X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no ją tam mam cichutka nadzieje, że urodze między 10 a 20 (termin na 23), ale zobaczymy ;)

Swoją droga, to może którąś mama z ustalona data CC odpisze jakie towarzyszą jej uczucia w oczekiwaniu na ten konkretny dzień :) sama nie wiem co lepsze. Może mniej stresu jak się nie wie kiedy to będzie, ale z drugiej strony jak się wie, to można się lepiej przygotować :)

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)

u nas dziś chyba jakaś zapiekanka( mój cos tam pichci inie chce powiedzieć co)

czekamy na znajomych:) mają nam jeszcze 2 zdjęcia zrobić bo statyw pozyczyliśmy a ostatni moment by sesję brzuszkową zrobić. 2 zdjęcia już mamy i 2 jeszcze czekamy na nich:) wrzucę jak mój obrobi:)

milego popoludnia;))

Little Frog, estrella, agania lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?

Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)

Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na ta pierwsza stronę i Agusi zostało 6 dni a Battince 10 to praktycznie już !!!!

Ja mam dziś wrażenie ze mi się wody sacza co chwile jakby mi kropelki leciały

IviQ lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja czuje tak samo, jak ty. I nadal latam do wc ale z samymi wymiotami, co najciekawsze to to, ze jak leze jest ok a jak tylko wstaje to od razu nie dobrze mi sie robi, no i maleńka tak strasznie boleśnie mnie wszędzie kopie, że aż podskakuje i wszystko w środku mnie boli :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I że mnie taką gapa! Już 3 razy chciałam ująć w poście - Agania, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :) mam nadzieję, że właśnie mija Ci piękny dzień! :)

Idę jednak strzelić mini dzemke ;)

agania lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu pierożki wyglądają apetycznie:) daj przepis może sie decyduje. Kiedys robiłam pierogi ale mi nie wyszły i dalam spokój :(
    A ciasto to jakie murzynek?

Z chęcią bym się do ciebie dziś wprosiła;) hehe

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja też wbijam! A ciasto zjadłabym jakiekolwiek ;( już miałam robić szarlotkę z budyniem ale troche stania by było..

szczesliwa_mamusia21, soraya, maluda lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus :) moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was :)
    Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości ;)
    Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez :) milej niedzieli :)

Nynusia, Mikejla, Little Frog, soraya, Bąbelek, maluda, lojkalojka, mała.mi, Lexie, miska2503, polkosia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey aanaa fajnie że masz chwilę dla siebie :) no z tym wirusem to masakra...

Szczęśliwa tak kusilas i również miałam pierożki ahhh jak ja nie mogę się doczekać wigili :P

Ja zjadłam pierogi,nektarynke,pare ziarenek winogronka i bounty :P jak nigdy a Mały pepkiem chce wyjść hehe :D

szczesliwa_mamusia21, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa jak maleńka ogólnie się miewa ??? :)

Kurwa mnie mdłości nadal nie przeszły , jedynie na chwile latanie ze sraczka , zdrzemnelam się i co ?? Wyladowalam znów na WC . :-/ zalatwiam się bez większego problemu a kręgosłup i boki aż mi rozrywa .
    Nie mogę schylic się zeby nawet np. Majtki podciagnac do gory bo mega brzuch mnie boli , tam gdzie właśnie mały mega nisko jest ułożony i jak prostuje się nagle przechodzi.
    Rusza się dziś malutenko mój szkrab a jak się rusza to dość boleśnie ... :(
    Herbatka gorzka i przed TV ... Oszaleje dzisiejszego dnia , wykończona jest moja dupa !

Zabcia Ja mam gdybym nie urodziła do tej pory skierowanie do szpitala na 23.10 :) tez mam nadzieje ze urodze kolo 10-20 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:28

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierożki tez bardzo lubie ale tylko ruskie :) ale w ciąży strasznie wymiotuje po pierogach , wszystkich kluskach typu śląskie itp , tylko nie po uszkach i kopytkach.
    I szczęśliwa dziś zaszalalas i mimo , ze nie mogę opedzlowalabym

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus :) moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was :)
    Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości ;)
    Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez :) milej niedzieli :)
    Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:32

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka jest cudowna i grzeczna. Śpi, robi kupę i je. Często czeka ze zrobieniem kupy aż jej pieluchę zdejmę a nie zdążę założyć następnej :) jak jest na tyle uprzejma by nie robic wtedy kupy, to robi wtedy siku :) niestety od wczoraj ma katar i sie męczy, ale liczę ze za kilka dni jej przejdzie :)
    Spie srednio 5 godzin na dobę, ale to tylko dlatego ze szkoda mi czasu na sen w dzień bo M byl kilka dni w domu wie chciałam się nim nacieszyć :)

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, Little Frog, Bąbelek, maluda, BATTINKA, lojkalojka, PauLLa, estrella, nat_alia, agaton, Lexie, stokrotka25, Magnosia, polkosia, miska2503, IviQ, agania, paula1 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tylko siusiu i głowa mnie boli nic więcej wiec u mnie pewnie nie to

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana super ze malutka spi i daje mamie napisac co u was :)

Lexie no to zaraz usuna moje pierozki jak zostaly zgloszone hehe :D

Battinka mi tez nie wychodzily az znalazlam przepis :
    3 Szklanki maki
    1 Szklanka goracej bardzo wody ( nie wrzacej)
    1/2 Łyzeczka soli

Wyszlo obledne , wiem ze sie nie powinno chwalic ale na prawde to najlepsze pierogi jakie jadlam ciasto sie rozplywalo w ustach ale bylo takie elastyczne no wiele pierogow zjadlam ale moje na prawde byly genialne ! :D Ale sobie slodze ... ale tak sie ciesze :D

Zakretka oj tak poszalalo mi sie dziś :P Mam nadzieje ze lepiej sie czujesz , moze jakas herbatka ?

Tez mi sie troszke polezalo , przytulilam sie do D jak ogladal F1 i jakos tak mnie przymulilo i oczko sie zamknelo na chwilke :D

ZakręconaOna, BATTINKA, Nynusia, Mikejla, Little Frog, Bąbelek, estrella, agaton lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....
    Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
    Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa właśnie pisalam ciut wczesniej , ze nie jest lepiej ... :( herbatke właśnie zaparzylam i oby cos pomogło ale bola mnie jajniki momentami , podbrzusze jak za boli to łącznie z krzyżem masakra ... Ja się dziś namecze i polowa forum widze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
    Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??
    Zakręcona mam już wszystko z wyprawki, tylko faceta brakuje a wraca za 11 dni, więc oby to jednak nie było to :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja witam sie w 38 tyg..bole okresiwe mnie dopadly dzis..i nie wiem czy to na kupe boli brzuch czy jak.

agaton lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
‹‹ 2312 2313 2314 2315 2316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ