X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ale jeśli krwawiła w niedziele to ja bym od razu pojechała na IP a nie olała sprawy...

polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh Polkosia mnie zawsze na dolegliwości z gardłem pomagały lody i zimne napoje także oby i Tobie pomogło :)

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Agaton dziekuje za kciuki ale nie mam dziś wizyty :D

Jaroszka milo ze pytasz zab lepiej ! Oby juz tak zostalo i bol sie nie pojawil !
    Mam nadzieje ze uda Ci sie zasnac i wstaniesz do nas z super humorem ! :*

Agania Wszystkiego Najlepszego :*

Kurcze tyle piszecie od rana ze czlowiek nie wyrabia :D

Polkosiu zdrowka zycze :*

Jacusianka super łupy ! Nic tak nie cieszy jak dzieciece rzeczy :D

Kciuki dla wizytujacych !

agania, polkosia, agaton lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Agatka ale jeśli krwawiła w niedziele to ja bym od razu pojechała na IP a nie olała sprawy...
    No wiadomo, ale to zalezy od kobiety. Wiele macha ręką mnie to nie dotyczy. Ja mam bliska przyjaciolke, ktora będąc w 3 ciazy, tak sie przyzwyczaila do faktu, ze na pewno wszystko bedzie ok, bo w poprzednich bylo, ze czasu do lekarza nie miala iść i jak poszła po 2,5 miesiąca !!!! Lekarz zrobil ust to byl gdzies 34 Tc, okazalo sei, ze mala w ogóle nie rośnie, szczęście w nieszczęściu, ze wkoncu poszła i udalo się jeszcze wszystko na etapie prenatalnym rozwiązać, ale czasami brak mi słów

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Ahh Polkosia mnie zawsze na dolegliwości z gardłem pomagały lody i zimne napoje także oby i Tobie pomogło :)
    Poklosia tylko takie lody ze sklepu, produkt spożywczy, a nie inne ;D

agania, BATTINKA, jacusianka, lojkalojka, stokrotka25, estrella, Lexie, polkosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inne też dają radę podobno :D

Nynusia, Lexie, polkosia, agaton lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dam rady nadrobić, siedzę przy kociej porodówce i mogę pisać prawie tylko 1 ręką, bo kotka od razu miauczy, jak rękę z jej brzucha zabieram..

Ja już po wizycie. Oficjalnie gin pozwolił mi już rodzić :P Szyjka 1,5cm i powiedział, że jeszcze z tydz co najmniej pochodzę w dwupaku :)
    A i zapomniałam dodać, że młody ustawiony już w kanał rodny :D

Asieńka, trzymam kciuki!

polkosia, zdrowia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:38

soraya, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Little Frog, ss, lojkalojka, Blondik, Bąbelek, estrella, Lexie, polkosia, nat_alia, PauLLa, lili_madlen, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co inni mają w głowie, moja znajoma zasuwała w ciąży i kosiła trawę kosiarką spalinową na szczęście nic się nie stało, ale ona to z tych, żeby jak najszybciej zostawić dziecko i iść do pracy, wyjść do ludzi, bo ją męczy opieka nad dzieckiem a też się starała :/
    jacusinka fajne łupy :)
    ja odstawiłam wczoraj na dawce 100, wcześniej brałam 200 luteiny.
    resztę leków mam brać do miesiąca po porodzie ;)
    kochane trzymajcie kciuki, żeby mi ta smecta pomogła, bo 4 dni to już długo jak dla mnie a męczy mnie po każdym jedzeniu, co prawda smecta trochę pomaga, ale chcę się pozbyć całkiem tego świństwa więc dzisiaj zadziałam dawką uderzeniową.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Poklosia tylko takie lody ze sklepu, produkt spożywczy, a nie inne ;D

Hahaha wiesz, że jak to pisałam o tym samym pomyślałam ? hahaha głodnemu chleb na myśli :D

BATTINKA, polkosia, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona czyli za tydzień rodzisz :P ? super wiadomość :) wspieraj kicię

zakocona, polkosia lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona super wiadomości, za tydzień Tadzio może być już z Wami :)

Powodzenia przy porodzie kotki :) Oczywiście czekamy na zdjęcia małych kociaków <3

zakocona lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka bidulo jedna:( prześpij się i może ten czarny humor ci minie. Szkoda gadać,żebyś sie tak denerwowała w ciąży?
    Najgorzej jak się mieszka z rodzicami /teściami MaSaKra :((

Polkosia ja bym jednak poszla do internisty jeśli to faktycznie angina to nie żarty. Lepiej zasięgnąć porady i to wyleczyć niż miało by to zaszkodzić dla dziecka. Takze działaj kochana :)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Hahaha wiesz, że jak to pisałam o tym samym pomyślałam ? hahaha głodnemu chleb na myśli :D
    Powiem Ci, ze fakt glod doskwiera, ale jak sobie pomysle ile roboty trzeba w to włożyć, to wymiękam i od razu jestem najedzona ;)

WiedźmaMaKota, agania, madu, Nynusia lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wszystkiego najlepszego :)

Polkosia jestem w szoku :o co za nieodpowiedzialnosc :/ :/

Zakocona juz niedlugo he he :)

Fatim mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Pij duzo, zeby sie nie odwodnic. A w ogole jesz cos?

agania lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona a jak Twoja fryzurka po wizycie u fryzjera ? :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę trochę się na forum skupić, bo poszła z porodówki na chwilę :P

szczęśliwa, super mnie obcięła i zrobiła kolor tak, że nie widać w ogóle, że nie mój, bo mam "odrosty" swoje na górze i ładnie przechodzi w kolejny kolor :)

Wieczór był bardzo udany, ja nawet niskie szpilki założyłam i się odwaliłam, dostałam wielki bukiet słoneczników (ulubione kwiatki L), zjedliśmy super jedzenie, potem nie mogłam na stopy tych szpilek wcisnąć i szłam do samochodu, jakbym szła po żarze jakimś :/ ale był też sex i orgazm, więc było bardzo fajnie :D

Lecę was nadrabiać :P

Fatim, Nynusia, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, Blondik, Lexie, lojkalojka, Little Frog, miska2503, paula1, nat_alia, jacusianka, ~Rewianka~, lili_madlen, annggela, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jem cały czas, unikam tylko warzyw, muszę chyba kupić jakieś kaszki i kleiki. jak jutro mi nie przejdzie to lecę do swojego ginekologa nie będę czekać do piątku jednak.
    strasznie boli mnie krzyż i brzuch, a dzisiaj że się tak brzydko wyrażę sram jakbym się glonów najadła, dosłownie taki ciemno zielony kolor :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona jednym słowem wieczór udany od początku do końca ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam ochotę na seksy jakieś ale się teraz boję, raz, ze spojenie mnie nawala a dw nie chcę przyspieszyć nic... a tak mi się chce, że szok ;/

polkosia lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięło mnie na wspomnienia :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19d3ac61a82e.jpg

Mikejla, WiedźmaMaKota, agania, green, Blondik, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, Lexie, zakocona, Natka88, lojkalojka, Little Frog, ewwiel, miska2503, polkosia, BATTINKA, Nynusia, paula1, ss, nat_alia, jacusianka, PauLLa, Amerie, ~Rewianka~, Magnosia, lili_madlen, annggela, agaton, IviQ, Lucy7 lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ