Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBinka mnie też roznosi. Na przykład teraz jestem wkurzona bo mamy dwie łazienki, a szanowny małżonek w jednej postanowił zasiąść na tronie, a ponieważ w śmierdzącej nie będzie się myl, to poszedł do drugiej się myć. dwie osoby, dwie łazienki, a jednak nie mam gdzie się umyć grrrrrrr!
-
nick nieaktualnyBinka mam identycznie. Wkurwiaja mnie majtki nawet, przez to nie moge sie ulozyc. Te gumeczki w majtkach i szwy wbijaja mi sie w skore i jak leze tylko na jednym boku, to mnie to az czasem boli. Polowe majtek podarlam juz, bo z wscieklosci w srodku nocy tylko to rozladowywalo moje nerwy..
Do wc na sik chodze tak jak Ty. Co godzina pobudka. Skad tyle sikutow? Kurde nie wiem, nawet juz na noc nie pije, aby nie latac i nic... ehhhhhh...
Malgorzatka powodzenia!!!!
I oficjalnie moge powiedziec, ze sraczka opanowana na pewno juz. Niech juz nie wraca. -
Chyba faktycznie cos panuje , jakis wirus ... niech szybko uciekaja od was te dolegliwosci !
A my dzis 36 tydzien
15 dni do spotkania z maleństwem !green, Bąbelek, Little Frog, estrella, Lexie, ZakręconaOna, zakocona, soraya, dodinka, Natka88, agaton, IviQ, stokrotka25, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wspolczuje biegunek....
Agania wszystkiego dobrego ;*
A gdzie angela? Dawno sie nie odezwala... czyzby rodziła?
Jaroszka wypoczywaj ;* tez czasami mysle ze wolalabym byc w szpitalu i czekac... w domu zawsze cos trzeba zrobic a mnie ciagle kłuje szyjka i łapia skurcze, wystarczy ze na drugi bok sie przekrece czasem... spac nie moge ogolnie ch..... puluchy tez spuchniete i bolace... mam chyba dołka juz...agania, jaroszka lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Szczęśliwa jak cudownie !
zaraz z dzidziolkiem się przywitassz . :*
Ale mam dziś siły !
Posprzatalam , odkurzylam i teraz bede pisac szyfrem zeby nikomu nie robic ochoty ,
zrobilam ci*st* i ru*kie pie*o*i ! Tzn jeszcze sie robia jestem w trakcie !
A jeszcze tyle mam w planach , ale mnie zlapalo w niedziele
Fatim , racja , kuruj swojego zeby na Ciebie nie przeszlo!
BATTINKA, Natka88, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie 2jka trzymała tylko 2dni twu twu, jakoś przeszło, ale za to zgaga mnie morduje jak nie wiem, przez nią prawie już nie jem.
Wczoraj też miałam tylko bluzeczkę zaciągnięta pod cycki i gacie i tak cały dzień.
Spałam sobie, a raczej drzemałam i kurna chata ktoś musiał dzwonić - wrrrr
jak dobrze ze nikogo nie ma w domu....
mi nawet czytac sie nie chce, a normalnie lubie -
Jaroszka co u Ciebie?
Ja mam dzisiaj jakieś twardnienia brzucha, w momencie jak mi twardnieje brzuch zaczyna mnie boleć żołądek, nie wiem czy to po wczorajszym obżarstwie czy co. Poza tym odbija mi się powietrzem i mam wrażenie że jak coś zjem to pęknę. -
O widze , ze sezon porodowy powoli sie zaczyna
Powdzenia Malgorzata !
Zauwazylam , ze ten nocy wiekszosc z nas dobrze spala . Ciekawe czego to zasluga
Ja dzisiaj tez mam przyplyw energi i mam nadzieje , ze to " wicie gniazda" . Chata czysta , rano zakupy, obiadek sie pichci, ciasteczka owsiane dochodza w piekarniku , jeszcze nalesniki zrobie na podwieczorek i dokoncze obraz dla syna .
No ciekawe o ktorej opadne z sil .Lexie lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lexie uwielbiam buraczki
U mnie duszona cukinia ze swieza bazylia , fasolka szparagowa , kopytka i zeberka
szczesliwa a Ty sama lepilas te pie*o*i ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:07
Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015