Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
juz 4 cm rozwarcia ale czekam dalej na skurcze
polkosia, ss, green, Blondik, szczesliwa_mamusia21, Fatim, Bąbelek, ZakręconaOna, Lexie, madu, zakocona, Nynusia, ewwiel, estrella, lojkalojka, Little Frog, soraya, agania, mała.mi, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
ewwiel wrote:Chodzi mi o termin porodu z OM, z USG z początku ciąży, czy z ostatnich USG?
-
ewwiel wrote:Chodzi mi o termin porodu z OM, z USG z początku ciąży, czy z ostatnich USG?
Ja np USG mam to samo co OM, choć ostatnie 2 USG przesunął się TP o 2 dni wcześniej, to i tak nie zmieniam, bo to nie ma sensu
Część dziewczyn ma z OM, część z pierwszego USG.maluda lubi tę wiadomość
-
Bo u mnie są duże rozbieżności przez pozna owulacje. Z OM na 16.10, z pierwszego USG 30.10 a z dzisiejszego USG 19.10. Dlatego juz sama nie wiem, ktorym mam się kierować. W karcie ciąży do tej pory miałam 30.10 a dzisiaj ginka mi zmienila na 16.10.
-
Ewwiel ja mam 10 dni różnicy między OM a ost.usg (30.10 ->20.10), ale przygotowana jestem już na 5.10 więc niczym się nie sugeruję jak tylko reakcją mojej szyjki na ściągnięcie krążka;)
Btw mogę czasem przejść z końca naszej listy na początek ;Ppolkosia lubi tę wiadomość
-
odliczam godziny, po północy będę świętować donoszenie ciąży
jestem dumna z mojego dupska obolałego od leżenia a ostatnio i od innych rzeczy
Lexie, Mikejla, lojkalojka, stokrotka25, maluda, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, agania, Nynusia, zakocona, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:ewwiel ja się boję ze to wszystko się zatrzyma ta cała akcja porodowa...
Jak zrobi ci się rozwarcie, to już przeciągać nie będą tylko oksy podają na wywołanie odpowiednich skurczy, Nie stresuj się, ważne, że już się coś dzieje
Dziewczyny, bo mi nie o sam termin porodu chodzi, bo wiem, ze nie znam dnia ani godziny, ale o termin donoszonej ciąży. ALe skoro ginka wpisała mi w karte ciąży 16.10, to będę się nim sugerować, więc ciąża będzie donoszona już niedługo. -
cześć
Dziewczyny, a ja mam sie wstawić na cc zgodnie z terminem om 10.09 bez skierowania. Dzisiaj bylam po wyniki z cytologii i wyszlo mi cos na g. Nie pamietam dokladnie. Ponadto dostalam lek na uplawy, zostalam zbadana nawet na fotelu i na usg ( i to na nieumowionej wizycie). Szyjka sie nie skraca, nie ma rozwarcia, nie mam zbadanego stopnia lozyska. Niunia pcha sie do dolu nozkami. Wyczulam wybrzuszenie na wardze wiekszej. Balam sie saczenia wod, a to przez to ze ciagle mam mokrą bieliznę jakbym popuscila.
Dziewczyny do cc ( bez skierowania ) mozna tylko przyjechac rano?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:14