Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, no ją tam mam cichutka nadzieje, że urodze między 10 a 20 (termin na 23), ale zobaczymy

Swoją droga, to może którąś mama z ustalona data CC odpisze jakie towarzyszą jej uczucia w oczekiwaniu na ten konkretny dzień
sama nie wiem co lepsze. Może mniej stresu jak się nie wie kiedy to będzie, ale z drugiej strony jak się wie, to można się lepiej przygotować
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

u nas dziś chyba jakaś zapiekanka( mój cos tam pichci inie chce powiedzieć co)
czekamy na znajomych:) mają nam jeszcze 2 zdjęcia zrobić bo statyw pozyczyliśmy a ostatni moment by sesję brzuszkową zrobić. 2 zdjęcia już mamy i 2 jeszcze czekamy na nich:) wrzucę jak mój obrobi:)
milego popoludnia;))
Little Frog, estrella, agania lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?
Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)
Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)

-
Nynusia ja czuje tak samo, jak ty. I nadal latam do wc ale z samymi wymiotami, co najciekawsze to to, ze jak leze jest ok a jak tylko wstaje to od razu nie dobrze mi sie robi, no i maleńka tak strasznie boleśnie mnie wszędzie kopie, że aż podskakuje i wszystko w środku mnie boli

-
Szczęśliwa mamusiu pierożki wyglądają apetycznie:) daj przepis może sie decyduje. Kiedys robiłam pierogi ale mi nie wyszły i dalam spokój

A ciasto to jakie murzynek?
Z chęcią bym się do ciebie dziś wprosiła;) hehe
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus
moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was 
Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości
Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez
milej niedzieli 
Nynusia, Mikejla, Little Frog, soraya, Bąbelek, maluda, lojkalojka, mała.mi, Lexie, miska2503, polkosia lubią tę wiadomość

-
Hey aanaa fajnie że masz chwilę dla siebie
no z tym wirusem to masakra...
Szczęśliwa tak kusilas i również miałam pierożki ahhh jak ja nie mogę się doczekać wigili
Ja zjadłam pierogi,nektarynke,pare ziarenek winogronka i bounty
jak nigdy a Mały pepkiem chce wyjść hehe
szczesliwa_mamusia21, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Aanaa jak maleńka ogólnie się miewa ???

Kurwa mnie mdłości nadal nie przeszły , jedynie na chwile latanie ze sraczka , zdrzemnelam się i co ?? Wyladowalam znów na WC .
zalatwiam się bez większego problemu a kręgosłup i boki aż mi rozrywa .
Nie mogę schylic się zeby nawet np. Majtki podciagnac do gory bo mega brzuch mnie boli , tam gdzie właśnie mały mega nisko jest ułożony i jak prostuje się nagle przechodzi.
Rusza się dziś malutenko mój szkrab a jak się rusza to dość boleśnie ...
Herbatka gorzka i przed TV ... Oszaleje dzisiejszego dnia , wykończona jest moja dupa !
Zabcia Ja mam gdybym nie urodziła do tej pory skierowanie do szpitala na 23.10
tez mam nadzieje ze urodze kolo 10-20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:28
-
Ja pierożki tez bardzo lubie ale tylko ruskie
ale w ciąży strasznie wymiotuje po pierogach , wszystkich kluskach typu śląskie itp , tylko nie po uszkach i kopytkach.
I szczęśliwa dziś zaszalalas i mimo , ze nie mogę opedzlowalabym
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....aanaa wrote:Hej piękne. Mnie tez meczy biegunka a w ciąży nie jestem wiec chyba jakiś wirus
moja mala śpi wiec mam chwile żeby zobaczyć co u Was 
Nie chce Was martwić, ale zanim odeszly mi wody, pół dnia miałam mdłości
Trzymam kciuki za rodzące i za zaciskajace nogi tez
milej niedzieli 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:32

-
Natalka jest cudowna i grzeczna. Śpi, robi kupę i je. Często czeka ze zrobieniem kupy aż jej pieluchę zdejmę a nie zdążę założyć następnej
jak jest na tyle uprzejma by nie robic wtedy kupy, to robi wtedy siku
niestety od wczoraj ma katar i sie męczy, ale liczę ze za kilka dni jej przejdzie 
Spie srednio 5 godzin na dobę, ale to tylko dlatego ze szkoda mi czasu na sen w dzień bo M byl kilka dni w domu wie chciałam się nim nacieszyć
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, soraya, Little Frog, Bąbelek, maluda, BATTINKA, lojkalojka, PauLLa, estrella, nat_alia, agaton, Lexie, stokrotka25, Magnosia, polkosia, miska2503, IviQ, agania, paula1 lubią tę wiadomość

-
Aaana super ze malutka spi i daje mamie napisac co u was

Lexie no to zaraz usuna moje pierozki jak zostaly zgloszone hehe
Battinka mi tez nie wychodzily az znalazlam przepis :
3 Szklanki maki
1 Szklanka goracej bardzo wody ( nie wrzacej)
1/2 Łyzeczka soli
Wyszlo obledne , wiem ze sie nie powinno chwalic ale na prawde to najlepsze pierogi jakie jadlam ciasto sie rozplywalo w ustach ale bylo takie elastyczne no wiele pierogow zjadlam ale moje na prawde byly genialne !
Ale sobie slodze ... ale tak sie ciesze 
Zakretka oj tak poszalalo mi sie dziś
Mam nadzieje ze lepiej sie czujesz , moze jakas herbatka ?
Tez mi sie troszke polezalo , przytulilam sie do D jak ogladal F1 i jakos tak mnie przymulilo i oczko sie zamknelo na chwilke
ZakręconaOna, BATTINKA, Nynusia, Mikejla, Little Frog, Bąbelek, estrella, agaton lubią tę wiadomość
-
Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !magdallenee wrote:Aanaa nie strasz, mnie od rana ganiało na dwójeczkę, później dwójeczka przeszła, ale mdłości pozostały, no i biały czop mi cały czas schodzi i co chwila ganiam siusiu ....
Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ?? -
Szczęśliwa właśnie pisalam ciut wczesniej , ze nie jest lepiej ...
herbatke właśnie zaparzylam i oby cos pomogło ale bola mnie jajniki momentami , podbrzusze jak za boli to łącznie z krzyżem masakra ... Ja się dziś namecze i polowa forum widze
-
Zakręcona mam już wszystko z wyprawki, tylko faceta brakuje a wraca za 11 dni, więc oby to jednak nie było toZakręconaOna wrote:Mam to samo wszystko prócz czopa odchodzacego dzięki Bogu !
Kochana Ty generalnie juz moglabys rodzic:) przygotowana jesteś w razie co ??

[/url]