Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asienka to czekamy na decyzje lekarzy
Moze to juz dzis
Amerie ta ty kochana dotrwaj do 37 tyg. Trzymam kciuki !
agania wszystkiego naj,naj,najlepszego
nat_alia ja tez wczoraj robilam masaz sutkowTroche to bolesne , ale moze skuteczne
Chcialam sie troche posexsic z mezem coby cos powoli rozruszac , ale on uparty i powiedzial , ze dopiero po porodzieJa mu sie chyba juz nie podobam
Malo sexi jestem
agania, nat_alia, Amerie lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Agania wszystkiego naj naj
Ameri powodzenia
Mi dzisiaj zastosuja zel na wywolanie a jak to nie przyniesie efektu to jutro co innego i tak do skutku. Czekam teraz na swoja kolejagania, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, estrella, Amerie, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Polkosia jeśli to faktycznie angina (a z tego co piszesz chyba tak) to jedz duzo lodów i żadne gorące napoje - tylko takie o temperaturze pokojowej.
Słyszałam o lodach, ale czy się jeszcze bardziej nie dorobię?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jaroszka wrote:Polkosia nie wiem czy czytałaś mojego posta....jest na gorze poprzedniej strony.
Zapytaj sie lekarza o ten lek angin-heel
Tak, tak, czytam wszystko, tylko nie zawsze pamiętam co komu odpisaćZapytam na pewno.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Asieńka_86 wrote:Agania wszystkiego naj naj
Ameri powodzenia
Mi dzisiaj zastosuja zel na wywolanie a jak to nie przyniesie efektu to jutro co innego i tak do skutku. Czekam teraz na swoja kolej
Wypiąć się mężowi i zaraz skurcze będąNynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Słyszałam o lodach, ale czy się jeszcze bardziej nie dorobię?
Jeśli się obawiasz to jak będziesz szła do internisty to go zapytaj czy możnalepiej dmuchać na zimne. Pamiętaj, że bakterie rozwijają się nie w zimnie a w cieple
a lody sprawiają, że to gardło tak nie puchnie, chłodzą je i tak nie boli.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witamy nowe bobaski
Jaroszka pięknie śpiewaszja też kiedyś się w to bawiłam ale musiałam przestać bo mnie męczyła angina przez rok i głos się popsuł.
Polkosiu co do anginy to lody nie zaszkodząuwierz mi wiem co mówię ;/
Fatim ja też wczoraj płakałam, że boję się urodzić... Mój B. mnie bardzo pocieszał ale ogólnie i tak się boję, teraz ledwo ból spojenia znoszę, nie mogę chodzić prawie, kość ogonowa aż mnie zaczyna boleć a gdzie tu poród?
ech ;/polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mam akurat lody, to sobie zjem, a co
Fatim, ja Luteinę odstawiłam dzisiaj. W sensie wczoraj ostatnia dawka. 4 dni końcowe brałam już tylko 1x50, ale Nospę i magnez biorę cały czas, bo dość mocno mnie spina...
Moja sąsiadka była u mnie 2 tygodnie temu pochwalić się, że jest w ciąży z drugim dzieckiem (6 tydzień). No i mówiła, że załapała fuchę - 600 zł dniówki za mycie okien w ambasadzie i że idzie, bo ona ma kiepską pracę i to jej zarobek za pół miesiąca. Odradzałam jej, tłumaczyłam, a ona i tak swoje... Poszła w sobotę, a w niedzielę dostała krwawienia. I wiecie co? Zamiast na IP lecieć, to olała sprawę i w poniedziałek poroniła...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyO rany polkosia straszna historia
Amerie i Asienka - kciuki! Asienka fajnie ze zaczynają indukcję od żelu - to jednak najmniej ingerencyjne a podobno skuteczne
Ja dziś znów spałam do 9.30 i spałabym dalej. skurczy brak ale historia Pauli mnie trochę pociesza - z tego co widziałam, nie miałaś skurczy na ktg dzień przed porodem?Amerie lubi tę wiadomość
-
Poklosia, a zaświeć sobie do gardła latarką, zobacz czy masz bialy nalot na migdalach. Masz gorączkę?
Ja jadę wlasnie do psychiatry, jakos tak dziwnie sie czuke byc po tej drugiej stroniepoczuje co czują moi pacjenci
Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, jeszcze co do odstawiana leków - ja odstawiłam duphaston i aspargin w skończonym 37tc i pojawiły się skurcze, były przez parę dni i teraz spokój. lekarka mi wyjaśniła ze może być tak że komórki zareagowały na odstawienie leków i teraz wszystko wraca do równowagi - stąd brak skurczy. i że akcja porodowa może sięsama rozkręcić, a może nie. ..
-
Nynusia wrote:Polkosia... szkoda słów... skrajna nieodpowiedzialność...
-
onka wrote:A, jeszcze co do odstawiana leków - ja odstawiłam duphaston i aspargin w skończonym 37tc i pojawiły się skurcze, były przez parę dni i teraz spokój. lekarka mi wyjaśniła ze może być tak że komórki zareagowały na odstawienie leków i teraz wszystko wraca do równowagi - stąd brak skurczy. i że akcja porodowa może sięsama rozkręcić, a może nie. ..
onka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chwale sie moimi nabytkami z olx
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8da555ea500.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5899e058a6b4.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e4836c932e2.jpg
Ale u nas sie dzieje!!)
Polkosia, zdroeiej... A ta Twoja sasiadka to jakas nienormalna...
Agania, 100 lat i zdrowego maluszka!:*
Zakrecona, moze umow na jakis profesjonalny masaż dla ciężarnych...?Nynusia, agania, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, Blondik, estrella, Lexie, polkosia, agaton lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]