Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:A mnie mówili ,ze 4-5 szt max bo dziecku dopiero zaczynaja pracować jelita i ze dopiero później sranko się zaczyna: D ale co osoba to opinia właśnie .

U nas w SR 10-12 dziennie mówili, że schodzi.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakrecona ja jakbym wlosy zelem pod prysznic umyla to bym ich nie rozczesala
nawet bez odzywki mam problem ale do szpitala tak jak piszesz nie warto za wielu kosmetykow brac wiec odzywki nie biore, tylko niezbedne minimum
kto mnie tam bedzie ogladal
wroce do domu to sie doprowadze do porzadku
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
No Ja mam nadzieje , ze problemu nie będzie:) na szczęście bez odzywek się eozczesuje , jedynie po farbie nakladam bo takto mega mi się przetluszczaja włosy nawet jak wezme mniej niż mały paznokieć u dłoni hehe . Ale tylko w ciąży tak mam ,bez normalnie uzywam ...estrella wrote:Zakrecona ja jakbym wlosy zelem pod prysznic umyla to bym ich nie rozczesala
nawet bez odzywki mam problem ale do szpitala tak jak piszesz nie warto za wielu kosmetykow brac wiec odzywki nie biore, tylko niezbedne minimum
kto mnie tam bedzie ogladal
wroce do domu to sie doprowadze do porzadku 
Pewnie w domu najlepiej i wtedy babeczka doprowadza się do stanu używalności hahah
estrella lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Lojka, a co tak wcześnie chcesz rodzić?
Polksia ,bo ja juz nie mam sily dzwigac tego mojego krolewicza
Czuje sie niedolezna i zmeczona . Wiem , ze powinno sie czekac do terminu , ale lekarz pwiedzial , ze po 20 mam jego przyzwolenie 
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Paula Zuzia cudowna a jakie słodkie minki robi

Jaroszka trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego. Mnie dziś bolal kręgosłup i tak promieniowal na jedną stronę.
Ja kupiłam sobie mydełko szampon i pastę do zębów w wersji mini są w Rosmannie dzięki temu oszczędzilam dużo miejsca. Pampersow biorę około 10 szt potem mąż dowiezie i zmieścilam się e takiej średniej walizce na kółkach
-
Kochana pewnie , ze nie musisz się męczyć jak masz przyzwolenie od lekarza i wszystko ok to jasne! Wiadomo , ze najlepiej dla dziecka jak najdłużej siedzieć ale każde dziecko rośnie swoim tempem i szybciej jak wyjdzie będzie tez ok. Moja lekarka powiedziała ze dobrze by było gdybym wytrzymała do 36t6 d ale jak się urodzi na dniach to spokojnie mam żyć i się nie martwić bo wszystko juz będzie dobrze .lojkalojka wrote:Polksia ,bo ja juz nie mam sily dzwigac tego mojego krolewicza
Czuje sie niedolezna i zmeczona . Wiem , ze powinno sie czekac do terminu , ale lekarz pwiedzial , ze po 20 mam jego przyzwolenie 

Mimo wszystko Ja jestem chwile krócej od Ciebie wiec próbuje się zaciskac :p
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]