X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E guzik. Nic to nie dało:(

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 04:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o 12 jem banana o 3 brziskwinie albo jablko albo pomarancza :)

szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny widze ze nasze pazdziernikowe szczescie nie tylko mnie straszy ostatnio ;) ola dzisiaj juz bedziesz tulic malenstwo zazdroszcze ze znasz date i nie musisz sie tak denerwowac ;)
    Ja wczoraj pojechalam na ip bo nie czulam caly dzien malej wiec spanikowalam ale na szczęście mala wporzadku musiala sienjakos przekrecic teraz tez zupelnieninaczej ja czuje.. w szpitalu skurcze regularne ale na poziomie 20 wiec nie zgodzilam sie zostac.. za to w domu od godziny 23 tak sie mecze ze idzie oszalec bole brzucha bole kregoslupa.. :( a skurcze poki co jeszcze nie regularne wiec nie jade znowu ppoza tym szyjka byla zamknieta i dluga woec to chyba tak szybko nie nastapi tylko troche pomeczy :(
    No nic trzymam za was wszystkie kciuki kochane jestem z wami na bieżąco tylko czasem ciezko cos napisac ;)

relgrl68722yz04m.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :)

Gratuluje wczorajszych wizyt ! :) i dzis proszę o kciukki bo tez wizytujemy :)

Ola, Asienka jeszcze raz kciuki dla was !!! <3 <3

Uciekam jeszcze przymknac oczko, ząb boli dalej ale może się uda ...

Lexie, paula1, Bąbelek, Little Frog, ~Rewianka~, estrella lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, Tobie też powodzenia!

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika to powodzonka , oby akcja się szybciutko rozwinęła a szyjka skróciła. :)
    Ola , Asienka ! <3
    Tak wgle dzień dobry:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu i Asiu powodzenia:*

Szczęśliwa więc kciukaski:*
    Ahhh te zęby...mi wczoraj założył już plombe ale za to R ze swoim bolacym był i dostał lekarstwo. Całą noc czuwałam...tabletki wziął,posmarował mazią od mojej mamy...żeby zasnął to miziałam go...dobrze że szybko zasypia :) ale teraz do pracy i też go pobolewal...wrrr

Ewalika dobrze że pojechałaś sprawdzić:* mniej stresu...a jak tam dziś się czujesz???

Mikejla tyle stresu jakbyś mało miała:(

Zeetaa no kruszynka <3

Agaton spisz???

My jeszcze idziemy aa...zjadłam kanapkę z szynką a wypilam zbozowa no i prosze zgaga jak nic...ehhh Mały wczoraj szalał jak mamie doktor czyścił zęba i czekałam kiedy wbije mi za mocno igłe uhhh i teraz na dzień dobry imprezka hehe

Aaa i chyba spojenie wczoraj mnie bolało bo troszkę większy krok i ból jakby kości się rozchodzily.

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka powodzenia!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzien dobry!

Ola, Asia - kciuki mocno zacisniete!!

Ja przespalam praktycznie cala noc. Wstawalam moze ze 4 razy na siku i od razu zasypialam. Dwojeczki cala noc nie bylo :) a w jelitach dalej wojna, ale nieco spokojniej mimo wszystko. Poki co mamy rozejm :P

Bosz, biodra mnie bola, miednica tez i idzie takim to promieniem od kregoslupa. Chyba od tego ciaglego lezenia. No nic. Jeszcze 7 dni :)

Fatim, a Ty dzisiaj ostatni dzien bierzesz leki prawda? I jeszcze tylko 4 dni lezakujesz? :)

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam własnie na izbie przyjęć :), rany ale emocje :). Stresik też jest a lewatywa nie taka straszna ;). Proszę trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie, buziaki ! :)

Asienka powodzenia :)

annggela, Mikejla, paula1, BATTINKA, green, Natka88, Fatim, Magnosia, Bąbelek, lojkalojka, zakocona, Nynusia, madu, Little Frog, miska2503, ~Rewianka~, Lexie, jaroszka, ewwiel, agaton, soraya, dodinka, onka, agania, estrella, nat_alia, stokrotka25, Amerie, szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, Asienka powodzenia !!!
    U mnie wczoraj mala imprezka byla, tzn maz zlal wino, bylo 17 l a juz zostalo 13 l :/
    Troche sie wkurzylam bo tyle kasy poszlo i zaraz nie bedzie.
    Dzis na 11 do poloznej, moze wczesniej podjade do pracy zalatwic sprawe bo w syczniu zabrali mi podatek w wysokosci 50% i teraz powinni mi zwrocic kase :) trzymajcie kciuki aby sie udalo, po pare tys. cieszylabym sie

Mikejla, jaroszka, agaton, dodinka, agania, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Czekam własnie na izbie przyjęć :), rany ale emocje :). Stresik też jest a lewatywa nie taka straszna ;). Proszę trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie, buziaki ! :)

Asienka powodzenia :)
    Asienka nawet u nog mam pozaciskane ! Zazdroszcze Ci !! Dasz rade !

agaton lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny jedtescie kochane:)
    Ja tez przespalam prawie cala noc raptem dwa razy bylam siku i od razu zasypialam. Teraz to mi sievw jelitach przelewa i takie odglosy wydaje ze szok. Po cichutku licze na to ze samo sie zacznie i obedzie sie bez wywolania...
    Ola Ty juz prawie prawie..... Emocje ogromne ;)

szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ranne ptaszki:*
    Ola i Asia widzę ze na tym samym etapie ciąży jesteście:)
    Trzymam za Was dziewczyny kciuki,a wiecie że jak forumowe ciotki trzymają to nie ma bata;)
    Będzie wszystko dobrze! :)
    Ja już Wam zazdroszczę. O niczym teraz nie marzę jak żeby tulić swoją kruszynkę (tak długo wyczekiwaną). :*

3i49tgf6plfmlliy.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, Asienka kciuki cały czas zaciśnięte :-)
    Szczesliwa za Ciebie tez Kochana :-)

Ja dzisiaj w miarę pospalam, wstawalam 4 razy na siusiu i zaglądałam na forum. Miałam wrażenie, że mi się wody sączą, bo trochę mokro było, ale może to ta zwiększona ilość śluzu. W piątek mam wizytę to się okaże.

Miłego dzionka Kochane :-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dziwną noc :P przekręciłam się w nocy i obudził mnie taki głośny dzwięk jakby ktoś korek zassany wyciągnął "puk" i uczucie uderzenia w spojenie. Leżę sobie myślę - cholera ! Pęcherz płodowy pękł, zaraz mnie zaleje ! Leżę i zastanawiam się czy wstać i iść do łazienki. W końcu rozsądek podpowiada, kak to wody to zaczną lecieć i na leżąco - idź! Powoli siadam na łóżku i ta sama rozkminka, czy jak wstanę to mnie nie zaleje, myślę sobie, że jak już zacznie lecieć to i tak nic nie powstrzymam i nie pośpię dłużej, wstaję. Wstałam i czekam, leci nie leci ? Stoję 2min nie leci - idę do łazienki. Oddałam urynę w ilości hard i znowu rozkminka czy to nie wody, myślę wody mają słodką woń, wstałam obróciłam się i stwierdziłam, że nie będę nurkować w kiblu, bo tam i tak różne zapachy i mój test nie ma sensu. Poza tym pomyślałam, że mocz można wstrzymać żeby dojść do łazienki a wód nie, nie przeszkodziło mi to jeszcze w godzinnej rozkmince w łóżku. A pierwsze co zrobiłam po północy kiedy mnie ten dźwięk pękania obudził to spojrzałam na zegarek i pomyślałam uff jest po północy znaczy kolejny dzień za nami i już po brata urodzinach, nie będę mu robiła konkurencji :P a jeszcze wczoraj mama mówiła, że śmiesznie by było jakby się Oliwia urodziła w brata urodziny lub dzień po, bo to taka ładna data to ją opieprzyłam żeby mnie nawet nie denerwowała, bo ma siedzieć do soboty i to nie koncert życzeń, bo ładna data :D
    Kolejna pobudka była po 5, obudziło mnie parcie, na szczęście nie dziecka a 2 więc po powrocie wzięłam się za oglądanie filmu i tak sobie nie śpię :)

paula1, jaroszka, ZakręconaOna, soraya, agaton, nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, Asia i szczęśliwa kciukam za Was :)
    Green tak, dziś ostatni dzień luteiny a od jutra stres, żeby wytrzymać do tej soboty :P bóle coraz większe, małej nie wygodnie a mnie z każdym większym bólem przychodzi myśl, głupia cipo czemu nie załatwiłaś sobie tego CC :P ? Ból operacyjny znam, bo miałam kilka operacji i zabiegów chirurgicznych i da się przeżyć, ale rozrywania żywćem jeszcze nie przechodziłam :D
    Mama mówi, nie myśl o tym co Cię czeka tylko, żeby pomóc Oliwce szybko przyjść na świat, ale w jej głosie wyczuwam, że oj będzie boleć...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    Olu, Asiu mocno trzymam kciuki za Was i Wasze maluszki. W końcu to chłopcy przywitają się z dziewczynkami ;) Wasz pozytywny stres udziela się także mi. Jestem podekscytowana :D

Fatim nie dziwie się Twojej reakcji. To pierwsza ciąża wiec wszystko dla nas nowe tym bardziej na tym etapie ;) ale fakt faktem -gdyby to było pęknięcie pęcherza płodowego to w momencie by zalało.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa powodzenia na wizycie! :)

Mnie już znowu chce się spać a przecież tu się ważne sprawy dzieją :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek to była zaspana walka z rozsądkiem, starałam się mieć trzeźwy umysł i nie panikować a jeszcze oczy miałam zamknięte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 07:11

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
‹‹ 2214 2215 2216 2217 2218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ