X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim aleś Ty piękna :)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim śliczna jesteś :)

Battinka jak tam Twoje spędzanie czasu z mężem? :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Fatim, jak gwiazda filmowa :) piekny uśmiech

ja mam wizytę o 15, prosze o kciuki :)

Mikejla, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, madu, nick nieaktualny, Lexie, ewwiel, Little Frog, polkosia, Nynusia, jacusianka, PauLLa, magdallenee, nick nieaktualny, soraya, lili_madlen, agania, agaton, Lucy7 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia to sobie wybrałaś czas na takie chorowanie....:/ Ja na samym początku ciąży się przeziębiłam to czosnek, cebula, miód, mleko i wit. C mnie wyleczyły na całe szczęście;) Próbuj takich naturalnych mikstur, teraz i tak jest dużo bezpieczniej, bo nawet antybiotyk możesz wziąć jakby już nic nie dawało rady:)
    A sąsiadka to pewnie do końca życia sobie nie wybaczy... Tak sądzę...:/ Niestety ale człowiek czasami musi nauczyć się na własnych błędach jak nie słucha mądrzejszych:/ I co jej po tej kasie teraz...:/
    Fatim idź do tego lekarza jak faktycznie nic Ci nie pomaga już i czyści po wszystkim -to nie jest normalne, ze nic nie potrafi powstrzymać Ci tego :/
    Zakocona - zazdraszczam ;)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim moze sprobuj jesc jakies sucharki, paluszki. Kisiel mi mama tez zawsze za mlodu robila na sensacje zoladkowe. Masz w domu nifuroksazyd? Tylko ja nie wiem, czy mozna go w ciazy cholera ;/

Sliczne zdjecia Fatim :)

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wow pieknie <3

Blondik kciuki mocne ! :*

Zakocona no faktycznie dzien udany ! ;) Czekamy na male kociaki :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Blondik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a może to objaw przedporodowy po prostu :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam :/ liczę na to, że jutro będzie dobrze a jak nie to zasuwam do lekarza tylko skąd ja to świństwo wzięłam skoro nie wychodzę i leżę ? mąż zdrowy a zatrucie pokarmowe nie trwa tyle dni...
    dziękuję dziewczyny, jak się jest po makijażyście i fryzjerze to się zawsze pięknie wygląda :) żebyście mnie teraz zobaczyły w rozciągniętej koszulce męża i dresie :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondi raczej nie,bo lekarz kazał brać smecta aż do skutku

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lista uzupełniona :)
    Czy Muffinka miała oxy podaną? Ana, chyba miała?

paula1, a z jakiego powodu miałaś podaną oxy?

jaroszka, jak myślisz o popuszczaniu podczas kichania, no to ja w ten sposób kicham :P

czekam na wieści z wizyt u reszty wizytujących dzisiaj! Ja mam w pt ostatnie USG z pomiarami :)

stokrotka, tak, fizjologia ciąży z tymi palcami :) Trzeba się przemęczyć ;)
    Chyba, że tak, jak Aleksandra90 napisała, że jej gin powiedziała, żeby na noc mniej pić wody (u mnie niewykonalne, bo ja w nocy też sporo piję, bo mnie suszy), ale nie wiem czy u niej to poskutkowało, bo się nie odzywała od tamtej pory.

Asieńka, kciuki! A może masuj sobie sutki i/albo niech mąż pomoże tutaj?

Amerie, oby już było dobrze i skurcze się wyciszyły :)

agania, wszystkiego najlepszego :) Szybkiego porodu i zdrowego maluszka!

Wiedźma, oralny był, L chyba się jednak nie zdecyduje mi+synowi pomóc wyjść.. if you know what I mean ;)

Fatim, wyglądasz ślicznie na tych zdjęciach!

W ogóle to od wczoraj (pewnie ze stresu porodowego kotki) uwiera mnie tam gdzieś w środku na dole. Nie wiem czy to skracanie szyjki, czy jego napieranie na szyjkę czy co to jest za ból, ale no jest sobie on :P

Uff doczytałam ;)

szczesliwa_mamusia21, Amerie, agania, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Paula1 jeszcze raz gratuluję! Śliczną masz córeczkę <3

Asienka trzymam kciuki, żeby żel podziałał!

Agania spełnienia marzeń! A także zdrowego maluszka i bezbolesnego porodu :*

Stokrotka śliczny brzuszek <3

Ja dziś rano byłam oddać siuśki i na badaniu krwi i jestem teraz taka zmęczona, że chyba za chwilę położę się spać :) Wczoraj się napracowałam więc dziś mam zamiar odpoczywać :)

paula1, stokrotka25, agania lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeniosłyśmy się na łóżko :) Przy okazji na fotkę załapał się Tadek :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2425e2cf5bc.jpg

szczesliwa_mamusia21, polkosia, nick nieaktualny, lojkalojka, WiedźmaMaKota, Fatim, Nynusia, madu, Little Frog, paula1, nick nieaktualny, stokrotka25, Lexie, lili_madlen, agania, Blondik lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 16 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona nie stresuj sie tak bo urodzisz razem z kotka ! :)

Jaka ona piekna a jakie futerko az lsni ! :D

Synek Oli nazywa sie Leoś jakbys chciala tam uzupelnic bo nie wiem czy nie doczytalas moze :P

Piekna ta lista <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:50

zakocona lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, ale jesteście :P Głodnemu chleb na myśli :P Nawet by mi TAKIE lody do głowy nie przyszły :P

Agatka, mam ciut białego nalotu, ale gorączki brak. W nocy ostro się wygrzewałam, to może się nie "rozkręci". Dzisiaj też się wypocę. Na początku ciąży też się przeziębiłam, ale tak grypowo na kaszel i katar. Domowe sposoby pomogły dopiero po ponad tygodniu męk. Wtedy to się strachu najadłam.

Co do koleżanki, to z tymi oknami jest taki przesąd w ciąży, żeby nie myć, bo jak się ma puste ręce w górze, to tak jakby dziecko się upuszczało. Takie głupoty, ale jak opowiedziałam mamie, to od razu mi z tym tekstem wyskoczyła i że to wina tych okien. Moim zdaniem mogła się jednak przeforsować.

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa byłaś w.sobotę w tym banku? Zapomniałam o tym przez to wszystko

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia zapomniałam, apropo anginy, mnie często łapie dziadostwo z gardłem i zawsze mi kazali jeść lody właśnie. Na początku chciałam być mądrzejsza i piłam herbatę z cytryną i miodem, owszem lagodzilo ból ale chwilowo, wiec spróbowałam tych lodów (spożywczych) i faktycznie lepiej. Do tego hallsy te najmocniejsze i tantum verde. Chamski ból wiec współczuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:55

polkosia lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylam bo mama u nas zostala pojehchala po 11 i juz nam sie nie chcialo bo mielismy jeszcze kilka spraw , teraz bedziemy juz na 100% i na pewno dam ci znac ! :)

Laski znow mam pytanie !
    Czy jest wsrod nas kosmetyczka ? Chyba Zeta nie ? Albo moze ktos po prostu mi doradzi :)

Szukam jakiegos fajnego podkladu , uzywalam juz chyba wszystko od najtanszych po te drozsze i kazdy mi robi smugi na ryjku... dodam ze szukam matowego i zakrywajacego , nie z tych delikatnych bo jednak musze troche pozakrywac , a co sie jakims posmaruje to plamy , zacieki wrrr juz mam dosc ! Dajcie jakas fajna nazwe zebym jakos wygladala w koncu i zeby nikt mi nie mowil " popraw sobie ... ;/ "

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa, o dzięki, nie zauważyłam tego rzeczywiście :) Dopisane :)

polkosia, ważne, że gorączki nie ma, bo to jest hardkor dopiero, jak trzeba ją zbić i generalnie mózg nie funkcjonuje. Przeszłam to w 1. trymestrze. Ponad 38st przez 3 dni :/

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm...wiesz co do podkładów podobno dobre są z maybelline... Szczerze to ja używam bb z biedry bo tylko pod oczy jak mam wory pod oczami, ale wg mnie jest super bo kupiłam go już 4 raz. No ale w de biedry nie ma niestety

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika dzięki ze pytasz :)
    U nas się sielanka juz skonczyla...niestety obowiązki wzywają;)
    Mąż się śmieje ze wraca z powrotem bo tu mu coś co chwilę wymyślam:P
    No niestety sąsiada nie poproszę.
    A to swiatlo popsute,a to polka na pieluchy (wymyślona przeze mnie) a to działkę trzeba skopać a teraz kopie na dzialce 30m ma do skopania (bo zakładamy światło tam) i juz ze 20m skopał,mówi ze chcę go zajechać...a jeszcze ma dziś iść na zebranie do Mlodej i juz przezywa.
    No ale jak mówię życie...:)
    Od piątku idzie do roboty juz na poważnie (tzn na fuchy).

Fatim jesteś śliczną kobietą :D

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 2242 2243 2244 2245 2246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ