Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa ewwiel to ja licze mniej wiecej ze koło 8.10 bedzie donoszona. Moim zdaniem nie ma co liczyc co do dnia bo kazde dziecko rozwija sie w innym tempie i moze chciec wyjsc i byc gotowe szybciej niz w 38 tyg ...
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Blondik dziękuję za link
czytałam gdzieś w jakiejś książce, żeby dać wcześniej powąchać psu dziecka ubranka więc tak też planuję zrobić
nasz pies jest mały i bardzo przyjazny, jest traktowany jak domownik, tylko, że do tej pory miał kontakt tylko z dziećmi w wieku przedszkolno- szkolnym. Córki pilnuje na każdym kroku
Włączyłam ostatnio płacz dziecka i w ogóle nie zareagował. Wiem, że czuje Wojtusia w brzuchu, bo kładzie się obok mnie, jak mały kopnie to ciężko wzdycha (jak załamany człowiek) i chce, żebym go wtedy głaskała.
Arielka- często u nas są znajomi z dziećmi, ale nikt nie ma takich maluszków, wszystkie niestety są starsze więc zastanawiamy się nad jego reakcją.
Agania i Fatim- imiona prześliczne
Mikejla- wydaje mi się, że trzecie zdjęcie
Lexie- zdjęcia bardzo fajne
Bąbelek- na temat Tassimo mogę dodać, że mamy ten ekspres dość długi czas i nic się z nim nie dzieje, działa bez zarzutu, a jest używany często (rodzince kawa smakuje).
Fatim ciesze się, że wiesz jak masz działać na te biegunki.
Melena- trzymam kciuki
Odnośnie TP to u mnie duże rozbieżności między USG a OM- pomiędzy 5.10 a 24.10
Fatim, Lexie lubią tę wiadomość
-
A ja juz stracilam nadzieje, ze urodze choc troszke wczesniej
Od kilku dni sprzatam , myje okna , chodze po schodach i po sklepach i nic . Lekkie skurcze przepowiadajace . Wiem , ze jeszcze mam czas , ale lekarz powiedzial , ze po 20 (czyli niedziela) moge rodzic . Co moge jeszcze zrobic?
Dziewczyny ,ale macie ladne te zdjecia dla zajsonekJa wyslalam swoje , ale wygladam jak wieloryb .
Literki i dekoracje tez super
Ja dzisiaj naszkicowalam obraz nad lozeczko malego .Motyw z poscieli . Jutro lub w niedziele pomaluje farbami i bedzie wszystko gotowe .
Trzymam kciuki za rdzaceNiech akcja sie rozkreci .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Oj widzicie 09.10 nawet moja gin mi napisala 9.09 zamiast 09.10
Mam jeszcze problem z zasypianiem, dzisiaj spalam tylo 3 h bo mam problemy z oddychaniem. Niunia mi blokuje swobodny oddechWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:20
-
maluda wrote:Malgo86 u mnie też problemy z oddychaniem, bo mały wysoko uciska, najgorzej jest w nocy, albo jak siedzę na kanapie z nogami w górze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:23
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Cześć dziewczyny,
Ja właśnie siedzę po turecku na łóżku, bo tylko w tej pozycji nie boli mnie brzuch z boku i połowa ledzwi...jestem wystraszona jak cholera ...zaczęło się od 16:30...
czy któraś z Was tak miała ? Że bolał jeden bok brzucha i pół pleców ?