Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa mamusiu kosmetyczka nie jestem ale sporo podkładów wypróbowałam, wiadomo nie tych super drogich ale z tych dostepnych w drogerii moim numerem 1 jest max factor colour adapt, a drugi z manhattana bardzo kryjący i bardzo matujący powder matt make up <w czarnej tubce> no i jeszcze bardzo dobry był dla mnie też mahattan natural mat make up ale od kąd mi się cera polepszyła w ogóle tych dwóch ostatnich nie używam.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Fatim wrote:blondi raczej nie,bo lekarz kazał brać smecta aż do skutku
-
Mika kochana zostaje bynajmniej na razie,planuje wyjechać na wiosnę ale czas pokaże bo może będzie musiał wcześniej wyjechać? Kto to wie
Trzeba pierw podchować malutką a i jeszcze jest Młoda tez trzeba i ja miec na uwadze szkola i zajęcia po szkole
Później dam radę a teraz to na pewno samej było by mi ciężko:/
A ty jak tam kochana? Samopoczucie masz lepsze juz choć troche? :* -
paula, dzięki za wyjaśnienie, bo nie zajarzyłam tego z tamtego postu opisującego poród
Ja się właśnie pobeczałam ze wzruszenia na myśl, że już serio tak blisko do spotkania z synkiemNie docierało to do mnie do tej pory...
szczesliwa_mamusia21, madu, paula1, Little Frog, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ! BB wyprobowalam raz i oddalam kolezance , to nie na moja cere takie cos
Madu chyba sie skusze na ten max factor , bo z manhatana mam i nawet teraz na sobie kryje matuje ekstra ale to jeszcze nie to ! Dzieki :*
Zakocona no do mnie tez juz powoli dociera , to takie niesamowite
Przepraszam ze ciagle Ci cos mowie ale przy Pauli z tego wzruszenia ci sie cyferki poprzestawialy przy TP hehe
Wlasnie wstawilam pranie ostatnie i cos strasznie huknelo ... mam nadzieje ze to odglos od sasiadow a nie moja pralka bo boje sie tam zajrzec
Ide odkurzac i robic obiadek bo zaraz glodomor wroci z pracy !
Do pozniej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:17
madu, zakocona lubią tę wiadomość
-
Wyszłam z USG, Pani doktor z lekką skłonnością do przesady - 2900 waga na dziś, haha
A 6 dni temu z innego USG 2365
Natka88, lojkalojka, zakocona, ~Rewianka~, Little Frog, Fatim, ewwiel, estrella, Magnosia, soraya, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, lili_madlen, paula1, onka, Arielka, agania, Nynusia, IviQ, agaton, Lucy7 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnySzczesliwa, a Revlon Colorstay? Albo Revlon Photoready? Ja uzywalam tego pierwszego i byl super, ale w drogeriach jest drogi, a w sklepie, gdzie go za 35 zl kupic mozna jestem rzadko i alternatywa moja jest Lirene Citty Matt - choc kryciem nie grzeszy.
estrella, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Fatim piękna
Jaroszka połóż się i odpocznij:*
Jacusianka cudaa
Polkosia no ładnie...to już na amen chorobsko złapałaś biednaco do straty koleżanki ja jej współczuję takiego nieszczęścia:(
Szczęśliwa jak Twój ząbek??? No a co do podkładu to ja też używam z biedronki
Battinka jak facet jest to trzeba wykorzystać a co??! Na samo mizi mizi się nie wraca:D
Lojka czyś Ty oszalała? Jak możesz nie podobać się swojemu mężulkowi? Takie głupoty wypisywać...a po dupsku chcesz??
Zakocona super,że takie dobre wieści przyniosłaśno i nie stresuj się tak kotką,bo faktycznie obie urodzicie
Agania urodziny??? No to wszystkiego co najpiękniejsze.!.
Stokrotka brzusiooo
Ok ok ok my pp wizycie ale szału nie maktg wyszło super,zero skurczy. Badanie tylko na fotelu jak szyjka i jest oki
następna wizyta za tydzień
a w poniedziałek za dwa tygodnie na parę dni do szpitala na obserwację
A co najważniejsze przyszła pościel!!!!chciałam poczekać na R ale już rozpakować zdążyłam
piekna w opakowaniu a co będzie jak ubiore łóżeczko
czekam do 16
zakocona, Little Frog, BATTINKA, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, agania, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość
-
Battinka leżę i śpie całymi dniami, nie robię nic. Wyprawki też nie kompletuje, bo nie mam na to siły, pieniedzy pewnie też nie, więc zdaje się na los.Trzymam się tego, co postanowiłam, po porodzie wyjazd do Polski. Ryczę w poduszkę na zmiane ze spaniem i dni mijają
-
szczęśliwa, lol no to paula niezłego by wcześniaka miała
Dzięki za spostrzegawczość!
polkosia, piękny przykład, jak pewnie wymiary z USG mogą się różnić wg sprzętuAlbo naprawdę tak przybrała
Coś ty tam jadła
?
Przyszedł wózek z reklamacji! Zobaczymy wieczorem czy działa. Oby kurcze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:27
polkosia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa ja od wiekow jestem wierna L'oreal
Raz mialam tez Estée Lauder , ale jest troche drogi ,ale warty ceny . Czasem sobie pozwole na takie szalenstwo
Jak ja wam zazdroszcze , ze macie jeszcze usg i mozecie sprawdzic ile przybieraja wasze dzieciaczki .
polkosia i co decydujesz sie na interniste ? czy bedziesz ratowala sie domowymi sposobami i lodami
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
o matko, dziewczyny, jestem wciekła jak nie wiem. Robię obiad, sos, a tu nagle "pani ulepszacz" się wtrąca (babcia), dodaj tego śmego, owego i wlewa wody. Teraz to wyszła zupa, a nie sos
mam dość!!
i jeszcze wkurzam sie na siebie, że się denerwuje, a to szkodzi Małemu -
szczęśliwa ja polecam Revlon ColorStay, jestem mu od dawna wierna
polkosia ładny rozstrzał, też bym chciała by moja córcia okazała się cięższa, ale to raczej mało możliwe zwłaszcza po tych cholernych kibelkowych ekscesach ;/
mikejla nie płacz kochana, jeszcze wszystko się ułożyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
my dream wrote:o matko, dziewczyny, jestem wciekła jak nie wiem. Robię obiad, sos, a tu nagle "pani ulepszacz" się wtrąca (babcia), dodaj tego śmego, owego i wlewa wody. Teraz to wyszła zupa, a nie sos
mam dość!!
i jeszcze wkurzam sie na siebie, że się denerwuje, a to szkodzi Małemu