X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

A my dziś zaczynamy 39 tc <3

Jaroszka może Ci się całkowicie wszystko wyciszyć i pobedziecie w dwupaku jeszcze długo długo oby tak było :* ważne ze jesteście pod dobrą opieka :)
    I dobrze rozumiem Cię z t szpitalem tez wolałabym się w nim znaleźć żeby kontrolowali mała ze względu na to moje ciśnienie ale gin się upiera ze nie ma takiej potrzeby :/

jaroszka, ZakręconaOna, agaton, estrella, dodinka, maluda, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odpoczywają w niedzielę :)

jaroszka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Dziewczyny odpoczywają w niedzielę :)

Dla tych na zw to chyba każdy dzien to niedziela :) hihi

aanaa lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja dopiero.tydzien nie pracuje i faktycznie czuje się jak w ND w każdy dzien

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia no wlasnie :) no to jak gin si upiera żebyś w domku siedział to tak ma byc ! Moj mnie wczoraj bez skierowania do szpitala nie chciał wypuścić...

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sa i nadrabiaja zapiski nocne ;)
    jaroszka ciesze sie , ze skurcze ucichly . Teraz kochana masz czas , zeby nadrobic zaleglosci w literaturze , prasie i bedziesz bardziej aktywna na forum :) Ja sie malo udzielam , ale lubie cie czytac ;)
    A dom nie zajac , nie ucieknie . Twoja mama wszystkim sie zajmie i jeszcze jedna kwestia . Jak zostaniesz to przynajmniej masz pewne miejsce na porodowce .
    A w tym wszystkim najwazniejsze jest zrdowie Twoje i Michasia :)

Ja dopijam kawe i zmykam na targ staroci :) Moze cos wyychacze ;)
    Do pozniej kobietki !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 08:04

jaroszka, maluda lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Lojka :*

Miłego wylawiania staroci!

lojkalojka lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Jaroszka leze i staram się nic nie robić ale nie jestem w stanie kontrolować tętna małej i to mnie wkurza bardzo !

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos pewnie kupie , bo nigdy nie wracam z pustymi torbami ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka dobrze Cie rozumiem hehe. Ja z jednej strony chciałam do domu bo pokoik nie był dokończony a z drugiej wolałam zostać bo wiedziałam że poleżę i nie będzie mnie korcić wstawanie. Poza tym codziennie kilka razy badali tętno i byłam spokojna. Jedzonko podali, smakołyki donosili..Wczasy all inclusive ;)

maluda, jaroszka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)

Ja wstalam o 4 rano na siusiu z wielkim bólem brzucha ale poszlam do WC i wymusilam dwójkę ... Podczytalam Was i polozylam dalej . Dziś o dziwo raz do WC wstalam w nocy .
    Teraz dopiero sie obudzilam co jak na mnie mega dziwne bo nie wstaje później niz 7 i znów bol brzucha jak na dwójkę a dwójki brak ... :-// masakra co się kobieta nameczy

Jaroszka kochanie maluszka zdrowie i Twoje jest teraz najważniejsze ! Dobrze , ze jesteście pod opieka , sterydy w razie w podane wiec Michaś bedzie duuuuuzo bezpieczniejszy:) bedziesz kotus leżeć to dotrzymasz na pewno:)
    A Maz i Mama ze wszystkim sobie poradza jak najlepiej . Niestety takich sytuacji się nie przewidzi . Trzymaj się rybcia :*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, obudziły mnie na chwilę bóle brzucha jak na @, ale szybko minęły :) Korzystaj i leż!

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się dziś nie wyspałam ehh

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedzielę!

U nas deszczowo.. Aż nie chce się wstać z łóżka..Mężuś śniadanko robi,więc jeszcze sobie poleżę :-)

Nynusia gratuluję 39 tygodnia! :-)

Jaroszka dobrze,ze jesteś pod opieką,dasz radę! My Cię będziemy wspierać :-) <3

Nynusia, IviQ, jaroszka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, trzymaj się tam! Zaciskaj nogi i leż :)!

maluda, jaroszka lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w samotny poranek.
    Taaa wczoraj mój mąż pól dnia na rybach (a ryby ani jednej) a dziś od rana wyruszył na grzyby - taki to pożyje;) ciągle sie relaksuje :P

Dziewczyny tez macie popuchnięte palce u rąk? Cholercia mam takie parówki że jak chlop normalnie :( jutro będę w szpitalu u położnej to jej powiem ze niedługo mi kostki znikną u rąk...

A pamiętacie że do dziś trzeba bylo wyslac zdjęcie do Pauliny(zajsjonek jak dobrze pamiętam). Ja wczoraj wysłałam...o dziwo mąż mi zrobił i ładne wyszło:) bo zadatków na fotografa to on nie ma:P
    Ciekawe jaki będzie efekt końcowy:)
    Wysyłajcie foty będzie fajna pamiątka:)

Jaroszka kochana dobrze ze skurcze przycichły teraz tylko leżeć plackiem i tyle. Nie martw sie w domu rodzinka ogarnie temat. Ja tak samo jak ty,wiem że jak bym była w domu to na pewno bym nie leżała bo zawsze by bylo cos....szpital to szpital. Może miejsce nie za przyjemne ale chociaż nie masz wyboru i będziesz leżała:)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, mi u rąk puchną regularnie... Od paru miesięcy nie noszę niestety ani obrączki ani pierścionka.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • soraya Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja noc przespana względnie, ale przy otwartym na oścież oknie, w nocy temperatura na dworze około 17 a ja się czułam jak przy tych upałach. Mąż przykrył się kołdrą aż po uszy a ja spocona jak świnka.
    Jaroszka podczas ruchu macica może zwiększać napięcie, najważniejsze, że w czasie spoczynku jest niskie.
    U mnie pada dziś deszcz, mąż w pracy więc znów zrobimy sobie z młodym seans filmowy.
    Po wczorajszym obżarstwie mam mega wzdęty brzuch.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Battinka, mi u rąk puchną regularnie... Od paru miesięcy nie noszę niestety ani obrączki ani pierścionka.

No Polkosia ja juz obrączkę i pierścionek w lipcu ściągnęłam...ale widzę ze ta opuchlizna coraz bardziej pokaźna. No nic taki urok przy końcówce.

Soraya jedz kochana ile wlezie ja to jem wszystko co się nie rusza na talerzu i nie ucieka ;) ... bo wiem za chwil kilka juz będzie rygor co do jedzenia :/

soraya, Mikejla lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) a ja się pochwale że o dziwo jak zasnęłam o 23 to obudziłam się po 7 wyspana bez wstawiania na siku Szok Nie pamietam dawno żebym nie musiała wstać :) ale robicie mi smaku tymi pysznościami mniam a ja dietka cukrzycowa :-/ Ale dziś zaszaleje i zjem góralka do kawy :-D

Jaroszka trzymam kciuki mocno :-)

Miłej niedzieli :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 09:27

Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
‹‹ 2307 2308 2309 2310 2311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ