Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po
Jakos to wyszlo dalam rade
Asienka w takim razie mocne kciuki dla Ciebie na jutro :*
Melana trzymaj sie i lez spokojnie moze mala jeszcze posiedzi troszke
Agaton WOWno to poszalalas
Ale zazdroszcze bedzie pierozkow a pierozkow
agaton lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma kiddopotamusa? Dostałam to w paczce od koleżanki, ale nie bardzo wiem do czego się to używa
może mnie któraś oświecić? Wygląda to tak:
https://www.google.pl/search?biw=1366&bih=643&tbm=isch&sa=1&q=kiddopotamus&oq=kiddopotamus&gs_l=img.3...43645.45167.0.45486.11.7.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.img..11.0.0.3tfz-552ghs&bav=on.2,or.&bvm=bv.102537793,d.bGg&dpr=1&ech=1&psi=hP32VYuVNIGQsAH-zLHYAQ.1442250117917.3&ei=hP32VYuVNIGQsAH-zLHYAQ&emsg=NCSR&noj=1#emsg=NCSR&imgrc=lUehuzZKCmsJ3M%3AWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:06
-
Melena, powodzenia
Zakocona, rozumiem w sumie L., bo ja też wolałabym psaAle jak my w maju przywieźliśmy szczeniaka, to tak wariował, że sobie jeszcze noworodka nie wyobrażałam przy nim.
Fajny pomysł z tą gondolą w sumie. Lepsze to niż wożenie "na kolanach". Ale i tak nie zdecydowałabym się na taką podróż. Co innego położyć tak dziecko podczas postoju czy coś takiego.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agania to taki otulacz dla dziecka zawijasz je w tak zwanego kababika i dzidzia dobrze sie w tym czuje cos jak w brzuchu mamy , kiedys wklejalam link do super artykulu i tam wlasnie taki amerykanski lekarz pokazywal reakcje dzieci na to , niesamowite !
Na strone tego sa komentarze rodzicow ktorzy pisza ze dziecko np nie spalo lub co godzine sie budzilo a jak zaczelo w tym spac to spalo po 5h , wiadomo kazde dziecko inaczej ale z tego co ja czytalam i ogladalam ten reportaz to na mnie zrobilo duze wrazenie !
Babelku mniam mniam zaraz jestemSmacznego :*
-
agania ja to mam
Siostra mi kupila i to ponoc dobre do uspokajania dziecka . Ja mam z polarku i jest cieplutkie i milusie i w ym Leon bedzie usypial .
Babelek narobilas mi takiego smaka , ze w srode bedzie pizzaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:16
Bąbelek lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Agania tak moze w tym spac
Fatim ja mowie o woombie , ale sama go nie kupuje bo to duzy wydatek i niepotrzebny a ogladalam ten reportaz i ten koles po prostu owijal dzieci w kocyki i tez dzialaloTakze zobaczymy jak mojemu sie spodoba
Mam taki kocyk nie za gruby nie za cienki nie za duzy wiec mam nadzieje ze bedzie git
Polkosiu uuuj ...
-
Moi znajomi owijaja pieluszka tak jak otulaczem, na to np rożek i bardzo sobie chwala;) mała spi jak aniołek
Ja jutro ide pi wyniki GBS, mam usg, ktg i spotkanie z diabetologiem. Troche mam stresa;)
Dzis Ignas szaleje jak noe wiem;)
A ja dzis wymiotowalam, nie wiem jak to sie ma do posiłków cukrzycowych...zwłaszcza, ze odrzca mnie od jedzenia... I co najdzieniejsze cukier w normie...
Zakocona, ja tez wolalabym psa!!a kotow nie znosze, bo sie ...boje
[/url]
[/url]
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90329f656be.jpg
I zaczyna sie tworzyc kacik dla Ignasia
Karuzela sie stworzy jak sie ogarne i porobie czarno-biale obrazkiLittle Frog, miska2503, madu, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, annggela, estrella, Fatim, ewwiel, lojkalojka, agaton, ~Rewianka~, paula1, Natka88, Nynusia, nat_alia, Lexie, Magnosia, PauLLa, dodinka, Blondik, stokrotka25 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]