Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:A mnie mówili ,ze 4-5 szt max bo dziecku dopiero zaczynaja pracować jelita i ze dopiero później sranko się zaczyna: D ale co osoba to opinia właśnie .
U nas w SR 10-12 dziennie mówili, że schodzi.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakrecona ja jakbym wlosy zelem pod prysznic umyla to bym ich nie rozczesala
nawet bez odzywki mam problem ale do szpitala tak jak piszesz nie warto za wielu kosmetykow brac wiec odzywki nie biore, tylko niezbedne minimum
kto mnie tam bedzie ogladal
wroce do domu to sie doprowadze do porzadku
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Zakrecona ja jakbym wlosy zelem pod prysznic umyla to bym ich nie rozczesala
nawet bez odzywki mam problem ale do szpitala tak jak piszesz nie warto za wielu kosmetykow brac wiec odzywki nie biore, tylko niezbedne minimum
kto mnie tam bedzie ogladal
wroce do domu to sie doprowadze do porzadku
Pewnie w domu najlepiej i wtedy babeczka doprowadza się do stanu używalności hahahestrella lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Lojka, a co tak wcześnie chcesz rodzić?
Polksia ,bo ja juz nie mam sily dzwigac tego mojego krolewiczaCzuje sie niedolezna i zmeczona . Wiem , ze powinno sie czekac do terminu , ale lekarz pwiedzial , ze po 20 mam jego przyzwolenie
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Paula Zuzia cudowna a jakie słodkie minki robi
Jaroszka trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego. Mnie dziś bolal kręgosłup i tak promieniowal na jedną stronę.
Ja kupiłam sobie mydełko szampon i pastę do zębów w wersji mini są w Rosmannie dzięki temu oszczędzilam dużo miejsca. Pampersow biorę około 10 szt potem mąż dowiezie i zmieścilam się e takiej średniej walizce na kółkach
-
lojkalojka wrote:Polksia ,bo ja juz nie mam sily dzwigac tego mojego krolewicza
Czuje sie niedolezna i zmeczona . Wiem , ze powinno sie czekac do terminu , ale lekarz pwiedzial , ze po 20 mam jego przyzwolenie
Mimo wszystko Ja jestem chwile krócej od Ciebie wiec próbuje się zaciskac :p