Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek, IviQ te hormony nieźle w nas teraz szaleją.
Mnie dzisiaj mój mąż nastraszyl, bo dzwonie do niego o 10tej, żeby zdać relacje z wizyty a on nie odbiera (jest w Hiszpanii w trasie), dzwonie za godzinę i za dwie. Już czarne scenariusze miałam w glowie, bo mowil, ze będzie czekal na info. I w końcu o 12.22 oddzwonil. Jak go uslyszalam to sie poplakalam a on nie mogl pojąć o co chodzi i czemu mnie to doprowadzilo do łez.IviQ lubi tę wiadomość
-
IviQ Ja na Gemini zamowilam dwie paczki liści.
Estrella no Ja dla małego mam torbę taka jak Ty i mam dla niego ubranek parę do szpitala i na wyjście i kocyk , pieluchy dwie tetrowe , 12 pampersow , napki , ręcznik
A moja torba to podkłady porodowe 3 szt , podpicniki te od brzucha do plecow bella po porodowe paczka a tam 10 szt o ile pamietamszlafrok , kosmetyki dla mnie do mycia i dla małego do szpitala , nawilzony papier do tyleczka , ręczniki dwa , łapcie do szpitala , muszę dołożyć jeszcze dwie koszule do karmienia i klapki pod prysznic , majtki siateczkowe 2 szt wielorazowe , ladowarke do telefonu , szczoteczki do zębów , pasta , szczotka do włosów , wkładki laktacyjne , teczka z dokumentami będzie dopakowana wiadomo i resztę nie pamietam ale chyba wszystko
IviQ lubi tę wiadomość
-
No Ja kochana myślę , ze starczy a w razie czego przecież dowieźć może maz:)
Ale nie sadze by przez 2/3 dni dziecko złożyło więcej niż 12/15 szt pampersow chyba , ze laska po cesarce to bym wzięła taka mała 33 szt np. Chociaż pewnie parę by zostalo -
nick nieaktualnyZakrecona to masz praktycznie to samo co ja
co do pampersow to u mnie maz dowiezie jesli bedzie potrzeba... Zreszta u mnie pampersy sa mile widziane ale nie sa wymagane
ja sie ciesze ze kupilam w rossmanie pojemniki na kosmetyki i przelalam sobie odpowiednia ilosc wiec wielkiego zelu czy szamponu nie musze brac
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dlatego każda zabierze tyle ile uważa i potem najwyżej będą dowozic jak będzie potrzeba.
Paula no właśnie miałam to na myśli i , ze raczej więcej nie będzie trzeba:)
Babelek powiem Ci , ze świetnie !a zarazem coraz bliżej i doczekać się nie mogę hehe: p
Estrella Ja wzielam sobie żel jelenia do higieny intymnej plus żel pod prysznic i nim sobie jak cos głowę machne:) nie ma co brać całej szafki kosmetyków wychodzą z założenia chyba ze się dłużej leży to wiadomo , ze cos więcej się ciut bierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 21:38
Bąbelek, paula1, estrella lubią tę wiadomość
-
Paula1 kochana,Zuzia to śliczny pulpecik :* jakie robi słodkie minki. Ale by ją e-ciotka wyściskała:)
Zazdroszczę Ci ze juz możesz mieć w ramionach swoje drugie Male szczęście a jak braciszek na Zuzię zareagował?
Jak mass pokarm to nie martw sie na zapas...będzie go tyle ile potrzebuje Zuzia :*
Ach...maly słodziak!
Agania dzięki kochana za namiary juz się skontaktowałam z Romą i tez będę mieć literki
Jaroszka trzymam kciuki,będzie dobrze!paula1 lubi tę wiadomość