Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Dziewczyny mi się wydaje, że to jakaś wirusówka panuje... bo ciągle wkoło słyszę właśnie, że ktoś ma sraczkę...
Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu). -
BATTINKA wrote:Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu).
Ja to przechodziłam 2 tygodnie temu tylko mnie złapało razem z wymiotami i tylko na szczęście trwało jeden dzień i jedną noc. -
U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam
No i smecta, póki co nie działa ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:20
-
magdallenee wrote:U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam
?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Battinka mi palce też strasznie puchną... nogi są ok... widać, że trochę opuchnięte ale tylko trochę za to palce u rąk niedługo będą jak parówki ale nie te cienkie tylko takie grubasyprzez to nie mogę ich zginać bo boli na maksa i wcale sił w tych dłoniach nie mam... nawet butelki z wodą nie mogę odkręcić bo tak bolą
U mnie dziś szaro buro i ponuro, mąż idzie do pracy więc chyba prześpię ten dzień. Chyba, że zmobilizuję się do prasowania ale będzie ciężko...agania, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Didinka nie no to raczej nie to , tez mi się laski wydaje ze jakiś wirus panuje kuzwa ... Bo faktycznie większość z nas z forum z dwójka lata co chwila ...
masakra jakas
Mnie nic na wielkie szczescie nie puchnie , zaręczynowy pierscionek do dziś nosze ładnie bez problemów .buty ciągle te same nie Cisna nic i moje ukochane żyłki na stopach widać dalej hehe
Agania wszystkiego naj i duzzooooooo miłości! :*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:24
agania lubi tę wiadomość
-
Fatim, wolałabym jednak poczekać jeszcze 11 dni z rodzeniem, bo wtedy mój M. wraca, ale z drugiej strony od wczorajszego poranka mam takie natrętne myśli, że nie długo urodzę, że nie mogę ich odgonić, a jeszcze w nocy następny kawałek czopa odszedł, ale nie było krwi ani krwistych niteczek - był czysty, więc nie wiem
-
Battinka mi tez palce puchną a na dodatek jak zginam je to kości bolą
Estrela ja dziś mam w planach prasowanie i powiem Ci ze je nawet polubiłam odkąd prasuje te mini ciuszki. Tylko plecy szybko wysiadają i brzuch twardnieje wiec co chwila będą przerwy..
A Małgorzatka ma skurcze co 3 minuty. I kolejna dziewczynka będzie -
nick nieaktualnyBąbelek mnie właśnie strasznie bolą plecy jak prasuję, a jak robię to na siedząco to mała tak szaleje w brzuchu, że ciężko mi to robić więc gdybym mogła to bym nie prasowała
i ja mam taki głupi charakter, że jak się za coś biorę to muszę to zrobić od razu bo jak jestem zmuszona zrobić przerwy to się wkurzam
-
Agania wszystkiego dobrego !!! Dużo miłości przede wszystkim
Małgorzatka rodzi i ja też cchceeee musze męża dziś zaciągnąć do łóżkaw końcu to 39tc zagrożenia juz nie ma.
U mnie dziś na zmianę raz zimno raz ciepło bo słońce wyjdzie na chwile.
agania, dodinka, Bąbelek, polkosia, agaton, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczy wy też tak macie
W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna
Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...
Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich... -
binka76 wrote:czy wy też tak macie
W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna
Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...
Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich...
Agania nie no Ja Cie proszę , nie oslabiaj mnie bardziej niż jestem przez to latanie na dwójkę . :pp
A tak poważnie to rozerwie mnie jak jeszcze raz pójdę do WC , aż krew leci/ masakra jakas
Wypilam gastrolit i oby przeszlo