X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ,Asia myslami jestem z Wami :)
    Oj ciotki forumowe to dzisiaj jak na szpilkach beda siedziec i wyczekiwac informacji od Was ;)
    Fatim to mialas stresa i noc z glowy . Ciekawe co to byl za dzwiek ?
    Powidzenia na dzisiejszych wizytach :)

A sorry zapomialam sie przywitac : Dziendoberek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 07:12

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka nie wiem mała chyba dała mi z dyńki ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ola, Asia, jeszcze raz powodzenia!! Czekamyna Radosne wieści :)!!

Ja dzisiaj bdb spałam, ale wieczór był ciężki strasznie było mi duszno i gorąco mimo otwartego balkonu i okna w sypialni. I ciężko mi się oddychalo :/

Ja się zbieram na badania moczu i krwi, a potem na 10 mam fryzjera :)
    A popołudniu... Randka z L <3

Powodzenia na wizytach!!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziuuuu...przed chwila mialam akcje zabic pajaka, nie moglam mu odpuscic bo byl ogromny, mial grube nogi fuuu..
    Maz jak go zobaczyl to zbladl i wiecie co zrobil ?! Dal mi kapcia, no zesz kur** kto tu ma jaja ?! Musialam sie pozbyc go bo nie bedzie mi dran latal kolo reczniczkow i wanienki dziecka!
    Ehhh...czasem facet sie zachowuje jakby byl tylko stworzony do jednego :/ jako wibrator.. Zal.. Po prostu zal..

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Ja tez obudzilam się i od razu na forum zobaczyć co u Was

Ola, Asia powodzenia !! Trzymamy kciuki z Lenka za Was :)
    Ewalika bidulko Ty to się pomęczysz...trzymam kciukasy żeby szybko się coś rozkręcilo :)

Ja dziś spałam całą noc byłam tylko 2 razy na siusiu. Teraz leze i idę coś wszamac.

A dziś wizyta o 16 także za Nas tez proszę trzymać kciuki :)
    Ahh no i powodzenia dla Wszystkich wizytujacych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 07:29

Bąbelek, BATTINKA, paula1, Little Frog, estrella, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry grubaski:)
    Kcuki za dzis rodzace i wizytujace :* oraz za te mamusie u ktorych dzidziusie chca za szybko wyskoczyc oby dotrwac do bezpiecznego tygodnia :*

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agela gratuluję odwagi ha bym nie zabiła bo nawet bym nie podeszła... uciekam zawsze gdzie pieprz rośnie jak widzę takie stwory...
    A mój M zawsze ma satysfakcję jak takie zabija...

l22nhdgeccid541p.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anngela twój się boi pająków a mojego paraliżuje na widok węży i żab :P węże jeszcze zrozumiem, ale te żaby ;) ?
    Nynusia za Twoją wizytę też trzymam kciuki :)

Nynusia lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutkiego to weznie na kartke i wywali za okno bo ja za kapcia lapie i rzucam sie na nie... Ale dzis przegial pale...

Wkurzymal sie bo odsuwalam pralke, schylalam sie 10 razy a on nie pomogl tylko kapcia rzucil, omg!

Moj synus bedzie odwazny po mamusi, ja go wyszkole juz.

Fatim, zeczywiscie dziwne ze sie zab boi, moze jakies wspomnienia z dziecinstwa sie do tego przyczynily?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:06

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi, że się brzydzi, bo są obślizgłe jak węże, aż się boję jak on da radę na porodówce ze mną skoro jest taki delikatny :) na prawdę, nawet rzeczy w tv go brzydzą, wiecie dziwne choroby, wnętrzności ;D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a czemu Ci się tak spieszy do porodu? To lekarz kazał Ci już wszystkie leki odstawić? Mój to mówił, że dopiero w 38tc zdejmie mi pessar.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to pieknie:P ja bym zawalu predzej dostala :P

A co ja mam powiedziec, jak moj maz boi sie pobrania krwi? Jak on pepowine przetnie? Sam sobie zastrzyk zrobi, ale jak widzi np pobieranie krwi, to mu sie slabo robi. Dlatego tez on wcale nie robi zadnych badan. Np morfologie ostatnio w liceum mial robiona, bo mial jakis zabieg chirurgiczny i go zmusili.
    Zeby dwa razy cukier zmierzyl musialam go namawiac, az w koncu wydarlam sie, zmusilam szantazem (uzylam argumentu "nie zalezy Ci na moim zdrowiu????") :p takze tego :p

Biegunko witaj znow ..

• Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mi odstawił, bo stwierdził, że dłużej nie ma sensu, mała jest zdrowa a za cel obrał żebym doszła do 37tc a później wróciła do aktywności i wszystko pozostawiła naturze ;)
    Ufam mu, bo jest jednym z autorytetów jeśli chodzi o ginekologie w Warszawie poza tym dzięki niemu zaszłam w ciążę :)

ZakręconaOna, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Ola trzymam kciuki abyście jak najszybciej tuliły swoje maleństwa.

Za dziewczyny które wizytują również zaciskam kciuki.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ja też mam ciągle sensacje żołądkowe, nie wiem co jeść już no i martwię się, bo tracę na wadze :(
    Prawda jest taka, że dzisiejsi faceci są coraz bardziej delikatni, nie wiem czy to nie zasługa mam, które trzymają ich pod kloszem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:20

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    hej Dziewczynki :)

nie nadrobię Was bo dziś cały dzień coś załatwiałam, robiłam jeszcze badania itd.

Jutro o godzinie 6:30 mam być w szpitalu na konsultacjach a później będę czekała na swoją kolej do cięcia ;).

Nie powiem, stresuję się trochę chociaż jest to bardziej pozytywny stres i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
    Jak tylko będę już w stanie to odezwę się do Was i napiszę chociaż kilka zdań co u mnie.

Ściskam Was gorąco i mam nadzieję że wszystko u Was jest ok, oczywiście bardzo proszę o kciuki!! :)
    Nie wiem czy dziś zasnę!!! :D

Zaciskam kciuki i czekamy na info :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim haha hahahahaha przepraszam ale rozsmieszylo mnie to co napisalas ale z drugiej strony pewnie strach jakiś był .
    Trzymam kciuki za wizytujace dziś ! :*
    Zakocona miłej randki .

Ja wgle zastanawiam się czy mój mały się nie przekrecil ...
    Czkawke dziś z rana czulam pod lewa strona zeber i gmeranie w pepku ... Niby może GM!erac jak się główka do domu ale nie sadze , dwa dni temu poczulam mega bol jakby właśnie przekrecenie ... Dobrze ze jutro mam wizytę
    I wgle bardzo mnie w środku wysoko w pochwie aż szczypie ... Mam nadzieje ze jakieś gówno się nie przyplatalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:25

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,

Powodzenie rodzącym, wizytującym oraz tym oczekującym :) trzymam mocno kciuki!

Za mną kolejna z licznych przespanych nocy! Z łóżka przeniosłem sie na kanapę i leżę. Zjadłam na czczo jabłko, suszone śliwki i wypiłam kleik z siemienia lnianego....bo od piątku nie było stolca, wiec mam pierdolca :p

Teściowa zrobi zupę na 3 dni i jeszcze mielone- M z nią gadał...uffff.
    Moje dziecko tak szaleje w brzuchu bon stop, ze mam obawy, ze bedzie nadpobudliwe :) dosłownie doczekałam sie takiego tsunami jak miała szczęśliwa :D

soraya, lojkalojka, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie waze. Mam w domu taka stara wage, co ma blad granicy 1kg, takze no bez sensu sie nia sugerowac. U gina tylko sie waze.

Fatim, wiesz co matka mojego meza bardziej wychowala jego i brata tak, ze oni traktowali ja jak kolezanke. Np kupowala im fajki... kryla przed ojcem... itp. No mnie na poczatku to imponowalo - taki kontakt, ale pozniej zaczelam widziec same minusy. Jeszcze ja mojemu wpoilam jakies zasady szacunku i dobrego wychowania i traktuje mame, jak mame. Ale brat meza dalej potrafi ja wysmiac, czy obrazic, czy cokolwiek innego przy ludziach. Moj za chamskie odzywki do mamy obrywal ode mnie, poza tym wiele nauczyl sie patrzac, jaki ja mam kontakt z moimi rodzicami. I wiele to zmienilo. Bo teksty "co ty pierdolisz za glupoty" do wlasnej matki to przegiecie.

Magnosia lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądacie DDTVN, ale ta blondyna ma fajna kurteczkę....ehhh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:31

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 2215 2216 2217 2218 2219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ