Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam po porodzie zamierzam jeść wszystko
Oczywiście nie będę jechała na frytkach czy pizzy, ale raz na jakiś czas na pewno sobie nie odmówię. W naszej SR mówili, że wszystko z głową. Drakońskie diety w tym czasie też nie są dobre, bo dziecku może skaza wyjść.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się w 38tc
ja po nocy super wyspana
padłam wczoraj po jeżdżeniu i zapraszaniu na ślub. Co do puchnięcia to ja obrączki też już nie noszę bo ciśnie palce napuchnięte. Czekamy już na skurcze i doczekać się nie możemy bo coś mi zielonkawo- żółtego po kawałku wypada raczej czop więc już blisko
wczoraj u rodzinki byliśmy i mąż tak się zachwycił 4miesięcznym Antkiem że jak wróciliśmy to ciągle do brzucha mówił Kubuś wychodź już będę Cię nosił , woził
Fatim, Lexie, soraya, nick nieaktualny, Little Frog, Nynusia, agaton, zakocona, stokrotka25, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

u nas nocka nawet przespana, trochę się kręciłam nad ranem, ale nie najgorzej ogólnie. Jaroszka dobrze, że skurcze Ci wyciszyli, na pewno wytrzymasz więcej niż 2 tygodnie
A my z mężem mamy dzisiaj pierwszą rocznicę ślubu
mąż szykuje jakąś niespodziankę, ale nie chce mi powiedzieć jaką
polkosia, dodinka, Lexie, soraya, BATTINKA, nick nieaktualny, Mikejla, Little Frog, PauLLa, maluda, Nynusia, aanaa, szczesliwa_mamusia21, zakocona, stokrotka25, lojkalojka, agaton, IviQ, jaroszka, paula1 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny Małgorzatka rodzi
dodinka, soraya, agania, polkosia, BATTINKA, nick nieaktualny, lili_madlen, Little Frog, nick nieaktualny, maluda, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Lexie, stokrotka25, agaton, mała.mi, Magnosia, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jeny laski jak mnie czyści ... No oszaleje i dupe mi rozerwie
/
Masakra normalnie ...
Zjadlam tylko kanapke z szynka wiec nic takiego po czym mogło mnie mega aż tak pogonic , codziennie je jem ...
Wczoraj miałam te bóle i dziś rano juz jeden tez .
Jaka ta końcówka ciąży jest meczaca , szok ... -
ZakręconaOna wrote:Jeny laski jak mnie czyści ... No oszaleje i dupe mi rozerwie
/
Masakra normalnie ...
Zjadlam tylko kanapke z szynka wiec nic takiego po czym mogło mnie mega aż tak pogonic , codziennie je jem ...
Wczoraj miałam te bóle i dziś rano juz jeden tez .
Jaka ta końcówka ciąży jest meczaca , szok ...
Jak leżałam w szpitalu to dziewczynę obok mnie tak czyściło w ciągu dnia a o 2 w nocy urodziła