Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
600 g szczęścia mówicie, hmm, też jestem wrażliwiec więc chyba się zastanowię nad tym. Ja teraz oglądałam serial Przyjaciółki i już tam mi się parę razy łezkę uroniło.
Za tydzień przylatuje moja mamaJak ona będzie to będę się czuła gotowa do porodu.
Dziś zaczęłam 38tc, więc ciąża donoszona
Ja na obiad kaszę, mięsko gulaszowe w sosie i buraczki.
Moja psina w końcu zaczęła co nie co jeść, ulga...
Polkosia piękne serduszkomadu, Nynusia, zakocona, Fatim, agaton, onka, Magnosia, PauLLa, estrella lubią tę wiadomość
-
Nie odzywam sie czesto, ale czytam na biezaco. Jestem po wizycie i jesli wszystko pojdzie dobrze we wtorek klade sie na oddzial w celu wywolania porodu. Macie racje ze lepiej miec niskie cosnienie niz wysokie, bo ja wlasnie z powodu nadcisnienia bede rodzic szybciej. Ale to juz bedzie 38 tc wiec dzidzia bezpieczna. Dzis wazyla 3100. Rozwarcie mam na jeden palec, ale szyjka dluga. Skurcze na ktg dochodzily do 100, wiec mam lezec byle do wtorku jakos dobujac. Powodzenia wszystkim wam zycze
Nynusia, madu, Muffinka1019, ola.321, zakocona, lojkalojka, agaton, Blondik, jaroszka, soraya, PauLLa, Lexie, estrella, annggela, Amerie lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ledwo dałam rade Was nadrobić
Battinko dobrze ze mała się obudziła, ja robiłam panikę 2 dni temu była totalna cisza a potem jak zaczęła szaleć to ojej.
Co do tego filmu ja wolę nie oglądać. Praktycznie każdy film kończy się u mnie płaczem mimo że często nie ma z czego płakać.
Dziewczyny u mnie zostały jakieś 3tyg do TP to już tak bliskotorba zapięta leży i czeka. Wzięłam jedna paczkę jedynek 33szt w razie potrzeby mąż dowiezie.
Ola odlicza do narodzin małego a ja do wizyty bo też mam 15 wrzesnia
Fatim to ja mówię 2550ola.321, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim a ja obstawiam 2405 g
Muffinka gratulujeteraz tylko czekac na porod
Little Frog- nie ogladaj. Ja nie chcialam fundowac dziecku takich emocjibo jak widze, ze facet wyje i w rekawy lzy wyciera, to sama jak bobr placze eh.
Fatim, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Nie odzywam sie czesto, ale czytam na biezaco. Jestem po wizycie i jesli wszystko pojdzie dobrze we wtorek klade sie na oddzial w celu wywolania porodu.QUOTE]
no to we wtorek obie rodzimy jak dobrze pójdzieagaton, Muffinka1019, madu, Magnosia, zakocona, soraya, Nynusia lubią tę wiadomość
-
A ja obejrzałam
przypomniał mi się takki film z czasów jak miałam z 15 lat chyba... "Pierwszy krzyk"
Pamięta któraś z Was?
Zeta, ja ciśnienie zawsze mam książkowe 120/80, czasem 130/80:)
Dziś znów mam za wyskoki cukier...123 po obiedzie;/ a jadłam to co zawszeMagnosia, soraya, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Lasencje wrzucam fotę z sesji - dostałam od Pani Fotograf przedpremierowo - reszta za dwa tygodnie
Na Facebooku jest, ale tutaj tez wkleję, a co !!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a115371b784a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:51
Blondik, Muffinka1019, ola.321, Mikejla, BATTINKA, agania, agaton, polkosia, Magnosia, green, nat_alia, zakocona, rah, lojkalojka, Little Frog, Bąbelek, Lexie, miska2503, ewwiel, szczesliwa_mamusia21, estrella, ZakręconaOna, paula1, annggela, PauLLa, Nynusia, stokrotka25, Wredotka lubią tę wiadomość
-
kochane jakie dokumenty i wyniki badań są potrzebne do porodu ? Możecie spojrzeć czy coś przegapiłam ? Potrzebny jest akt ślubu czy coś w tym stylu ?
o Dowód osobisty
o Badanie grupy krwi
o Przeciwciała anty-Rh
o HBS
o WR
o OWA
o Mocz
o Morfologia
o Elektrolity
o Układ krzepnięcia
o KARTA CIĄŻY
o NIP
tego OWA w ogóle nie miałam robionego a Wy ? zastanawiają mnie tak samo te elektrolity czy są potrzebne ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:52
-
Fatim to ja powiem 2445g
Jaroszka świetne zdjęcie, tacy szczęśliwi jesteście!
Ola i Asia - o jacie, odliczam razem z WamiZa niedługo pojawi się tutaj sporo dzieciaczków!
Mam nadzieję, że moje się nie zasiedzi. W nocy tak figlowała, że nie dała spać, a później jak się uspokoiła dostała czkawkiola.321, jaroszka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, śliczna jesteś!
Fatim, nie ma sensu 0 chyba już na naszym etapie kupować. Ja mam USG jutro, obstawiam 2450 i u Ciebie i u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:03
jaroszka, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fatim pytalas wczesniej o lewatywę. Mi kolezanka położna mowila, ze oni raczej zawsze robią, chyba, ze kobieta nie chce, bo dzidziuś ma wtedy wiecej miejsca jak wychodzi. I ze kobiecie tez łatwiej:)
A ja się witam w 37 tygodniu, matko, jak to juz niedługo:)
Zamowilam dzisiaj taka falbankę na lozeczko, jutro maja jyz uszyć to sie pochwale:)
Ola, ale jaja, ze Ty juz za kilka dni utulisz swoje maleństwo:)
Agania, powodzenia na wizycie!
Polkosia, mialam to samo pisac o czyszczeniu tych pałąków para, najpierw można szmatka przetrzećja tam nie zamierzam sterylna mama byc i nic z tym nie robię
Kurde, juz nie pamiętam co mialam jeszcze pisac:)
Battinka, ze córcia piekna:)
Lojka, pokaz swoja to zobaczymy czy takie podobne:)
BATTINKA, Muffinka1019, ola.321, Fatim, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość