSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
agania, kciuki!
agaton, twój suwaczek mówi, że jutro zaczynasz 37 tydz
jaroszka, piękna fotka i ty! Przypomnij mi jutro, żebym ci TP zmieniła, bo nie znajdę tego postu sama jutro a dziś już tylko na tel będę.
Przyjechałam po L do pracy i jedziemy do koleżanki, a potem do babci na obiad.
Młody mi tak nisko siedzi i boli mnie coś yam jakby w pochwie. Nie znam się na tych bólach
Asienka, ale fajnie, że już za tydz będziesz ze swoim synkiem! Wszystko będzie dobrze
Ech i dowiedziałam się, że L na 90% nie dostanie urlopu w pt, żeby pojechać i na USG ze mną i pomóc mi sprzątać mieszkanie tamto i zrobić check-in. Kuzwa mac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:31
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka jkie piekne zdjecie
Czekam z niecierpliwoscia na reszte .
I zakochalam sie w Twoih wlosach : kolor i ciecie - SUPER!
Widze , ze szykuje sie tu sporo wrzesniowych bobasowjaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015