Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Little Frog - haha, ładnie, ja mam jak na razie 5 par skarpetek i 3 pary rajstopek
Blondik, agania lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:No pewnie, sprawdź torbę
Ja niestety nie miałam od kogo dostać i sama kupowałam od A do Z, dostałam tylko kombinezonik od koleżanki i jakieś pare sukienek, ale to na 9-12 miesięcy. Ja też przejrzę co mam, bo nie dokładne pamiętam
A ogólnie, to współczuję tych stresów, ale wierzę, że Wam się szybko uda ze wszystkim uporać i będziesz się spokojnie cieszyła końcówką ciąży i odpoczywała przed porodem -
Jaroszka a jak zapiekanka? Ja właśnie zjadłam ostatki
Ale ją lubię...pycha!
Ola dziękuję, muszę jakoś sobie poradzićbo jak nie ja to kto! na odpoczynek raczej nie ma co liczyć przed porodem, ale...może lepiej żebym nie spoczęła na laurach bo ciężko będzie koło niuni biegać hehe
A jaki rozmiar tego misiaka kupiłaś słońce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:14
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Zakocona dwa tygodnie większy wychodzi,na 36tc. U Ciebie waga mniejsza a masz prawie 36tydzień.
Nie doczekałam się odpowiedzi czy w zestawie zmienią kolory paru elementów. Dziś kupuje te pościel bo zanim dojdzie to ja do szpitala pójdę i co? R poprosi mamuśke a ta potem będzie nam wypominać że cale dnie prala i prasowala? Jeszcze pralke mi zepsuje wrrr bo to takie beztalencie do elektroniki:/
U nas do szpitala paczke ok 30szt pampersow na te 3doby,a jak cos to dowieźć
Blondik byłam dziś w pepco i tylko kombinezony na dziewczynki,róże i czerwienie. Zla byłam bo nie mam zadnego a tu jak na złość nawet kremowego nie bylo.
Mikejla na spokojnieja jutro 34tc a dopiero wczoraj łóżeczko przyszło. Ani pościeli ani wózka nie mam. Buuu
Battinka cieszę się że milka pomogła i Maleństwo rusza się:*
Kurcze niedrapki!!!każą u nas mieć i czapecke a ja nie mam!!BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:misiowate kombinezony są teraz w pepco za 39zł i w kiku za 59zł. ten, który amm w rozmiarze 62 mam od siostry- biały, pluszowy, kupowała go na chrzciny. taki grubasny, juz z tymi łapkami-rękawiczkami do zasłaniania
Dziękujeco to za sklep Kik ? Pierwsze słyszę
-
zakocona wrote:PauLLa, ok, bo nie zrozumiałam twojego posta. Po prostu będziesz rodziła klocka
Zrobiłam pierwsze pranie z płynem do płukania Dzidziuś. O niebo lepiejWszystko jest miększe i pachnie. Więcej bez płynu prania robić nie zamierzam.
Miałaś racjęja wtedy po tym praniu jak zrobiłam bez płynu do płukania i jak ono wyschło to kupiłam płyn do płukania i prałam jeszcze raz
masakra jakie były szorstkie.
-
zakocona wrote:PauLLa, ok, bo nie zrozumiałam twojego posta. Po prostu będziesz rodziła klocka
Zrobiłam pierwsze pranie z płynem do płukania Dzidziuś. O niebo lepiejWszystko jest miększe i pachnie. Więcej bez płynu prania robić nie zamierzam.
Ja po Waszych uwagach kupiłam płyn Bobini, bo te proszki i płyny z Loveli, które kupiłam do prania, śmierdzą
Ja z Pepco nie zamierzam kupować dużo rzeczy - pewnie zależy co, ale znajoma mówiła, że niektóre ubranka są na dwa razy, bo szmatki się robią z nich po praniu. Chyba że tak pechowo trafiła.
polkosia lubi tę wiadomość
-
agania, strasznie były szorstkie. Pewnie, jakbym nie prała sama w płynie do płukania i lub miała manię prasowania po każdym praniu, to by mi nie przeszkadzało, ale tak to nie idzie. Nie zamierzam potem szaleć z prasowaniem i widzę, że sam płyn wystarczy
Wredotka, dzidziuś pięknie pachnie!
-
Zakocona, a ja używam żelów do prania JELP i powiem Ci, ze rewelacja! Miękkie ciuszki. Myśle, ze to proszek powoduje taka szorstkość, na codzień tez używam płynów do płukania, bo lubię miękkie ciuszki, no ale przy tym żelu nie muszę juz nic dodawać
my dream lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:agania, strasznie były szorstkie. Pewnie, jakbym nie prała sama w płynie do płukania i lub miała manię prasowania po każdym praniu, to by mi nie przeszkadzało, ale tak to nie idzie. Nie zamierzam potem szaleć z prasowaniem i widzę, że sam płyn wystarczy
Wredotka, dzidziuś pięknie pachnie!
-
jaroszka, możliwe
Ale podoba mi się bardzo zapach dzidziusia. W gemini zamówiłam po 2 butle do białego i do koloru, więc na długo mam nadzieję mi starczą
Potem będę chyba na nasze proszki przechodziła po prostu.
Odebrałam wyniki moczu i są prawidłowe! A tak małej ilości bakterii to chyba jeszcze nie miałam
Lexie lubi tę wiadomość