Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim, jak gwiazda filmowapiekny uśmiech
ja mam wizytę o 15, prosze o kciukiMikejla, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, madu, estrella, Lexie, ewwiel, Little Frog, polkosia, Nynusia, jacusianka, PauLLa, magdallenee, ~Rewianka~, soraya, lili_madlen, agania, agaton, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Polkosia to sobie wybrałaś czas na takie chorowanie....
Ja na samym początku ciąży się przeziębiłam to czosnek, cebula, miód, mleko i wit. C mnie wyleczyły na całe szczęście;) Próbuj takich naturalnych mikstur, teraz i tak jest dużo bezpieczniej, bo nawet antybiotyk możesz wziąć jakby już nic nie dawało rady:)
A sąsiadka to pewnie do końca życia sobie nie wybaczy... Tak sądzę...Niestety ale człowiek czasami musi nauczyć się na własnych błędach jak nie słucha mądrzejszych:/ I co jej po tej kasie teraz...
Fatim idź do tego lekarza jak faktycznie nic Ci nie pomaga już i czyści po wszystkim -to nie jest normalne, ze nic nie potrafi powstrzymać Ci tego
Zakocona - zazdraszczam -
nick nieaktualny
-
nie mam
liczę na to, że jutro będzie dobrze a jak nie to zasuwam do lekarza tylko skąd ja to świństwo wzięłam skoro nie wychodzę i leżę ? mąż zdrowy a zatrucie pokarmowe nie trwa tyle dni...
dziękuję dziewczyny, jak się jest po makijażyście i fryzjerze to się zawsze pięknie wyglądażebyście mnie teraz zobaczyły w rozciągniętej koszulce męża i dresie
-
lista uzupełniona
Czy Muffinka miała oxy podaną? Ana, chyba miała?
paula1, a z jakiego powodu miałaś podaną oxy?
jaroszka, jak myślisz o popuszczaniu podczas kichania, no to ja w ten sposób kicham
czekam na wieści z wizyt u reszty wizytujących dzisiaj! Ja mam w pt ostatnie USG z pomiarami
stokrotka, tak, fizjologia ciąży z tymi palcamiTrzeba się przemęczyć
Chyba, że tak, jak Aleksandra90 napisała, że jej gin powiedziała, żeby na noc mniej pić wody (u mnie niewykonalne, bo ja w nocy też sporo piję, bo mnie suszy), ale nie wiem czy u niej to poskutkowało, bo się nie odzywała od tamtej pory.
Asieńka, kciuki! A może masuj sobie sutki i/albo niech mąż pomoże tutaj?
Amerie, oby już było dobrze i skurcze się wyciszyły
agania, wszystkiego najlepszegoSzybkiego porodu i zdrowego maluszka!
Wiedźma, oralny był, L chyba się jednak nie zdecyduje mi+synowi pomóc wyjść.. if you know what I mean
Fatim, wyglądasz ślicznie na tych zdjęciach!
W ogóle to od wczoraj (pewnie ze stresu porodowego kotki) uwiera mnie tam gdzieś w środku na dole. Nie wiem czy to skracanie szyjki, czy jego napieranie na szyjkę czy co to jest za ból, ale no jest sobie on
Uff doczytałamszczesliwa_mamusia21, Amerie, agania, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Paula1 jeszcze raz gratuluję! Śliczną masz córeczkę
Asienka trzymam kciuki, żeby żel podziałał!
Agania spełnienia marzeń! A także zdrowego maluszka i bezbolesnego porodu :*
Stokrotka śliczny brzuszek
Ja dziś rano byłam oddać siuśki i na badaniu krwi i jestem teraz taka zmęczona, że chyba za chwilę położę się spaćWczoraj się napracowałam więc dziś mam zamiar odpoczywać
paula1, stokrotka25, agania lubią tę wiadomość
-
Przeniosłyśmy się na łóżko
Przy okazji na fotkę załapał się Tadek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2425e2cf5bc.jpgszczesliwa_mamusia21, polkosia, onka, lojkalojka, WiedźmaMaKota, Fatim, Nynusia, madu, Little Frog, paula1, ~Rewianka~, stokrotka25, Lexie, lili_madlen, agania, Blondik lubią tę wiadomość
-
Zakocona nie stresuj sie tak bo urodzisz razem z kotka !
Jaka ona piekna a jakie futerko az lsni !
Synek Oli nazywa sie Leoś jakbys chciala tam uzupelnic bo nie wiem czy nie doczytalas moze
Piekna ta listaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:50
zakocona lubi tę wiadomość
-
Hahaha, ale jesteście
Głodnemu chleb na myśli
Nawet by mi TAKIE lody do głowy nie przyszły
Agatka, mam ciut białego nalotu, ale gorączki brak. W nocy ostro się wygrzewałam, to może się nie "rozkręci". Dzisiaj też się wypocę. Na początku ciąży też się przeziębiłam, ale tak grypowo na kaszel i katar. Domowe sposoby pomogły dopiero po ponad tygodniu męk. Wtedy to się strachu najadłam.
Co do koleżanki, to z tymi oknami jest taki przesąd w ciąży, żeby nie myć, bo jak się ma puste ręce w górze, to tak jakby dziecko się upuszczało. Takie głupoty, ale jak opowiedziałam mamie, to od razu mi z tym tekstem wyskoczyła i że to wina tych okien. Moim zdaniem mogła się jednak przeforsować.szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia zapomniałam, apropo anginy, mnie często łapie dziadostwo z gardłem i zawsze mi kazali jeść lody właśnie. Na początku chciałam być mądrzejsza i piłam herbatę z cytryną i miodem, owszem lagodzilo ból ale chwilowo, wiec spróbowałam tych lodów (spożywczych) i faktycznie lepiej. Do tego hallsy te najmocniejsze i tantum verde. Chamski ból wiec współczuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:55
polkosia lubi tę wiadomość
-
Nie bylam bo mama u nas zostala pojehchala po 11 i juz nam sie nie chcialo bo mielismy jeszcze kilka spraw , teraz bedziemy juz na 100% i na pewno dam ci znac !
Laski znow mam pytanie !
Czy jest wsrod nas kosmetyczka ? Chyba Zeta nie ? Albo moze ktos po prostu mi doradzi
Szukam jakiegos fajnego podkladu , uzywalam juz chyba wszystko od najtanszych po te drozsze i kazdy mi robi smugi na ryjku... dodam ze szukam matowego i zakrywajacego , nie z tych delikatnych bo jednak musze troche pozakrywac , a co sie jakims posmaruje to plamy , zacieki wrrr juz mam dosc ! Dajcie jakas fajna nazwe zebym jakos wygladala w koncu i zeby nikt mi nie mowil " popraw sobie ... ;/ " -
szczęśliwa, o dzięki, nie zauważyłam tego rzeczywiście
Dopisane
polkosia, ważne, że gorączki nie ma, bo to jest hardkor dopiero, jak trzeba ją zbić i generalnie mózg nie funkcjonuje. Przeszłam to w 1. trymestrze. Ponad 38st przez 3 dniszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mika dzięki ze pytasz
U nas się sielanka juz skonczyla...niestety obowiązki wzywają
Mąż się śmieje ze wraca z powrotem bo tu mu coś co chwilę wymyślam:P
No niestety sąsiada nie poproszę.
A to swiatlo popsute,a to polka na pieluchy (wymyślona przeze mnie) a to działkę trzeba skopać a teraz kopie na dzialce 30m ma do skopania (bo zakładamy światło tam) i juz ze 20m skopał,mówi ze chcę go zajechać...a jeszcze ma dziś iść na zebranie do Mlodej i juz przezywa.
No ale jak mówię życie...
Od piątku idzie do roboty juz na poważnie (tzn na fuchy).
Fatim jesteś śliczną kobietą