Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jaki fajny polarowy kombinezon w Tchibo: http://www.tchibo.pl/wiatr-niepogoda-ubrania-przeciwdeszczowe-t400051889.html za 80 zeta !!! od rozmiaru 62, trzeba zjechac na dol, gdzies pod koniec jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 10:06
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Wczoraj wrocilam od mamy i udalo mi sie Was nadrobic a dzis rano znow kilka stronciezko byc na biezaco ale sie udalo
Aanaa super ze juz jestescie z malutka w domu
Szczesliwa, Nynusia, Magdalene kciukam za udane wizyty i czekam na pozytywne info
Ola i Asia za Was rowniez trzymam kciuki i za wasze maluszkitroche Wam zazdroszcze ze juz bedziecie mialy to za soba
Green co do twojej biegunki to moze powoduje to tardyferon tak jak u mnie? Bralam jedna tabletke i w pewnym momencie biegalam do kibelka po kazdym jedzeniu, na wizycie ginka zwiekszyla dawke do dwoch tabletek wiec sie przerazilam co to bedzie... I zaczelam pic duzo soku pomaranczowego, jem winogrona zeby dostarczac duzo witaminy c, ktora pomaga przyswajac zelazo no i jest o o wiele lepiej nawet przy 2 tabletkach. Co prawda 2 mam luzne ale zazwyczaj 2 razy dziennie tzn rano i wieczorem... Zoladek i jelita nie bola, nie mam przelewania... Moze sprobuj pic ten sok i zobacz czy cos sie zmieni?
A ja dzis biore sie dalej za pranie i prasowanie... Jeszcze troche mam do zrobienia przed porodem wiec nie ma sie co lenica ze coraz czesciej boli mnie brzuch i kregoslup to boje sie ze porod tuz tuz... A w sobote przychodzi szwagierka i ma mi umyc okna, lazienke i kuchnie wysprzatac
ja sprzatne reszte mieszkania i bedzie gotowe na przyjecie malej
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, agaton, aanaa lubią tę wiadomość
-
Ja nie rozumiem czemu takie kombinezony nie mają stóp. Co wy będziecie dzieciakowi zakładać w takich? Mam też jeden polarowy bez stóp, ciepły, ale ja nie wiem co na nie zakładać..
Ja czekam u fryzjera i zaraz będę się farbowac, a potem postanowiłam jeszcze wpaść do lumpa jednak, a nuż coś wynajdeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 10:18
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
U mnie nie jest dobrze. Synek cały czas mniej rośnie nawet przyrost zwolnił. Powinnam być już w szpitalu. Ale moja gin mówi ze mam dziś tylko na ktg jechac ( właśnie siedzę w poczekalni ) potem czw lub pt drugi raz, a w pn juz do szpitala. ale się martwię czy nie biegać na to ktg co dzień bo się boję ze młody całkiem przestanie rosnąć
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dzień dobry
też lubie DDTVN
powodzenia na porodówkach kochane :* trzymam kciuki i czekam na wieści
chyba wczoraj tego nie pisałam ale... miałam przygode w toalecie i nie wiem co to było...: ( przepraszam za wyrażenia)
poszłam robić kupę i cisnę ale strasznie bolało, kuło jakby mnie coś przecinało w środku... dotknęłam papierem i było pełno krwiw końcu "to" wypchnęłam ale nie mam pojęcia co to było, żadnych dużych ziaren nie jadłam
potem czyszczenie dupeczki z krwi
miała któraś z was coś takiego?
a wieczorem mój upragniony sexale mi tego brakowało
chociaż mąż się bał po mojej opowieści o krwi...
oczywiście też się nie obyło bez plamienia ale teraz jest już ok wkładka bez krwi... -
Ola, Asienka, trzyma kciuki! Ja wlasnie jestem po ktg, czekam na USG, a później na wizytę. Zmierzylii ciśnienie, wysokie mialam, położna powiedziała, ze z takim ciśnieniem to na IP. Po ktg bylo niższe (140/90). I chyba zaczal mi odchodzić czop, za kazdym razem w łazience zostaje na papierze taka galaretka... To juz niedlugo!
green, IviQ, Little Frog, jaroszka, ZakręconaOna, ewwiel, zakocona, estrella, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, paula1, Nynusia, nat_alia, agaton, polkosia, Bąbelek, miska2503 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyestrella wrote:
Green co do twojej biegunki to moze powoduje to tardyferon tak jak u mnie? Bralam jedna tabletke i w pewnym momencie biegalam do kibelka po kazdym jedzeniu, na wizycie ginka zwiekszyla dawke do dwoch tabletek wiec sie przerazilam co to bedzie... I zaczelam pic duzo soku pomaranczowego, jem winogrona zeby dostarczac duzo witaminy c, ktora pomaga przyswajac zelazo no i jest o o wiele lepiej nawet przy 2 tabletkach. Co prawda 2 mam luzne ale zazwyczaj 2 razy dziennie tzn rano i wieczorem... Zoladek i jelita nie bola, nie mam przelewania... Moze sprobuj pic ten sok i zobacz czy cos sie zmieni?
A ja dzis biore sie dalej za pranie i prasowanie... Jeszcze troche mam do zrobienia przed porodem wiec nie ma sie co lenica ze coraz czesciej boli mnie brzuch i kregoslup to boje sie ze porod tuz tuz... A w sobote przychodzi szwagierka i ma mi umyc okna, lazienke i kuchnie wysprzatac
ja sprzatne reszte mieszkania i bedzie gotowe na przyjecie malej
Kochana sprobuje soku w takim razie. Cukry mam nadzieje, ze nie zaczna szalec po tym, bo niby ta cukrzyce mam. Ale ostatnio sie unormowaly, takze moze bede mogla pic.
Wiesz co, ja biore tardyferon co 4-5 dnijuz go teraz w ogole odstawiam.
Mi sie okropnie przelewa, bulgocze, wybucha, nie wiem nawet, jak definiowac te dzwieki
-
Asieńka i Ola powodzenia:) Ola już może na stole, albo tuli już swojego szkraba
Ja miałam koszmarną noc, nie wiem co jest grane ale jak sie położę już spać to zaczynają się skurcze. No chyba, że dopiero wtedy je zaczynam odczuwać, bo jest cisza i spokój. Do 5 rano miałam co 10/15 min, pierwszy raz nie pomogły dwie nospy, już miałam męza budzić, ale te skurcze są bezbolesne, momentami pojawiał się ból miesiączkowy czy krzyża. Na 1 października mam skierowanie do szpitala na zdjęcie szwów, ale zastanawiam się czy nie położyć się dzisiaj, bo boje się kolejnej takiej nocki:/ Nad ranem przeszło i po 5 udało się zasnąć. Nic się niby nie dzieje, żadnych plamień, bóli teraz. Wiem, że takie skurcze przepowiadające są normalne na tym etapie, ale dlaczego się nasilają w nocy, gdyby nie szew to bym tak nie panikowała ale boje się, że w końcu mi tą szyjke potnie. Z drugiej strony jak sobie pomyślę, że mam znowu leżeć w szpitalu to mi się płakać chce:( U nas od razu na oddział kładąCzy któraś z Was ma takie doświadczenia?
-
zakocona wrote:Ja nie rozumiem czemu takie kombinezony nie mają stóp. Co wy będziecie dzieciakowi zakładać w takich? Mam też jeden polarowy bez stóp, ciepły, ale ja nie wiem co na nie zakładać..
Ja czekam u fryzjera i zaraz będę się farbowac, a potem postanowiłam jeszcze wpaść do lumpa jednak, a nuż coś wynajde
ale ten kombinezon ma stopy -
https://www.tchibo.pl/jednoczesciowy-kombinezon-z-polaru-p400073734.html
ZAKUPIŁAM dla mojego Misianie mogłam się powstrzymać!!!
IviQ, green, ZakręconaOna, Fatim, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, lojkalojka, paula1, Nynusia, agaton, annggela lubią tę wiadomość