Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no ją tam mam cichutka nadzieje, że urodze między 10 a 20 (termin na 23), ale zobaczymy ;)

Swoją droga, to może którąś mama z ustalona data CC odpisze jakie towarzyszą jej uczucia w oczekiwaniu na ten konkretny dzień :) sama nie wiem co lepsze. Może mniej stresu jak się nie wie kiedy to będzie, ale z drugiej strony jak się wie, to można się lepiej przygotować :)

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)

u nas dziś chyba jakaś zapiekanka( mój cos tam pichci inie chce powiedzieć co)

czekamy na znajomych:) mają nam jeszcze 2 zdjęcia zrobić bo statyw pozyczyliśmy a ostatni moment by sesję brzuszkową zrobić. 2 zdjęcia już mamy i 2 jeszcze czekamy na nich:) wrzucę jak mój obrobi:)

milego popoludnia;))

Little Frog, nick nieaktualny, agania lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?

Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)

Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na ta pierwsza stronę i Agusi zostało 6 dni a Battince 10 to praktycznie już !!!!

Ja mam dziś wrażenie ze mi się wody sacza co chwile jakby mi kropelki leciały

IviQ lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja czuje tak samo, jak ty. I nadal latam do wc ale z samymi wymiotami, co najciekawsze to to, ze jak leze jest ok a jak tylko wstaje to od razu nie dobrze mi sie robi, no i maleńka tak strasznie boleśnie mnie wszędzie kopie, że aż podskakuje i wszystko w środku mnie boli :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I że mnie taką gapa! Już 3 razy chciałam ująć w poście - Agania, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :) mam nadzieję, że właśnie mija Ci piękny dzień! :)

Idę jednak strzelić mini dzemke ;)

agania lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu pierożki wyglądają apetycznie:) daj przepis może sie decyduje. Kiedys robiłam pierogi ale mi nie wyszły i dalam spokój :(
    A ciasto to jakie murzynek?

Z chęcią bym się do ciebie dziś wprosiła;) hehe

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja też wbijam! A ciasto zjadłabym jakiekolwiek ;( już miałam robić szarlotkę z budyniem ale troche stania by było..

szczesliwa_mamusia21, soraya, maluda lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus :) moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was :)
    Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości ;)
    Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez :) milej niedzieli :)

Nynusia, Mikejla, Little Frog, soraya, Bąbelek, maluda, lojkalojka, mała.mi, Lexie, miska2503, polkosia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey aanaa fajnie że masz chwilę dla siebie :) no z tym wirusem to masakra...

Szczęśliwa tak kusilas i również miałam pierożki ahhh jak ja nie mogę się doczekać wigili :P

Ja zjadłam pierogi,nektarynke,pare ziarenek winogronka i bounty :P jak nigdy a Mały pepkiem chce wyjść hehe :D

szczesliwa_mamusia21, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa jak maleńka ogólnie się miewa ??? :)

Kurwa mnie mdłości nadal nie przeszły , jedynie na chwile latanie ze sraczka , zdrzemnelam się i co ?? Wyladowalam znów na WC . :-/ zalatwiam się bez większego problemu a kręgosłup i boki aż mi rozrywa .
    Nie mogę schylic się zeby nawet np. Majtki podciagnac do gory bo mega brzuch mnie boli , tam gdzie właśnie mały mega nisko jest ułożony i jak prostuje się nagle przechodzi.
    Rusza się dziś malutenko mój szkrab a jak się rusza to dość boleśnie ... :(
    Herbatka gorzka i przed TV ... Oszaleje dzisiejszego dnia , wykończona jest moja dupa !

Zabcia Ja mam gdybym nie urodziła do tej pory skierowanie do szpitala na 23.10 :) tez mam nadzieje ze urodze kolo 10-20 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:28

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierożki tez bardzo lubie ale tylko ruskie :) ale w ciąży strasznie wymiotuje po pierogach , wszystkich kluskach typu śląskie itp , tylko nie po uszkach i kopytkach.
    I szczęśliwa dziś zaszalalas i mimo , ze nie mogę opedzlowalabym

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus :) moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was :)
    Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości ;)
    Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez :) milej niedzieli :)
    Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:32

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka jest cudowna i grzeczna. Śpi, robi kupę i je. Często czeka ze zrobieniem kupy aż jej pieluchę zdejmę a nie zdążę założyć następnej :) jak jest na tyle uprzejma by nie robic wtedy kupy, to robi wtedy siku :) niestety od wczoraj ma katar i sie męczy, ale liczę ze za kilka dni jej przejdzie :)
    Spie srednio 5 godzin na dobę, ale to tylko dlatego ze szkoda mi czasu na sen w dzień bo M byl kilka dni w domu wie chciałam się nim nacieszyć :)

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, Little Frog, Bąbelek, maluda, BATTINKA, lojkalojka, PauLLa, nick nieaktualny, nat_alia, agaton, Lexie, stokrotka25, Magnosia, polkosia, miska2503, IviQ, agania, paula1 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tylko siusiu i głowa mnie boli nic więcej wiec u mnie pewnie nie to

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana super ze malutka spi i daje mamie napisac co u was :)

Lexie no to zaraz usuna moje pierozki jak zostaly zgloszone hehe :D

Battinka mi tez nie wychodzily az znalazlam przepis :
    3 Szklanki maki
    1 Szklanka goracej bardzo wody ( nie wrzacej)
    1/2 Łyzeczka soli

Wyszlo obledne , wiem ze sie nie powinno chwalic ale na prawde to najlepsze pierogi jakie jadlam ciasto sie rozplywalo w ustach ale bylo takie elastyczne no wiele pierogow zjadlam ale moje na prawde byly genialne ! :D Ale sobie slodze ... ale tak sie ciesze :D

Zakretka oj tak poszalalo mi sie dziś :P Mam nadzieje ze lepiej sie czujesz , moze jakas herbatka ?

Tez mi sie troszke polezalo , przytulilam sie do D jak ogladal F1 i jakos tak mnie przymulilo i oczko sie zamknelo na chwilke :D

ZakręconaOna, BATTINKA, Nynusia, Mikejla, Little Frog, Bąbelek, nick nieaktualny, agaton lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....
    Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
    Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa właśnie pisalam ciut wczesniej , ze nie jest lepiej ... :( herbatke właśnie zaparzylam i oby cos pomogło ale bola mnie jajniki momentami , podbrzusze jak za boli to łącznie z krzyżem masakra ... Ja się dziś namecze i polowa forum widze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
    Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??
    Zakręcona mam już wszystko z wyprawki, tylko faceta brakuje a wraca za 11 dni, więc oby to jednak nie było to :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja witam sie w 38 tyg..bole okresiwe mnie dopadly dzis..i nie wiem czy to na kupe boli brzuch czy jak.

agaton lubi tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
‹‹ 2312 2313 2314 2315 2316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ