Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
miska2503 wrote:Nadal napuchnięta i łapie teraz wszystkie kolory tęczy.
A i dziewczyny którym rozchodzi się spojenie wczoraj położna powiedziała mi że powinnam mieć cięcie cesarskie bo inaczej mogę być unieruchomiona nawet przez kilka miesięcy. A mój gin nic mi tydzień temu nie powiedział a wizytę dopiero mam 5.10 a jak się spytałam czy nie będzie problemu z porodem to powiedział że będzie bardziej boleć.
Miska pisałam już na ten temat kiedyś. Koniecznie idź do ortopedy na konsultację.
Z całym szacunkiem ale gin się na wszystkim nie zna i nie może być jedyna wyrocznia. -
jaroszka wrote:Miska pisałam już na ten temat kiedyś. Koniecznie idź do ortopedy na konsultację.
Z całym szacunkiem ale gin się na wszystkim nie zna i nie może być jedyna wyrocznia.jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Mój D pająków itp się nie boi , w rękę je bierze na spokojnie:)
Ale łożysko i pępowina brzydza go okropnie , w sumie tak samo jak i mnie ... Mięso mielone plus biała kiełbasalubię ale widok okropny ... Może jestem durna dla Was ale w cale mu się nie dziwie ... Powiedział ze przetnie oczywiście , ze bardzo chce ale później pójdzie i się porzyga .
jaroszka, Fatim, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Ola, Asieńka kciuki za Was:*
Nynusia kciuki za wizytę
Jaroszka mnie ostatnio pogonił po brzoskwiniach popitych mlekiem i herbatą...
Powiem Wam, że macie bohaterskich mezow, niema co;p
Miska jaroszka ma rację trzeba isc na konsultacje do innego lekarza. Żaden doktorek nie jest alfa i omegą! Ja jestem wdzieczna mojej gin, że odsyła mnie ze wszytskim do innych specjalistów i nie sili się na bycie najmądrzejszą.
i w ogóle: dzien dobry:)
jaroszka, Nynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyJaroszka to trzymam kciuki za kupe, oby po tym gladko poszlo
Miska, nawet nie wiedzialam, ze mozna byc unieruchomionym po porodzie przez spojeniekurcze, a jak rozpoznac, ze ono sie rozchodzi? W sumie czuje czasem bol, ale nie wiem, czy to wlasnie od rozchodzenia, czy od czego ;/ zapytam dzis poloznej, bo mam wizyte na 17.
Fatim, jak to mowia "jak nie urok, to sraczka" haha ;p no i wspolczuje, bo ja to mam jednolicie, ze tak powiem - a Ty najpierw zaparcia, teraz Cie czysci, masakra.jaroszka lubi tę wiadomość
-
A ja się witam dziewczyny w 38 tygodniu mojej donoszonej już ciąży
Dziś mam wizytę u doktorka także trzymajcie kciuki za mnie i za małą, bo od dzisiejszego usg zależy, czy będziemy się umawiać na cesarkę ( mała była główką do góry ), czy może się obróciła i jednak damy radę naturalnie, bo powiem szczerze cesarka mnie przeraża i paraliżuje na samą myśl
madu, green, zakocona, Lexie, jaroszka, ewwiel, Little Frog, agaton, Fatim, annggela, Nynusia, estrella, paula1, nat_alia, polkosia, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, lili_madlen, Magnosia, Bąbelek, miska2503 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widze,że temat fobii naszych mężów
Tak właściwie to nie wiem czego Mój sie boi.. kiedyś hodował w domu wielkiego pająka.. czarną wdowę chyba.. brrrrr,na szczęście nie bylismy razem jeszcze
Jest honorowym dawcą krwi,więc pobierania i wszelkich takich widoków też nie.. hmmm..muszę dziś zapytać.. za to ja nienawidzę pająków,węży i robaków!!Az mam gęsia skórkę!
-
Madu oczywiscie masz racje - moj Gin robi dokladnie tak samo - ja zostalam przez niego skierowana do Endokrynologa i Hematologa. Ginekolog powinien się znać na swojej robocie, a reszte zostawić innym specjalistą. Z resztą ja wychodze z założenia, że jak ktoś się zna na wszystkim to raczej nie zna się na niczym...
madu, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja od samego rana zaglądam i podczytujęTrzymam kciuki i czekam na wieści z porodówek i wizyt
Mąż jak rano wychodził do pracy, to mówił, że będzie padać. Faktycznie dość mocno się zachmurzyło, ale teraz jest tak pięknie - słońce świeci, delikatny wiaterek. No aż chce się żyć!To ja zabieram się za prace domowe póki mam energię
Mam nadzieję, że te Wasze dolegliwości Wam odpuszczą.
Miłego dnia życzę!agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:ja to jestem wierna DDTVN, pytanie na śniadanie jakoś do mnie nie przemawia
tez zdecydowanie wole ddtvn. Apropo - zaraz na tvn bedzie o tym, co sie dzieje w brzuchu mamy w 4-5 miesiacu - ja wiem, ze to juz za nami, ale moze ktos chce sobie przypomniec dobre czasy hehe
Super, ze masz kiwi ! Jedz zatem i czekam na wiesci
Mnie pani gin tez kierowala do endo i diabetologa - nic na wlasna reke. Ona woli skonsultowac wszytko. I bardzo dobrzejaroszka lubi tę wiadomość