Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam po porodzie zamierzam jeść wszystko
Oczywiście nie będę jechała na frytkach czy pizzy, ale raz na jakiś czas na pewno sobie nie odmówię. W naszej SR mówili, że wszystko z głową. Drakońskie diety w tym czasie też nie są dobre, bo dziecku może skaza wyjść.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się w 38tc
ja po nocy super wyspana
padłam wczoraj po jeżdżeniu i zapraszaniu na ślub. Co do puchnięcia to ja obrączki też już nie noszę bo ciśnie palce napuchnięte. Czekamy już na skurcze i doczekać się nie możemy bo coś mi zielonkawo- żółtego po kawałku wypada raczej czop więc już blisko
wczoraj u rodzinki byliśmy i mąż tak się zachwycił 4miesięcznym Antkiem że jak wróciliśmy to ciągle do brzucha mówił Kubuś wychodź już będę Cię nosił , woził
Fatim, Lexie, soraya, estrella, Little Frog, Nynusia, agaton, zakocona, stokrotka25, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
u nas nocka nawet przespana, trochę się kręciłam nad ranem, ale nie najgorzej ogólnie. Jaroszka dobrze, że skurcze Ci wyciszyli, na pewno wytrzymasz więcej niż 2 tygodnie
A my z mężem mamy dzisiaj pierwszą rocznicę ślubumąż szykuje jakąś niespodziankę, ale nie chce mi powiedzieć jaką
polkosia, dodinka, Lexie, soraya, BATTINKA, estrella, Mikejla, Little Frog, PauLLa, maluda, Nynusia, aanaa, szczesliwa_mamusia21, zakocona, stokrotka25, lojkalojka, agaton, IviQ, jaroszka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jeny laski jak mnie czyści ... No oszaleje i dupe mi rozerwie
/
Masakra normalnie ...
Zjadlam tylko kanapke z szynka wiec nic takiego po czym mogło mnie mega aż tak pogonic , codziennie je jem ...
Wczoraj miałam te bóle i dziś rano juz jeden tez .
Jaka ta końcówka ciąży jest meczaca , szok ... -
ZakręconaOna wrote:Jeny laski jak mnie czyści ... No oszaleje i dupe mi rozerwie
/
Masakra normalnie ...
Zjadlam tylko kanapke z szynka wiec nic takiego po czym mogło mnie mega aż tak pogonic , codziennie je jem ...
Wczoraj miałam te bóle i dziś rano juz jeden tez .
Jaka ta końcówka ciąży jest meczaca , szok ...
Jak leżałam w szpitalu to dziewczynę obok mnie tak czyściło w ciągu dnia a o 2 w nocy urodziła