WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadgoniłam was :)
    uporałam się z makulaturą i znalazłam swój wynik badania grupy krwi, który robiłam do operacji :D już się bałam, że kolejny raz będę musiała robić te badanie i nie zdążę ;)

ja odziedziczone ubranka wyprałam w samym proszku a nowe w proszku i płynie do płukania :)
    zaraz zabieram się za szykowanie dodatkowych dokumentów do szpitala a wieczorem odwiedza mnie chrzestna, nie mam siły na tą wizytę, ale od kilku dni nalega, bo się martwi i chyba jest ciekawa mieszkania, które wynajmujemy. tak więc na pewno nasłucham się mądrości dzisiaj :P

green, madu lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak z waszym cisnieniem ?

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam niskie, ale podobno to nic takiego. Lepsze niskie niż za wysokie, tak?

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Battinka Ty jesteś na fejsie? Twoja córa ma podobne oczy do pewnej Pani, myślałam ze to moze Ty?! Ale chyba sie mylę...
    Ale mała urocza, ciekawe czy druga bedzie podobna :)

Jaroszka jestem na FB...no nie gadaj że byś zgadła czyja to córka? To by były jaja :)
    Ale jak mówisz ze oczy ma do Pani podobne...to niewiem. No niby mloda nie jestem ale do Pani daleko :) hehe
    Akurat moja córka ma po mnie tylko oczy reszta ojciec...ot taka to sprawiedliwość :P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oglądałam te 600gr szczęścia chyba Magnosia wkleiła link,wzruszyć sie nie wzruszyłam kurczę ale to chyba nie filmy dla nas bynajmniej teraz....jakoś mi te bobaski w głowie siedzą teraz....ach.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ja mam niskie, ale podobno to nic takiego. Lepsze niskie niż za wysokie, tak?

Mika ja tez mam niskie dr zawsze sie pyta czy ja żyje ??

Lepiej miec niskie niż wysokie to prawda.

Mikejla lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Miałaś rację :D ja wtedy po tym praniu jak zrobiłam bez płynu do płukania i jak ono wyschło to kupiłam płyn do płukania i prałam jeszcze raz ;) masakra jakie były szorstkie.

a ja kupiłam proszek do prania Jelp, który miał w swoim składzie od razu proszek do zmiękczania :)

mhsvh371pdpt408y.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Jaroszka jestem na FB...no nie gadaj że byś zgadła czyja to córka? To by były jaja :)
    Ale jak mówisz ze oczy ma do Pani podobne...to niewiem. No niby mloda nie jestem ale do Pani daleko :) hehe
    Akurat moja córka ma po mnie tylko oczy reszta ojciec...ot taka to sprawiedliwość :P

Battinka ojejku przepraszam za ta Panią, to tak spontanicznie wyszło, napewno nie miałam na myśli wieku!!! :)

To jak masz na imię ??

relgh371crdcdbv2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda :P
    Szukaj...hehe

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika lepiej nuskie niz wysokie..ale niskie grozi oslabnieciami wiec tez trzeba uwazac ..ja dzisiaj 95/60 jak ba mnie bardzo niskie hmm.kawke strzelilam i juz lepiej troche

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moje tez się kręci kolo tego :) mi dr mówi żeby wypić kawkę właśnie i pije codziennie, ale dziś jakąś senna ogólnie jestem, w sumie ja kawy nie piłam o przypomniałam sobie :)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A serducho Zuzi dzis walilo jak szalone :)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę młodą zawieźć na zajęcia do Domu Kultury a wy tu spokojnie kochane bo potem nie idzie nadrobić;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te zabawki potraktowałabym parownicą lub żelazkiem parowym i tyle :) Rozpruwać i prać? Szaleństwo ;) Przecież na nich się zarazki HIV czy żółtaczki nie trzymają, żeby aż tak się przejmować ;)

Co do pampersów, to ja mam paczkę 33 sztuki i ją zabieram. Położne mówiły, że schodzi 10-12 pampersów przez pierwsze dni.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Blondik, 0 w ogóle nie kupowałam, bo one są dla wcześniaków. Ale pewnie na oddziale, jak zostawisz, się przydadzą :)

Ja też nie mam 0. Już 1 są małe, bo od 2 kg chyba.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pampersów jeszcze nie kupiłam, nie wiem czy potrzebne będą u nas 0 czy 1 i tak czekam, ale chyba kupię 1, bo i tak się przydadzą a 0 mąż dokupi jakby co. zresztą zobaczę co lekarz powie na moją szyjkę w ten piątek, bo jak stwierdzi, że rodzę w przyszłym tygodniu to kupię te 0, może powie mi jak z wagą małej ? ciekawa jestem ile może ważyć, w 33t6d ważyła 2kg, robimy zakłady :P ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o faktycznie 1 są od 2kg to może wcale nie kupię tych 0 :P

polkosia lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzalam to 600 gram ...
    Program fajny , przykro jak się tak patrzy na dzieciaczki walczace o życie ale o dziwo nawet łza mi nie uronila się . Ciarki miałam przy tej Amelce 620 gram ale zero płaczu i wzruszenia niestety

Farim obstawiam ok 2500 :D

Fatim lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Te zabawki potraktowałabym parownicą lub żelazkiem parowym i tyle :) Rozpruwać i prać? Szaleństwo ;) Przecież na nich się zarazki HIV czy żółtaczki nie trzymają, żeby aż tak się przejmować ;)

No niestety wolałam wyprać, bo to w sumie już używane, a po drugie też przeleżało ponad rok być może w kurzu. A to rozprułam tylko małą dziurkę (w jednym pałąku była, to normalnie mi ten drut wyszedł) a w drugim to dosłownie 0,5 cm. Dwa razy machnę igłą i będzie zszyte :)

Kusi mnie obejrzeć to 600g szczęścia, ale pójdę za Waszymi radami i sobie odpuszczę. Szczególnie, że ja to wszystko tak emocjonalnie odbieram.

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Zakrętka nie ma tak! Musisz obstawic konkretną :D ja obstawiam 2385 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:25

Fatim lubi tę wiadomość

‹‹ 2121 2122 2123 2124 2125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ