Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś rosołek z lanym ciastem, a na drugie danko kotlecik z kurczaka, ziemniaczki i buraczki (które też uwielbiam
). A to wszystko robione przez męża (+100 do smaku)
Natka88, szczesliwa_mamusia21, agaton, Lexie, Nynusia, polkosia, soraya, Fatim, estrella, miska2503 lubią tę wiadomość
-
U nas tez juz tylko zostalo czekac kiedy ksieciunio zdecyduje sie wyjsc
My juz mamy brzuchy najedzona , maly szaleje, corka robi mi masaz ,a mezulek konczy obraz
jaroszka ja u ciebie na froncie ?
PS Widze , ze dzisiaj kroluja buraczki
Zakrecona u Ciebie to chyba naprawde jakas grypa zoladkowa czy cos takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:38
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Niedziala to i buraczki musza być !
Lojka u Ciebie fasolka mniam uwielbiamtak saama i musze powiedziec ze wyszly oblednie pyszne , pierwszy raz w zyciu wyszly mi takie smaczne ! Pokazalabym wam fotke ale nie chce sie narazac
Lexie , nie ma sprawy zapraszam na ciacho , albo moge ewentualnie wyslac fotke
Zakretka Ty bidulko ale sie meczysz
Lexie lubi tę wiadomość
-
Chyba cos faktycznie wisi w powietrzu,ze wszystkie do kibelka latacie... Jak nie zaparcia,to sraczki. Współczuję.
Szczesliwa,czyli i Ciebie wzielo na lepienie;)
Ja tam mam humor dobry, juz sobie wmowilam,ze Balbinka wyjdzie kiedy będzie chciała i w najlepszym dla siebie momencie,wiec czekam cierpliwie:) oznak nie mam żadnych,nawet złego humoru hehe;)
Moze dlatego,ze nie rozmyślałam za wiele to wczoraj w miare szybko zasnęłam:)
Ja wstaje w nicy co godzinę siku,ale o ile zasne po tym od razu,to wysypiam sie:) najgorsze dla mnie,jak zasnac nie mogę.
Malgorzatka,trzymamy kciuki:)
Ciekawe jak tam Jaroszka i Melena i Asia:)szczesliwa_mamusia21, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Lexie o tym samym wlasnie mysle i sprawdzam FB co chiwle , czy tam sie cos pojawi
A moj tez dzis malo aktywny jak na niego az dziwne , a jak czytam co mi pisze pod suwaczkiem to powinny byc moje fale tsunami
Agaton to Ty mi narobilas ochoty na pierozki
A ja gdzies przeczytalam ze przy zblizajacym sie porodzie wzrasta czestotliwosc chodzenia siku i za kazdym razem jak ide mam stresa czy nie za duzo razy juz bylam
No dobra daje fotke
Przed
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf6935dc0375.jpg
Tekst mojego D jak zobaczyl zdjecie " A czemu ten po lewej tak samotnie , powinien lezec tam ( w prawym dolnym rogu) tam mial miejsce " hahahah boze uwielbiam go
PO
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/933ec8041932.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60ad260cd67b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:09
agaton, Nynusia, polkosia, Lexie, soraya, ZakręconaOna, Little Frog, Natka88, maluda, IviQ, onka, estrella, BATTINKA, Bąbelek, lojkalojka, paula1 lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Laski HELP! Nie mam tego przepisu na ciasteczka,gdzies zapodziałam,jak ktoras ma to wrzućcie,bo mi się ich tak zachciało,musze szybko zrobić
te owsiane od Green:)
Szczesliwa piękne pierogasy:)
http://www.malacukierenka.pl/ciasteczka-owsiane-z-czekolada-i-orzeszkami-ziemnymi.html
Dziekuje Agaton , za dobre slowo prosze przepis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:14
agaton, green lubią tę wiadomość
-
Tak pisałyście wczoraj o tych fast foodach,pizzach,a ja po tym sie drapie i zasnąć nie mogę,wiec chyba nie zjem tego do porodu i później juz tez raczej nie, eh,szkoda,ale na zdrowie ni to wyjdzie:)
A chciałam placki ziemniaczane usmażyć,ale drapanie po tym by pewnie bylo mega;)
-
nick nieaktualny
-
Jak przesuwam stronę na telefonie, to często mi się zdarza, że nacisne zgłoś. No i tak mi się nacisnelo u szczęśliwej i chyba trzeba bylo zgłosić, bo tylko slinotoku dostalam :p
No i zagladnelam do komody, żeby przygotować jakieś ubranka i kompletnie nie wiem co! W domu to sobie ją jakoś po swojemu ubiore, ale żeby na mnie nie patrzyli jak na wariatke w szpitalu...
Teraz właśnie się tak waham czy się przespać czy nie... Ogólnie to wolę się teraz pomeczyc i w nocy lepiej spać...ale kto mi da taką gwarancje?
Aaaa....zapomniałam dodać, że się u nas rozkreca z tymi porodami. Jak już będą 3 dziennie rodziły, to ją chyba na zawał zejde w oczekiwaniu na swoją kolej! Póki co mi się nie spieszy, ale jednak mam nadzieję, że do terminu się wyrobie i nie przekrocze 40 tyg ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:41
maluda, soraya, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Frog,ja wole w dzien nie spac,ale tez nie wiem,czy by to cos pomoglo;)
Mam nadzieje,ze ja tez do terminu urodzę,a nie później. No ale zobaczymy. Jak juz przenisze to chociaż żebym tego 5.10 urodziła,żeby fajna data byla;)Little Frog lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj dzień lenia
skorzystaliśmy z zaproszenia teściowej na obiadek i nic nie robimy
Wojtuś też dzisiaj spokojny, wczoraj wyszalał się po zapiekankach i coli więc dzisiaj odpoczywa po imprezie
wczoraj udało się nam spakować torbę do szpitala więc są postępy
agaton, Little Frog, estrella, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość