Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiejsza noc zmobilizowała w końcu do spakowania tej oto torby:
teraz stoi i czeka na swój czas
Zrobiłam dziś wszystko co chciałam więc w zasadzie jestem gotowa... chociaż tak szczerze to chyba nigdy nie będę gotowa na ten bólFatim, Little Frog, Bąbelek, lojkalojka, stokrotka25, Lexie, Nynusia, BATTINKA, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
PAula ale cudny słodziak z niej
No własnie estrella jak TY sie tam spakowałas????? ja mam 2 takie i nie wiem czy mam wszytsko.....paula1 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Paula piekna Zuza :*
Wgl wszystkie zdjecia dzis sa cudne , brzuszkow literek i wszystkiego !
Jaroszka dobrze robisz lepiej sprawdzic niz pozniej zalowac ze sie nie pojechalo, trzymaj sie :* !
Co do torby ja mam jeszcze mniejszaPrawie polowa mniej
paula1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:No tak jak pisałam pół brzucha i pół pleców...wiecie jakby tp był ból całego brzucha tak nisko no to bym się nie zastanawiała...też myślę, ze to jakiś ucisk na nerw ...dobra zaraz się podłoże i zobaczymy, bo na siedząco nic nie boli .... jakby to było coś poważnego to raczej niezależnie od pozycji by bolało ?
-
nick nieaktualnyHaha sama nie wiem jak mi sie to udalo
postanowilam nie brac calych opakowan na raz tylko przy pakowaniu uczestniczyl maz, ktory zostal uswiadomiony co do roznych rzeczy jakie zabieram i jakie ewentualnie bedzie musial mi dowiezc
w tej torbie mam rozek, recznik dla dziecka i reczniki dla mnie, klapki, kapcie, 5 pieluch tetrowych, 15 pampersow, 3 koszule, szlafrok, 2 kosmetyczki z moimi kosmetykami i dla dziecka, 2 podklady na lozko, po 5 sztuk roznych duzych podpasek- 3 rodzaje, 2 rolki papieru toaletowego, 1 recznik papierowy, nakladki na wc, sztucce, kubek, talerzyk, 2 pary majtek wielorazowych i 2 jednorazowych, 2 butelki wody z dziubkiem, ladowarka, stanik do karmienia, wkladki laktacyjne, 2 zestawy ubranek
reszte bedzie dowozil maz na biezaco bo bedzie mial w domu przygotowane
stokrotka25, Fatim, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość
-
Paula Zuzia jest jak cukiereczek
Jaroszka dobrze , ze jedziesz ! Lepiej dmuchac na zimne .
U mnie torby tezjuz stoja : jedna Leona taka jak u Ciebie estrella , a druga walizka duzo wieksza dla mnie
estrella, paula1 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Jaroszka dobrze kochana robisz . :*
Daj znać jak bedziesz juz po badaniu i bedziesz wiedziała co i jak się dzieje ...
O Jaaaaa , kochana jak Ty się spakowalas w to ? :o
Ja mam taka torbę plus mała pozdrozna na kółkach walizkę: Destrella lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Haha sama nie wiem jak mi sie to udalo
postanowilam nie brac calych opakowan na raz tylko przy pakowaniu uczestniczyl maz, ktory zostal uswiadomiony co do roznych rzeczy jakie zabieram i jakie ewentualnie bedzie musial mi dowiezc
w tej torbie mam rozek, recznik dla dziecka i reczniki dla mnie, klapki, kapcie, 5 pieluch tetrowych, 15 pampersow, 3 koszule, szlafrok, 2 kosmetyczki z moimi kosmetykami i dla dziecka, 2 podklady na lozko, po 5 sztuk roznych duzych podpasek- 3 rodzaje, 2 rolki papieru toaletowego, 1 recznik papierowy, nakladki na wc, sztucce, kubek, talerzyk, 2 pary majtek wielorazowych i 2 jednorazowych, 2 butelki wody z dziubkiem, ladowarka, stanik do karmienia, wkladki laktacyjne, 2 zestawy ubranek
reszte bedzie dowozil maz na biezaco bo bedzie mial w domu przygotowane
hahaha
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny