Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczynki
nie nadrobię Was bo dziś cały dzień coś załatwiałam, robiłam jeszcze badania itd.
Jutro o godzinie 6:30 mam być w szpitalu na konsultacjach a później będę czekała na swoją kolej do cięcia.
Nie powiem, stresuję się trochę chociaż jest to bardziej pozytywny stres i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Jak tylko będę już w stanie to odezwę się do Was i napiszę chociaż kilka zdań co u mnie.
Ściskam Was gorąco i mam nadzieję że wszystko u Was jest ok, oczywiście bardzo proszę o kciuki!!
Nie wiem czy dziś zasnę!!!Mikejla, ZakręconaOna, paula1, Little Frog, Fatim, jacusianka, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Amerie, soraya, polkosia, Lexie, Nynusia, nat_alia, agaton, estrella, miska2503, ewwiel, Magnosia, zakocona, madu, lojkalojka, Bąbelek, onka, Arielka, annggela, dodinka, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:hej Dziewczynki
nie nadrobię Was bo dziś cały dzień coś załatwiałam, robiłam jeszcze badania itd.
Jutro o godzinie 6:30 mam być w szpitalu na konsultacjach a później będę czekała na swoją kolej do cięcia.
Nie powiem, stresuję się trochę chociaż jest to bardziej pozytywny stres i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Jak tylko będę już w stanie to odezwę się do Was i napiszę chociaż kilka zdań co u mnie.
Ściskam Was gorąco i mam nadzieję że wszystko u Was jest ok, oczywiście bardzo proszę o kciuki!!
Nie wiem czy dziś zasnę!!!
Życzę Ci powodzenia i zdroweczka dla Ciebie i synusiadacie rade silacze !
-
Mika a może zaparz sobie i poczekaj aż ostygnie rumianek lub szalwie i paluchy mocz . Kilka razy dziennie i może chociaż bol zajdzie i jakoś zalagodzi Ci to zapalenie bo od niczego raczej nie bierze się takie cos. Tym bardziej jak się nie uderzylas nigdzie ani nic
-
nick nieaktualnyagaton wrote:Jacusianka,piękny kącik:)
Polkosia,szkoda,ze gbs masz,niby nic takiego,ale lepiej byloby nie miec;)
A ja nie umyta,ale nogi wymoczone w magnezie i pograliśmy z mężem w gierkę planszowa i przegralam z kretesem;)
Green,wiesz co,jak jutro będę miała sile,to zrobię te ciasteczka iwsiane,tylko wrzucilabys przepis jeszcze raz,bo mi się szukac nie chce;)
Prosze
Mnie dalej meczy biegunka ;/agaton lubi tę wiadomość
-
Mika ja miałam kiedyś takie coś jak byłam dzieckiem... miałam taki zadzior obok paznokcia i go wyrwałam. I zaczęła mi płytka schodzić. Wiesz co mi wtedy kazała babcia zrobić? Nasikać do miseczki i wymoczyć paznokcia... a później zawinąć to w gazę. I przestało boleć i się paprać. Wiem - obleśne, ale pomogło
-
Stelianka, Aanaa, muffinka gratuluję maluszków, życzę Wam aby się zdrowo i szczęśliwie chowały:)
Co do zaparć, to mnie też męczą, ale ostanio działają na mnie śliwki suszone. zalewam wieczorem 3-4 sliwki szklanką wody a rano je zjadam i wypijam tą wodę. Zaczęlo działać po 3, czy 4 dniach ale z dnia na dzień jest coraz lepiej
Co do spania to ja też mam ciężkie noce:/ Bolą biodra mimo poduchy między kolanami, jak się przewracam na drugi bok to łapie mnie skurcz i już muszę wstać opróżnić pęcherz. Mam wrażenie, że takie spacery urządzam sobie co godzine
My dream ja mam to samo z drętwiejącą ręką, nie codziennie ale często. Nie mam pojęcie od czego to, bo drętwieje ręka na której nie leże
Stawy rąk też mnie bolą, ale niestety choruje na stawy i mimo, że choroba w ciąży się wyciszyła, to myślę, że to od tego.
Mikejla trzymam kciuki, żeby zdrówko wróciło do normy :*
Green świetny przepis, jutro biorę się za ciastkaA od siebie polecam babeczki:
http://www.mniammniam.com/Maslane_muffiny_z_borowkami_amerykanskimi_z_maslana_kruszonka-13193p.html
Pychotka
Ana super że już w domku
resztę doczytam jutro:) Dobranoc
green, soraya, Nynusia, aanaa lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:hej Dziewczynki
Nie wiem czy dziś zasnę!!!
Olunia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, będzie dobrzei czekamy na relacje oczywiście, jak będziesz już miała siłę
Ale fajnie, będę czekać na wiadomości od Ciebie
Nadrobiłam Was Kochane, ale ciężko odpisywać, bo tyle naskrobałyście, że już nie pamiętam.
Ja byłam rano na ktg, z młodą wszystko ok, ale skurczy nadal nie ma, także czekamy. W piątek kolejne ktg i wizyta
Ja też obejrzałam Na wspólnej, M jak miłośćkończę gotować pomidory, bo jeszcze udało mi się dzisiaj włożyć kilka słoiczków i spać...
Jeszcze trochę i będziemy rano wypatrywać kolejnych maluszków...październikówki zaczną się rozpakowywać
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Mika kochana dasz rade. Musisz mieć siłę dla siebie i malutkiej. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji aby była ona jak najlepsza dla Ciebie :*
Ja mam kota i psa i uwielbiam ich bardzo a najbardziej kocham miłość jaka ich łączy
Ola, Asienka kciuki za Was :* jutro dużo emocji będzie -
Ola, trzymamy kciuki, pewnie, ze trzymamy:) Będzie dobrze, oby udało Ci się choć trochę pospać dzisiaj:)
Asieńka, fajnie, ze bedziesz miała net, kciukasy za Ciebie również
I już się zastanawiam o jakiej sensacji jutro poczytam jak wstane, bo zawsze coś się w nocy dzieje i ja rano dopiero koło 8 z wypiekami na twarzy czytam:)
Green, dzieki za przepis i współczuję strasznie tej biegunki:/
-
Trzymam mocno kciuki za rodzące i leżące na patologii - na pewno będzie ok
Melduję się po wizycie - Ignaś waży 2439g, szyjka długa, łożysko delikatnie zwapnione, ale mówiła, że to normalne w tym tygodniu ciąży. Pobrała mi wymaz na GBS, ale tylko z pochwy. Jak zapytałam czy nie trzeba też z odbytu to powiedziała, że nie jest to konieczne. Jak czytam na necie, to różnie lekarze pobierają. Jak coś to ją jeszcze poproszę, żeby pobrała, chyba że wyjdzie dodatni.
Odpiszę i nadrobię jutro - padam! Dobrej nocyLexie, Nynusia, paula1, ZakręconaOna, polkosia, ewwiel, Little Frog, estrella, agaton, zakocona, szczesliwa_mamusia21, annggela, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość