Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nadgoniłam was
uporałam się z makulaturą i znalazłam swój wynik badania grupy krwi, który robiłam do operacjijuż się bałam, że kolejny raz będę musiała robić te badanie i nie zdążę
ja odziedziczone ubranka wyprałam w samym proszku a nowe w proszku i płynie do płukania
zaraz zabieram się za szykowanie dodatkowych dokumentów do szpitala a wieczorem odwiedza mnie chrzestna, nie mam siły na tą wizytę, ale od kilku dni nalega, bo się martwi i chyba jest ciekawa mieszkania, które wynajmujemy. tak więc na pewno nasłucham się mądrości dzisiajgreen, madu lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Battinka Ty jesteś na fejsie? Twoja córa ma podobne oczy do pewnej Pani, myślałam ze to moze Ty?! Ale chyba sie mylę...
Ale mała urocza, ciekawe czy druga bedzie podobna
Jaroszka jestem na FB...no nie gadaj że byś zgadła czyja to córka? To by były jaja
Ale jak mówisz ze oczy ma do Pani podobne...to niewiem. No niby mloda nie jestem ale do Pani dalekohehe
Akurat moja córka ma po mnie tylko oczy reszta ojciec...ot taka to sprawiedliwość -
agania wrote:Miałaś rację
ja wtedy po tym praniu jak zrobiłam bez płynu do płukania i jak ono wyschło to kupiłam płyn do płukania i prałam jeszcze raz
masakra jakie były szorstkie.
a ja kupiłam proszek do prania Jelp, który miał w swoim składzie od razu proszek do zmiękczania -
BATTINKA wrote:Jaroszka jestem na FB...no nie gadaj że byś zgadła czyja to córka? To by były jaja
Ale jak mówisz ze oczy ma do Pani podobne...to niewiem. No niby mloda nie jestem ale do Pani dalekohehe
Akurat moja córka ma po mnie tylko oczy reszta ojciec...ot taka to sprawiedliwość
Battinka ojejku przepraszam za ta Panią, to tak spontanicznie wyszło, napewno nie miałam na myśli wieku!!!
To jak masz na imię ?? -
Te zabawki potraktowałabym parownicą lub żelazkiem parowym i tyle
Rozpruwać i prać? Szaleństwo
Przecież na nich się zarazki HIV czy żółtaczki nie trzymają, żeby aż tak się przejmować
Co do pampersów, to ja mam paczkę 33 sztuki i ją zabieram. Położne mówiły, że schodzi 10-12 pampersów przez pierwsze dni.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:Blondik, 0 w ogóle nie kupowałam, bo one są dla wcześniaków. Ale pewnie na oddziale, jak zostawisz, się przydadzą
Ja też nie mam 0. Już 1 są małe, bo od 2 kg chyba.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja pampersów jeszcze nie kupiłam, nie wiem czy potrzebne będą u nas 0 czy 1 i tak czekam, ale chyba kupię 1, bo i tak się przydadzą a 0 mąż dokupi jakby co. zresztą zobaczę co lekarz powie na moją szyjkę w ten piątek, bo jak stwierdzi, że rodzę w przyszłym tygodniu to kupię te 0, może powie mi jak z wagą małej ? ciekawa jestem ile może ważyć, w 33t6d ważyła 2kg, robimy zakłady
?
-
Obejrzalam to 600 gram ...
Program fajny , przykro jak się tak patrzy na dzieciaczki walczace o życie ale o dziwo nawet łza mi nie uronila się . Ciarki miałam przy tej Amelce 620 gram ale zero płaczu i wzruszenia niestety
Farim obstawiam ok 2500Fatim lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Te zabawki potraktowałabym parownicą lub żelazkiem parowym i tyle
Rozpruwać i prać? Szaleństwo
Przecież na nich się zarazki HIV czy żółtaczki nie trzymają, żeby aż tak się przejmować
No niestety wolałam wyprać, bo to w sumie już używane, a po drugie też przeleżało ponad rok być może w kurzu. A to rozprułam tylko małą dziurkę (w jednym pałąku była, to normalnie mi ten drut wyszedł) a w drugim to dosłownie 0,5 cm. Dwa razy machnę igłą i będzie zszyte
Kusi mnie obejrzeć to 600g szczęścia, ale pójdę za Waszymi radami i sobie odpuszczę. Szczególnie, że ja to wszystko tak emocjonalnie odbieram.