Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    dodinka, ale chyba nie mi :P ja siedzę w dwupaku :)

Małgosi oczywiście :)

Fatim lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Dziewczyny mi się wydaje, że to jakaś wirusówka panuje... bo ciągle wkoło słyszę właśnie, że ktoś ma sraczkę...

Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu).

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka kciuki!!! :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Agania masz racje. U mnie w mojej mieścinie panuje teraz jelitówka a u mojej Nikoli w szkole to co drugie dziecko ma sranie(tylko czekam az mi przytarmosi do domu a na pewno przyniesie...kwestia czasu).

Ja to przechodziłam 2 tygodnie temu tylko mnie złapało razem z wymiotami i tylko na szczęście trwało jeden dzień i jedną noc.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie też coś jest w powietrzu. Ja mam od paru dni lekkie czyszczenie, a nic się w diecie nie zmieniło ani nie rodzę ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • magdallenee Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam :/
    No i smecta, póki co nie działa ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:20

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na IP też mi mówili, że jakiś wirus panuje i rzuca się na jelita...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    U mnie też tragicznie od rana biegunka, wymioty, nudności, dreszcze. Najpierw w nocy brzuch mnie pobolewał jak na @, no a jak już się podniosłam z wyrka to tragedia, toaleta co chwila a od wczorajszej kolacji ani nic nie jadłam ani nie piłam :/
    może bedziesz rodzić :) ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech uroki września ogolnie zasrana jesień :P

Mikejla, Bąbelek, polkosia, Fatim, maluda, BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Agania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)

Battinka mi palce też strasznie puchną... nogi są ok... widać, że trochę opuchnięte ale tylko trochę za to palce u rąk niedługo będą jak parówki ale nie te cienkie tylko takie grubasy :( przez to nie mogę ich zginać bo boli na maksa i wcale sił w tych dłoniach nie mam... nawet butelki z wodą nie mogę odkręcić bo tak bolą :/

U mnie dziś szaro buro i ponuro, mąż idzie do pracy więc chyba prześpię ten dzień. Chyba, że zmobilizuję się do prasowania ale będzie ciężko...

agania, BATTINKA lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Didinka nie no to raczej nie to , tez mi się laski wydaje ze jakiś wirus panuje kuzwa ... Bo faktycznie większość z nas z forum z dwójka lata co chwila ... :-/ masakra jakas

Mnie nic na wielkie szczescie nie puchnie , zaręczynowy pierscionek do dziś nosze ładnie bez problemów . :) buty ciągle te same nie Cisna nic i moje ukochane żyłki na stopach widać dalej hehe

Agania wszystkiego naj i duzzooooooo miłości! :*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:24

agania lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, wolałabym jednak poczekać jeszcze 11 dni z rodzeniem, bo wtedy mój M. wraca, ale z drugiej strony od wczorajszego poranka mam takie natrętne myśli, że nie długo urodzę, że nie mogę ich odgonić, a jeszcze w nocy następny kawałek czopa odszedł, ale nie było krwi ani krwistych niteczek - był czysty, więc nie wiem :/

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka mi tez palce puchną a na dodatek jak zginam je to kości bolą :/

Estrela ja dziś mam w planach prasowanie i powiem Ci ze je nawet polubiłam odkąd prasuje te mini ciuszki. Tylko plecy szybko wysiadają i brzuch twardnieje wiec co chwila będą przerwy..

A Małgorzatka ma skurcze co 3 minuty. I kolejna dziewczynka będzie :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek mnie właśnie strasznie bolą plecy jak prasuję, a jak robię to na siedząco to mała tak szaleje w brzuchu, że ciężko mi to robić więc gdybym mogła to bym nie prasowała :) i ja mam taki głupi charakter, że jak się za coś biorę to muszę to zrobić od razu bo jak jestem zmuszona zrobić przerwy to się wkurzam :P

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wszystkiego dobrego !!! Dużo miłości przede wszystkim :) <3

Małgorzatka rodzi i ja też cchceeee musze męża dziś zaciągnąć do łóżka :D w końcu to 39tc zagrożenia juz nie ma.

U mnie dziś na zmianę raz zimno raz ciepło bo słońce wyjdzie na chwile.

agania, dodinka, Bąbelek, polkosia, agaton, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wy też tak macie

W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
    Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
    Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
    Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna :)

Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...

Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich...

• agania Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka podobno jak tak wszystko wkurza to poród już za rogiem :D

soraya, polkosia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*
    Jaroszka trzymaj sie tam , dobrze ze sie wyciszylo :*

Aganiaaaa super , gratulacje ! Pochwal sie pozniej niespodzianka :D

Małgorzatkaaa trzymam kciuki :D
    Ale sie zaczyna juz dziac , o kurczaczki :D

agania, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    czy wy też tak macie

W nocy chodzę co godzinę półtorej do WC, przez to jestem skrajnie niewyspana, w dzień drażliwa jak nie wiem co i potrafię spać non stop.
    Wszystkie ciuchy które leżą na brzuchu drażnią mnie, nawet te najluźniejsze, w ogóle od tygodnia jestem drażliwa jak nie wiem co.
    Moje dziewczyny wczoraj chodziły na palcach po tym jak weszłam sprawdzić czy mają porządek - oj była awantura.
    Z nerwów nawet okna wczoraj pomyłam, choć mój chodził za mną i wiecznie zabierał szmatkę aby umyć za mnie - na szczęście nie ma tylko jednego okna :)

Dziewczyny wyszły do taty, ja sie wymigałam od wizyty u teściowej, mój pojechał, więc idę spać...

Ja już przestałam wierzyć że urodze do 40tc, raczej 42, tak jak w poprzednich...
    Ja mam tak!!! Wczoraj w samych majtakch chodzilam bo wkurzala mnie nawet bluzka leżąca na mnie , pies chodził to mnie wkurzalo ze po panelach ciągle robi TUP TUP TUP TUP ... Z Mama wczoraj się posprzeczalam , mega nerwowa byłam ,mega i oczywiście w nocy non toper WC ! Dziś jedynie byłam raz ! Aż dziwne

Agania nie no Ja Cie proszę , nie oslabiaj mnie bardziej niż jestem przez to latanie na dwójkę . :pp

A tak poważnie to rozerwie mnie jak jeszcze raz pójdę do WC , aż krew leci :-// masakra jakas
    Wypilam gastrolit i oby przeszlo

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2309 2310 2311 2312 2313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ