Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Agaton dziekuje za kciuki ale nie mam dziś wizyty
Jaroszka milo ze pytasz zab lepiej ! Oby juz tak zostalo i bol sie nie pojawil !
Mam nadzieje ze uda Ci sie zasnac i wstaniesz do nas z super humorem ! :*
Agania Wszystkiego Najlepszego :*
Kurcze tyle piszecie od rana ze czlowiek nie wyrabia
Polkosiu zdrowka zycze :*
Jacusianka super łupy ! Nic tak nie cieszy jak dzieciece rzeczy
Kciuki dla wizytujacych !agania, polkosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Agatka ale jeśli krwawiła w niedziele to ja bym od razu pojechała na IP a nie olała sprawy...
-
Nynusia wrote:Ahh Polkosia mnie zawsze na dolegliwości z gardłem pomagały lody i zimne napoje także oby i Tobie pomogło
agania, BATTINKA, jacusianka, lojkalojka, stokrotka25, estrella, Lexie, polkosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Nie dam rady nadrobić, siedzę przy kociej porodówce i mogę pisać prawie tylko 1 ręką, bo kotka od razu miauczy, jak rękę z jej brzucha zabieram..
Ja już po wizycie. Oficjalnie gin pozwolił mi już rodzićSzyjka 1,5cm i powiedział, że jeszcze z tydz co najmniej pochodzę w dwupaku
A i zapomniałam dodać, że młody ustawiony już w kanał rodny
Asieńka, trzymam kciuki!
polkosia, zdrowia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:38
soraya, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Little Frog, ss, lojkalojka, Blondik, Bąbelek, estrella, Lexie, polkosia, nat_alia, PauLLa, lili_madlen, agaton lubią tę wiadomość
-
nie wiem co inni mają w głowie, moja znajoma zasuwała w ciąży i kosiła trawę kosiarką spalinową na szczęście nic się nie stało, ale ona to z tych, żeby jak najszybciej zostawić dziecko i iść do pracy, wyjść do ludzi, bo ją męczy opieka nad dzieckiem a też się starała
jacusinka fajne łupy
ja odstawiłam wczoraj na dawce 100, wcześniej brałam 200 luteiny.
resztę leków mam brać do miesiąca po porodzie
kochane trzymajcie kciuki, żeby mi ta smecta pomogła, bo 4 dni to już długo jak dla mnie a męczy mnie po każdym jedzeniu, co prawda smecta trochę pomaga, ale chcę się pozbyć całkiem tego świństwa więc dzisiaj zadziałam dawką uderzeniową. -
Jaroszka bidulo jedna:( prześpij się i może ten czarny humor ci minie. Szkoda gadać,żebyś sie tak denerwowała w ciąży?
Najgorzej jak się mieszka z rodzicami /teściami MaSaKra(
Polkosia ja bym jednak poszla do internisty jeśli to faktycznie angina to nie żarty. Lepiej zasięgnąć porady i to wyleczyć niż miało by to zaszkodzić dla dziecka. Takze działaj kochana -
Nynusia wrote:Hahaha wiesz, że jak to pisałam o tym samym pomyślałam ? hahaha głodnemu chleb na myśli
WiedźmaMaKota, agania, madu, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mogę trochę się na forum skupić, bo poszła z porodówki na chwilę
szczęśliwa, super mnie obcięła i zrobiła kolor tak, że nie widać w ogóle, że nie mój, bo mam "odrosty" swoje na górze i ładnie przechodzi w kolejny kolor
Wieczór był bardzo udany, ja nawet niskie szpilki założyłam i się odwaliłam, dostałam wielki bukiet słoneczników (ulubione kwiatki L), zjedliśmy super jedzenie, potem nie mogłam na stopy tych szpilek wcisnąć i szłam do samochodu, jakbym szła po żarze jakimśale był też sex i orgazm, więc było bardzo fajnie
Lecę was nadrabiaćFatim, Nynusia, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, Blondik, Lexie, lojkalojka, Little Frog, miska2503, paula1, nat_alia, jacusianka, ~Rewianka~, lili_madlen, annggela, agaton lubią tę wiadomość
-
jem cały czas, unikam tylko warzyw, muszę chyba kupić jakieś kaszki i kleiki. jak jutro mi nie przejdzie to lecę do swojego ginekologa nie będę czekać do piątku jednak.
strasznie boli mnie krzyż i brzuch, a dzisiaj że się tak brzydko wyrażę sram jakbym się glonów najadła, dosłownie taki ciemno zielony kolor -
wzięło mnie na wspomnienia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19d3ac61a82e.jpgMikejla, WiedźmaMaKota, agania, green, Blondik, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, Lexie, zakocona, Natka88, lojkalojka, Little Frog, ewwiel, miska2503, polkosia, BATTINKA, Nynusia, paula1, ss, nat_alia, jacusianka, PauLLa, Amerie, ~Rewianka~, Magnosia, lili_madlen, annggela, agaton, IviQ, Lucy7 lubią tę wiadomość