X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    dodinka, ale chyba nie mi :P ja siedzę w dwupaku :)

Małgosi oczywiście :)

Fatim lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Dziewczyny mi się wydaje, że to jakaś wirusówka panuje... bo ciągle wkoło słyszę właśnie, że ktoś ma sraczkę...

Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu).

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka kciuki!!! :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu).

Ja to przechodziłam 2 tygodnie temu tylko mnie złapało razem z wymiotami i tylko na szczęście trwało jeden dzień i jedną noc.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie też coś jest w powietrzu. Ja mam od paru dni lekkie czyszczenie, a nic się w diecie nie zmieniło ani nie rodzę ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • magdallenee Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam :/
    No i smecta, póki co nie działa ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:20

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na IP też mi mówili, że jakiś wirus panuje i rzuca się na jelita...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam :/
    może bedziesz rodzić :) ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech uroki września ogolnie zasrana jesień :P

Mikejla, Bąbelek, polkosia, Fatim, maluda, BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)

Battinka mi palce też strasznie puchną... nogi są ok... widać, że trochę opuchnięte ale tylko trochę za to palce u rąk niedługo będą jak parówki ale nie te cienkie tylko takie grubasy :( przez to nie mogę ich zginać bo boli na maksa i wcale sił w tych dłoniach nie mam... nawet butelki z wodą nie mogę odkręcić bo tak bolą :/

U mnie dziś szaro buro i ponuro, mąż idzie do pracy więc chyba prześpię ten dzień. Chyba, że zmobilizuję się do prasowania ale będzie ciężko...

agania, BATTINKA lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didinka nie no to raczej nie to , tez mi się laski wydaje ze jakiś wirus panuje kuzwa ... Bo faktycznie większość z nas z forum z dwójka lata co chwila ... :-/ masakra jakas

Mnie nic na wielkie szczescie nie puchnie , zaręczynowy pierscionek do dziś nosze ładnie bez problemów . :) buty ciągle te same nie Cisna nic i moje ukochane żyłki na stopach widać dalej hehe

Agania wszystkiego naj i duzzooooooo miłości! :*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:24

agania lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, wolałabym jednak poczekać jeszcze 11 dni z rodzeniem, bo wtedy mój M. wraca, ale z drugiej strony od wczorajszego poranka mam takie natrętne myśli, że nie długo urodzę, że nie mogę ich odgonić, a jeszcze w nocy następny kawałek czopa odszedł, ale nie było krwi ani krwistych niteczek - był czysty, więc nie wiem :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka mi tez palce puchną a na dodatek jak zginam je to kości bolą :/

Estrela ja dziś mam w planach prasowanie i powiem Ci ze je nawet polubiłam odkąd prasuje te mini ciuszki. Tylko plecy szybko wysiadają i brzuch twardnieje wiec co chwila będą przerwy..

A Małgorzatka ma skurcze co 3 minuty. I kolejna dziewczynka będzie :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek mnie właśnie strasznie bolą plecy jak prasuję, a jak robię to na siedząco to mała tak szaleje w brzuchu, że ciężko mi to robić więc gdybym mogła to bym nie prasowała :) i ja mam taki głupi charakter, że jak się za coś biorę to muszę to zrobić od razu bo jak jestem zmuszona zrobić przerwy to się wkurzam :P

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wszystkiego dobrego !!! Dużo miłości przede wszystkim :) <3

Małgorzatka rodzi i ja też cchceeee musze męża dziś zaciągnąć do łóżka :D w końcu to 39tc zagrożenia juz nie ma.

U mnie dziś na zmianę raz zimno raz ciepło bo słońce wyjdzie na chwile.

agania, dodinka, Bąbelek, polkosia, agaton, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wy też tak macie

W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
    Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
    Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
    Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna :)

Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...

Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich...

• agania Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka podobno jak tak wszystko wkurza to poród już za rogiem :D

soraya, polkosia, binka76 lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*
    Jaroszka trzymaj sie tam , dobrze ze sie wyciszylo :*

Aganiaaaa super , gratulacje ! Pochwal sie pozniej niespodzianka :D

Małgorzatkaaa trzymam kciuki :D
    Ale sie zaczyna juz dziac , o kurczaczki :D

agania, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    czy wy też tak macie

W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
    Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
    Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
    Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna :)

Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...

Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich...
    Ja mam tak!!! Wczoraj w samych majtakch chodzilam bo wkurzala mnie nawet bluzka leżąca na mnie , pies chodził to mnie wkurzalo ze po panelach ciągle robi TUP TUP TUP TUP ... Z Mama wczoraj się posprzeczalam , mega nerwowa byłam ,mega i oczywiście w nocy non toper WC ! Dziś jedynie byłam raz ! Aż dziwne

Agania nie no Ja Cie proszę , nie oslabiaj mnie bardziej niż jestem przez to latanie na dwójkę . :pp

A tak poważnie to rozerwie mnie jak jeszcze raz pójdę do WC , aż krew leci :-// masakra jakas
    Wypilam gastrolit i oby przeszlo

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2309 2310 2311 2312 2313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ