X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika no to Ty akurat bardziej mówisz o ala sosiku czosnkowym ze śmietaną . Taki ok ale z sama śmietaną chyba bym nie skusila się hehe , Ja lubię z majonezem albo musztarda sarebska mniaaam:)

Jaroszka dobrze , ze sterydy podali !Michaś będzie w razie co bezpieczny:)
    No to dobrze ze skurcze się wyciszaja kochana.

szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Trzymajcie kciuki nadal żeby jak najdłużej powstrzymać poród!

Mikejla, BATTINKA, soraya, Lexie, estrella, ZakręconaOna, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, zakocona, agania, Fatim, Nynusia, Blondik, miska2503, maluda, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    A ja najedzona ..po sexie..po wiesiolku dopochwowo heh..maz z synem na materacu spia w duzym pokoju :)..meski wieczor maja..wkoncu sie wyspie :)

Zetaa ja tez najedzona (ale bez seksu) :( no i mój mąż śpi z młodą /córcia tez na materacu obok mnie i mi tutaj chrapią. Córeczka tatusia jak nic:*

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka twarda babka z Ciebie!!! Dasz radę:)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam ci ze to przez ta krowę na brzuchu Jaroszka ;)

• agaton Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,super,ze takie standardy:) na pewno się uda wyciszyć te skurcze:) trzymaj się i smacznego hehe:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no to dobre wieści na noc ;-) Wytrzymajcie jeszcze troszkę razem!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny dawno nienpisalam ale jestem na bieżąco z wami :) jaroszka ja jak lezalam 2 tyg temu w szpitalu to dostalam 2 razy kroplowke ktora schodzila przez 8h a pozniej 2 razy wlewy magnezowe i to pomoglo jak wychodzilam to mialam skurcze wlasnie do 20 nie wiecej wiec i u Ciwbie napewno uda sie powstrzymać trzymaj sie tam :*
    A ja w piatek mialam akcje juz myslalam ze nareszcie urodze moja kluske a tu lipa... caly dzien meczyl mnie bol brzucha i nieregularne skurcze dosc mocne wieczorem od 20 zaczely byc regularne co 4 min.. mysle sobie poczekam troche.. wzielam kapiel polozylam sie skurcze dalej byly wiec mowie o polnocy do meza przespij sie ze 2h i pojedziemy akurat skurcze sie nasila i urodze w twoje urodziny (19.09) i co...!! Po 1h skurcze sie wyciszyly zostalo twardnienie brzucha a skurcze sobie poszly :( i cala sobote dobrze sie xzulam nic skurczy czasem brzuch zabolal.. eh nie ma co sie nastawiac teraz co rusz straszy tylko nie znamy dnia ani godziny niestety az zazdroszcze tym ktore malenstwa maja juz ze soba albo chociaz maja ustalony termin cc zawsze to imaczej.. no nic dziewczynki trzymajcie sie badzcie dzielne jakos damy rade :*

Mikejla, agaton, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia, soraya, estrella, maluda lubią tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero odpalilam kompa ,a tu takie rzeczy sie dzieja 8/
    Jaroszka mam nadzieje , ze skurcze wycisza do zera i bedziesz mogla jeszcze posiedziec w dwupaku :) Dobrze , ze warunki masz super , bo pewnie szybko cie nie wypuszcza ?

Widze , ze dzisiaj temat przewodni - jedzenie :)
    Ja na obiad Mc , a kolacja - grille :)
    Teraz zagryzam winogrona i pewnie pekne .
    Spijcie dobrze , bez bolesici ;)

Lexie, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika to jak to jest? Skurcze, a wody kiedy odchodzą? Bo może też by folie malarską położył :D

Bąbelek, maluda lubią tę wiadomość

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez na chwile wpadłam i czytam, ze Ty Jaroszka w szpitalu? Że cały dzień w stresie? Trzymaj sie tam Kochana! Kciukujrmy, zebys jak najdłużej wytrzymała w dwupaku! Spieszy sie tym malcom na świat... A moj jakby juz mógł sie wykluć i oszczedziłby matce oxy, to nie chce, uparciuch mały!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis gar lecza;) zjedlismy na obiad, a resztę zamrozilam na po porodzie ;)

IviQ lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zakretka sama śmietanka :D skus się :P

O fajnie macie mamusie, dzieciaczki z tatusiami no prosze, to miłego spanka życzę :*
    U mnie standard 2 w nocy i pewnie zasne .

I znów powraca do mnie chęć sprzątania na noc, mam ochotę wszystko robioc myślę co jutro zrobię i posprzatam a pewnie i tak nic nie zrobię i będę leżeć :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka chyba pekniesz hahaha . :D
    Ja wgle dziś mam zachcianki ale jak mam cos zjeść to niekoniecznie ...
    Za to pilabym hektolitry wody: o szok ...

O nie ! Szczęśliwa nie ma mowy:D haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 23:39

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 19 września 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może cie najdzie kiedyś jakas ochota :D

Kurcze juz prawie 24 a ja tryskam energia i życiem. Od tygodnia ustawuam budzik na 8 żeby wstać i później zasnąć o 22 ale jakoś go zawsze wylacze spie do 11 i później o proszę ...

No nic, odpalam pierwszą miłość i jade z koksem :D

Buziaki mamuski. Do jutra :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam wstaje kolo 8, a i tak w zyciu o 22 nie zasne;) mąż juz pochrapuje z boku,a ja przytomna calkowicie;) takze Szczesliwa,budzik może nic nie dac hehe

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 20 września 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moje nadzieje juz zgasly :D pozostaje mi się tylko rozkoszowac w łóżku do 11 a później mały mnie ustawi do pionu :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ewalika to jak to jest? Skurcze, a wody kiedy odchodzą? Bo może też by folie malarską położył :D
    Mikejla wody to chyba moga nawet odejsc dopiero przy porodzie na sali czasen nawet musza przebijac pecherz plpdowy bo sam nie peka.. właśnie mowilam do meza gdyby mi wody odeszly to bylabym juz pewna ze rodze a tak to czlowiek sie zastanawia :( ja chce pojechac do szpitala i od razu na porpdowke trafic nie chce lezec i czekac wiec bede w domu az akcja stanie sie powazna ;) do szpitala mam jakies 10 min ;) oczywiacie nie moge spac :( moje pachwiny daja o sobie znac a wogole to nie chce mi sie jakos spac ;)

relgrl68722yz04m.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Troszkę pospalam, ale obudzil mnie bol połowy lędźwi i musiałam rozchodzić....teraz leżę i nie moge zasnąć :(
    Skurcze sobie poszły, tylko bol pleców został jak za długo leżę na jednym boku, wiec muszę polsiedziec lub siedzieć aż minie...
    Nie dochodzi do mnie, ze tu jestem i ze niedługo urodzę...bo tak bedzie prawda? Watpię zeby udało im sie mnie przetrzymac dłużej niż dwa tygodnie?!

Mały fika i około co dwie godzina kobitka przychodzi sprawdzać tętno. W poprzednim szpitalu robili mi usg i mały ma podobno długie nogi i duży czerep - ta bańka to po ojcu albo teściowej...Pani Dr dwa razy powtarzała i sie śmiała nooo duża głowa...hmmmm moze jednak coś z tego prosiaka ma :)

polkosia, Nynusia, lojkalojka, ZakręconaOna, agaton, estrella, jacusianka, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrzymasz na pewno :) byle 36 tc skończyć :)

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2305 2306 2307 2308 2309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ