Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny widze ze nasze pazdziernikowe szczescie nie tylko mnie straszy ostatnio
ola dzisiaj juz bedziesz tulic malenstwo zazdroszcze ze znasz date i nie musisz sie tak denerwowac
Ja wczoraj pojechalam na ip bo nie czulam caly dzien malej wiec spanikowalam ale na szczęście mala wporzadku musiala sienjakos przekrecic teraz tez zupelnieninaczej ja czuje.. w szpitalu skurcze regularne ale na poziomie 20 wiec nie zgodzilam sie zostac.. za to w domu od godziny 23 tak sie mecze ze idzie oszalec bole brzucha bole kregoslupa..a skurcze poki co jeszcze nie regularne wiec nie jade znowu ppoza tym szyjka byla zamknieta i dluga woec to chyba tak szybko nie nastapi tylko troche pomeczy
No nic trzymam za was wszystkie kciuki kochane jestem z wami na bieżąco tylko czasem ciezko cos napisac -
Dzień dobry !
Gratuluje wczorajszych wizyt !i dzis proszę o kciukki bo tez wizytujemy
Ola, Asienka jeszcze raz kciuki dla was !!!
Uciekam jeszcze przymknac oczko, ząb boli dalej ale może się uda ...Lexie, paula1, Bąbelek, Little Frog, ~Rewianka~, estrella lubią tę wiadomość
-
Olu i Asiu powodzenia:*
Szczęśliwa więc kciukaski:*
Ahhh te zęby...mi wczoraj założył już plombe ale za to R ze swoim bolacym był i dostał lekarstwo. Całą noc czuwałam...tabletki wziął,posmarował mazią od mojej mamy...żeby zasnął to miziałam go...dobrze że szybko zasypiaale teraz do pracy i też go pobolewal...wrrr
Ewalika dobrze że pojechałaś sprawdzić:* mniej stresu...a jak tam dziś się czujesz???
Mikejla tyle stresu jakbyś mało miała:(
Zeetaa no kruszynka
Agaton spisz???
My jeszcze idziemy aa...zjadłam kanapkę z szynką a wypilam zbozowa no i prosze zgaga jak nic...ehhh Mały wczoraj szalał jak mamie doktor czyścił zęba i czekałam kiedy wbije mi za mocno igłe uhhh i teraz na dzień dobry imprezka hehe
Aaa i chyba spojenie wczoraj mnie bolało bo troszkę większy krok i ból jakby kości się rozchodzily.agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, dzien dobry!
Ola, Asia - kciuki mocno zacisniete!!
Ja przespalam praktycznie cala noc. Wstawalam moze ze 4 razy na siku i od razu zasypialam. Dwojeczki cala noc nie byloa w jelitach dalej wojna, ale nieco spokojniej mimo wszystko. Poki co mamy rozejm
Bosz, biodra mnie bola, miednica tez i idzie takim to promieniem od kregoslupa. Chyba od tego ciaglego lezenia. No nic. Jeszcze 7 dni
Fatim, a Ty dzisiaj ostatni dzien bierzesz leki prawda? I jeszcze tylko 4 dni lezakujesz?~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Czekam własnie na izbie przyjęć
, rany ale emocje
. Stresik też jest a lewatywa nie taka straszna
. Proszę trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie, buziaki !
Asienka powodzeniaannggela, Mikejla, paula1, BATTINKA, green, Natka88, Fatim, Magnosia, Bąbelek, lojkalojka, zakocona, Nynusia, madu, Little Frog, miska2503, ~Rewianka~, Lexie, jaroszka, ewwiel, agaton, soraya, dodinka, onka, agania, estrella, nat_alia, stokrotka25, Amerie, szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość
-
Ola, Asienka powodzenia !!!
U mnie wczoraj mala imprezka byla, tzn maz zlal wino, bylo 17 l a juz zostalo 13 l
Troche sie wkurzylam bo tyle kasy poszlo i zaraz nie bedzie.
Dzis na 11 do poloznej, moze wczesniej podjade do pracy zalatwic sprawe bo w syczniu zabrali mi podatek w wysokosci 50% i teraz powinni mi zwrocic kasetrzymajcie kciuki aby sie udalo, po pare tys. cieszylabym sie
Mikejla, jaroszka, agaton, dodinka, agania, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Czekam własnie na izbie przyjęć
, rany ale emocje
. Stresik też jest a lewatywa nie taka straszna
. Proszę trzymajcie dalej kciuki i nie puszczajcie, buziaki !
Asienka powodzeniaagaton lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny jedtescie kochane:)
Ja tez przespalam prawie cala noc raptem dwa razy bylam siku i od razu zasypialam. Teraz to mi sievw jelitach przelewa i takie odglosy wydaje ze szok. Po cichutku licze na to ze samo sie zacznie i obedzie sie bez wywolania...
Ola Ty juz prawie prawie..... Emocje ogromneszczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Witam ranne ptaszki:*
Ola i Asia widzę ze na tym samym etapie ciąży jesteście:)
Trzymam za Was dziewczyny kciuki,a wiecie że jak forumowe ciotki trzymają to nie ma bata;)
Będzie wszystko dobrze!
Ja już Wam zazdroszczę. O niczym teraz nie marzę jak żeby tulić swoją kruszynkę (tak długo wyczekiwaną). :* -
Ola, Asienka kciuki cały czas zaciśnięte
Szczesliwa za Ciebie tez Kochana
Ja dzisiaj w miarę pospalam, wstawalam 4 razy na siusiu i zaglądałam na forum. Miałam wrażenie, że mi się wody sączą, bo trochę mokro było, ale może to ta zwiększona ilość śluzu. W piątek mam wizytę to się okaże.
Miłego dzionka Kochane
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ale miałam dziwną noc
przekręciłam się w nocy i obudził mnie taki głośny dzwięk jakby ktoś korek zassany wyciągnął "puk" i uczucie uderzenia w spojenie. Leżę sobie myślę - cholera ! Pęcherz płodowy pękł, zaraz mnie zaleje ! Leżę i zastanawiam się czy wstać i iść do łazienki. W końcu rozsądek podpowiada, kak to wody to zaczną lecieć i na leżąco - idź! Powoli siadam na łóżku i ta sama rozkminka, czy jak wstanę to mnie nie zaleje, myślę sobie, że jak już zacznie lecieć to i tak nic nie powstrzymam i nie pośpię dłużej, wstaję. Wstałam i czekam, leci nie leci ? Stoję 2min nie leci - idę do łazienki. Oddałam urynę w ilości hard i znowu rozkminka czy to nie wody, myślę wody mają słodką woń, wstałam obróciłam się i stwierdziłam, że nie będę nurkować w kiblu, bo tam i tak różne zapachy i mój test nie ma sensu. Poza tym pomyślałam, że mocz można wstrzymać żeby dojść do łazienki a wód nie, nie przeszkodziło mi to jeszcze w godzinnej rozkmince w łóżku. A pierwsze co zrobiłam po północy kiedy mnie ten dźwięk pękania obudził to spojrzałam na zegarek i pomyślałam uff jest po północy znaczy kolejny dzień za nami i już po brata urodzinach, nie będę mu robiła konkurencji
a jeszcze wczoraj mama mówiła, że śmiesznie by było jakby się Oliwia urodziła w brata urodziny lub dzień po, bo to taka ładna data to ją opieprzyłam żeby mnie nawet nie denerwowała, bo ma siedzieć do soboty i to nie koncert życzeń, bo ładna data
Kolejna pobudka była po 5, obudziło mnie parcie, na szczęście nie dziecka a 2 więc po powrocie wzięłam się za oglądanie filmu i tak sobie nie śpiępaula1, jaroszka, ZakręconaOna, soraya, agaton, nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ola, Asia i szczęśliwa kciukam za Was
Green tak, dziś ostatni dzień luteiny a od jutra stres, żeby wytrzymać do tej sobotybóle coraz większe, małej nie wygodnie a mnie z każdym większym bólem przychodzi myśl, głupia cipo czemu nie załatwiłaś sobie tego CC
? Ból operacyjny znam, bo miałam kilka operacji i zabiegów chirurgicznych i da się przeżyć, ale rozrywania żywćem jeszcze nie przechodziłam
Mama mówi, nie myśl o tym co Cię czeka tylko, żeby pomóc Oliwce szybko przyjść na świat, ale w jej głosie wyczuwam, że oj będzie boleć...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Olu, Asiu mocno trzymam kciuki za Was i Wasze maluszki. W końcu to chłopcy przywitają się z dziewczynkamiWasz pozytywny stres udziela się także mi. Jestem podekscytowana
Fatim nie dziwie się Twojej reakcji. To pierwsza ciąża wiec wszystko dla nas nowe tym bardziej na tym etapieale fakt faktem -gdyby to było pęknięcie pęcherza płodowego to w momencie by zalało.