Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, no ją tam mam cichutka nadzieje, że urodze między 10 a 20 (termin na 23), ale zobaczymy
Swoją droga, to może którąś mama z ustalona data CC odpisze jakie towarzyszą jej uczucia w oczekiwaniu na ten konkretny dzieńsama nie wiem co lepsze. Może mniej stresu jak się nie wie kiedy to będzie, ale z drugiej strony jak się wie, to można się lepiej przygotować
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
u nas dziś chyba jakaś zapiekanka( mój cos tam pichci inie chce powiedzieć co)
czekamy na znajomych:) mają nam jeszcze 2 zdjęcia zrobić bo statyw pozyczyliśmy a ostatni moment by sesję brzuszkową zrobić. 2 zdjęcia już mamy i 2 jeszcze czekamy na nich:) wrzucę jak mój obrobi:)
milego popoludnia;))Little Frog, estrella, agania lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?
Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)
Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)
-
Nynusia ja czuje tak samo, jak ty. I nadal latam do wc ale z samymi wymiotami, co najciekawsze to to, ze jak leze jest ok a jak tylko wstaje to od razu nie dobrze mi sie robi, no i maleńka tak strasznie boleśnie mnie wszędzie kopie, że aż podskakuje i wszystko w środku mnie boli
-
Szczęśliwa mamusiu pierożki wyglądają apetycznie:) daj przepis może sie decyduje. Kiedys robiłam pierogi ale mi nie wyszły i dalam spokój
A ciasto to jakie murzynek?
Z chęcią bym się do ciebie dziś wprosiła;) heheszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus
moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was
Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości
Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tezmilej niedzieli
Nynusia, Mikejla, Little Frog, soraya, Bąbelek, maluda, lojkalojka, mała.mi, Lexie, miska2503, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hey aanaa fajnie że masz chwilę dla siebie
no z tym wirusem to masakra...
Szczęśliwa tak kusilas i również miałam pierożki ahhh jak ja nie mogę się doczekać wigili
Ja zjadłam pierogi,nektarynke,pare ziarenek winogronka i bountyjak nigdy a Mały pepkiem chce wyjść hehe
szczesliwa_mamusia21, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Aanaa jak maleńka ogólnie się miewa ???
Kurwa mnie mdłości nadal nie przeszły , jedynie na chwile latanie ze sraczka , zdrzemnelam się i co ?? Wyladowalam znów na WC .zalatwiam się bez większego problemu a kręgosłup i boki aż mi rozrywa .
Nie mogę schylic się zeby nawet np. Majtki podciagnac do gory bo mega brzuch mnie boli , tam gdzie właśnie mały mega nisko jest ułożony i jak prostuje się nagle przechodzi.
Rusza się dziś malutenko mój szkrab a jak się rusza to dość boleśnie ...
Herbatka gorzka i przed TV ... Oszaleje dzisiejszego dnia , wykończona jest moja dupa !
Zabcia Ja mam gdybym nie urodziła do tej pory skierowanie do szpitala na 23.10tez mam nadzieje ze urodze kolo 10-20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:28
-
Ja pierożki tez bardzo lubie ale tylko ruskie
ale w ciąży strasznie wymiotuje po pierogach , wszystkich kluskach typu śląskie itp , tylko nie po uszkach i kopytkach.
I szczęśliwa dziś zaszalalas i mimo , ze nie mogę opedzlowalabymszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus
moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was
Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości
Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tezmilej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:32
-
Natalka jest cudowna i grzeczna. Śpi, robi kupę i je. Często czeka ze zrobieniem kupy aż jej pieluchę zdejmę a nie zdążę założyć następnej
jak jest na tyle uprzejma by nie robic wtedy kupy, to robi wtedy siku
niestety od wczoraj ma katar i sie męczy, ale liczę ze za kilka dni jej przejdzie
Spie srednio 5 godzin na dobę, ale to tylko dlatego ze szkoda mi czasu na sen w dzień bo M byl kilka dni w domu wie chciałam się nim nacieszyćNynusia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, Little Frog, Bąbelek, maluda, BATTINKA, lojkalojka, PauLLa, estrella, nat_alia, agaton, Lexie, stokrotka25, Magnosia, polkosia, miska2503, IviQ, agania, paula1 lubią tę wiadomość
-
Aaana super ze malutka spi i daje mamie napisac co u was
Lexie no to zaraz usuna moje pierozki jak zostaly zgloszone hehe
Battinka mi tez nie wychodzily az znalazlam przepis :
3 Szklanki maki
1 Szklanka goracej bardzo wody ( nie wrzacej)
1/2 Łyzeczka soli
Wyszlo obledne , wiem ze sie nie powinno chwalic ale na prawde to najlepsze pierogi jakie jadlam ciasto sie rozplywalo w ustach ale bylo takie elastyczne no wiele pierogow zjadlam ale moje na prawde byly genialne !Ale sobie slodze ... ale tak sie ciesze
Zakretka oj tak poszalalo mi sie dziśMam nadzieje ze lepiej sie czujesz , moze jakas herbatka ?
Tez mi sie troszke polezalo , przytulilam sie do D jak ogladal F1 i jakos tak mnie przymulilo i oczko sie zamknelo na chwilkeZakręconaOna, BATTINKA, Nynusia, Mikejla, Little Frog, Bąbelek, estrella, agaton lubią tę wiadomość
-
magdallenee wrote:Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....
Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ?? -
Szczęśliwa właśnie pisalam ciut wczesniej , ze nie jest lepiej ...
herbatke właśnie zaparzylam i oby cos pomogło ale bola mnie jajniki momentami , podbrzusze jak za boli to łącznie z krzyżem masakra ... Ja się dziś namecze i polowa forum widze
-
ZakręconaOna wrote:Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??